کاملا متفاوت بود ؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
شرمند با زم ممنون از جوابتون
Printable View
کاملا متفاوت بود ؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
شرمند با زم ممنون از جوابتون
سلامنقل قول:
این 9 ترابایت در پنل کاربری نیست .
سلام دوستان یه مشکل عجیب واسم پیش اومده نمیدونم مشکل از مودم هست یا شرکت، زمانی که از طریق کابل لن به اینترنت متصل میشم به شدت قطعی دارم اما هنگامی که از طریق وای فای به اینترنت وصل میشم همه چیز عالیه، مودم و کابل لن رو هم عوض کردم اما تغییری ایجاد نشد. خواهشا دوستان کمک کنن
يكبار كه براي خريد سرويس از نمايندگي آسياتك زنگ زده بودند گفتند ما نمايندگي ها خودمان مي توانيم طرح هايي غير از موارد اعلام شده به كاربران بدهيم اين شماره (09919617445 ) احتمالا متعلق به يكي از نمايندگي هاي آسياتك است كه اين طرح را پيشنهاد داده است من ساكن مشهد هستم.نقل قول:
سلامنقل قول:
پس این مربوط به مشهد هست و همگانی نیست .
پروموشن نُت نِت ADSLچیه؟
شرایط خاصی داره؟
سرویس های غیرحجمیپروموشن نُت نِت ADSLسرعت سرویس آستانه مصرف منصفانه (FUP)گیگ مدت زمان مصرف (دوره)ماهقیمت (تومان)ماهانه کل ۱۶ مگ ۳۶۰ گیگ (با آستانه مصرف منصفانه حداکثر ۳۶۰ گیگ داخلی یا ۱۸۰ گیگ بین الملل در ۶ ماه) ۶ ۲۶.۰۰۰ ۱۵۶.۰۰۰ ۸ مگ ۲۴۰ گیگ (با آستانه مصرف منصفانه حداکثر ۲۴۰ گیگ داخلی یا ۱۲۰ گیگ بین الملل در ۶ ماه)۶ ۱۸.۰۰۰ ۱۰۸.۰۰۰ ۴ مگ ۱۲۰ گیگ (با آستانه مصرف منصفانه حداکثر ۱۲۰ گیگ داخلی یا ۶۰ گیگ بین الملل در ۶ ماه)۶ ۱۲.۰۰۰ ۷۲.۰۰۰
همون جشنواره پائیزیه برای مشترک های کم مصرف خوبه
تو پنل کاربری هست میشه انتخابش کرد
هفته پیش حجم اینترنت من تمام شد و اینترنتم قطع شد. تو مرورگر پیام اومد که باید حجم جدید بخری. اینترنت من غیر حجمی 6 ماهه هست و هنوز 2 ماهه دیگه از مدتش باقی مونده. به پشتیبانی اسیاتک زنگ زدم گفتن باید حجم بخری. پشتیبانی شهر خودمون رفتم گفتن وزیر ارتباطات دستور داده همه غیر حجمی ها برداشته بشن. مجبورم کردن حجم خریدم.
یعنی واقعا این مملکت اینقدر بی قانونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نه خیر اسیاتک داره این بامبول رو در میاره من درجا تخلیه زدم رفتم مخابرات و قانون 128 م برقرارهنقل قول:
195 کسی در ابن مورد شکایت کرده؟نقل قول:
بله من شكايت كردم در پست هاي صفحات قبلي موجود است پنچشنبه هفته قبل ( نه روز قبل ) حجم من تمام شد اينترنت را قطع كردند و من بلافاصله به 195 شكايت كردم و همان روز از آسياتك زنگ زدند و گفتند حق با شما است و بررسي خواهيم كرد روز شنبه خودم به پشتيباني شركت زنگ زدم و گفتند حداكثر تا 72 ساعت كاري طول مي كشد و من هم در جواب گفتم شايد دوباره شكايت كنم بعد از يك ربع اينترنت من با سرعت 128 وصل شد و حدود دو ماه ديگر زمان اينترنت من به پايان مي رسد.نقل قول:
امروز براي من پيامكي از آسياتك آمد كه بسته ترافيكي 30 گيگ به مبلغ 28000 تومان براي شما فعال شد ظرف مدت 72 ساعت پرداخت كنيد.
در صورتي كه من هيچ حجمي سفارش ندادم و آن را در صفحه پنل كاربردي در قسمت فاكتور هاي پرداخت نشده مشاهده مي كنم من اينترنت 6 ماهه غير حجمي داشتم كه تا 6 دي ماه وقت دارد بعد از اينكه حجمم تمام شد اينترنت را قطع كردند و من با شكايت در 195 دوباره با سرعت 128 بعد از دو روز وصل شدم نمي دانم اين چه روش مشتري مداري است كه آسياتك در پيش گرفته است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمي دانم در آسياتك چه خبره !
امروز زنگ زدند گفتند حجم شما تمام شده بايد حجم بخريد من هر چي ميگم من اينترنت من غير حجمي است و سرعت من را به 128 رسانديد مشكل كجاست مي گويند بايد حجم بخريد حجم شما تمام شده است من هم گفتم باز هم بايدشكايت كنم؟ مي گويند به شما تخفيف تعلق گرفته و 30 گيگ را به قيمت 28000 تومان مي دهيم.
يكي دو ساعت قبل از اين تماس دو پيامك آمد كه 4500 گيگ 6 ماهه با سرعت 8 مگابيت به قيمت 169000 تومان فقط امروز وقت داريد.
منهم با اين اوضاع شركت جرئت نمي كنم اين سرويس را خريداري كنم و اطمينان نمي كنم.
چند بار تو روز قطعی دارم، dsl ثابت وصله ولی ip disconnect
زنگ زدم میگه مشکل از منزلتون, مودم ببر سر کوچه و از این حرفها...
کسی dnsبرای اسیاتک داره ؟؟
من 1 آبان 97 مودم ثابت ایرانسل گرفتم و دیگه از شر ADSL و کیفیت داغون به خاطر فاصله از مخابرات راحت شدم. میخوام یه جوک براتون بگم از آسیاتک:
تنظیمات شبکه م رو طوری انجام دادم که ترافیک اینترنتم به طور کلی به سمت مودم ایرانسل میره و فقط یک برنامه رو روی ویندوز گفتم بین ساعات 02:05 بامداد تا 07:55 صبح که ساعات بسته اینترنت شبانه آسیاتک هست از مودم آسیاتک دانلودشو انجام بده و مطمئنم تنظیمات من هیچ مشکلی ندارن.
به طور خلاصه یعنی من اصلاً دیگه در ساعات روزانه از اینترنت آسیاتک استفاده نمیکنم ولی نکته باحال اینه که همچنان ازم حجم کم میکنه! در ضمن مودم ADSL م وایرلس اصن نیست و تنها کابلی که بهش وصله خودمم پس هرگونه احتمال استفاده دیگران از این اینترنت هم کنسله.
به طور متوسط داره روزانه ازم حدود 200 الی 500 مگابایت در ازای استفاده نکردن از اینترنت حجم کم میکنه! :n09:
حالا از ایرانسل بگم براتون؛ سیستم اکانتینگ ایرانسل رو من تاحالا چه روی گوشی چه الان اینترنت ثابتش ندیدم حجم اضافه ازم کم کنه و معروفه به اینکه سیستم اکانتینگشون دقیقه. نکته جالبی که دیدم اینه که مصرف اینترنت من الان حتی از زمانی که از ADSL داغون آسیاتک استفاده میکردم بیشتره (عوارض سرعت بالاس) ولی با این حال بسیار بسیار کمتر از آسیاتک از حجم ایرانسلم کم میشه!
زمانی که از ADSL آسیاتک استفاده میکردم روزانه حدود 1 گیگ یا بیشتر ازم کم میکرد و همیشه برام سؤال بود که ینی واقعاً انقدر مصرف کردم؟! مدت هاس به خاطر مشغله زیاد فرصت رسیدگی به این جزئیاتو نداشتم و بعد از کوچ به آسیاتک دیگه از نرم افزار مانیتورینگ اینترنت استفاده نکردم. الان روی اینترنت ایرانسل، با مصرفی بسی بیشتر از قبل، روزانه فقط حدود نیم گیگ ازم کم میشه!
دیگه نتیجه گیری با شما...
بازم قطع و وصلی دارم, دیشب 1544 زنگ زدم گفت مشکل سراسری
اینترنت با گوشی هیچ مشکلی نداره, فقط dsl
اگر بعد از شروع تایم رایگان و قبل از تمام شدن تایم رایگان مودم دیکسانکت و کانکت نشود یا خاموش و روشن نشود سیستم آسیاتک نمی تواند حجم استفاده شده در تایم رایگان را درست تشخیص دهد و حوصله قبول کردن مشکل و حلش را هم ندارند، بهتر است کاری کنید که قبل و بعد از دانلود مودم به صورت اتوماتیک ریست شود.نقل قول:
چه تایم رایگان باشه چه نباشه فرقی نمی کنه برای مثال شما ی نرم افزار با حجم 800 mb دانلود کن بعد برو قسمت local area connection status از اونجا میفهمی چه مقدارنقل قول:
حجم مصرف کردی!
در ماجرای حجم خوری بیشتر مخابرات و آسیاتک مقصره
شما مودم را خاموش و روشن کن، بعد یک فایل دانلود کن بعدش دوباره خاموش و روشن کن، بعدش ریز مصرف را ببین که در آن اتصال چقدر کم کرده. کلا حجم باقیمانده که نشان می دهد تا اتصال قطع نشود دقیق نیست.نقل قول:
نقل قول:نقل قول:مشکل الان اینه که من اصلاً در تایم غیر رایگان (البته رایگان که نیست و بسته حجم شبانه منظورمه) استفاده ای نمیکنم از این اینترنت. از اینترنت ایرانسل استفاده میکنم و فقط و فقط برنامه دانلودر تورنتم رو تنظیم کردم که ساعت 2:05 تا 7:55 از کارت شبکه ای که وصل کردم به مودم ADSL (آسیاتک) دانلود کنه. در دیگر ساعات هیچ مصرفی از این اینترنت نمیشه ولی ازش روزی چند صد مگ حجم کم میشه :n09:نقل قول:
p.s: تمام تنظیمات routing به درستی انجام شده و مطمئنم در دیگر ساعات هیچ ترافیکی به سمت این مودم نمیره...
من میگم نره تو میگی بدوش!نقل قول:
در دو جمله خلاصه میکنم اگه مودم رو تو کوره آهنگری هم ذوب کنی فایده نداره
توصیه میکنم زیاد خودتو خسته نکن
سلام خدمت همه دوستان.
این وضعیت سرویس من هست:
دوستانی که سرویس خریدند آیا خط رو دقیقا روی همون سرعت خریداری شده می بندند؟
بنده تهران هستم و سرویس 8 مگ سفارش دادم. در ابتدای برقراری سرویس (1 ماه و نیم پیش) خط رو روی 6 مگ بسته بودن که تماس گرفتم و خط رو روی 10 بستن چون وقتی روی 8 میبستن سرعت نهایت روی 6.5 میداد. حدود 15 روز پیش که تمدید کردم هم ریت خط روی همون 10 موند ولی مشکلی وجود داشت که هر دفعه مودم رو روشن و خاموش میکردم خط اتوماتیک روی 6 بسته میشد با اینکه وضعیت خط میتونم بگم عالیه و مشکل نوبز نداره. امروز صبح هم برق قطع و وصل شد و مودم ریست شد مجددا روی 6 بسته شد. تماس گرفتم خط رو روی 8 بستن و میگن بالاتر نمیتونیم ببندیم و مطابق با سرویسه. هرچی هم میگم خب وقتی 8 میبندین به من 6.5 یا نهایت دیگه 7 میده گوش نمیکنن و میگن مطابق با سرویسه خودته، با اینکه قبلا راحت با یک تماس روی 10 میبستن ولی الان نمیبندن. امروز 3 بار تماس گرفنم با 3 نفر مختلف ولی انجام نمیدن.
خواسنم بدونم وضعیت بقیه دوستان نسبت به سرویس خریداری شده و ریت خط چجوریه ؟
سرویسها قدیم تا 16 مگ هم میبستن اما الان دیگه فقط طبق سرویس خریداری شده میبندن کیفیت خط شما خیلی خوبه خطتت هم روی 8 مگ بستن نباید مشکلی داشته باشید مگه اینکه تو مرکز مخابراتی شما اسیاتک مشکل کمبود پهنای باند داشته باشهنقل قول:
سلام، ممنون از پاسختوننقل قول:
یعنی برای شما دقیقا همون سرعتی که بستن رو میده و پایینتر نیست؟ چون برای من 8 میبنده 6.5 یا نهایت نهایت دیگه 7 میده. قبلا مخابرات 16 مگ داشتم، روی 16 مگ بسته شده بود و به راحتی همون مقدار هم میداد.
این مشکل سیستم آسیاتک است که قسمتی از حجم مصرف شده در تایم شبانه را برای تایم عادی محاسبه می کند، به هر حال اگر بخواهید از حجمتان کم نشود باید ساعت 2:05 و 7:55 مودمتان را خاموش و روشن کنید، اگر اینترنت را بگردید راههایی برای خاموش و روشن کردن اتوماتیک مودم از طریق کامپیوتر وجود دارد.نقل قول:
سلام دوستان، من بیش از چهارساله که مشترک آسیاتک هستم و در این مدت همیشه با این شرکت مشکل عدم تطابق سرعت ارائه شده و سرعت خریداری شده توسط خودم رو داشتم و دارم. به عنوان مثال الان بسته نامحدود(!!!) هشت مگ دارم ولی سرعت واقعی دانلودم در ساعات مختلف شبانه روز نهایتا یک و نیم مگ هست و به ندرت و اتفاقی سرعت سه مگ رو هم داشتم. تنها جوابی که ازشون میگیرم اینه که خط شما نویز زیادی داره و بیشتر از این ظرفیت نداره. ضمنا مودم من تی پی لینک مدل 8961N هست و مستقیما با یک سیم به کابل تلفن در بیرون از منزل وصله. البته با یک اسپیلیتر و مک فیلتر رو هم فعال کردم و با لپ تاپ ویندوز 10 نسخه بروزشده و با برنامه های خود ویندوز و غیره و همچنین با سایت های معتبر و هم با تلفن همراه تست سرعت رو انجام دادم. ممکنه اگر میدونید لطفا بفرمایید مشکل من از کجاست؟
دوستان یکی برام لطف میکنه توضیح بده این بسته شبانه آسیاتک شرایطش چطوریاست ؟ قیمتش ماهیانه چنده ؟ حجمش چقدره ؟ ساعت استفاده چند تا چنده ؟!
چون من مشترک اسیاتک نیستم پنل کاربری ندارم متاسفانه ، قصد دارم این جشنواره جدید 16 مگ رو بگیرم ولی حجمش خیلی کمه
تا اینکه یکی دوستان گفت آسیاتک شبانه رایگان داره !
ممنون میشم راهنمایی کنید ، با تشکر .
شبانه رایگان نداره، حداقل تا جایی که من خبر دارمنقل قول:
شاید بسته ای چیزی داشته باشه
نقل قول:
اين بسته هاي شبانه و ساعتي آسياتك است.
انقدر یعنی اسیاتک شکم سیر شده ؟:n36:
سلام خدمت دوستان عزیز
من سرویسم رو اول ابانماه تمدید کردم (16مگ با حجم 800 گیگ داخلی و 400 گیگ بین الملل)، مشکلی که دارم اینه که دانلود های من از سایت 30nama.website داره بین الملل حساب میشه در حالیکه تا ماه قبل ترافیک مصرفیم از این سایت داخلی حساب میشد. در ضمن پشتیبانی سایت اعلام میکنه که سرورهای دانلود ما داخلی هستن و روی سرور های آسیاتک ثبت شدند. تا ماه قبل مشکلی نداشتم و هرچی از این سایت دانلود میکردم ترافیکش داخلی حساب میشد اما از اول اذر داره ترافیک بین الملل یعنی دوبرابر حجم کم میکنه ازم!!!! با پشتیبانی تماس گرفتم میگن که IP سایت مورد نظر جزو سایت های نیم بها نیست به همون دلیل داره ترافیک بین الملل حساب میکنه و جواب درستی نمیدن که چرا تا ماه قبل داخلی حساب میشده اما از اول ابن ماه فرق کرده. در ضمن یه نمونه از لینکهای دانلودم میزارم دوستان اهل فن نظر بدن.
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن.
سلام خدمت دوستان عزیز
من سرویسم رو اول ابانماه تمدید کردم (16مگ با حجم 800 گیگ داخلی و 400 گیگ بین الملل)، مشکلی که دارم اینه که دانلود های من از سایت 30nama.website داره بین الملل حساب میشه در حالیکه تا ماه قبل ترافیک مصرفیم از این سایت داخلی حساب میشد. در ضمن پشتیبانی سایت اعلام میکنه که سرورهای دانلود ما داخلی هستن و روی سرور های آسیاتک ثبت شدند. تا ماه قبل مشکلی نداشتم و هرچی از این سایت دانلود میکردم ترافیکش داخلی حساب میشد اما از اول اذر داره ترافیک بین الملل یعنی دوبرابر حجم کم میکنه ازم!!!! با پشتیبانی تماس گرفتم میگن که IP سایت مورد نظر جزو سایت های نیم بها نیست به همون دلیل داره ترافیک بین الملل حساب میکنه و جواب درستی نمیدن که چرا تا ماه قبل داخلی حساب میشده اما از اول ابن ماه فرق کرده. در ضمن یه نمونه از لینکهای دانلودم میزارم دوستان اهل فن نظر بدن.
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن.
ممنون از شما دوست خوبمنقل قول:
این حجم ها بین الملل هست درسته ؟
محدودیت سرعت که نداره ؟
نقل قول:
در آسياتك حجم ها ديگر بين الملل نيست و هر حجمي كه اعلام مي كنند تقسيم بر دو كنيد يعني نصف.
سرعت شبانه 2 مگابيت است من يك ماهي استفاده كردم سرعت دانلود 800 تا 900 كيلوبايت بود.
آسیاتک واقعا شورش رو در اورده
از سایت 30nama که سرورهاش ثبت شده روی سرورهای آسیاتک هست (سرورهای دانلودشون رو از آسیاتک خریدن) دانلود انجام دادم حجم مصرفیم رو بین الملل در نظر گرفتن! زنگ زدم پشتیبانی میگه که اسم سایت تو لیست سایت های داخلی ما نیست بخاطر همون!!!! قبول دارن که سرورهای سایت مذکور از اسیاتک هست اما باز قبول نمیکنن که باید داخلی محسوب بشه حجم مصرفی!!!! واقعا نوبره حرفاشوننقل قول:
یه ضرب المثل ترکی هست میگهنقل قول:
اوجوزلی اتین شورباسی چیخماز !!!
یعنی گوشت ارزون ابگوشتش هم بی فایده خواهد بود ...
درسته که آسیاپک برای کاربران سرعت بالا ارائه میده اما در محاسبه حجم کاملا با مشکل روبروست :n01:
سلام
نت اسیاتک چرا nat type 3 میده ؟ تمام port forwarding و dmz و... انجام دادم درست نشده!
دوستان ps4 دار کسی توست nat 2 بگیره؟ راه حل ؟
تماس با پشتیبانی فایده داره؟ باید 2 ساعت توضیح بدم چی هست!!!
تست کنید ببنید آیپیتون چطوره، احتمالا آیپی که داخل مودم براتون نشون میده با آیپی ای که داخل اینترنت واستون میزنه متفاوت باید باشهنقل قول:
اگه مشکلتون از این بود یعنی یه آیپی اشتراکی به چند نفر همزمان دادن باعث شدن نت تایپ 3 بشه. باید خودشون درست کنن