من صدای دنون بیشتر میپسندمنقل قول:
Printable View
من صدای دنون بیشتر میپسندمنقل قول:
خوب من از بلوری پلیر صرفنظر کردم. نظرتون در مورد این دو مدل پایونیر چیه؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بین این دو مدل پایونیر و ال جی یا سامسونگ در این رده قیمتی، کدوم رو پیشنهاد میدید؟
ممنون
سلام و عرض ادب خدمت دوستان
بنده بالاخره تصمیم گرفتم سینمای خانگی را از برند سونی انتخاب کنم چون led بنده سونی مدل w904 هست و به گفته دوستانم واسه اینکه باهم ست بشه این برند را انتخاب کردم حالا بین مدلهای زیر گیر کردم از اساتید محترم خواهش دارم بهترین مدل را به بنده معرفی کنن:
SZ 1000
E960
DZ950
DZ940
E985
E6100
تشکر فراوان
اگر پشتیبانی از بلوری براتون مهم نیست من sz1000 را پیشنهاد میدمنقل قول:
خودم دارم راضیم ازش صداش عالیه
تشکر و ارادتنقل قول:
نه پشتیبانی از بلوری برام مهم نیست چون کنسول بازی ps4 دارم و میشه واسه دیدن فیلم از اون استفاده کنم البته اگه بشه به سینمای خانگی متصل کرد؟؟
شما دنبال مدل های باش که ورودی hdmi داشته باشه. فکر نمیکنم سونی 1000 این امکان داشته باشه. فقط نوری که اصلا مناسب ps4 نیست چون این کنسول از صدای اچ دی پشتیبانی میکنهنقل قول:
چند مدل پایونیر ورودی hdmi داره که شما میتونی کنسول بهش وصل و یک خروجی به تی وی متصل کنی و از صدای و تصویر اچ دی لذت ببری
نقل قول:
اشتباه می کنید
اتفاقا sz1000 سونی هم ورودی hdmi داره و هم خروجی اچ دی ام ای
من تلویزیون سونی w804 را از طریق hdmi به سینما وصل کردم
کلا 1000 سونی 4 تا اچ دی ام ای می خوره که یکیش قابلیت ورودی صدا را دارد که به اصطلاح arc می گویند
داداش اینم دو فیلم از سینما خانگی خودمنقل قول:
sony sz1000
با ال ای دی خودم w804 خیلی خوب مچ هستند و با یک کنترل میشه خاموش یا روشن کرد
گفتم اطمینان ندارمنقل قول:
ببین داداش منظورت از این دو ویدئو چیهنقل قول:
چیرو میخوای نشون بدی؟ قدرت که مشخص فقط یه صدای جیغ و اون بیسی هم که دوست داری اصلا وجود نداره چرا که نشانه ای از بیس نیست. چی رو نوشتی غول
من یه ویدئوی کوتاه از سیستمی که خودم دارم برات گذاشتم خوب به برگ های گلدان که تو فاصله 1.5 متر بلندگوها هست توجه کن
خوب به لرزش زمین که دوربین قرار داره دقت کن
فکر کن چه صدای داره پخش میشه که در فاصله 1.5 متری اون قدرت هوای خروجی و زمین میلرزه حالا برو و مقایسه کن
خواستی ویدئو های برات میزارم که تو خوابم نمیتونی تصور کنی قدرت یعنی چی. کدوم یکی از قوطی های که تو فروشگاه شنیدی این جریان هوارو جا به جا میکنه و زمین میلرزه
روزی که برای مصاحبه خدمت استاد بودم قبلش برام یه دمو از سیستمشون که افتخاری برام بود دیدن و شنیدن اون سیستم گرفتند. زمین زیر پا موج بر میداشت. تمام شیشه های سالن مجاور سیستم ایشون مجهز به شیشه های دو لایه هستند و قبل از هر دمو در سالن برای جلوگیری از فروریختن شیشه های قدی باز می کنند.
سیستم در پیت من ببین حالا تصویر کن اون سیستمی که از منزل ایشون برات عکس دادم چه صدای ایجاد میکنه. میدونی زمین موج برداره یعنی چی؟
خوب نگاه کن سیستم معمولی من