نقل قول:نقل قول:
شماها از جه سرویسی استفاده می کنین؟
Printable View
شماها از جه سرویسی استفاده می کنین؟
من و اون دوستمون هر دو از یک شرکت دیگه ای سرویس میگیریم اگر شاتل بودیم که عمرا با ارامش نمی خوابیدیم خواب افت سرعتت همش میدیدیم:31:نقل قول:
دست شاتل درد نکنه!!:12:
قراره 2 گیگ ترافیک هدیه بده 26 ام!
اِاا!!ولی من که دورم 26 ام تموم میشه باید 2 گیگ رو یه روزه تموم کنم!!اونم با سرعت خراب!تازه 7 ساعت اول 26 ام هم که نمیشه دانلود کرد...!!!
پس دست شاتل درد بکنه!! :thumbsdow
مبارکهنقل قول:
سرعتش که خوبه ،حالا شما یه ذره دانلود کنید ببنید محدودیتی چیزی نداره
دوست من با تهران تست نگیرنقل قول:
چرا؟نقل قول:
دوست من با تهران تست نگیر
من هم وقتی با تهران تست میگیرم اصلا نتایج خوبی ندارم مخصوصا از جهت پینگ در حالی که پینگم در عمل خیلی بهتر از ایناست سرعت هم که بماند الان شبا با 366 کیلوبایت به صورت ثابت دانلود می کنم اما توی تست خیلی کمتر نشون میده
منبع بهتری نیست بشه باهاش تست کرد؟
دادا شماها چه سرویسی دارین که یکیتون 3گیگ شبی دان می کنه شما هم که 366 کیلو بایت دان میکنید.سرویس از مریخ گرفتین:31:نقل قول:
:27:نقل قول:
دادا شماها چه سرویسی دارین که یکیتون 3گیگ شبی دان می کنه شما هم که 366 کیلو بایت دان میکنید.سرویس از مریخ گرفتین
اشتراکم که 1 مگ هست اما سرعتش خیلی عجیبه حتی به 700 هم رسیده اما شبا اگه خطم اشکالی نداشته باشه معمولا روی 360 میمونه دفعه قبل هارد سیستم پر شد که دانلودم قطع شد!!! شرکت هایی که تازه تاسیس هستن یا مشترک زیادی ندارن معمولا سرعت رو خیلی بالا نگه می دارن من سرعت شبانه و روزانه دانلودم رو با یه دانلود ساده از مدیافایر تست میکنم
:27:نقل قول:
دادا شماها چه سرویسی دارین که یکیتون 3گیگ شبی دان می کنه شما هم که 366 کیلو بایت دان میکنید.سرویس از مریخ گرفتین
اشتراکم که 1 مگ هست اما سرعتش خیلی عجیبه حتی به 700 هم رسیده اما شبا اگه خطم اشکالی نداشته باشه معمولا روی 360 میمونه دفعه قبل هارد سیستم پر شد که دانلودم قطع شد!!! شرکت هایی که تازه تاسیس هستن یا مشترک زیادی ندارن معمولا سرعت رو خیلی بالا نگه می دارن من سرعت شبانه و روزانه دانلودم رو با یه دانلود ساده از مدیافایر تست میکنم
کدوم شرکت؟نقل قول:
ظاهرا فقط ماله خراسان جنوبیه
پیام اوران کویر
خوش به حالتون ما محل سکونتمون اونورا نیست:41:نقل قول:
بالاخره هدیه سالگرد تاسیس شاتل چی هستش؟
چند روز پیش برای من ایمیل اومده بود که سرویسم از 26 ام به آرت 6 ارتقا پیدا میکنه تا آخر آذر
دیروز دوباره ایمیل اومده بود 2گیگ ترافیک رایگان بهم میدن
بالاخره کدوم؟
سرویسم 512 اکو هستش
همون ۲ گیگ رو بهتون میدن:20:نقل قول:
وقتی وارد پنل کاربریتون بشین هم بهتون اطلاعیه این هدیه رو نشون میده:46:
نمیدونم چرا شاتل اینجوری شده
30 ام اشتراکم تموم میشه اینهمه دان کردم هنوز محدود نشدم :31:
اینم سرعت الان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته واسه مشکل مرکز مخابراتی شهرمون پینگ داغونه
با درود
دوستان من دیروز تازه adsl شاتل گرفتم البته هنوز نصب نکردن برام 8 روز دیگه قراره نصب بشه ولی سرعت 128 و 6 ماهه و 6GB گرفتم با قیمت 122 هزار تومن
منتها یک چیزی رو متوجه نمیشم طرف هم اونقدر تند تند توضیح میده که آدم روش نمیشه دوباره سوال کنه لطفآ شما منو متوجه کنید.
طبق گفته خودشون هر گیگ 5 هزار تومنه و من 6 گیگ گرفتم که سرجمع میشه 30 هزارتومن 25 هزارتومن هم مزد نصب کردنش هشت و 45 هزار تومن هم پول مودمش هست که از نوع غیر بیسیمیش هست که سرجمع میشه 100 تومن ولی از من 122 تومن گرفته حالا نمیدونم جریان چیه لطفآ منو راهنمایی کنید که ایا شما دوستان هم به همین نوع خرید کردید درضمن من تهران هستم.
شاتل این دومین شب یه بامبول تازه در اورده سرعت دانلود رو عجیب خراب کرده ! میگم دومین شب چون art ها مشکل محدودیت نداشتن تا حالا !! نمی دونم دیگه چه کلکی قرار سوار کنن !
---------- Post added at 12:53 AM ---------- Previous post was at 12:51 AM ----------
حتی حالا که ساعت یک نشده !
سلام عزیزنقل قول:
من خودم کارشناس نصب شاتل هستم
هر گیگ 5200 تومن هست
هزینه نصب هم 15000 تومن هست و نه بیشتر
مودم معمولیش هم 45 هزار تومن و اگه وایرلس بخواهید 75 تومن که البته هردو مارم زایکسل هستن
شما زیاد پول دادی
میتونی بری دوباره صحبت کنی
02123089 هم زنگ بزن با اپراتور صحبت کن
الان ساعت 2:10 هست و 10 دقیقه از شروع ساعت دانلود رایگان می گذره!
این یک تایم لاین از سرعت دانلود شبانه من
خط زرد بالایی سرعت هست که به طور میانگین روی 360 به صورت ثابت داره میترکونه !
هیییییی یادش بخیر یه زمان شاتلی بودیم شایدم شاتری!
تقدیم با عشق به همه جان سوختگان شاتر که دارن تر های اخرشون رو میزنن :10:
من به جای همتون دانلود می کنم :10::11:
هزینه سرویس : 52900نقل قول:
با درود
دوستان من دیروز تازه adsl شاتل گرفتم البته هنوز نصب نکردن برام 8 روز دیگه قراره نصب بشه ولی سرعت 128 و 6 ماهه و 6GB گرفتم با قیمت 122 هزار تومن
منتها یک چیزی رو متوجه نمیشم طرف هم اونقدر تند تند توضیح میده که آدم روش نمیشه دوباره سوال کنه لطفآ شما منو متوجه کنید.
طبق گفته خودشون هر گیگ 5 هزار تومنه و من 6 گیگ گرفتم که سرجمع میشه 30 هزارتومن 25 هزارتومن هم مزد نصب کردنش هشت و 45 هزار تومن هم پول مودمش هست که از نوع غیر بیسیمیش هست که سرجمع میشه 100 تومن ولی از من 122 تومن گرفته حالا نمیدونم جریان چیه لطفآ منو راهنمایی کنید که ایا شما دوستان هم به همین نوع خرید کردید درضمن من تهران هستم
هزینه 6 گیگ اضافه : 25000 ( حدودا )
هزینه مودم 29000
هزینه نصب 15000
جمعا : 121900
تو فاکتوری که بهت تحویل میدن همه دقیق تر نوشته شده !
سلام به همه دوستان. امیدوارم همتون سلامت باشین. چند وقتی به علت مشغله کاری سر نزدم اینجا. شکایت به نتیجه ای رسید؟! برادرم میگه شبها هنوز بشدت محدوده!:41:
سرعت آپلودت خيلي كمه!نقل قول:
دوستان کسی اینجا مشکل لود صفحات https رو داره؟؟؟
من اینجور سایتا رو مثل gmail به زور میتونم باز کنم...
مشکل شاتله یا سیستم من؟؟؟
من هم این مشکل رو دارم مربوط به شاتل نیستنقل قول:
دوستان کسی اینجا مشکل لود صفحات https رو داره؟؟؟
من اینجور سایتا رو مثل gmail به زور میتونم باز کنم...
مشکل شاتله یا سیستم من؟؟؟
سیستم فقط در حال دانلوده آپلود نمیکنه نمی دونم واسه آپلود سرعتش چقدرهنقل قول:
سرعت آپلودت خيلي كمه!
سلام
من الان بعد 1 ماه تازه اتفاقیبه پروفایلم تو سایت مای شاتل سر زدم
دیدم نوشته به سرویس های اکو 2 گیگ ترافیک رایگان میده
فک کنم تاریخشم 6 اذر بود
ولی به من نداده
دلیل خاصی داره؟ یا من بد متوجه شدم؟
اوه اوه دیر اومدی سهمتو خوردن یه لیوان ابم روش! باید پیگیر بشی پیله کنی وگرنه هدایای رایگان رو خیلی اذیت می کنن تا وقتی میخوان بدن
26 آذر قراره دو گيگ رايگان بده !!چه خوب قبل فسخ كردن مهربون شدن !!
بعد از چند روز دوباره اومدم خونه امروزم ميزارم رو دانلود اين Final Destination 5 BRRip 1080p جديد رو دانلود كنم البته فكر كنم 6 روز طول بكشه چون 1 گيگ هست !! :19:
شكايتم رو هم سر زدم سايت cra.ir رسيدگي نكرده بود !! انگار خوابيده همه چي !!
آسياتكم كه ميگن زياد جالب نيست اما راهي نيست ديگه ميرم كه چيز شاتل بسوزه !
سلام دوست عزیزنقل قول:
ظاهرا" یه حرکتهایی کردن!
چیزی که من دیشب دیدم اینه که اونایی که محدود میشن (مثل من) فقط دانلودشون محدود میشه ( 5 ~6 کیلوبایت) ولی وبگردی شامل محدودیت نمیشه (بازم از هیچی بهتره به نظر من).
دوستان دیگه هم لطفا" این قضیه رو تایید یا تکذیب کنن.
با تشکر
پیرو شکایتنامه:
دوستان سلام
مطلبی رو به نقل از جوادی عزیز میگم که ایشون گفتند:
من در راه شکایتنامه شهید نشدم و تا آخرش هم هستم حتی اگر از خودم شکایت کنند(منظورشون اینه که ممکنه شاتل از ایشون شکایت هم بکنه)
هنوز هم با ایشون از طرف سازمان تماسی گرفته نشده که جواب نهایی رو بفهمیم
سلام داداشنقل قول:
من که قبلا گفتم این رو تقریبا از 2 شب پیش این کار رو کردند. با اینکه محدودیت نامردیه ولی بازم این همه شکایت کردیم نتیجه داد و وبگردیش فعاله که نتیجش میشه این که یه مو از خرس کندن هم غنیمته:31:
دوستان پس چرا هديه دو گيگ ندادن!
از ساعت 12 به بعد بايد اضافه ميشد اما نشده! دوستان چطور؟
من eco 512 دارم روز ها تا 250k دانلود دارم شب ها تا 6-7 k :41: واقعا نماد یک دزد پر رو هستن.
دوست عزیز این جمعی که شما زدی که خیلی کمتر میشه 52900 تومن هزینه چیه سرویس چی
شما مطمعآ میتونی منو توجیح کنی آخه من بار اولم هست که گرفتم و زیاد نمیدونم یعنی چی
کلآ برای من 120000 هزارتومن شده
منتها نمیدونم 6 گیگ اصافه یعنی چی من گفتم اشتراک 6 ماهه میخوام و ایشون گفتن 52000 تومن میشه رفتم تو سایتشون دیدم که اشتراک 6 ماهه با 10 گیگ میشه 52900 تومن
منتها من می خواستم که 6 گیگ بیشتر بهم نده که بشه همون31000 تومن برای 6 ماه چون من دانلود ندارم بیشتر برای وب گردی و فیسبوک میخوام که فکر نکنم این همه گیگ لازم باشه لطفآ راهنمایی کنید بیشتر متوجه بشم چی به چیه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان ببخشید می دونم اینجا جاش نیست ولی من 15 دی سرویسم تموم میشه و برای اولین آخرین باری بود که با شاتل قرار داد میبندم.من زنگ زدن به داتک،پارس آنلاین،لایزر هموشون پرت خالی داشتن می خوام نظر شما رو بین این 3 تا بدونم البته من قبل اینکه شاتل بگیرم میخواستم لایزر بگیرم ولی اون موقعه سرویس ارائه نمی دادن به مرکز مخابراتی ما و داتک پارس آنلاینم پورت خالی نداشت به نوعی من مجبور بودم شاتل بگیرم.حالا میخوام نظر شما رو بین این 3 تا بدونم؟؟ببخشید اگه بازم جاش نیست چاره ی دیگه ای نداشتم. مرسی.
من این روش دو ساعت دانلود کن یه ساعت نکن بعد دوساعت بکن رو کردم ولی باز محدود شدم:31:
بچه ها اون یارو مدیره که این حرفو زده بوده فقط میخواسته طرفو سرکار بذاره... دهنش آسفالت....
سلامنقل قول:
داداش عجله نکن اگر بخوان بهت بدن فردا میدن البته اگر بخوان بدن. اگر فردا ندادند باهاشون تماس بگیر:20:
هنوز برای خود من هم اعمال نشده:5:
نقل قول:
ممنون از لطف دوستان
اشتباه بصری بود
اون 2 ه کنار 6 و ندیدم
بازم ممنون
این آقای جوادی عزیز خودش کجاست؟نقل قول:
دوستانی که تجربه دارن لطفا" بگن که آیا محدودیت شاتل دو مرحلیه؟ چونکه محدودیت از ساعت 1 تا 3 اعمال میشه و از ساعت 3 تا 8 سرعت نرمال میشه. آیا اگه از ساعت 3 تا 8 دانلود انجام بشه بعد از یه مدت 3 تا 8 هم شامل محدودیت میشه یا نه؟نقل قول:
با تشکر
بچه ها این شکایت نامه چجوری اگر توش اسم هم می ذارید یادتون نره منم توش باشم ها .......:31:
دیروز پدر پشتیبانی رو در آوردم انقدر زنگ زدم به این سایت شاتل هم ایمیل زدم گفتن تا 24 ساعت جواب می دن خبرتون می کنم جواب چی شنیدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]