مودمت رو ریست کن، ببین روی مودمت یه جا نوشته restart که یه حفره داره، یه سوزن بکن داخل اش کمی نگه دار تا کاملا reset بشه.نقل قول:
فکر کنم فریمورش برگرده (الته خودم امتحان نکردما)
Printable View
مودمت رو ریست کن، ببین روی مودمت یه جا نوشته restart که یه حفره داره، یه سوزن بکن داخل اش کمی نگه دار تا کاملا reset بشه.نقل قول:
فکر کنم فریمورش برگرده (الته خودم امتحان نکردما)
ریست کردم ولی فریمورش برنگشت.با این حال دوباره تنظیم کردم . اولش که سیگنال نداشت و ولی الان سیگنال داره ولی خطایاب اینترنت اکسپلورر یه اشکال پیدا می کنه که براتون عکشو قرار میدم.
قبلش یه ارور دیگه میداد . فکر کنم وصل شده ولی اینترنت از مرکزش قطعه . نمی دونم . نظر شما چیه . راستی توی قسمت wan مودم هیچ آی پی آدرسی نداره .
به نظر شما مشکلش چیه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها یه سوال من خیلی وقت پیش دو گیگ حجم تمدید کردم...... گفتم الان برم ببینم چقدش مونده.. اما فک کنم دارم اشتباه میکنم رفتم قسمتQuery Balance اینو زده یعنی چی اونوقت؟؟؟
Account type Amount Valid date Settlement Account 71295.00 1392-03-21 1107
الان رفتم قسمت Call History اینو اون زیر زده ..متوجه نمیشم یعنی چی اخه من که اصلا شبها دانلود نمیکنم!1
Total Service type Call type Usage Unit Fee Internet Non-roaming 833.69 MB 43600.0 Total 43600.0
خانوما و آقایون تو رو خدا کمک کنید . من ورژن 3 فریمور مودم EchoLife BM8301 WIMAX CPE رو می خوام . تو رو خدا یکی لینک دانلشو بده یا اگه داره دریغ نکنه برام آپلود کنه . دمتون گرم . بد جوری به مشکل برخوردم .
هر کسی برام این فریمور رو پیدا کنه یه کارت شارژ 5000 تومنی جایزه می گیره .:33:
با سلام...میگین bm632w کیفیتش پایین تر از dx350..یعنی اختلاف کیفیتشون خیلیه؟؟؟ دیروز خریدم هنوز با دموش دارم کار میکنم اگه ارزش داره سریعتر برم عوضش کنم...
با این که فعلا مشکلی نداشتم خدا رو شکر گوش شیطون کر
بچه ها من الان اینترنت 1 مگ از مبین نت دارم
اگه یه مودم جیبی هم بخرم میشه کاری کرد که اینترنت بین جفت مودم هام فعال بشه؟
یا باید کلا با موذم جیبی یه اینترنت دیگه بگیرم؟
نمیشه هردو مودم رو باهم با یه سرویس داشت؟
نه.نمیشه از یه اکانت با دو مودم استفاده.باید روی هر مودم یه اکانت فعال داشته باشی.نقل قول:
ممنون از راهنمایی شما کاری که گفتید کردم اما بعد از یک ساعت روشن بودن هم مداوم لامپ های سیگنال دستگاه تا چراغ چهارم به صورت نا منظم روشن و خاموش میشه با اتصال با موبایل به مودم خطای dns میده و هیچ سایتی رو باز نمیکنه تو صفحه کاربری هم فرکانس بین 0تا50مداوم تغییر میکنه یعنی اشکال از شبکه هست یا تغییر رمز موجب این امر شده؟ اگر مودم رو رست کنم مثل اولش به اینترنت وصل میشه یا باید تنظیمش کنم؟ من دو روز مودم رو گرفتم و روز اول هم با سه چراغ ثابت وصل بود و صفحات را با کابل باز میکرد من وارد نیستم اگه لطف کنید راهنماییم کنید ممنون میشومنقل قول:
اگر روی دستگاه حداقل 4 تا چراغ روشنه و کیفیت سیگنالت هم در نرم افزارش بالاست، همین رو نگه دار خب. فکر نکنم زیاد تفاوتی داشته باشننقل قول:
شاد باشین