نقل قول:
سلام..شما بازی دومی رو خریدی...اول یه iv..اومد....کاراکترش یکی بود به اسم نیکو..کچل بود یه کاپشن قهوه ای تنش بود.....عکساش هست.....بعد از چند وقت خود راک استار بازی جدید زد همینی که شما خریدید...شهر اش همونه اما کاراکترش عوض شده 2 نفر دیگه هستن که شما میتونی هرکدوم رو بخوای انتخاب کنی....اینم خیلی باحاله اما اول اون رو تموم کنی بریای سراغ این بیشتر حال میده.....چون با بازی آشنا میشی..اما زیاد فرقی نداره....درکل لذت ببر ازش..
نقل قول:
شما بازیه جدید GTA IV رو خریدی سال 2008 بازی GTA IV اومد بعد براش 2 تا اکسپنشن پک (بسته الحاقی) اومد این بسته های الحاقی با داشتن ماموریت های مختلف و شخصیت های جدید به قدری گسترده شد که راک استار تصمیم گرفت برای PC به صورت یک بازی جدید فشرده با عنوان جدید ارائه کنه بازی که شما در دست دارید همون بازی GTA IV هست که توسط خود راک استار مودینگ شده و کاملا ماموریت هاش تغییر یافته و داستان جدید ولی مرتبطی با IV در جریان هست. این که شما در اختیار دارید شامل دو تا داستان هست یکی داستان موتورسواری به اسم جانی کلیبیتز و داستان بعدی مال یه پسر اسپانیولی (مثل اینکه ملیتی کلمبیایی داره یا شاید یک ملیت اسپانیش تبار دیگه از آمریکای لاتین) به اسم لوئیز هست. به هر حال GTA IV و این DLC ها برتری نسبت به هم ندارن فقط داستان هاشون با هم فرق داره به نظرم اینارو که بازی کردی برو IV رو هم بگیر بازی کن چون طولانی تر هم هست و تعداد ماموریت هاش بیشتره کلا حس گشت و گذار توی لیبرتی با این بازی ها واقعا لذت بخشه.
ممنون از نظر گرافیک چی؟
فرقی ندارن با هم؟
یه توضیح کوچیکی در مورد این نسخه از بازی بدین ممنون میشم
منظورم داستانش هست
اصلا من کیم و باید چکارا بکنم؟
=======
نقل قول:
سلام میخواستم بگم من پچ 1.0.0.7 رو دانلود کردم واقعا تا الان دهنم باز مونده....
اینقدر بازی سبک شده از نظر گرافیکی و حدود 5 برابر گرافیکش بیشتر شده اما سبک تر اصلا باورم نمیشه..
فکر کنم آخرین پچ بازی همین 1.0.0.7 باشه .
میگم برای نسخه liberty هم میشه نصب کرد؟
از کجا باید بگیرم؟