آيا The Witcher 2 براي PlayStation3 منتشر خواهد شد
به نظر ميرسد احتمال ساختن نسخه PS3 بازي The Witcher 2 براي PS3 هست ولي به طور قطع نميتوان اين امر را تاييد كرد. آيا CD Projekt بازي را براي طرفدارانش دوباره خواهد ساخت و يا براي طرفداران نسل حاضر عنواني جديد ؟هفت ماه پبش از طرف CD Projekt گفته شده بوده است كه آنها بسيار دوست دارند تا نسخهاي از بازي براي كنسول PS3 ايجاد كنند ولي سه ماه بعد به خاطر تمركز روي ساخت بازي براي كنسول Xbox 360 ساخت بازي براي PS3 كنسل شد. ولي آيا دوباره اين امر رخ خواهد داد ؟ Adam Badowski از CD Projekt اينگونه گرفته است كه:" طرفداران زيادي داريم كه ميخواهند بازي را روي PS3 بازي كنند و ما هم اين موضوع را ميدانيم ولي ما بايد تمامي جوانب را در نظر بگيريم. ما طرفداراني داريم كه ميخواهند عنواني جديد از طرف ما را بازي كنند و ما هم يك تيم بسيار بزرگ نيستيم، اگر 300 نفر داشتيم شايد ميتوانستيم راحتتر تصميم بگيريم
منبع:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زمان انتشار Assassin's Creed 3 مشخص شد
به گفته یوبی سافت Assassin's Creed 3 در روز سه شنبه 30 اکتبر 2012 منتشر خواهد شد.
رئیس یوبی سافت آقای Yves Guillemot بیان داشت تیم توسعه بازی نزدیک به 3 سال بروی بازی کار می کردند. او در ادامه نیز افزود:
"ما فشار زیادی را در 3 سال متحمل شده ایم و من باید بگویم که نتیجه این کار فقط یک افسانه است ."
بازی در مورد انقلاب آمریکا میباشد و مکان هایی از قبیل فرانسه ،مصر و چین در بازی وجود دارد. بازی برای Wii U ,xbox 360,PS3 و PC نیز در نظر گرفته شده اند.
منبع:
سازنده PoP در حال بازسازی عنوان قدیمی Karateka میباشد
Jordan Mechner، سازنده فرنچایز Prince of Persia، در حال بازسازی عنوان Karateka نسخه Apple II میباشد. Jordan هنگامی که در دانشگاه Yale درس میخواند تصمیم به ساخت این عنوان گرفت که با موفقیت چشمگیری مواجه شد.Mechner بعد از ساخت فیلم Prince of Persia سخت مشغول بازسازی این عنوان میباشد. او این بودجه را توانست از طریق یک سرمایهگذار که از نظر او یک « فرشته » میباشد، بهدست آورد.
Mechner به VentureBeat گفت: « برای من شگفتانگیز است که بعد از این همه مدت، افرادی هستند که Karateka را بهیاد دارند. »
او اضافه کرد: « مثل اینکه عناوین دهه هشتاد بار دیگر قصد خودنمایی دارند؛ مثلاً بسیاری از افراد در وبسایت من از Karateka میپرسند و بنده در این مدت، به تماشای ویدئوها و خواندن مطالبی که راجب به این عنوان نوشته شده میپرداختم. در سال 2010، هنگامی که در مسکو مشغول سخنرانی در کنفرانس مطبوعاتی بودم، ژورنالیستهای روسی از من دربارهی Karateka سوالاتی میپرسیدند. بهنظر من این نوعی درخواست است. خاطرات دوران کودکی مردم هنوز دست نخورده باقی مانده چنان که میتوان گفت خاطرات آنها در کپسول زمان جای خوش کردهاست.
« ساخت نسخه اصلی Karateka سمبل کاری است که از روی عشق انجام داده شدهاست. این عشق باعث شد تا Karateka عنوانی ملموس به شمار آید و برای من دیدن اینکه افراد تجارب خود را از این بازی برای یکدیگر عنوان میکردند بسیار افتخارآفرین بود. من همیشه از تاثیرگذاری این عنوان در زمانهای مختلف در متعجب بودم و حالا، در بازسازی این عنوان قصد بهدست آوردن این افتخار را دارم تا دوباره آن اتمسفر و زیبایی عنوان Karateka را برای طرفداران این بازی به ارمغان آورم. »
« من هر فعالیتی که در زمینه بازیهای رایانهای، فیلم یا رمانهای گرافیکی میکنم بیشتر این قصد را دارم که یک دنیایی را خلق کنم که شخصیتهای آن زنده شوند. من عاشق کار در این رسانهها هستم و هر کدام از این کارها نیرو و اراده میطلبند و بنده از این که در هر یک از این رسانهها شکستی را بهوجود آورم متنفرم و حالا برای بازسازی Karateka نهایت تلاش خود را میکنم. من همیشه حس میکردم که این عنوان باید دوباره بازی شود؛ و حالا فکر میکنم وقت آن فرا رسیده. »
در Karateka به شما ماموریتی داده شد که وظیفه داشتید، شاهدخت Mariko را از چنگال Akuma، فرمانده شیاطین و « نگهبانان کاراته کار» نجات دهید. در این عنوان چاشنی ماجراجویی نیز دیده میشد و از المانهای سینماتیک، داستان گیمپلی محور و مکانیکهای مبارزهای بهره میبرد؛ اما یک عنوان « بزن بزن » واقعی نبود. نسخه اصلی Karateka بیش از پانصد هزار نسخه فروش کرد که این فروش در دههی هشتاد بسیار شگفتانگیز است.
یک گروه کوچک در حال بازسازی این عنوان میباشند و Mechner نقش کارگردان این گروه را ایفا میکند. با توجه به گفتههای سازندگان، Karateka با « قیمتی مناسب» در سال 2012 در شبکههای PSN و XBLA منتشر میشود.
منبع:
اطلاعاتی جدید از Resident Evil 6
مجله ژاپنی Famitsu به تازگی اطلاعاتی جدید از Resident Evil 6 منتشر کرده است. طبق گفته این مجله، 50% از فرایند ساخت بازی به اتمام رسیده است. تیم سازنده قصد دارد تا ترس و وحشت را به این سری بازگرداند ولی این بدین معنی نیست که Resident Evil 6 به ریشه های خود بازگردد. با این وجود هدف Capcom، ساخت بهترین Resident Evil تاریخ است.
سایر اطلاعات منتشر شده در مجله Famitsu به صورت زیر است:
- به غیر از Leon Kennedy و Chris Redfield، شخصیت سومی نیز در بازی وجود دارد که طبق ادعای کپکام، افراد جوان با او ارتباطی خوبی برقرار خواهند کرد.
- رئیس جمهوری که در اولین تریلر Resident Evil 6 زامبی شده و به Leon حمله می کند، پدر Ashley نیست.
- زامبی های بازی توسط T-Virus به زامبی تبدیل نشدند و دلیل زامبی شدن آنها چیز دیگری است.
- کنترل بازی روان شده است. شما میتوانید هنگام نشانه گرفتن به سمت چپ یا راست حرکت کنید. ویژگی های دیگری همچون چرخش 180 درجه و کاورگیری نیز در بازی وجود دارند.
Resident Evil 6 در بیستم نوامبر منتشر خواهد شد.
منبع: