مشکل dns و بسته شدن پورتها میباشدنقل قول:
Printable View
مشکل dns و بسته شدن پورتها میباشدنقل قول:
ممنونم از شما، توی این چند دقیقه ای که بعد از خوندن پست شما تست کردم ظاهرا L2TP خوبه، امیدوارم در ادامه هم همینطور بمونه.:n16:نقل قول:
دوستان من 16 مگ خریدم ...اشتباه 98 تومن روف تو پاچه من ...نزدیک 400 گیگ حجم دارم و من ماهی 15 گیگ مصرفم نیست..این مقدار گیگ برای ماه بعد میمونه؟؟؟
خیر نمیمونه ، مصرفش کن دانلودی فیلمی چیزی :n02: ترافیک اضافه ای که میخری تا یک سال به دوره بعد انتقال پیدا میکنه اما ترافیک دوره خیر انتقال پیدا نمیکنهنقل قول:
ای بابا 98 تومن رف تو پاچهمنقل قول:
400گییییگ ..
میخوام تلفن بی سیم خونه رو عوض کنم ( وقتی زنگ میخوره نت قطع میشه 99% از تلفنه کیفیت خط خوبی دارم)
تلفن خونه الان پاناسونيک مدل KX-TG3721
حالا الان باید مدل خواستی مد نظرم باشه یا هر تلفن بی سیم دیگه ای بخرم وضعیتم همینه؟!!
منم تلفن پاناسونیک دارم که مدلش اینه ، پاناسونیک مارک خوبیهنقل قول:
تلفن بي سيم پاناسونيک مدل KX-TG6458BX
یه چیزی شما اسپلینتر رو چک کردی؟
من بازم میگم بهترین راه حل اینکه اینترنت را روی خطی بگیری که تلفن روش نباشه ممکنه تلفن بخری ببینی بازم قطع میشه...
من خودم دو خط دارم یکی برای تلفن و یکی هم برای اینترنت که توی عکس ببین سه روزه اینترنت بدون دیسی وصله
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاتل جلوی تمدید بسته 10 تومنی رو گرفت
وداع باید بکنیم یعنی؟
امروز تمدید کردم الان باز سرک کشیدم دیدم زده به دلیل تراز مثبت نمیشه سرویس رو خرید:n36:
نقل قول:
والا 3 تا اسپیلیتر تو خونه دارم رویه 3 تا هم امتحان کردم
وقتی تلفن در طول روز 5_6_7 مرتبه زنگ بخوره نت قطع میشه
برا اون پیش نهادتم من 2 تا خط دارم رویه یکی شاتل هستش
اون یکی رو پارسه چون پینک پارس بهتره حیفه بخوام تخلیش کنم اینم بیارم رو شاتل :n03:
ریت خطتتون رو میشه بذارید؟نقل قول: