دوستان تکمیل ظرفیت ارشد تا کی مهلت داره?
Sent from my LG-P715 using Tapatalk 2
Printable View
دوستان تکمیل ظرفیت ارشد تا کی مهلت داره?
Sent from my LG-P715 using Tapatalk 2
گفته بودن تا 8 مهر ماه که دانشجوها از ترم پاییز برن سر کلاسنقل قول:
دوستان پانزدهمين دوره تجليل از پژوهشگران و فناوران برتر كشور بزودي شروع ميشه
بعد سايت دانشگاه ما زده كه اعضاي هيئت علمي رزومه و كارهاشون رو ارسال كنند !
دانشجويان نميتونن ؟؟؟
بعد سوال بعدي اينكه نميشه بصورت مستقيم ارسال كنيم نه از طرف دانشگاه؟
تشكر
دوستان میخواستم بدونم قانون داشتن حداقل 12 واحد در یک ترم شامل ترم آخر هم هست؟ چون من 2 واحد عملی و 2 واحد نظری از درسم مونده.آیا مشکلی به وجود میاد؟
سوال دیگم اینه که اگر مثلا پیش نیاز یک درس آزمایشگاه رو رعایت نکنی و اون آزمایشگاه رو با درس تئوری مربوطه در یک نیم سال گذرونده باشی موقع دادن مدرک بهت گیر میدن؟ اگر فارق التحصیلی رو قبول نکنن تکلیف چیه؟ آیا باید اون دروس رو دوباره بگذرونیم؟ در این صورت درس رو حذف میکنن یا صفر رد میکنن؟
ترم اخر شامل پروژه و کارورزی شما به همراه همون واحد های باقی مانده میشه 12 واحد!نقل قول:
بنظر نمیاد مشکلی ایجاد بشه چون من ترم پیش یک درس رو با آزمایشگاهش با هم پاس کردم این ترمم یک درس رو با ازمایشگاهش بر داشتم اما وقتی به مسئول آموزش گفتم گفت موردی نداره! حالا نمیدونم دیگه
بهتره بپرسید بازهم از اموزش دانشگاه
دوست عزیز من پروژه و کارآموزی رو انشاالله همین ترم پاس میکنم. برای ترم بعدم فقط چهار واحد میمونه. میخوام بدونم مشکلی پیش میاد یا نهنقل قول:
Sent from my GT-I9305
چه طور بهتون پروژه کاراموزی دادن؟نقل قول:
توی چارت ما زده پروژه و کاراموزی فقط در ترم اخر دانشجو میتونه بگیره و این ترم به من ندادن! ترم دیگه برای 6 واحد باید برم دانشگاه!
اگر دروس افتاده باشه یا با هماهنگی اموزش شاید بتونید معرفی به استاد بگیرید.:n13:
انشالا مشکلی پیش نمیاد
ولی بازهم از اموزش سوال کنید به ماهم خبر بدین
دوره ما میگفتن باید 70 درصد دروس تخصصی رو پاس کرده باشید . الزامی برای ترم آخر نبود .نقل قول:
در مورد کارآموزی و پروژه برای دانشجویان پیوسته فکر کنم قانون اینه که اگر 100 واحد پاس کرده باشید میتونید این دو درس رو برداریدنقل قول:
دوستان ایا مدیر گروه دسترسی و این قدرت رو داره که پیش نیاز یک درس که تاکنون اخذ نشده رو درصورتی که دانشجو ترم اخر نباشه و اون پیش نیاز رو هم تا کنون اخذ نکرده باشه صورت همنیاز دربیاره ؟
بطور مثال بنده درس پروژه بتن دارم و این درس سه درس پیش نیاز داره دوتاش رو پاس کردم ولی یکیش رو تاکنون نگرفتم و ترم دیگه برنامه درام پروژه بنن رو هم بگیرم . درصورتی ممکنه که اون درس رو برام صورت همنیاز دربیاره .
به مدیر گروه گفتم گفت همچین چیزی امکان نداره . گفتم تو نمیخای یا امکانش نیست گفت نظر من مهم نیست امکانش نیست .
درصورتی که خبر دارم در همین دانشگاه مدیر گروه های دیگه این کارو رو برای دانشجو انجام دادن .
حالا پیشنهادتون چیه ؟ برم پیش رییس دانشگاه موضوع رو مطرح کنم ؟