سلام
من میخواهم کتابی طراحی کنم که متن هر صفحه از اون از دو قسمت تشکیل شده:
1. متن اصلی
2. شرح کوتا (شبیه comment) که مقابل قسمت مرتط با متن اصلی نوشته میشه
حالا سوال اینه که با چه طریقی میشه قسمت دوم را اضافه کرد؟
ممنون
Printable View
سلام
من میخواهم کتابی طراحی کنم که متن هر صفحه از اون از دو قسمت تشکیل شده:
1. متن اصلی
2. شرح کوتا (شبیه comment) که مقابل قسمت مرتط با متن اصلی نوشته میشه
حالا سوال اینه که با چه طریقی میشه قسمت دوم را اضافه کرد؟
ممنون
سلامنقل قول:
سربرگ دوم Insert و بعد comment رو بزنید.
ممنوننقل قول:
ولی comment برای چاپ شکل مناسبی نداره ضمن اینکه در محدوده چاپی صفحه هم قرار نمیگیره
می توانید از text box استفاده کنید و پس از قرار دادن ان در جای مناسب کادر دور ان را بی رنگ نمایید .نقل قول:
یعنی امکان این نیست که عدد بدهیم و دقیق باشه
گمان نمی کنم ( من که تا به حال ندیده ام ) . برای اینکه دقیق در بیاد می تونید یه شیپ مستطیلی که طول و عرضش رو می شه با عدد تعیین کرد رسم کنید و بذارید رو جدولتون و بعد از همون طریق که گفتم جدول رو بکشید یا باز کنید و هم سایزش کنیدنقل قول:
سلام
سیستمی رو که با Smart Guard Protection 2013 آلوده شده بود با Antimalware bytes اسکن کردم و ویروس رو ظاهرا شناخت و پاک کرد و با استفاده از Eset Av7 سیستم رو اسکن کردم ولی الان وقتی درایوی رو باز میکنم پیغام میده که هنوز مشکل وجود داره.
قبل از نصب و اسکن رجیستری، تسک منیجر و ... قفل بود ولی الان درست شده
مشکل بعدی من با فایل های word هست که دیگه باز نمیشن و ارور زیر رو میده:
فایلها برام مهم هستن و خیلی بهشون نیاز دارم لطفا کمک کنید.
سلام ممنون میشم این فایل را چک کنید
تیترها را با اینکه با استایل تعریف کرده ام براشون اما به متن بعد از خودشون نمی چسبنــــــــــد چرا
سلام
چگونه می توان بین دوخط تایپ شده در word خط سومی را بعد از آنها تایپ کرد.(مثلا در طراحی سربرگ امتحانی جهت کم شدن فضای سر برگ) اگر راهنمایی بفرمایید ممنون میشوم.
سلام
دوستان در صورت امکان بهترین شرکت نرم افزاری ارائه دهنده فیلم آموزشی2013 word را معرفی فرمایید.