داداش تبریک میگم.......نقل قول:
Printable View
داداش تبریک میگم.......نقل قول:
ترم پیش مگه اجباری نبود؟ الان 139 واحده کلا؟ درسایی که 3واحدی و عملی داره ارایه شده عملیشو چطوری میشه نمره گرفت خودخوانهنقل قول:
درسته میگن باید 10 واحد درس اختیاری پاس کنیم؟
درس عمومی چند واحد باید پاس کرده باشیم؟
رشته ما (مدیریت دولتی)کلا باید 135 واحد پاس کنه من دروس لیست 9 ترم رو حساب کردم رسیدم به عدد133 اون 2 واحدی که تو لیست نیست چی میتونه باشه:n09:
سلام بچه ها درساصول طراحی پایگاه داده ها چجور درسی هست؟ حفظی هست یا توش ریاضی و ... زیاد هست؟
پایگاه داده حفظی هست و یک مقداری برنامه نویسی داره.ولی مسئله ی مهم اینجاست که دکتر رانکوهی اصولا فکر میکنه که هرکسی که کتاب هاش رو میخونه مثل خودش دکترا داره...نثرش یک مقدار سخته
دوست عزیز !!نقل قول:
باید چارت 9 ترمه جدید رو دانلود کنید و ببینید چند درس اختیاری باید پاس کنید !
تعداد واحد های کل هم با جمع زدن مقادیر جدول مشخص میشه !!
این لیست رو در اوردم تنها درس اختیاری که نوشته دفاع مقدس هست که اون رو هم پاس کردمنقل قول:
پس خارج از لیست چیزی نیاز نیست پاس کنم؟من همه دروس عمومی به جز یکی رو پاس کردم ولی هر ترم چندتا درس با عنوان های مختلف به عنوان درس عمومی تو لیست ارائه دروسم میاد
هر چی تو لیست داری باید پاس کنی !!!نقل قول:
درسته عمومی ها میاد ، مثلا شما از گروه اخلاق اسلامی ( آیین زندگی - اخلاق اسلامی - فلسفه اخلاق ) باید یکی از دروس رو پاس کنید ، به عنوان مثال درس آیین زندگی رو پاس میکنید اما باز ممکنه 2 درس دیگه ی این گروه ( اخلاق اسلامی - فلسفه اخلاق ) در لیست انتخابی قرار بگیرن !!!
سلام...
دوستان درس دفاع مقدس اختیاریه..؟
مگه دروس اختیاری 15 واحد نیستن...اگه الان من واسه تابستون دفاع مقدس رو بردارم که دروس اختیاری من با توجه به 2 واحد بودن دفاع مقدس 14 واحد میشه...اون 1 واحد باقی مونده رو چیکار کنم؟
سلام:n26:نقل قول:
آره حمید جان ، اختیاریه ..... 15 واحد بودن دروس اختیاری رو باید از چارت 9 ترمه رشتت نگاه کنی !!!!
قسمت دوم سوالت ، نظرم اینه که باید یه درس اختیاری 2 واحدی دیگه هم پاس کنی !!! یعنی 16واحد اختیاری پاس کرده میشه!