دوستانی که صبانت طرح یک مگ یا 2مگ دارن، میشه بگن شب ها رایگان شبی چند گیگ میتونن دانلود کنن؟ دوستان مشهدی اینجا کسی هست صبانت داشته باشه میخوام پ.خ ازش سوال بپرسم؟
Printable View
دوستانی که صبانت طرح یک مگ یا 2مگ دارن، میشه بگن شب ها رایگان شبی چند گیگ میتونن دانلود کنن؟ دوستان مشهدی اینجا کسی هست صبانت داشته باشه میخوام پ.خ ازش سوال بپرسم؟
آره من مشهدم...
128 با 1 مگ یا 2 مگ توی تایم شبانه هیچ فرقی نداره و مثل هم هست سرعتشون...کلا ارزش نداره پول اضافه بدی 2 مگ بگیری همون 128 کافی هستش...
شبا هم بین 700 تا 1.3 گیگ میشه گرفت!
این طوری که خیلی داغونه سیستمت به فنا میره...نقل قول:
داداش همین الان یه تست با سرور تهران و یکی هم با فرانکفورت بزاری ممنون میشم...
سلام. دوستان این تکنیک جدید صبانته؟ روزها داون استریم روی 4096؛ شب ها (از 12 به بعد!!!) میاد روی 128... شما هم همینطورید آیا؟
اره به خدا حداقل یه کاری کنن که شبی 1 گیگ بگییریم نامردا برا من میره رو 150 سریع میاد رو 20 بعد اروم اروم میاد بالا و به همین صورت طرح 3 ماه جشنواره تابستان هست برا من 512 3 گیگ در 3 ماه
دوستان از مرکز بابایی قزوین کسی اشتراک صبانت داره من یه سوال ازش بپرسم؟
دوستان یه سوال :
من اگه یه فایل سنگین رو مثلا از ساعت 12 شب بزارم برای دانلود ، خودش اتوماتیک وقتی ساعت دو بشه به صورت رایگان میشه و حجم رو کم نمیکنه دیگه ؟
یا اینکه باید از ساعت دو به بعد بزارم برای دانلود ؟
فکر میکنم خودش اتوماتیک حجم کم نمیکنه؟
چرا از 12 شب مخوای بزاری؟ همون از ساعت 2 بزار به جای اینکه یه روزه دانلود کنی دو روزه دانلود کن
مشکلی برای دو یا سه روزه ندارم ولی مسئله اینجاست که من ساعت 5 صبح بلند میشم و اصولا اصلا 2 شب رو نمیبینم . به خاطر همین میخاستم دو سه ساعت زودتر بزارم دانلود شروع بشه .نقل قول: