سلامنقل قول:
بین شهریار و رباط کریم هست!
ماشین های شهریار میدون آزادی هستن!
خیلی پادگان جالبی نیست!
هوای زمستونش هم به شدت سرد هست!
توی این فصل البته خوبه نسبتا!
آبش هم که چندان تعریفی نداره!
Printable View
سلامنقل قول:
بین شهریار و رباط کریم هست!
ماشین های شهریار میدون آزادی هستن!
خیلی پادگان جالبی نیست!
هوای زمستونش هم به شدت سرد هست!
توی این فصل البته خوبه نسبتا!
آبش هم که چندان تعریفی نداره!
سلام به همهدوستان واسه اول برج 4 افتادم : ( آموزشی آیت الله خاتمی یزد ) خاستم بدونم چجورجاییه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟من دوره 45 روزه رو دارم و اینکه آیا مدت این دوره 15 روزه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه آموزشی رو رفتی و یا اردوی بسیج رو رفتی فقط ۱۲ ساعت اونجا میمونی و بقیه حسرت می خورم که چرا جای شما نیستن [emoji1]نقل قول:
Sent from my Lenovo TAB 2 A10-70L using Tapatalk
چطور بهشته ؟ :دینقل قول:
مرخصی واسه لیسانسا چطوره ؟
اولش واسه اندازه کردن لباس و اینجور چیزا مرخصی میدن ؟
چه چیزایی ببریم بهتره ؟
در کل برخورد فرمانده ها چطوره ؟
ببخشید اگه سوالا زیاد شد
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
بهشت بودن یانبودن سربازی نسبت مستقیمی به سوسول بودن یا نبودن داره ممکنه برای یکی بهشت باشه برای یه نفر جهنمنقل قول:
یه رابطه دیگه هم با کار ادم داره که بعد سه سال مایه گذاشتن از وقت و تفریحات و ...، باید همه چیو ۲۱ماه ول کرد رو هوا و رفت.(مخصوصا اگه استارت اپ داشته باشی) حقیقت سختیش اصلا و اصلا مهم نیست بیشتر فکر و استرس اینجور چیزا واسه ادم جهنم میسازهنقل قول:
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
پس بهتره به این چیزا فک نکنی وگرنه برات بد جوری تبدیل به جهنم میشهنقل قول:
خداوکیلی بهشته اینو نمیفهمی تا نری یگان اینو الان متوجه نیستی یا هر پادگانه دیگه ای آقا همه امکانات داره هر روز میری سینما:n02:نقل قول:
مرخضی اگه بومی اونجا باشی هر روز میتونی بری و اخر هفته ها هم از 5شنبه ساعت 4 تا شنبه 7صبح میتونی مرخصی بگیری
48ساعت مرخصی میدن واسه کوتاه کردن لباس تونستی میای یا نه تا میان دوره صب کنی یک هفته مرخصی بدن ولی اونجا سربازا با هم عوض میکنن لباس ها رو در ضمن خیاطی هم هست
وسایل لازم که همه چی اونجا فراهمه تنها چیزی که میخوای فقط وسایل حمومه با یه سری قرص دیگه اونجا رفتید یه 20تومان ازتون میگیرن همه چی براتون میخرن از دفترو خودکار گرفته تا واکسو صندلی :n02:
ولی بهترین پادگانه ناراحت نباش اصلانم با کسی کار ندارن فقط آموزشه و باید سر کلاس باشی
در ضمن 3روزم کسری داره:n10:
اصلا هم سخت نیست خدمت فقط باید تحملت زیاد باشه که اونجا اینو یاد میگیرینقل قول:
سخت اینه که ما تو پرندک تهران بودیم یه دفه همه چیرو جمع کردیم رفتیم قصر شیرین لب مرز هر لحظه امکان داره یکی بیاد سرتو ببره نه آب نه ؛ذا درست حسابی نه برق درست حسابی گرمای شدید:n03:
درودنقل قول:
این وبلاگ رو مطالعه کنید تقریبا توضیح داده
کد:http://02army.blog.ir/
سلام دوستان
حقوق رو واریز نکردن، اعزامی اسفند ۹۴ هستم و دور کد نخوردم با مدرک لیسانس، از بقیه بچه ها رو هم ریختن.
الان باید چطوری پیگیری کنم؟
راهیی هست ببینم چه شماره حسابی برام ثبت شده؟
تا کی به نظرتون صبر کنم؟
دوسته عزیز بازم یه ماه صبر کن نریختن به منشی تون بگید نامه میزنن درست میشهنقل قول:
01 چطوره؟
همزمانی داره با ماه رمضان
سلامنقل قول:
دفترچه بیمه دارید ؟!
شماره ملیتون رو بدید به مسئول کامپیوتر (مسئول آمار) کارگزینی یگان تا بهتون بگه شماره حسابتون چی هست .
بیشتر مواقع اشتباه درج شماره ی ملی یا شماره حساب باعث این مورد میشه (اگه فرض کنیم که دفترچه بیمه داشته باشید ! )
سلام
شخصی 28 ماه خدمت در دوران جنگ داره (5 ماه بصورت داوطلبی و بسیجی و 23 ماه خدمت در ارتش ) ، و پسراش متولد 73 به قبل هستن ، آیا میتونن برای معافی اقدام کنن؟
البته پدرشون کارت ایثارگری یا مدرک دیگه ای به جز کارت پایان خدمت ندارن
ممنون
خبري از قانون جديد هنوز نيامدهنقل قول:
در ضمن شما بايد مدركي ارعه كنيد همينجوري نميشه كه
Sent from my iPhone using Tapatalk
ممنون از جوابتوننقل قول:
چه مدرکی؟ از کجا و چجوری باید بگیریم؟
با قانون قبلی هم نمیشه معاف شد؟
يك نامه يا دوتا (چون شما دو جا مختلف رفتي جبهه) از يگاني كه باهاش رفتين جبهه ميخواين كه نوشته باشن اين مقدار در جبهه بوديننقل قول:
قانون قبلي ٣٠ ماه هست و شرايط شما فقط كسري ميدن
سلام من برگه سبزم برای اعزام 19/4 صادر شده بود ولی وقتی مدارکمو به همراه بسیجم به سپاه تحویل دادم امروز اس ام اس اومد که تاریخ اعزام شما 19/3 هست
مشکلی که پیش نمیاد؟
دوست من زمان خدمتش مشخص نشده تاریخ اعزامش تیر هست مگه امکان داره یه عده مشخص بشه یه عده مشخص نشه؟نقل قول:
سلام دوستان.
راجع طرح پرداخت جریمه سربازی سوال داشتم (البته حتما پلیس+10 خواهم رفت ولی گفتم شاید اینجا هم کسی اطلاع داشته باشه).
همونطور که می دونید، دوره سوم ثبت نام شروع شده و افرادی که 8 سال از آخرین مدرک تحصیلی خود گذشته باشه میتونن اقدام کنن، حالا کسی که سال تحصیلی 86-87 مدرک تحصیلی پیش دانشگاهی خودش رو گرفته باشه (که تا پایان سال 95 میشه 8 سال) شامل این قانون میشه؟ یا اینکه فقط باید تا پایان سال 94 هشت سال از آخرین مدرکشون گذشته باشه؟
پس فرقی بین اون 5 ماه و 23 ماه نیست؟
میشه از اون 23 ماه هم استفاده کرد؟
من فک میکردم برای کسری گرفتن یا معافیت حتما باید بصورت داوطلبی خدمت کرده باشن
نه فرقي ندارننقل قول:
سلام دوستان
یکی از دوستانم این سوالات رو ازم داشت ممنون میشم جواب بدین
ایشون پزشکی خوندن و جواب دکترای تخصصیشون 25 شهریور میاد ولی تاریخ اعزامشون اول شهریور شده و به احتمال خیلی زیاد قبولن. حالا میخواستم بدونم احتمال اینکه با تمدیدشون موافقت کنن چقدره؟
اگه موافقت نکنن میتونن تو دوره آموزشی راحت معافیت برای تحصیلشون رو بگیرن و برن یا نه؟
کلا پزشکا رو کجاها میندازن؟
با تشکر
تو سايت نظام وظيفه كه نوشته ميتونننقل قول:
اگرم نتونن فك كنم با يك بيمار الكي بتونه عقب بندازه ديدم كسي اين كارو كرده
سلام
دوره اموزشی حداکثر تا چندم نگه میدارن که بعد ترخیص کنن
سلامنقل قول:
من متولد 74 هستم در نیمه ی دبیرستان ترک تحصیل کردم و سربازی هم نرفتم الان میخوام ادامه تحصیل در مدارس دولتی یا شبانه بدم الان مشکلی نداره برا انجام این کار من میتونم پروندمو بردارم و در یک مدرسه دیگه ثبت نام کنم؟
از دوستان دیگه هم خواهش میکنم جواب منو بدن
سلام
برای تو راه اگه یه mp3 ببرم دم در پادگان تحویل بدم بعدا بهم پس میدن؟
آقا واسه رفتن از تهران به 02 پرندک کدوم راه بهتره؟
1- آزادی - شهریار - پادگان
2- آزادی - رباط کریم - پادگان
3- جهاد - رباط کریم - پادگان
4- اتوبان بسیج - سه راه افسریه - پادگان
5- سر اتوبان رجایی - پادگان
6- آزادی - پادگان
و یه سوال دیگه. من تهران نیستم و میخوام روزبرگ که میگیرم، برم تهران پیش یکی از دوستهام. باید تو دفترچه مرخصی کلا آدرس اونو بنویسم؟ اونوقت دیگه میاندوره بهم نمیدن؟
بعد ساعت برگشت از روزبرگ باید کی باشه؟ 9:30 شب یا 6 صبح؟
پنجشنبه جمعه تعطیلهنقل قول:
نبر یهو دیدی گم شدنقل قول:
سلام دوست عزیز!نقل قول:
تا جایی که می دونم اگر کسی مشمول شده باشه و غیبت هم داشته باشه تا پایان خدمت مجاز به ادامه تحصیل در هیچ مقطعی نیست!
درسایه دبیرستان و پیش دانشگاهی رو میتونی به صورت غیر حضوری پاس کنی ولی برای دانشگاه باید بری سربازینقل قول:
برای غیر حضوری هم برو یه دبیرستان بزرگسال تو شهرتون راهنماییت میکنن
سلام
دوستان همونطور که گفتم من دوره 45 روزه رو دارم و الان آموزشی آیت الله خاتمی یزد اقتادم
سوالم اینجاس که الان دقیقا مارو چند روز نگه میدارن ؟؟ چون بعضی از دوستان گفتن 12 ساعت اونجا نگهمون میدارن و بعضی دیگه از دوستان گفتن 15 روز باید باشیم اونجا !!!!
الان دقیقا از کجا مدت دوره مشخص میشه ؟؟؟؟؟
ممنون
سلام دوستان عزیز برای کسری خدمت بسیجی فعال ،در حین خدمتم سابقه فعال حساب میشه؟یا فقط تا تاریخ اعزام
الان به ازای هر سال فک کنم 45 روزه درسته؟
هرسال ٣٠ روز هستنقل قول:
اگر حكم مسعوليت داشته باشهي ٤٥ روز
تا روز اعزام حساب ميشه
سلامنقل قول:
خوبی
مرسی که جواب دادی
ببخشید الان من سربازی نرفتم کلا گیر نمیدن؟ آخه دوستم " [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] " "گفت که کلا کسانی که مشولن و قصد ادامه تحصیل دارند نمیتوانند"
کلا منظورم اینه که مشکلی نداره دیگه
الان اگه به صورت غیر حضوری بخوام امتحان بدم باید چقد به هر درس پول بدم؟
رشته تحصیلی من ریاضی فیزیک بود میشه با روش غیر حضوری رشتم رو تغییر بدم؟
بر فرض مثال من پیش دانشگاهی رو هم به صورت غیر حضوری تکمیل کردم فرق من با کسایی که به صورت مدارس دولتی قبول میشن چیه؟
من شناسنامم هم عکس دار نیست اگه بخوام به صورت غیر حضوری شرکت کنم به شناسنامم که گیر نمیدن؟
اگه مثلا من روزی 10 ساعت وقت بزارم و از کتاب های گاج یا ... استفاده کنم درصد قبولیم چقدره
خواهش میکنم منو راهنمایی کن
لطفا منو راهنمایی کنید
حداكثرش چقدر كسرى ميدننقل قول: