من خیلی نمیخوام بحث رو کشش بدم ولی حاضرم شرط ببندم این سرویس با این شرایط کنونی موفق نخواهد شد
مشکل شما این هست که دیدتون روی کاربرای مخابرات این هست که اینرتنت گرفتن برا دانلود!!
شما کل این صفحات رو بگرد ببین چند مورد داریم که برا دانلود گلایه کنن تازه اینایی که اینجا هستن کاربرایی هستن که تقریبا با اینتر آشنا هستن و میان توی وب
شاید باور نکنی ولی به عنوان مثال دو تا از دوستای خود من اینترنت گرفتن فقط برا شبکه های اجتماعی موبایلشون! یکیشون اصلا کامییوتر نداره یکیش هم اصلا وصل نیست به کامیپوتر
به نظر من دیدتون اشتباه هست
گذر زمان همه چیز رو مشخص خواهد کرد
ضمنا شما مثلا میگید طرف ماهی 8 تومن بده تا اگه یه چیزی خواست سریع دانلود کنه (این بر میگرده به همون دید اشتباهاتون) ولی از کجا معلوم همون محتوایی که بخواد این سایت داشته باشه؟
ضمنا این مقایسه هاتون اشتباه مثلا یعنی چی 8 تومن پول یه ویندوز در مغازه هست؟؟؟؟
و در اخر به نظر شما یه اینترانت داخلی (اینترانت) ماهی چقدر ارزش داره که ادم براش بده؟ یعنی ارزشش بیشتر از ماهی 8 تومن هست؟ تازه من به شخصه اگه جایی باشه که اینترانت رو ماهی 8 تومن هم بده شاید نگیرم چون عملا هزینه اضافه هست و کمبودی ندارم از طرفی بخوام اینترانت بگیرم که از اینترنت استفاده نکنم (مثلا هزینه هام کم بشه) بازم به درد نمیوره چون با اینترانت خالی اکثر کاراهم لنگ میمونه
موفق باشید