آسیاتک قاط زده؟ سرعت شبانه ساعت دقیق 1:12 am داره 490 KB/s دانلود میکنه؟!!!! سرویس 1 مگ
Printable View
آسیاتک قاط زده؟ سرعت شبانه ساعت دقیق 1:12 am داره 490 KB/s دانلود میکنه؟!!!! سرویس 1 مگ
ُاز سرعت ما زدند به شما اضافه کردند:n02:نقل قول:
الان سرویس دو مگ داره به من 120 130 میده اخه این انصافه
بهشون هم زنگ میزنم میگه مشکل مخابراتیه درست میشه یعنی چی خوب:n23:
لود بالانس مخابرات و آسیاتک با هم
و همچنان داره 4 مگابییت میده :n13: نگاهم کردم از حجم کم نمیکنه پنلشون قاط زده من امشب یه جارو برقی روشن میکنم تا 9 صبح :n02::n08:
4 مگ +1 مگ=5 مگ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درسته، اما داتک من هم پینگش خیلی افتضاحه و حدود 460 هست!!! میخوام بدونم 2 مگ نقره ای بگیرم، سرعت لود شدن صفحاتم چقدره؟ اشک در بیار نیست که؟!نقل قول:
به هر حال اگه پینگ رو یکسان هم فرض کنیم، مطمئنا سرویس 2048، خیلی سریعتر از 128 صفحات رو باز خواهد کرد
:n04: سرویس 2 مگ برنزی دارین یا نقره ای یا طلایی؟ چرا انقدر افتضاحه؟!!!!! :n04:نقل قول:
سرعت شبانه خط 1 مگ حجمی آسیاتک :
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
دوستان من الان میخوام نامحدود 2 مگ نقره ای بگیرم کسایی که دارن میتونند بگن رعت دانلودشون چنده ؟؟؟؟؟
بعد تفاوت این نقره ای و برنزی و ... واقعی هست یا الکی نوشتن فقط به خاطر اون چند گیگ سرعت بالا قیمت بالا بردن ؟؟؟؟
یعنی کسی تست نکرده این سرویس رو ؟ :n13:نقل قول:
1 ساعته اینترنت وصل میشه ولی هیچ صفحه ای باز نمیکنه ! برای شمام همین مشکل رو داره ؟
دوستان واسه ما هم سرعت قاطی کرده!!!!!!!!۱:n19:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره برای منم همین طور بود. الان درست شده. معلوم نیست چه خبره نت کشور کلا. یه شرکت دیگه هم من نت دارم دو روزه صبح ها قطع می شه 1-2 ساعتنقل قول: