مشکل از کجا بود مهندس؟نقل قول:
Sent from my SM-J710F using Tapatalk
Printable View
مشکل از کجا بود مهندس؟نقل قول:
برو به اون وزیرت بگو این سرعتا سرعت های الکی هست و تک کانکشن و سرورهای خارجی افتضاح هست.نقل قول:
سیمکارت چند گرفتی؟ دفتر خدمات یا اینترنتینقل قول:
۱۰ تومن دفتر خدماتنقل قول:
شما انجام دادید:n31::n01::n02:نقل قول:
برای من 23 بود ولی دوباره توی این چند ساعت دو بار تست گرفتم اومده روی 11 مگ...!!!!!!!!!!
سرعت همه چرا روی 20 هست ؟
الان محدودیت شده 20 و خورده ای ؟
این محدودیت بخاطر پایداری شبکه 4g بود با اپدیت نرم افزارها و نو سازی هسته شبکه وافزایش پهنای باند شبکه فورجی مشکل محدودیت سرعت که باعث رنجش خاطر مشترکان محترم شده بود برداشته شد گفتنیست در بعضی از استانها پهنای باند ده برابر شده مثل استان فارس شهرستان لامرد سرعت شبکه فورجی به صد و بیست مگابیت در باند سه رسیده است با راه اندازی باند هفت انشا الله سرعت به بالای دویست مگابیت خواهد رسید
بسیار عالی. فقط یک سوال: چرا همراه اول یه توضیح خشک و خالی هم در این مورد نداد؟ تو نمایندگی ها می پرسیدم انگار که روحشونم خبر نداره جواب می دادن. متا سفانه پشتیبانی این اپراتور پر از ایراده. حتی تو 9990 هم بعد کلی استغاثه پرونده تشکیل دادم فرداش sms داد که مشکلی ندارید! چقدر از دوستان توی این تاپیک و تاپیک کمپین پیگیری که سیم کارت های متعدد عوض نکردن! حتی خودم سیم کارت عوض کردم و تو این فکر بودم که سیم کارت قدیمی گیر بیارم! حیف از این وقت و پول بی زبون که تو این کشور اینجور به فنا میره. الآن هم دوستان یه وقت حس طلبکاریشون از بین نره. درست کرده، وظیفشه. هنوز کو تا بفهمیم اینترنت یعنی چی!نقل قول:
خدمت دوستان عزیز عرض کنم هشتاد درصد سایت های فورجی همراه اول به فیبر نوری متصل اند این برتری بزرگی نصبت به ایرانسل میباشد در اینده نزدیک سرعت اینترنت برای هر مشترک صد وپنجاه مگابیت خواهد شد