عزیز من الان اینترنت در اروپا و امریکا هر مگابیت پهنای باند متقارن که برابر 650 گیگابایت تبادل در ماه هست حدود 1 دلار در ماه قیمتش هست
وقتی مردم و مصرف کننده ها اینجور فکر کنند دیگه از دولت و شرکت ها چه انتظاری میشه داشت؟
Printable View
عزیز من الان اینترنت در اروپا و امریکا هر مگابیت پهنای باند متقارن که برابر 650 گیگابایت تبادل در ماه هست حدود 1 دلار در ماه قیمتش هست
وقتی مردم و مصرف کننده ها اینجور فکر کنند دیگه از دولت و شرکت ها چه انتظاری میشه داشت؟
لطف می کنین یه لینک بزارین از isp که می فرمایید.نقل قول:
یکی مثل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
این همه رفتیم سیم کارت 4جی گرفتیم
بعد میریم در محدوده 4جی و 3جی هر کاری میکنیم ریجستر نمیشه و فقط 2جی ریجستر میشه
من موندم این دیگه چه صیغه ای هست که شبکه رو شناسایی میکنه ولی اجازه ریجستر شدم رو نمیده
اصولا همه جا سرعت اپلود کمتر از دانلوده. پس با یه خط یک مگ نمیشه 650 گیگ مصرف داشت. 300 گیگ دانلود و 100 گیگ اپلود منطقی تر به نظر میاد!نقل قول:
نقل قول:
اینم یه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از تعرفه ها.
نت 3 مگ ماهیانه 24 دلار. یعنی به ازای هر مگ 8 دلار( اونم در صورت قرارداد 2 ساله) اینا همشون قرارداد 2 ساله هستن.
نت 15 مگ ماهیانه 35 دلار. به ازای هر مگ 2.5 دلار.
نت 50 مگ ماهیاته 45 دلار. به ازای هر مگ کمتر از یک دلار!
نت 100 مگ ماهیانه 54 دلار. یعنی حدود نیم دلار( 50 سنت) به ازای هر مگ در ماه.
نت 150 مگ هم 80 دلار . این مثل بالایی هست.
یه چیز دیگه هم دیدم که تعجب کردم.
اصلا فکر نمیکردم که اونجا هم ترافیک ماهیانه داشته باشن!
ولی خوب اونقدر هست که جوابگو باشه. نه مثل ایرانسل گیگی 10 هزار تومن یا مثل مخابرات گیگی 4 تومن!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:برای شب سوم هم دانلود داشتم از همین بسته یکروزه که 3 شب پیش گرفته بودم !نقل قول:
10 گیگ دریافتی داشتم
0 روز اعتبار نوشته ولی هر قدر دانلود میکنم از اون 100 گیگ کم میکنه : دی
چه شانسینقل قول:
من دیشب ک نت وصل نشده بود پریشب هم بعد از یه مدت قطع شده بود
اما ۳ شب پیش ۸ گیگ دانلود کرده بودم
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
خب به همشهری های عزیز تبریک میگم
همانطور که قبلا گفته بودم دیروز شبکه LTE ایرانسل رسما در شیراز راه اندازی شد
این مراسم در هتل هما با حضور مدیر عامل ایرانسل انجام شد
فعلا مناطقی که تست کردم اینا بوده : قصردشت / زرگری / ملاصدرا / فرهنگ شهر / حافظیه / زند
دوستان برای جایی که تحت پوشش مخابرات نیست (هنوز سیم کشی نشده و احتمالا هم نخواهد شد) و همچنین وایمکس خیلی خوب انتن نمیده (در محدوده زرد قرار داره) امکانش هست که از طریق 3g یا 4g بشه pc رو به اینترنت وصل کرد؟ بهترین و ارزون ترین راه دسترسی به اینترنت واسه همچین کسی چه راهیه ؟ بهتره الان اقدام کنه یا صبر کنه واسه 4g؟
اینی که میگم تو منطقه کشف رود مشهد میشینه که فقط 3g میگیره .
بچه ها چرا بسته ترکیبی مخصوص برداشتن از سایت ایرانسل ؟؟؟
با اون 2 گیگ میافتاد 13 تومن
رفتی یه لینک با تیتر چرت از یه سایت بی خود برداشتی بعد میای میگی دیگه همه چی تعطیل شده ! اگه می خوای با تری جی باز این کارا شایعه سازی راه بندازی همون بی نت باشی بهتره .نقل قول: