از همه دوستان به خاطر قیمتای اشتباه عذر میخوام اون قیمتا رو شهریور ماه از مغازه دارا گرفته بودمنقل قول:
امان از این بازار:n27:
از همه دوستان به خاطر قیمتای اشتباه عذر میخوام اون قیمتا رو شهریور ماه از مغازه دارا گرفته بودمنقل قول:
امان از این بازار:n27:
من هم دقیقا همین مشکل رو دارم، با حدود 450-500 میخوام یه پخش خوب با یه جفت باند بگیرم، ولی دقیق نمیدونم چی بگیرم، انتظار زیادی هم ندارم، به همون اندازه که پول میدم کیفیت داشته باشه، کیفیت مهمه برام نه بلندی صدا.نقل قول:
خوب اگه بتونی دست دو بگیری که عالیهنقل قول:
یه 7016 دست دو پیدا کن حدودا 350-60 درمیاد
یه اسپیکر معمولی هم میتونی بگیری حدودا 100 - 150
چون مثل روز برام روشنه که بعدا پشیمون میشی و چون تا رنج قیمت 600-700 تومن از 7016 بهتر نیست پخش رو حتما 7016 بگیر
اسپیکرم صبر کن تا آقا حمید بیاد راهنماییت کنه
موفق باشی
نقل قول:سلام به دوستان عزیزنقل قول:
حقیقتا با این بودجه ، جنس های درجه 1 نمیشه تهیه کرد برای مثال یا باید به جنس های بی نام و نشون روی آورد یا اینکه به خرید قطعات دست دو و گاها دیده شده فیک رو آورد که زیاد توصیه نمیشه!
با این بودجه شما ابتدا به دنبال پخشی باشید که سطح کوالیتی را براورده کنه برای آمپ و اسپیکر.
برای مثال 7016 که دوستان پیشنهاد دادن به شما که باید دنبال استوک آن باشید یا پخش جی وی سی که مدل هایی نظیر r900 و ... که آن هم به همین ترتیب میباشد.
در مورد اسپیکر ها به نظر من اگر باز هم پافشاری بر همین مقدار بودجه را دارید و هدف بر این دارید که آکبند خریداری کنید به سمت دی ال اس میتونید بروید اما نه 1073 زیرا اصلا با بودجه شما همخوانی ندارد.
بهتر است dls 269 استفاده شود که از میدرنج کاغذی بهره میبرد و صدای کیفتی قابل قبولی دارد.
در مورد هزینه های بعدی هم باید به برش زدن طاقچه و اجرت نصب نصاب هم فکر کنید که حداقل 25 تومن میباشد.
در کل به شما پیشنهاد میدم که از من و دیگر دوستان به شما نصیحت که دنبال بیس زیاد نباشید دنبال همخوانی زنگ صدا ها باشید.
نقل قول:من الان گیج شدم نمی دونم چی باید بگیرم فعلا این ماه ۴۰۰ بیشتر ندارم ولی خوب می تونم خورد خورد چیزا رو جمع کنم، حالا با این وضعیت چی کار می تونم بکنم ؟:n13:نقل قول:
در مورد بیس هم که گفتم خیلی برام مهم نیست مثلا از این بیسی که اسپیکرای فابریک آشغال خودش داره راضیم.
ممنون
افرین داداش حالا شد دمت گرم خورد خورد جمع کن قدم اول هم یه پخش 7016 بگیر که بعد هیچ پشیمونی به وجود نیاد هر کس هم سیستم آورد پبشت میتونی کلاس بزاری آره بابا من 7016 دارم صداشم خیلی قشنگه اصلا شاید راضیت کرد 7016 دیگه سراغ آمپلی و چیزای دیگه نرفتی خدارو چه دیدی :n20:نقل قول:
که بعد شروع کنی به بستن سیستم دلخواهت خورد خورد
اینم عکس کوچولویی که منتظرته
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با 400 /500 .. فک نکنم بشه چیز باحالی جمع کرد
دیروز من یه پخش پایونیرDEH-2550 UI بستم ، 280 تومن
به نظرتون
با یه 6975پایونیر و یه امپ 4 کانال پایونیر ، چیز جالبی میشه ؟
بدون ساب البته
داداش جون من بیخیال این 6975 بشین دیگه گذشت زمون 6975 یه موقع 6975 به همه صلیقه ها پاسخ میداد الان نه بابا بیخیالنقل قول:
باز من میگم قیمت ندارم بعد منو ضایع نکنین باز واسه 6975 کمش باید 300 پیاده شی خب یه dls 1073 بگیر تمومش کن دیگه فکر ساب هم نمیکنی فقط یه آمپ باید براش بگیری 100 وات بهش تو 4 اهم بده خلاص دو کانال هم بگیری ضرر نمیکنی چون با بیس 1073 فکر سابو هیچ وقت نمیکنی:n19:
نقل قول:
واقعا" ؟
خب.. یه سری اطلاعات از این 1073 میتونی اینجا قرار بدی ؟ عکس .. یا اطلاعات خود باند
داداش مننقل قول:
یه صفحه بری عقب (899) دوست خوبمون آقا محمد هم عکس 1073 رو گذاشته هم سایت اطلاعاتشو