900 صفحه تاپیک .. یعنی یک کارمند شرکت چرا نمیاد اینجا مشکلات بچه هارو پیگیر بشه
Printable View
900 صفحه تاپیک .. یعنی یک کارمند شرکت چرا نمیاد اینجا مشکلات بچه هارو پیگیر بشه
با سلام ممنون از راهنمایی شما دوست گرامی میشه بگید منظورتون از نامنظم بودن و منظم بودن چراغ ها چی هست نمایندگی منظورتون همون جایی هست که توسایت برای فروش معرفی کرده یا جای دیگه هست ممنون از لطف و توجه شمانقل قول:
نقل قول:
سلام دوباره
خواهش می کنم وظیفه است :20:
منظور از منظم چشمک زدن چراغ ها اینه که پنجمین چراغ سیگنال آنتن ( از بالا می شه اولی ) حدودا هر 2 ثانیه یه بار، روشن و خاموش می شه. نامنظم هم که پیداست دیگه! :دی
باید زنگ بزنی نمایندگی ازشون بپرسی. مثلا جایی که من ازش گرفتم صرفا نمایندگی پخش و فروش بود و خودش از جای دیگه خدمات می گرفت.
شاد باشید
نقل قول:
اره دادا افتضاحه
-67
6
همون قضیس که نصاب گفت
جواب ندادين؟ هنوز قعطي دارين؟
دوستان اين اعداد يعني چي. من چند گيگ حجم برام مونده.نقل قول:
سلام ممنون از راهنمایی شما امکان داره از شبکه باشه نرم نمایندگی ضایع بر گردم اگه شبکه هم بهم بریزه همچین مشکلی پیش میاد؟ راهی نیست تا شنبه صبر میکنم اگه درست نشد میرم نمایندگینقل قول:
سلام ممنون از راهنمایی شما یعنی چراغ های مودم شما نیز نامنظم خاموش و روشن میشد و نمیتونستید به اینترنت وصل بشویدنقل قول:
خب الحمدالله ما که احتمالا تا شنبه برای همیشه از مبین نت راحت می شیم بی شرفی هم دیگه حدی داره یا قطع یا سرعتش می خوابه یا عبور از محدودیت ها را از کار می اندازن پشتیبانی که در حد تیم ملی .......... همینه که هست جواب کلیشون قیمت سرویس که سر به فلک می کشه شبانه هم در حد اینترنت آمریکا به زور به 30 برسه به جای 130 تا ...................................... به این می گن مبین نت
نقل قول:
این مودم ها همشون تولیدشون همون 2010 متوقف شده و فریمور گیر نمیاد
باید بگردی دنبال کسی که این مودم رو داره و ازش بخای برات آپ کنه که نمیدونم شدنیه یا نه