فقط مخابراتنقل قول:
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Printable View
فقط مخابراتنقل قول:
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
راستش تا جایی که من شنیدم این خطهایی که PCM هستن امکان استفاده از ADSL رو ندارن. اما اگه خط PCM نباشه و روی فیبر نوری باشه مخابرات تا 2مگابیت روش اینترنت میده.نقل قول:
میتونی بری مخابرات اگه توی منطقتون یه خطی باشه که pcm نباشه و adsl هم نداشته باشه با خط شما عوض کنننقل قول:
اینا سرعتای اینترانت هستن فکر کنم مخابرات الان اینترانت تا سرعت 155مگابیت ارائه میدهنقل قول:
کدوم مدل مودم ADSL قابلیت محدود کردن سرعت WIFI داره؟
در مورد محدود کردن سرعت وای فای برای مک های خاصی سرچ زدم
مثلا فلان مکی که به مودم وصل شده سرعتش رو روی 256 تنظیم کنم که ازین سرعت بیشتر نتونه مصرف کنه
به چند تا سایت رسیدم که دیدم آموزش دادن و مودم هاشون این قابلیت رو داره
اما متوجه نشدم که مارک و مدل مودم چی هست
کسی اگر اطلاعی در این مورد داره راهنمایی کنه ممنون میشم
منم خیلی دنبالشم میخوام روزا سرعت بشه 10-20کیلوبایت ولی شبا سرعتو باز بزارمنقل قول:
مودمه من این قابلیت رو داره
ولی فقط بر اساس ایپی هست
مثلا گوشیم ایپی 192.168.1.10 داره
میتونم اینو محدود کنم که فقط با سرعت 64 کیلوبیت بگیره
میتونید رنج ایپی مودم رو محدود کنید و فقط ماله خودتونو باز بزارید
قبلا که محدود نمیکردم
تو 3 روز 4 گیگ مصرف میشد
الان خیلی بهتر شده :دی
مدل مودمم TP-Link 8960 هست
در ضمن چیپستش برادکام هست که خیلی کارایی داره
واسه خطوط نویز دار هم خیلی خوبه
دان استریم رو میاره پاین و نویز خوب میشه
دیگه هم لازم نیست به پشتیبانی زنگ بزنید
فرشاد تو هم که اهوازی ، یه سر بزن بازاربزرگ طبقه دوم - نمایندگیشه ، 3 روز پیش قیمت گرفتم 141 تومن
تو سایت مخابرات که فقط تا 2 مگ زده ارائه میدهنقل قول:
مدل 8951 همچین قابلیتی نداره؟نقل قول:
میتونید به من بگید توی کدوم منو هستش این تنظیمات؟
advanced>Bandwidth Control>Rule Listنقل قول:
عکس رو ببین متوجه میشی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
به دادم برسید :n28:
ما یه خط تو خونه داریم که اصلا ازش استفاده نمیکنیم و این ماه چون ADSL نداشتم حدود 15 ساعت به اینترنت هوشمند وصل شدم باش
مگر هر ساعت اتصال به اینترنت هوشمند 240 تومان نیست ؟؟
قبض تلفن 117.500 تومن اومده برا این خط :n04:
یکی به دادم برسه باید چیکار کنم
اگه واقعا 15 ساعت وصل شده باشی، ساعتی 5 تومنم حساب کنیم بازم 117 تومن نمیشهنقل قول:
برو پرینت بگیر
اينترنت هوشمند تعرفه ش اينطوريه كه شما بابت هرساعت اتصال به اينترنت يه مبلغي بابت اكانت اينترنت مي ديدنقل قول:
يه مبلغي هم بابت اشغال شدن خط تلفن!!!
شما حتما پرينت بگير، 117 تومن از قيمت خود خط تلفن گرونتره :n15:
ساعتي 500تومن هم باشه، 15 ساعت ميشه 7500 تومن
اينا عملا دارن از شما 15 برابر بيشتر پول مي گيرن!!!
شاید پول حجم دانلودت رو حساب کردن :n02:نقل قول:
اینترنت هوشمند از کجا گرفتی؟ مال خود مخابراته یا از جای دیگه؟ نکنه از شهر دیگهای بوده پول تماس بین شهری رو داره ازت میگیره.نقل قول:
الان وقت خوشمزگی نیست :n03: دارم سکته میکنم :n28:نقل قول:
من از یکی از شهرستانای اصفهانم با توجه به همسان سازی کد شهرستانها با استانها پس داخلی حساب میشه چون برای شماره گیری پیش شماره وارد نمیکردمنقل قول:
و مستقیما شماره تلفن هوشمند را میزدم با این شماره ها به اینترنت هوشمند وصل میشدم
9721818
9724030
9726060
من تمام نت رو زیر رو رو کردم تعرفه جدیدی پیدا نکردم تو همه سایتا نوشته شده اتصال به اینترنت هوشمند ساعتی 300 تومنه
من کلا تو ده روز 15 ساعت به اینترنت هوشمند وصل شدم
گفتم شوخی کنم یه کم حال و هوات عوض شه . ولی راهش همونه که دوستان گفتن برو پرینت بگیر پرینتو بکن تو چشمشون:n01:نقل قول:
این ساعتی 300 واسه وقتی بود که تعرفه تلفن ثابت توی دولت تدبیروامید اضافه نشده بود . ببین شماره کدوم شرکتها بوده زنگ بزن بهشون ببین ساعتی چنده جدیدانقل قول:
داداش برو مخابرات شکایت کن و سفت بگو که من اصلا استفاده نکردم!!!! یه دورانی من این مشکل برام پیش اومده بود... متاسفانه اینترنت هوشمند خرکی کنتور میندازه و همیشه از کارت استفاده کردم بعدش... اون مقع برام 90 تومن پول تلفن اومد که با پیگیری شکایت و این مسخره بازیا نصفیشو بخشیدن... دایل اپ رو بنداز دور....نقل قول:
اون عددی که شما میگی هزینه اینترنتی هست که استفاده میکنی!!!
هزینه اشغال موندن خطت رو البته باید جداگانه در نظر بگیری...
اولیش مال مخابراته دومی و سومی مال شرکت های خصوصینقل قول:
15 ساعت را مطمئن هستید ؟نقل قول:
پس از هر بار وبگردی اینترنت را قطع می کردید؟ یا سیستم را رها می کردید؟
سلام داش امیرنقل قول:
اطلاع نداشتم اینطوریاس فردا میرم مخابرات آخه یعنی چی برا 15 ساعت اینترنت هوشمند 117500 پول قبض اومده
بله شایدم کمتر از 15 ساعت هم بوده باشه چون در حد وبگردی بودهنقل قول:
بعد از هر بار وبگردی دیسکانکت میکردم
همانطور که دوستان گفتند حتما پرینت را بگیرید و بپرسید تماس ها (15 ساعت اشغال بودن تلفن) چگونه حساب شده ؟ نرخ ان نسبت به گذشته تغییر کرده یا نه مخصوصا اون شرکتهای خصوصی.نقل قول:
برا همه که نیست فقط برا شرکتهاستنقل قول:
از قیمتش خبر داری؟نقل قول:
3,570,000 تومننقل قول:
نوکرم کاکو....نقل قول:
حتما برو ریز کارکرد بگیر اول... همیشه از کارت استفاده کن... این رقم بیشنر شبیه اینه که پول موبایلی چیزی برات حساب کردن اون شماررو....
ولی برا من اون زمان نصفشو بخشیدن.. حتما پیگیری کن قانع نشدی برو پیش رییس .....
نشستن بهت حسابی... حتما دقیقه ای 30 40 تومن حساب کردن... والا اون زمان که من استفاده میکردم دقیقه ای حساب میکردن.. میزانشو یادم نیست ولی با یه حساب دیدم کارت بخرم خیلی بهتره
اه تا قبل از 2 سرعت 400 تا میرفت الان بزور 200 تا
دیروز هم ساعت رایگان قطع بود:|
سرعت دانلود ساعت رایگان رو از ۴۵۰ اوردن روی ۳۰۰ !!! پارس داره آب میره
آپدیت:
با اکانتینگ نیست٬ دان استریم رو اوردن پایین ... این کار از طرف پارس هست یا مخابرات؟
از طرف خود پارسهنقل قول:
دان استریم به مخابرات ربطی نداره
سرویست چیه ؟نقل قول:
خطت نویز نداره ؟ آخه اگه خط نکشه روی داون استریم های پایین تر کانکت میشه
خط منم نویز شدید داره!!!( شیراز) خخخخخخخخخخخخخخ ..... واقعا هر دم داره از این باغ بری میرسد!!
مخابرات شیراز باید یه تکونی به پایین تنه بده و مشکل رو حل کنه
۲ مگ محدود ... همیشه از پارس راضی بودم الان اومدم تو ستینگ مودم نگاه کردم دان استریم رو اوردن پاییننقل قول:
ADSL Line Status SHOWTIME. ADSL Mode G992.1 Up Stream 512 kbps Down Stream 2784 kbps Attenuation Down Stream(db) 34 Attenuation Up Stream(db) 22 SNR Margin Down Stream(db) 13.7 SNR Margin Up Stream(db) 8.0 Attainable Down Rate 3412 kbps Attainable Up Rate 696 kbps Vendor ID RETK Firmware Version 2920bc12
به احتمال زیاد مشکل از خطت هست حداکثر تا 3412 میکشه و پشتیبانی هم معمولا یه رقم رند میذاره نه 2784نقل قول:
مودم رو ببر دم در تست کن ببین تغییری میکنه یا نه
modulation های دیگه رو هم تست کن شاید بهتر بشه
دوستان مودم تا چه حد میتونه تو نویز تاثیر داشته باشه؟ مثلا ممکنه یه مودم نویزش رو 10 باشه و یکی دیگه با همون شرایط و در همون زمان رو 13 یا حتی بهتر باشه؟
نقل قول:
مودم خیلی توی SNR تاثیر داره. اینو به عینه خودم شاهد هستم. چون با دو مودم تست کردم و اختلاف عددی چیزی حدود 14 بود !!!
شاید modulation دو مودم فرق میکرده !نقل قول:
آخه من که امتحان کردم خیلی کم بود در حد یک دسی بل
سلام بچه ها با سرویس 512 محدود چقدر میشه شبانه گرفت؟
سرویس های حجمی همشون رایگان داره؟