دوستان عزیز به نظرتون سرویسم را تغییر بدم به 1 مگ با دانلود شبانه رایگان؟
دانلود زیادی ندارم و تقریبا همیشه با فشفشه کارم راه میفته
Printable View
دوستان عزیز به نظرتون سرویسم را تغییر بدم به 1 مگ با دانلود شبانه رایگان؟
دانلود زیادی ندارم و تقریبا همیشه با فشفشه کارم راه میفته
سرویسمو از شاتل عوض کردم اومدم اینجا. اما مثل اینکه اشتباه کردم. باید همونجا میموندم.
سرعت در طرح 128 شاتل برای من 2.2 مگابیت ثابت بود ولی اینجا که مثلا 8 مگابیته سرعت من به زور به یک مگابیت میرسه و فقط در سرور داخلی نزدیک به 1.5 مگ هست.
منطقه پردیسان قم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی راه حلی داره؟ پشتیبانی جواب درستی نمیده...
متاسفانه شرکت بای وب کمبود پهنای باند داره الان حدودا چن ماهی میشه.نقل قول:
عجیبه
نمیدونم امروز چرا های وب اینقدر خوب شده
پینگ از 380 اومده رو 110
برای منم همینطوره. شما قبلش چند صفحه آخر تایپیک و مطالعه می کردید متوجه میشدید های وب حال و روز خوشی نداره و فقط دنبال کاربر بیشتر و پول بیشتر هستش بدون اضافه کردن پهنای باند بخصوص خارجی. الان چند روزه سایت ها هم بزور باز میشه برام.نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
تاپیک آریافون : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آریافون بهترین کیفیت رو داره تو اصفهان
من سرویس 2 مگ دارم :
این تست speedtest
من گیج شدم یکی می گه خوبه یکی میگه افتضاحه :n02: آخرشم نفهمیدیم سرعت دانلودش خوبه یا نه :|
من الان شاتل 1 مگ دارم با سرعت دانلود روزانه 200-250 و شبانه 125 کیلوبایت های وب بگیرم یا نه ؟ دانلود شبانه هم برام خیلی مهمه.
یه سوال دیگه هم داشتم من بخوام شرکت سرویس دهنده خودم که شاتل باشه رو عوض کنم و های وب بگیرم دقیقا" باید چه کار کنم ؟ پولی هم به شاتل باید بدم برای تخلیه یا نه :n13:
از من میشنوی نیا...نقل قول:
عجب غلطی کردیم شاتلو عوض کردیم. من اولین روزه که دارم از های وب استفاده میکنم. ظهر بزور یک مگابیت بود الان هم که ساعت 12 هست بزور سرعتش به 512 کیلو بیت میرسه که منو داره دیوونه میکنه. چجوری 9 ماه این سرویس آشغالو تحمل کنم؟؟؟؟
شاتل 128 من راحت 2.2 مگا بیت بدون تغییر سرعت داشت. به نظر من یا شاتل بمونید یا اگه میخواید عوض کنید های وب نیاید که رنج فروان داره!!
از من برای تخلیه هزینه ای نگرفتند.
متاسفانه دوستان گول این تبلیغات و می خورن و سرویس بلند مدت میگیرن بخاطر اینکه ارزونتر بیوفته. مطمین باشید شرکت به فکر جیب کاربر نیست و میدونه با چه سیاستی کاربر و فریب بده و طرح های وسوسه انگیز بزاره. دوستان قبل از گرفتن سرویس نظرات دوستان بخصوص قدیمی های های وب (من بیش از یکسال های وب دارم) بخونید بعدش تصمیم بگیرید.
Sent from my iPhone using Tapatalk
دوستان ببینید من دنبال پینگ و این قرتی بازیها نیستم.. یه سایت هم بعد از 10 دقیقه باز کنه راضیم! :n02:
منتها فقط میخوام در طول ماه بشه حدود 40 گیگ شبانه دانلود کنم... ایا میشود؟ یا اینجا هم نیام؟