باید زنگ بزنم ببینم چرا اینجوریهنقل قول:
فکر کنم چون سرویساش free upload هستن اینجوری میکنن
خیلی ممنونم بابت راهنماییتون :n16:
Printable View
باید زنگ بزنم ببینم چرا اینجوریهنقل قول:
فکر کنم چون سرویساش free upload هستن اینجوری میکنن
خیلی ممنونم بابت راهنماییتون :n16:
اخه الآن موقع بروز رسانیه من نمیفهمم؟ 1544.ir
عجب شانسی داری اره دارن بروزرسانی می کنن :n02:نقل قول:
شانس نیست که اااه :n22: حالا من که دانشجو هستم :n26: چجوری میتونم 20 هزار تومان تخفیف بگیرم؟ :n07:نقل قول:
نقل قول:
اینم یه شات دیگه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متاسفانه آپستریم رو خیلی پایین بستن!
باید زنگ بزنم با پشتیبانی آسیاتک صحبت کنم
مرسی سعید جان :n40:
این سایت که همیشه بوده و هست ، الانم برقراره ! میتونی ثبت نام کنی ، شارژ بخری ، تمدید کنی و سوابق اتصال رو که قبلا نمیشد به راحتی دید الان فورا نشون میده !نقل قول:
دقیقا. آخرین مقدار upstream در سرویس 10 مگش، 512 هست به خاطر آپلود رایگان! ولی برای شما مقدارش کمتره! یه عکس از تنظیمات مودم بذارنقل قول:
-----
آسیاتک خوبه ولی فعلا با بودجه دانشجویی نمیخونه :biggrin:
شاید فن آوا رو انتخاب کردم
درسته، اسیاتک بخوای یک سرویس درست حسابی 10 مگ با شبانه رایگان بگیری حداقلش ماهی 44 تومن هست. فن اوا چطوریه ؟ تو ارومیه نمایندگی داره و ایا شبانه رایگان هست ؟نقل قول:
دوستان من قبلا پارس انلاین داشتم، پشتیبانیش واقعا خوبه. قیمتهاش یه نسبت مخابرات هم خوبه. فرضا اینترنت 256 ماهی 10 گیگ ( (اگه خطتون 10 یا حتی 16 مگ رو هم بکشه براتون فعال میکنن) هزینش 28 تومنه. دانلود شبانش هم 1/3 از اکانت کم میکنه. سرعت شب و روز هم یکیه.ما یه طبقمون پارس انلاینه و یکیم مخابرات. حالا موندم همین پارسو بگیرم یا تخلیه کنم برم اسیاتک:n36:
دوستان یه اراده ای کنید بریم با مسئولان آسیا تک حرف بزنیم ببینیم میتونن مناطق تحت پوشش رو گسترش بدن یا نه :n28:
جایی که من هستم فقط مخابرات گور به گور شده پوشش داره :n28::n28:
بهشون ایمیل بزنید
پارس رو نگه دار ، مخابرات رو تخلیه کن .....نقل قول: