با سلام من اینترنت 16 مگابایت خریدم الان چقدر باید سرعت دانلود بده مثلا هر ثانیه یک مگابایت سرعت دانلود داشته باشه
Printable View
با سلام من اینترنت 16 مگابایت خریدم الان چقدر باید سرعت دانلود بده مثلا هر ثانیه یک مگابایت سرعت دانلود داشته باشه
نقل قول:
سلام.سرعت دانلود شما میشه 2 مگ
ممنون دادا قبلا یک مگابایت سرعت دانلود بود الان اومده رو چهارصد کیلونقل قول:
نرمافزارهایی شبیه idm در مورد سرعت لحظه ای دقیق نیستننقل قول:
از dumere یا netwox و نرنافزارای مشابه استفاده کنید یا از سایتای تست سرعت مثل speedtest.net
از تنظیمات مودم هم قسمت status و adsl (ممکنه تو مودم شما متفاوت باشه) ببینید بیشترین سرعت قابل دستیابی برای شما چقدره (اگه نتونستی از status عکس بذار تا نگا کنیم بگیم معمولا تب adsl یا dsl هست ولی اگه ندیدی یجایی باید باشه ک کلمه هایی مثل SNR یا rate یا ... اونجا داشته باشه .. ده پونزده خط باید اطلاعات باشه)
ممنون دادا این هم خدمت شمانقل قول:
DSL
Operational Status G992.1
Upstream Speed 800 kbps
Downstream Speed 3776 kbps
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Pinging 8.8.8.8 with 32 bytes of data:
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=113ms TTL=113
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=111ms TTL=113
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=111ms TTL=113
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=112ms TTL=113
بت دیال اپ دادند. زنگ بزن بگو این چه وضعشه. دزدی در روز روشننقل قول:
من سرويس 60 گيگ شش ماهه 1 مگابيت غير حجمي دارم حدود 400 مگابايت از حجمم باقي مانده است و 65 روز زمانش باقي مانده است الآن از طرف شركت زنگ زدن و گفتند حجم اينترنت شما در حال تمام شدن است و بايد حجم جديد بخريد من هم گفتم اگر اينترنت من بعد از تمام شدن حجمش قطع شود به 195 شكايت مي كنم و گفتم اينترنت من غير حجمي است و فقط مي توانيد سرعت آن را كم كنيد گفت جديدا اين طوري شده است گفتم چرا اطلاع رساني نكرديد و قبول داشت كه اطلاع رساني نشده است بهر حال نمي دانم بعد از تمام شدن حجمم چه اتفاقي مي افتد و لازم است شكايت كنم يا نه.
نقل قول:
برای حجم ماه قبل من هم همین اتفاق افتاد و بعد از تمام شدنش قطع شد و چند بار حجم خریدم. هربار هم زنگ زدم گفتن به خاطر یه سری مشکلات نمیتونیم بیاریم رو سرعت 128
همه جا همینه یا فقط هنر اسیاتره؟نقل قول:
فقط اسیاتکه که من تخلیه زدمنقل قول:
سلامنقل قول:
مخابرات هم همین بساطه!من تو تاپیکش مفصل نوشتم وسط ماه منو قطع کردن...
سلام دوستان یه tracert میزارید از 8.8.8.8
تنها راه حل تخلیه کردنه بدون دردسر ! برید از اینترنت همراه اسفاده کنید ! اگه تا یک سال نت نخرید مجبور میشن دیگه دروغ نگن و الکی سرویس نفروشندنقل قول:
نقل قول:
امروز حجم اینترنت من تمام شد و اینترنتم را قطع کردند و پیامک دادند باید حجم جدیدبخری من هم فعلا به 195شکایت کردم تا ببینم چه جوابی می دهند جالب اینکه وقتی که به پنل کاربریم مراجعه کردم دیدم اینترنت غیر حجمی من را به اینترنت حجمی تبدیل کرده اند.
دوستان با TD-lte دانلود از asiadl رایگان هست ؟
تخلیه کنید و برید مخابرات بدون هزینه نصب نت بگیرید یه چن ماهی همون روزم وصل میکنننقل قول:
مال منم اینطوری شده اما بعضی از قسمت ها هنوز یادشون رفته ادیت کنن :):):)نقل قول:
سلام دوستان رنج ippublicمن چند روزی عوض شده و گت وی هم عوض شده برای شما چه طوری هست میشه رنج ایپی پابلیکی که تومودمتون هست بگید
دوستان کسی اینو نمیدونه؟نقل قول:
مثل اینکه دیگه asiadl هم رایگان نیست برای ADSL
8مگ 400گیگ 1 ماهه خداشکر سر جاشه
گیگ اضافه بخری چطوری حساب میشه
هر یک گیگ چقدر خارجی چقدر داخلی میتونی مصرف کنی
نقل قول:
امروز به پشتيباني زنگ زدم و جوياي وضعيت خود شدم گفتند 72 ساعت كاري زمان مي برد من روز پنجشنبه شكايت كرده بودم گفتند حداكثر تا دوشنبه بررسي مي شود من هم گفتم شايد دوباره شكايت كنم بعد از يك ربع پيامك آمد و مجددا اينترنت من وصل شد. هم اكنون هم پيام ديگري آمد اينترنت يك ساله 8 مگابيت 9 ترابايت به قيمت 339000 تومان.
یک گیگ داخلی یک گیگ هست یک گیگ خارجی ۲گیگنقل قول:
اینو کجا میفروشن؟:n04:نقل قول:
کاشکی منم شکایت کرده بودمنقل قول:
نقل قول:سلام دوستان رنج ippublicمن چند روزی عوض شده و گت وی هم عوض شده برای شما چه طوری هست میشه رنج ایپی پابلیکی که تومودمتون هست بگید
امروز اين پيامك آمد: آسياتك سرعت 8mb شش ماه 240 گيگ 120000 تومان 12 ماه 9 ترابايت 339000 توماننقل قول:
شماره پيامك 09919617445
سلام من در خصوص اين موارد چيزي نمي دانم لطفا راهنمايي بفرماييد مرحله به مرحله چه كاري انجام دهم و كدام قسمت ها را نگاه كنم.نقل قول:
اينترنت من يك مگابيت شش ماهه بود والآن تبديل به 128 كيلوبيت شده است و با سرعت كم صفحات وب را باز مي كند و همچنين سرعت تلگرام هم خيلي كم شده است.
سلام دوست عزیز این عکس پایین رو نگاه کن برای مودم تیپی لینک هست و توی اون قسمت که خط آبی دورش کشیدم ip پابلیک رو مینویسه میشه چک کنی و بگی چه جوری هستuupload.ir/files/qz3y_captsdure.jpgفقط قسمت اول دومش رو میخوام مثلا
اونجایی رو که زیرش خط کشیدم رو بگو بقیش لازم نیست
x.x.x.x
نقل قول:
مودم من تي پي لينك است ولي آن را موقتا با يك نفر عوض كرده ام و فعلا از مودم زاكسل قديمي استفاده مي كنم دو تا تصوير مي گذارم اميدوارم بكار شما بيايد.
خیلی ممنون خوب بود میشه توگوگل my ip رو سرچ کنی ببینی با اون ip که خط زدی یکی هست یا نه شرمندهنقل قول:
برای من یه چند روزی هست این دوتا فرق کرده و نمیتونم pc رو rdp کنم میخواستم ببینم برای همه اینجوری شده یا نه شرمنده
آسیاتک هستید دیگه ؟
خیر. نیست.نقل قول:
نقل قول:
سه تا سايت رفتم هر سه سايت آي پي يكساني نشان مي دادند ولي آي پي من هم با سه سايت فرق مي كرد .
نقل قول:
من چون نمي توانستم از سايت آپلود 724 عكس بگذارم نوشته هاي اطلاعات مودم را كپي كردم و بعد ديدم پس و پيش شده آن را پاك كردم وقتي ارسال شده به اين شكل در آمده است.
در مورد بعدي بيشتر كساني كه از اي دي اس ال استفاده مي كنند شايد از روي اجبار باشد اگر اوضاع و احوال مالي همه خوب باشد از اينترنت موبايلي استفاده مي كنند فعلا چون گرانتر است و كيفيت آن همه جا يكسان نيست و قطعي زيادتري دارد مجبور به استفاده از اين اين اينترنت هستيم.
مزخرف تر از اسیا تک وجود نداره
یعنی ipتوی مودم که خط زده بودید با سایت ها فرق میکرد ؟؟شرمنده بازمنقل قول:
خیلی ممنون از پاسخگویی شما
قطعي زيادتري دارد؟نقل قول:
منظور کدام شد؟ اگر همراه هست که سالی 2 بار شاید قطعی داشته باشد.
اگر ADSL کم سرعت است که روزی 100 بار قطعی دارد: 1 یکبار نویز 2 یکبار انگولک مخابرات 2 یکبار زیر ساخت 4 یکبار مشکل فیزیکی تجهیزات و کابل برگردان 5 یکبار خود شرکت سرویس دهنده 6 یکبار خرابی خط تلفن
بله همراه گران است ولی شرف داره و می ارزه به تمامی مشکلات اعصاب و روان بالا.
تازه اینها قعطی ها بود. مشکلات سرعت و کیفیت و خونه و سیم کشی و ....بماند.
پول دادن بیشتر :n05: زندگی بهتر یا همون ضرب المثل آش ایرانی خور
اضافه کنم همراه خیلی خوب ثبات داره صبحها 70 80 مگ هست شبها و عصرها میاد 50 تا کلا زیر 50 نمیاد.