می خواد به تعداد افرادی که محدود میکنه اضافه کنه بره یوزر جدید بگیره اما دانلود کن تا جونشون دربیاد:31:نقل قول:
Printable View
می خواد به تعداد افرادی که محدود میکنه اضافه کنه بره یوزر جدید بگیره اما دانلود کن تا جونشون دربیاد:31:نقل قول:
من 4 ساله دارم از شاتل استفاده میکنم. اولین باره میبینم واسه روز دانشجو تخفیف میدن و ART و بالا میبرن و از این قرتی بازیا . احتمالا کاربراشون خیلی کم شده دارن دارن خوش رقصی میکنن. امیدوارم ...
سلام دوستان
اومدم بگم که منم محدود شدم که دیگه نگین کارمند شاتل هستم و طرفداری میکنم :31:
بعد از 18گیگ دانلود شبانه با اکو 128 محدود شدم
الان سرعت شبانم رو 18 الی 20 هست
من تو این 4ماه 3 بار محدود شدمنقل قول:
آخرین باری که محدود شدم فقط 2 شب دانلود کردم اونم فقط 500 مگ
رفتم اونجا هرچی از دهنم در اومد بهشون گفتم
با کمال پر روئی به من میگه قبلا زیاد دانلود کردی حقته
روزی 100بار به خودم فحش میدم که 1 ساله بستم...:41:
شما محدود نیستید فقط سرعتتون واقعی شده با 128 باید بین 18 الی 20 دانلود کنیدنقل قول:
بله داداش شاتل استریه که در خونه ی هر کس سرگینش رو میریزه:31:نقل قول:
داداش چند راه بیشتر ندارینقل قول:
1.بسوزی و بسازی به امید بهتر شدن (شاید هم شد!)
2.تغییر سرویس بدی به ارت حداقل بتونی یکم بیشتر دان کنی (البته احتمالش کمه که موافقت کنند)
3.ترافیکت رو تموم کنی و از پولی که از دست دادی زیاد ناراحت نشی
4.خود شاتل پیشنهاد میده که اتمام گیگ کنی و خودت رو خلاص! چون بعد از یک سال چند سال پیر تر میشی:21:
اتفاقا می خواستم تغییر بدم به ارت ولی قبول نکردن
نمیدونم چرا چند روزه سرعت دانلودم رسیده به 30
معلوم نیست دوباره چه غلطی می خوان بکنن
نقل قول:
سلام.آقا من سرویسم 15 روز دیگه تموم میشه از شر این دزد ها راحت می شم می خوام نظر شما رو بین لایزر،پارس آنلاین و داتک بدونم که کدومو بگیرم میدونم همشون آشغالن ولی بین بد و بد تر بد کدومه!!!!!؟؟؟
البته نظر خودم بیشتر روی لایزر هستش.
سلامنقل قول:
دوست عزیز خیلی دلم میخواست یه شرکت خوب بهت معرفی کنم که هم خیال خودت راحت باشه هم من
ولی متاسفانه تجربه نشون داده که اصلا روی اسامی و معروفیت شرکتها نمیشه حساب کرد(یه جا خوبن یه جا خیلی بد)
و باز از روی تجربه: بهترین شرکت اونی هست که در محدوده ی مخابراتی شما بهترین سرویس رو بده که ممکنه یکی از همین شرکتها که گفتی باشه یا یه شرکت بی نام و نشون
تجربه دیگران: بعد از فسخ شاتل غالبا یا به سمت آسیاتک رفتند یا پارس آنلاین و به گفته خودشون بعضی ها راضی بودند و بعضی ها هم نه
برای اطلاعات بیشتر:
تایپیک پارس:
تایپیک آسیاتک:کد:forum.p30world.com/showthread.php?t=398751&page=1390
اگر بگردی تایپیکهای شرکتهای دیگه و یا مخابرات هم هستکد:forum.p30world.com/showthread.php?t=209329&page=539
موفق باشید
شما که محدود نشدی هنوز که!:31:نقل قول:
فقط سرعتت رو واقعی کردن
راز محدود نشدنت چیه؟
هر شب فول دانلود میزاری یا فقط ۲-۳ ساعت دانلود می کنی؟
چند روز از هفته رو دانلود می کنی؟
پ.ن:الان دیدم که یکی از دوستان یه شکایت نامه برای کم بودن کیفیت اینترنت ایران درست کرده...شما هم امضاش کنید:
http://www.petitiononline.com/hsiforus/petition.html
توی تاپیک های دیگه هم تبلیغشو بکنید تا تعداد امضاها بیشتر بشه
شما سرعتت محدود نشده ولی کلاً شب خیلی از کارا رو نمیتونی انجام بدی مثلاً دانلود تورنت. محدودیت که فقط توی سرعت نیست همه چیزت رو محدود می کنن. یاهو مسنجر هم وصل نمیشه
شاتل برای سرویس های اکو 2 گیگ ترافیک رایگان داده :20: مثل اینکه سرویس های آرت هم کرده آرت 6 برای 5 روز !
مشترک گرامی (**********):
علاقه مندیم به اطلاع برسانیم به مناسبت نهمین سالگرد تاسیس گروه شرکت های شاتل، از بیست و ششم آذر ماه تا پایان آذر ماه 1390 به عنوان هدیه ویژه ی شاتل، سرویس شما به صورت رایگان به سرویس ART6 ارتقا خواهد یافت. امید است فراهم آوردن رضایت خاطر مشتریان عزیز خانواده ی بزرگ شاتل و ارایه ی سرویس با بهترین کیفیت ممکن همچون همیشه یکی از مهم ترین افتخارات ما باشد.
برای تان روزهایی سرشار از موفقیت آرزومندیم.
گروه شرکت های شاتل
پ.ن: این به ایمیل من ارسال شده
دوستان خبری که دادمو تکذیب می کنم :31:
دیشب سرعت دانلودم رو 90 بود برام خیلی جالبه
من هر شب 1 تا 8 بکوب دانلود می کنم
دیشب از 3:30 گذاشتم تا 8 1.5گیگ گرفتم :31:
نقل قول:
مرسی عزیز از جوابت اتفاقا تو محدودهی خودمون چندتا از رفیقام از این شرکت بی نامو نشون اینترنت گرفتن خیلی هم ازش رازین ولی من دانلود شبانه برام خیلی مهمه که این شرکت از ساعت 3 تا 7 صبح رایگان میده من می خوام از ساعت 1 شروع بشه من شاغلم نمیتونم تا ساعت 3 بیدار بمونم.
اینم آدرسه این شرکت
کد:http://www.anjir.com/news/detail.asp?id=505
به دوستانی که به آرت 6 ارتقاع پیدا کردن پیشنهاد میکنم تا میتونید نهایت استفاده رو ببرید ، چون قطعا در آینده پشیمون میشید که چرا از این روزها استفاده نکردید .
این رو باید تو تجربیات مفید میزدم :دی
سلام اینجا هم یه سر بزن:نقل قول:
کد:http://mahannet.ir/index.php?page=f-adsl-3
اینجا هم برو:
کد:http://www.fanava.com/fanavadp_services.html
کد:http://asreonline.net/%D8%AA%D8%B9%D8%B1%D9%81%D9%87+%D8%AE%D8%AF%D9%85%D8%A7%D8%AA
کد:http://www.irannewnet.com/index.aspx?id=131
برای منم اومدنقل قول:
بدبخت شدم این 5 روز از کار و زندگی میوفتم!!
پس لینکامو آماده کنمنقل قول:
چه عجب آب از دستشون چکید؟؟:31:
دوستی که میگه برای اکو هم 2 گیگ اضافه شده راسته؟ به من ندادند!:5:
فک کنم اینجا هم حق منو خوردند .......:46:
نقل قول:
سلام
فکر کنم 25 ام به بعد بدن . اگر ندادن زنگ بزن فروش :5:
به من هم 2 گیگ اضافه کرد که از 26 ام قابل استفاده هست!!!نقل قول:
فقط به دوستانی که تازه مشترک شاتل شدن یک نکته رو یادآوری کنم !
به هیچ وجه ظاهر فریبنده شاتل رو نبینید که بهتون گیگ رایگان میده و ... ، اینا نهایتا در سال 5 گیگ به شما ترافیک رایگان بدن ، اصلا 10 گیگ ولی در هر دوره که شما میتونید ده ها گیگ دانلود کنید در شب بهتون اجازه اش رو نمیدن .
سلامنقل قول:
خواهش میکنم
فعلا پارس آنلاین از ساعت 1 تا 6 صبح رایگان هست و شرکت دیگه ای نمیشناسم (شاتل که جزء رایگانها نیست:31:)
سلام
از تو کنترل پنل شاتل راهی وجود داره که بشه بفهمیم از اول که مشترک شاتل شدیم تا حالا چقدر دانلود کردیم ؟
از همون قسمت گزارش مصرف گزارش مصرف ماهانه رو انتخاب کن و ماه به ماه برو جلو و میزان دانلودت رو یه جا یادداشت کن بعد در نهایت همه اینارو باهم جمع کننقل قول:
ديشب بعد از ساعت 3 از هر سايت تست سرعت كه تست ميگرفتم سرعت روي 2 مگ بود ولي براي اولين بار از هيچ سروري نميشد دانلود كرد! يعني همون روي 3 تا 6 بود! خيلي عجيب بود.
بله داداش برای من هم همینطور بودنقل قول:
البته خواستم امشب هم تست کنم ببینم جریان چیه که شما هم همین رو گفتی
پس وای به حال شاتل که دوباره یه بامبول جدید رو روکرد.البته پشتیبانیش ساعت 4 صبح بهم گفت که به جای 8 نفر الان با 10 نفر شیر شدی یه هفته مدیریت کن و...............:18:
دیشب اسپید تست سرعت روی 2 مگ بود ولی از هیچ سایتی نمیشد بالاتر از 5-6 کیلو دانلود کرد
در ضمن از مدیافایر باسرعت 50 دانلود میکردم که سریع فهمیدند و بعد از شاید 10 دقیقه سرعت لینک مدیافایر هم فیلتر شد:2:
واقعل ميبيني چه سياست ها آشغال تابلوي دارننقل قول:
حالا ببينيم امشب چي ميشه
در سالگرد 9 سالگی شاتل اتفاق افتاد:نقل قول:
بله داداش
این آرزوی شاتل بود که جوری مشترک رو کنترل کنه که دانلود نکنه ولی وبگردیش فعال باشه و نشه ثابتش کرد که محدودیت دانلود داره.
اسپید تست رو هم سر کار گذاشتند:31:
البته اگر بازم ادامه داشته باشه و موقتی نباشه:2:
سلامنقل قول:
اینطوری که خیلی وقت گیره .
ظاهرا برنامه جديدشون
وارد ساعت رايگان شديم
سرعت 2 مگ سرعت دانلود از بهترين سروي كه ميشناسم زير 10 كيلوبايت
اين يعني آخر كار ما با شاتل
يعني اون 2 شب آزاد هم ماليده
100% درستهنقل قول:
یکی از دوستان توی چند صفحه قبل گفته بود که یه نرم افزاری جدیدا شاتل خریده و......:2:
البته شاید هم از برکات نمایشگاه الکامپ تهران باشه:2:
این هم یه تست جدید برای امشب که دیگه 100٪ مطمئن شدم که شاتل دانلود رو فیلتر کرده= فقط وبگردی آزاده:13:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با هر سروری و از هر سایتی حتی مدیافایر و ماکروسافت و .... سرعت دانلود بین 5 تا 8 کیلو بایت نوسان میکنه و بالاتر نمیره:2:
اما اسپید تست سرعت رو 2 مگ نشون میده:18:
ولی من توپ توپ بودم بعد از 2ماه دیشب یه نفس راحت کشیدم ........:8:
بچه ها شما مگه سرویس تون چیه ؟ من اکو128 شماها چی هستید که اینطوری شده ؟
ولی بخاطر اتفاقی که برای شما عزیزان افتاده ناراحتم پشتیبانی زنگ نزدید ؟؟؟
من که دیشب با خیال راحت خواب بودم کامپیوتر خودش روشن میشه و با یک ترفند خاص 3 گیگ دانلود کردم
.
.
.
.
.
ترفند خاص هم اینه . . . . . . . .. . . . .. . . . . . . . من از یک شرکت دیگه اینترنت دارم
اینجوری 100 درصد هم درست کار نمیکنه نرم افزارشون.نقل قول:
بعضی مواقع دانلود و وبگردی رو تشخیص نمیده و شما با سرعت بالا می تونی تو زمانی که این نرم افزار فعال هست هم دانلود کنی.
یادش بخیر کلی با کلنجار رفتم تا این نرم افزار رو دور بزنم موقعی که آرت داشتم. الان دیگه ارزش نداره.
سلام بر دوستان عزیز
امروز سرویس جدیدم از عصر تلکام وصل شد، فعلا سرویس 512 گرفتم. اینم یک تست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا از دست شاتل راحت شدم (و البته اونا هم از من). البته هنوز شبانه اش رو امتحان نکردم اما سرعت دانلود و باز کردن صفحه فعلا عالیه.
اره منم همین طور راحت خوایبده بودم و همه لینک ها هم دانلود شد :21: واقعا این روز ها که چه خوش میگذره:31:نقل قول: