راستی ورژن فریمور من Firmware Version : 4.03.08-08 هستش.
Printable View
راستی ورژن فریمور من Firmware Version : 4.03.08-08 هستش.
[QUOTE=DariushGreat;7098393]با سلام اگه رو دمو باشه دیشب که وصل شد پس چه جور وصل شده بود صفحه کاربری هم با اکسپلور با دیلاپ باز نمیشد و ارور میده ونمیتونم چک کنم در ضمن فروشنده گفت تا بررسی خونه فعال شده وتو نت ثبتش کردم چراغها نا منظم روشن میشن چند ثانیه یک بار دو تا یا یکی یا سه تا روشن میشه و گاهی هم کلا قطع میشه در ضمن من دو روز مودم رو گرفتم و بغیر از تغییر رمز و یک ساعت اتصال تو شب اول کاری با هاش نکردم که خراب شه اگه رست کنم بعد تنظیم خاصی داره که باید انجام بدم یا نه؟ ممنون از راهنمایی شما دوست عزیزنقل قول:
خوب منظورت چیه؟یعنی کم نکرده ازت؟نقل قول:
این رو بریز برات اپلود کردم .. درست میشهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یاهو وصل نمیشه
تایید میشه
برای من از موقعی که مودم رو تحویل گرفتم 2 روز طول کشید تا وصل بشه. توی این مدت روی حالت دمو بود و مدام قطع می شد و سرعتش هم خب پایین بود. رو این حساب بود گفتم...نقل قول:
اگه چراغ ها نامنظم چشمک می زنن یعنی این که مودم به مشکل خورده و خراب شده ( طبق توضیحات دفترچه راهنمای مودم ). باید ببری نمایندگیش درست یا تعویض کنن برات.
پیرامون ریست هم اطلاعات کاملی ندارم ولی احتمال می دم که کل اطلاعات کانفیگ مودم بپره.
نقل قول:نقل قول:
برای من هم مسنجر و هم سایت و میل یاهو باز می شن
شاد باشید
وضعیت من داغونه (تهران گیشا) الان 15 روزه قطعی لحظه ای دارم سرعتم کم شده و بدتر از اون هر یک ساعت یه بار باید کابل data out رو بکشم و مجدد وصل کنم تا اینترنتم وصل شه مودمم our door هست
100 بار زنگ زدم اما بهونه های مسخره میاوردن و فقط ریست کردن بلدن توضی بدن. فهمیدم پشتیبانی = خ..ر
هیچکدومشون سواد ندارن
4 نفر از کارشناساشون تو این دو هفته اومدن هیچ کار نتونستنن کنن مثل قبل نتونستن سیگنال بگیرن
اخر گندشون همین یک ساعت پیش اومد (مسوول کارشناسای چنتا شرکت بود - با پارتی کشوندمش) اومد گفت:
سیاست شرکت اینه که معمولا با تغییر فصل و افزایش فروش جهت دکل هاشون رو به سمتی میچرخونن که مشترک بیشتری دارن و به خاطر همینه که امثال من که جام مشترک کمتر داره ندید گرفته میشن
... بر سر این شرکت . مبین نتم دزد شد
تست مبین نت:
اهواز - ساعت 11 شب
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
DECENT عزیز RSSI رو چنده ؟ منم اوت دور دارم .. وضعیت گیشا و امیر اباد خرابه کلا