1 سوال فنی,آیا runes page ها هم مثل masteries محدودیت دارن؟ مثلا mastery هارو تا 20 تا page بیشتر نمیتونی بسازی میخواستم بدونم runes ها هم همینطورین یا نه؟
Printable View
1 سوال فنی,آیا runes page ها هم مثل masteries محدودیت دارن؟ مثلا mastery هارو تا 20 تا page بیشتر نمیتونی بسازی میخواستم بدونم runes ها هم همینطورین یا نه؟
سلام
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این عکسو بیبینین
4 ساعته که زده 5minutre remining ولی تمام نمیشه:n02:
چه کنم
این تیم t1 چقدر شبیه هم هستن انگار شبیه سازی شدن:n02:
البته این royal club هم کم شبیه هم نیستنا ولی فرقشون اینه مثل بادکنک می مونن یکی کم باد شده یکی زیادی پر شده(جنسشون چینیه دیگه):n09:
از لحاظ آماری t1 بهتر بازی کرده تا الان.احتمال برد بالاتری دارن
تا ببینیم شنبه چی میشه:n01:
سلام دوستان !!! من 4 باره پشته سره هم میرم تو بازی پینگم رو 160 ثابته ولی همین که مینیون ها میان پینگم میچسبه رو 1400!!!! هیچ کاریشم نمیشهwin رو هم عوض کردم بازم همین مشکل هست !!!2 دقیقه اول بازی همیشه خوبه ولی همین که minion ها میان پینگم میشه 1400!!! 4 روزه اینه برنامم میرم تو بازی ریده میشه به اعصابم میام بیرون:n27: کلیم فحش میخورم از بازی میام بیرو دوباره ping میره رو 160
20 صفحه هم محدودیت masteries هست هم rune page هانقل قول:
بیشتر از 20 صفحه نمی تونی rune page داشته باشی
با هیتلر شکن آپدیت کننقل قول:
نقل قول:
شاتل نداری یهتمل؟
این مشکل وقتی پیش میاد که پهنای باندت کم باشه موقعی که دیتا زیاد می خواد رد و بدل شه پهنای باند کم میاری پینگت می ره بالا
به نظر من Royal Club میبره :n10: اما بازی سختی باید باشه:n16:
ساعت چنده ؟نقل قول:
دوستان من یه برنامه دانلود کردم از سایت بازی برنامه نصب بودش بعد از نصب بازی وقتی رو بازی کلیک میکنم یه عکس میاره که اسم بازی رو به رنگ طلایی نوشته وسط صفحه الان 1 ساعته روی همین گیر کرده باید چیکارش بکنم؟
یه نتورک مانیتور نصب کن ببین چی از اینترنت استفاده می کنه اون لحظاتنقل قول:
در ضمن شما سرعتت اینترنت چنده ؟128 نا محدود گرفتی؟
بذار بمونه بعد از یه مدت میره صفحه اصلی میاد . بار اول خیلی زیاد طول می کشه .(من خودم شب گذاشتم صبح که پا شدم وا شده بود)نقل قول: