شما جایه دیگه ای سراغ دارید معرفی کنید؟(اگه مشکلی واسه معرفی هست واسم پ.خ کنید ممنون )نقل قول:
لایت بلو چند میل چه قیمتی بود مناسبه بگیرم؟
Printable View
شما جایه دیگه ای سراغ دارید معرفی کنید؟(اگه مشکلی واسه معرفی هست واسم پ.خ کنید ممنون )نقل قول:
لایت بلو چند میل چه قیمتی بود مناسبه بگیرم؟
سلام..در خیلی جاهاتوسایتهای مختلف دیدم نوشتند ادکلن وایس اجمل که خنک و تابستانیه کمیاب هست..توشهرمون(کوچک هست)فروشکاهی یدونه داره 38000میگه که احتمالا مال قبله و35000هم میشه ازش خرید..ارزش خرید داره این عطر به این قیمت و توضیح مختصری اگه دارید در موردش لطفا بگید
بسیار ادکلن خوشبویی هستش و مناسب این فصلهنقل قول:
قیمتش هم عالیه
جناب هر سه عطری که نام بردید گرم هستن و سومی گرم و شیرینه که دوستمون فرمودن دوست ندارن. من هر سه رو تست کردم.نقل قول:
عطر خنک و ماندگار بنظرم اوشنا بلو از جورجیو مونتی و اسپلندور سفید مشکی که البته شیرین تره ماندگار و پخش بالا و قیمت پایینی دارن
ولی به دوستمون اکو از دیویدف . آکوا بولگاری . هی وود اوشن وت رو پیشنهاد میدم چون تقریبا با هم هم سلقه ایم :n01:
كمياب نيست كمتر شناخته شده من داشتمش یادش بخیر 10 تومن خریدمش3 سال پیش.بوی ترش و تلخی داره.اگر بوی شیرین اذیتتون میکنه انتخاب خوبیه پخشش هم متوسط رو به پایینه.ماندگاری هم بین 5 تا 7 ساعتنقل قول:
نقل قول:
چه جالب من که این همه سال کارم در زمینه عطر و ادکلنه و یه زمانی از لالیک استفاده میکردم فک میکردم لالیک بوی تلخی داره :n13:
ممنون که منو از این اشتباه در اوردید
لینک مشخصات ادکلن ها رو از یه سایت دیگه که معتبر هستش براتون میزارم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز حتما یه سری مقالات در رابطه با شناخت رایحه بوها مطالعه بفرمایید
با احترام
ضمن احترام به شما الان تو هر صنفی فروشنده ها فقط فروشندن و اطلاعاتش در حد پرفروش یا کم فروش بودن یه جنس و اجاره مغازه در آوردنه. تو کل فروشنده ها من دیدم مخصوصا عطر فروشها و لوازم کامپیوتری!!!! البته بلا نسبت شمانقل قول:
به جرات تمام میگم از همین بچه های کلوب آقا آرمان / آقا فرید و علی آقا که از قدیمیا هستن و جناب شریف عطار از بسیاری عطر فروشها بیشتر اطلاعات دارن . :n01:
در ضمن من یه تحقیق کوتاه کردم با یه جامعه آماری کوچک از اطرافیانم حدود 50 نفر و دیدم گرم یا سرد بودن عطر بسته به طبع یک نفر داره و افراد برداشتهای متفاوتی از بوی عطرها دارن و سایتا هم یه مطلب رو کپی پیست میکنن . اگر منبع موثق میخوای که بوی عطرها رو تشریح کنن برو فرگرنس ایکس یا فراگرانتیکا. تو سایتای ایرانی بجز پرفیوم نیوز توصیفات اغلب کلی یا پر اشتباهه .لیلیوم سایت پدر مادر داری نیست
دوستان اینجا فقط یه فروشگاه Ice*Men Thierry Mugler داشت که اونم اجازه تست نمیداد
به نظرتون ارزش داره 190 اینو بگیرم؟
پس باید خدمتتون عرض کنم که شما پیش مغازه دار های حرفه تا حالا نرفتیدنقل قول:
شما تشریف ببرید خ وزرا فروشگاه صورتی به جرات میتونم بگم هر کدوم از فروشنده هاشون یه لایبری هستن واسه خودشون در زمینه عطر و ادکلن یا گل سنگ یا فروشگاه امید یا فروشگاه هایلند در ارژانتین و ...
در ضمن تشخیص سرد یا گرم بودن ادکلن هایی که ذکر شد اصلا نیازی به تخصص به این چنانی نداره
در مورد برداشت استفاده کننده ها از عطر ها هم باید عرض کنم هیچ تغییری در ماهیت اصلی اون ادکلن(گرم یا خنک یا ...) بوجود نمیاره
موفق باشید
50میلش رو اوایل سال نو خریدم 125 تومن:n06:نقل قول: