اونهایی که کرک هستند و میشناسی رو پاک نکن. مثلا IDM رو نشون میده. اینارو پاک نکن. اگه توی شاخه سیستم 32 چیزی بود پاک کنید.نقل قول:
موفق باشید
Printable View
اونهایی که کرک هستند و میشناسی رو پاک نکن. مثلا IDM رو نشون میده. اینارو پاک نکن. اگه توی شاخه سیستم 32 چیزی بود پاک کنید.نقل قول:
موفق باشید
سلام کدوم رو باید انتخاب کنم !!
بعد بهترین تنظیمات برای سکوریتی 2011 چیه :11:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گزینه اول....نقل قول:
سلام
دوستان من وقتی اتصال اینترنت رو قطع میکنم و از قسمت تریال میرم که اون ارور رو بده و من کی رو بهش بدم یه مشکل پیش میاد یعنی هی کانکشن باز میکنه که به اینترنت وصل بشو و اگه هم کنسل کنی یه ارور میده و برمیگرده به صفحه قبل باید چکار کنم؟
به جز این گزینه که دکتر پایین معرفی کردنقل قول:
یه راه دیگه ای هست ، یه اسکین سراغ دارم که تحت هر شرایطی گزینه انتخاب کی رو داره . خواستی بگو تا لینک دانلود بدم :20:
انتی ویروس اوریجنالم چند وقت دیگه اعتبارش تموم میشه حالا دو تا سوال دارم؟
1-ایا باید کلا یک بسته دیگه بخرم یا همین هم میشه تمدید کرد؟
2-من بیشتر برای امنیت اینترنت میخوام چی بگیرم؟ این اینترنت سکیوریتی ایا ویروس کش خوبی هم هست ؟ یا هردوتاش رو بگیرم؟
کلا یک راهنمایی بکنید.
اساتید این حروفی که کنار ورژن برنامه میزنه یعنی چی؟ (version:11.0.2.556(a.b.c.d
نقل قول:
سلام.
دوست عزیز.
وقتی کسپر در نرم افزارش یک باگ باشه...پچ ها و وصله هایی که این باگ را ترمیم میکنن
در اپدیت ها قرار داده میشوند تا با اپدیت کردن این وصله ها نصب شوند.
این حروف لاتین هم..یعنی کسپر تا این پچ c ان مشکلاتش برطرف شده و هیچ مشکلی ندارد.
ولی شاید اگر باز باگی دیده شود..باز پچ دیگری در اپدیت ها قرار میدهند تا..رفع باگ شود.
---------- Post added at 06:37 PM ---------- Previous post was at 06:34 PM ----------
خب شما میتونید یک بسته دیگه بخرید یا فقط سریال اورجینال را بخرید.نقل قول:
شما برای امنیت اینترنت باید از اینترنت سکیوریتی استفاده کنید.
نه نباید هر دو را بخرید چون برنامه اینترنت سکیوریتی هم فایروال هست و هم انتی ویروس
پس شما فقط یا باید بسته اینترنت سکیوریتی را بخرید یا میتونید نرم افزار را از سایت دانلود کنید و بعد سریال اورجینال
را بخرید و نرم افزار را اکتیو کنید.
ولی بسته کامل همیشه قیمتش بیشتر از یک سریال تنها هست.
سلام . آقا من چطور می توانم آپدیت هایی که انجام داده ام را نگهداری کنم ، برای دفعه بعد که می خواهم از اول آپدیت کسپر را انجام دهم، مقدار زیادی را از روی هارد کامپیوتر خودم انجام دهم و باقی ماند ه را از سایت آپدیت کنم؟؟؟