روغن پمپ هیدرولیک را می خواهم تعویض کنم به نظر اساتید داخل پمپ را با چی شستشو بدم تا به اورینگ هایش صدمه نزنه؟ و به چه نکاتی توجه کنم و امکانش هست روغن جعبه فرمان هم به نوعی تخلیه بشه. با تشکر فراوان
Printable View
روغن پمپ هیدرولیک را می خواهم تعویض کنم به نظر اساتید داخل پمپ را با چی شستشو بدم تا به اورینگ هایش صدمه نزنه؟ و به چه نکاتی توجه کنم و امکانش هست روغن جعبه فرمان هم به نوعی تخلیه بشه. با تشکر فراوان
دلیل تعویض دقیقا چه چیزی هست؟نقل قول:
معمولا در صورت بروز این سه مورد، روغن باید تعویض بشه:
1. وجود صدای ناهنجار در هنگام چرخاندن فرمان یا بکار افتادن پمپ فرمان که یا از پمپ باشه یا از جعبه فرمان که احتمال داره بخاطر کم بودن سطح روغن بوجود بیاد و باید به اون اضافه کرد، البته اگر روغن قبلی خیلی کثیف باشه باید اول روغن تخلیه بشه.
2.سختی و سفت بودن فرمان موقع چرخش که یکی از دلایل کم بودن روغن هست و بازهم اگر روغن قبلی که مقدارش کم بوده، کثیف باشه باید تعویض بشه.
3.کثیف بودن روغن که در هر حالتی باید تعویض بشه، چه روغن کافی باشه یا کم. اگر روغن از فرم شفاف قرمز به تیره و سیاه و غلیظ تغییر کرده، و یا با ناخالصی های دیگه مثل آب یا روغنها و مواد دیگه قاطی شده باشه ،تعویض کردن لازم هست.
راههای مختلفی برای تعویض روغن وجود داره، اما من فکر میکنم استفاده از سرنگ برای تخلیه روغن از داخل مخزن پمپ بهترین و راحتترین روش باشه.
یک سرنگ بزرگ ( 40 یا 50 سی سی ) تهیه کنید و با استفاده از یک مقدار لوله باریک پلاستیکی ( مثل لوله های آبفشان برف پاکن) که به سر سرنگ متصل کردید، روغن را از داخل مخزن پمپ بیرون بکشید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتی مخزن خالی شد، روغن نو بریزید و موتور را روشن کنید و چند بار فرمان را کاملا بچرخانید تا روغن داخل مدار و جعبه فرمان هم وارد مخزن پمپ بشه و باز دوباره با روش قبلی تخلیه کنید.
چند بار که این کار انجام شد، روغنهای داخل مدار و جعبه فرمان هم تعویض میشه.
چون حجم روغن هیدرولیک فرمان زیاد نیست، روغن چندانی هم مصرف نمیشه و چندبار انجام این کار بسیار بهتر و بصرفه تر از بازکردن لوله ها و یا بخشهای دیگه هست که زمان و انرژی بیشتری میبره و ممکنه صدماتی هم به سیستم وارد بشه.
ممنونم جناب camaro lt مثل همیشه توضیحات شما جامع و کامل بود ، مشکلش اینکه هنگام چرخاندن فرمان صدای هووووووم میده و رنگ روغن هم تیره شده.
عکس شاسی ماشین که جوشکاری شده البته تا حالا مشکلی نبوده و لاستیک سابی هم نداره نظر دوستان چیه در این مورد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ظاهرا به نظر میرسه در بخش جلو تصادف شدیدی وجود داشته چون کل بخشهای اتصال طبقهای جلو در بالا و پایین دوباره جوشکاری شده.
یکدست کشیدن شدید و لاستیک سابی از علامتهای اینجور صدمات هست ، البته اگر صافکاری و بخصوص جوشکاری این بخشها با دقت انجام نشده باشه.
اگر تا الان مشکلی با این قضیه نداشتید که نیازی به تعمیر مجدد نداره، مگر اینکه کیفیت جوش دادن در حدی نباشه که در دراز مدت جوابگوی ضربات معمول دست اندازها و فشار و وزن ماشین را داشته باشه، که در این صورت باید مجددا و با کیفیت بالا جوشکاری بشه.
خوبی اتومبیلهای آمریکایی در وجود یک شاسی کامل یا نیم شاسی است که مجزا از بدنه اصلی ساخته و نصب شده و امکان جداسازی از بدنه و انجام تعمیرات مختلف و تعویض را به همراه داره.
بعد از تعویض روغن گیربکس ، در حالت P صدای طق طق می کنه وقتی شیفتر را در حالت D یا R قرار می دهم و پایم روی ترمز هستش صدا قطع میشه هر چه قدر هم گاز را کم و زیاد می کنم صدای گیربکس در نمیاد اما شیفتر را در حالت P قرار می دهم باز شروع میکنه به طق طق کردن مشکل از چی میتونه باشه ؟ با تشکر فراوان
.....................
جناب محمد، به نظر شما این احتمال وجود داره که دنده قفل کردن گیربکس در وضعیت P به نوعی مستهلک شده باشه و باعث این صدا بشه؟
البته من دقیقا نتونستم متوجه بشم که این دنده یا همان شیطانک پارکینگ ( parking pawl) دقیقا با چه قسمتی درگیر میشه، و توی جستجوها متوجه شدم که ظاهرا با بخشی از شافت خروجی درگیر میشه و چون در حالتی که موتور روشن هست، این شافت به آرامی میچرخه، احتمالا لبه های دندانه دار این شیطانک هرز شده و دیگه نمیتونه شافت را ثابت نگهداره و این صدای تق تق بوجود میاد و اینطوری که در تصویر هم توضیح داده ظاهرا باید علت همین باشه که البته مطمئن نیستم.
به نظر شما این تئوری میتونه درست باشه که اگر این شیطانک هرز شده باشه، پس نباید ماشین در حالت پارک با هل دادن حرکت بکنه ، و اگر حرکت کرد یعنی خراب شده؟
...........................
سلام.خواهش میکنم از دوستان که از تجربیاتشون بیشتر راهنماییم کنن.ممنونمنقل قول: