الان 4 روزه دارم چک میکنم دقیقا از ساعت 19 تا 24 سرعت پایین میاد و گاهی اوقات حتی واسه من که سرویس 8 مگ دارم سرعت دانلودم به 70 میرسه
Printable View
الان 4 روزه دارم چک میکنم دقیقا از ساعت 19 تا 24 سرعت پایین میاد و گاهی اوقات حتی واسه من که سرویس 8 مگ دارم سرعت دانلودم به 70 میرسه
تایید میشهنقل قول:
تایید میشهنقل قول:
دوستان آیا های وب سرویس شبانه رایگان داره یا نه ؟
سلام عزیزان
قصد دارم سرویس گنجینه رو بگیرم بسته برنزیش... به نظر به صرفه هستش... سرعت واقعا تا 8 میرسه؟ کیفیت سرویس جطوره؟
من الان 16 مگ پارس دارم...
لینکهای Https رو بخوبی باز میکنه؟ سرعت تک لینک چی؟ چطوره؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
چند صفحه آخر و مطالعه بفرمایید در مورد همین موضوعات دوستان نظر دادند.
Sent from my iPhone using Tapatalk
چرا های وب ترکیده؟! یک سایت هم نمیتونه باز کنه. پیشرفت داره موج میزنه
Sent from my iPhone using Tapatalk
بنده هم تایید میکنم. تنها وقتهایی که سرعت خوبه 3-4 صبحه!!نقل قول:
من از دو تا شرکت اینترنت دارم ولی با این حال بعضی وقتها کارم لنگ میمونه انقدر که توی کیفیت بدتر با هم رقابت دارن این شرکت ها! اومدیم از هایوب بگیریم که رایگان نداشته باشه با خیال راحت همیشه دسترسی به اینترنت با کیفیت (با استانداردهای ایران) داشته باشیم که اینم اینجوری شد!!
واقعا دیگه نمیدونم از کی باید اینترنت بگیرم و به کچا پناه ببرم!
درسته من هم از های وب گرفتم که شبانه نداشته باشه بخصوص ساعتهای 1-2 شب که کیفیت بهتر باشه نگو های وب با این فشفشه ها کلا تو شبانه هستش!!!!!نقل قول:
های وب که رایگان داره !نقل قول:
اومدیم از هایوب بگیریم که رایگان نداشته باشه
-----------------------------
میشه یه تست همین الان از speedtest یا سرور ایران و خارج بزارین ؟
ممنون