برای ثبت نهای ثبتام شما برگه معافیت تحصیلی باید باشه.تا استعام بدون مشکل تحصیلتون به دانشگاه صادر بشهنقل قول:
Printable View
برای ثبت نهای ثبتام شما برگه معافیت تحصیلی باید باشه.تا استعام بدون مشکل تحصیلتون به دانشگاه صادر بشهنقل قول:
دوستان اینجا کسی برای تحصیل خارج از کشور اقدام کرده؟؟ من بیچاره شدم تا بتونم مدارک لازم رو بگیرم ولی نمی تونم حالیشون کنم که چه می خوام. مثلا تعداد واحدهایی که مونده تا پاس کنم یا اطلاعات کلی در مورد رشتم (مهندسی صنایع) که چند واحده و مدت دوره چقدره. تنها چیزی که تونستم بگیرم ریز نمراتم بوده. می خواستم بدونم دانشگاه آزاد مرجعی نداره که در مورد رشته هاش همچین اطلاعاتی داشته باشه؟ کسی تا حالا اقدامی مشابه من نکرده؟
این مدارکیه که یکی از دانشگاه های اتریش برای مدیریت زنجیره تامین می خواد
محتوای مخفی: wu
آقا من شهرویر به صورت بدون آزمون کارشناسی قبول شدم و او نزمان نمی تونستم واسه ترم مهر ثبت نام کنم چون یکی از درسام نمرش نیومده بود، پرس و جو کردم گفتن می تونی واسه ترم بهمن ثبت نام کنی، میخوام بدونم این ثبت نام ترم بهمن چه زمانیه؟ چه شرایطی داره؟ باید شهریه ثابت ترم قبل رو پرداخت کنم؟ کسی تجربه داشته؟
الان تو سایت سازمان سنجش یه خبرایی نوشته شده در مورد ثبت نام بدون آزمون برای مراکز غیر دولتی، این به من مربوط می شه؟ (دوباره باید شرکت کنم برای بدون آزمون؟):
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد یونی ازاد شما از فردا تا اسفتد هر زمانی بری ثبت نامت میکنن ولی شهریه ثابت این ترم رو ازت میگیرن..نقل قول:
اگه در مورد آزاد داری صحبت میکنی،هیچ ربطی به سازمان سنجش ندارهنقل قول:
در مواقعی که بدون آزمون برای مهرماه قبول میشی،باید حتما بری و اگه نری اون رشته ای که قبول شدی سوخته*
اما اگر با آزمون جایی قبول شدی،میتونی بهمن ماه هم برای ثبت نام بری؛منتها نبمی از شهریه ثابت ترم مهر ماه رو که نرفتی باید بدی:sq_11:*
*در مورد اول اگه بخوای بهمن بری دانشگاه باید در بدون آزمون دوباره شرکت کتی که همین الآن هم این سامانه باز هست و میتونی ثبت نام کنی:
← [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
*در مورد دوم هم اگه بخوای پول اضافه ندی باید تکمیل ظرفیت شرکت کنی،که اون سامانه هم بازه ولی زودتر بری بهتره چون معلوم نیست تا کی بازه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما اون لینک سنجشی که دادی مربوط یه غیرانتقاعی ها و پیام نور صرفا بر اساس سوابق تحصیلی است.
موفق باشی!
سلامنقل قول:
ممنون
آره من مورد اولی هستم
من الان از طریق سایت مرکز آزمون برای نیمسال دوم ثبت نام کردم
توی اخبار نوشته بود که ثبت نام برای نیمسال دوم تا آذر ادامه داره
و نتایجش هم دی ماه میاد.
امیدوارم دیگه مشکلی وجود نداشته باشه و شهریه اضافه هم لازم نشه بدم.
حالا این با آزمون و بدون آزمون در اعتبار مدرکی که می دن تاثیر داره؟ البته من فکر می کنم بدون آزمون حتی بهتر هم هست چون من معدلم بالا بوده.
بعد یه سوال دیگه: این تکمیل ظرفیته که الان ثبت نامش هست مال اونایی هست که تازه دیپلم گرفتن و کنکور دادن؟
دوستان کسانی که کارشناسی میخونن میتونن مدرک معادل کاردانی بگیرن برای سرکار رفتن؟ اگه آره چند واحد باید پاس شده باشه؟
آره میشه. باید 70 واحد پاس کرده باشی معدلت هم بالای 12 باشه.
سلام
دوستان لطفا وضعیت مالیتون رو چک کنید از سامانه ببینید براتون بدهی منظور شده یا نه!
انگار علاوه بر اون 15 % شهریه که زیاد شده برای من و دوستام در واحد واحد های دیگه مبلغ دروس آزمایشگاه به طور چشم گیری نزدیک به 400 هزارتومن افزایش پیدا کرده!
سلام کسی میدونه شماره تلقن سنجش و پذیرش چند هست؟؟؟ این ۲۳۵۳۳۰ میگه اشتباه هست..