خدا این استادای پیام نور رو ذلیل کنه اصلا به اعتراض ها نگاه هم نمیکنن :n28: متاسفانه امروز نمره منو تایید کردن با اینکه شکایت کرده بودم ولی یه ذره ارزش قائل نشدن ببینن من دانشجو به چی اعتراض کردم بی دلیل سه واحد رو افتادم :n27:
Printable View
خدا این استادای پیام نور رو ذلیل کنه اصلا به اعتراض ها نگاه هم نمیکنن :n28: متاسفانه امروز نمره منو تایید کردن با اینکه شکایت کرده بودم ولی یه ذره ارزش قائل نشدن ببینن من دانشجو به چی اعتراض کردم بی دلیل سه واحد رو افتادم :n27:
نقل قول:
واقعا بعضی از استادا ، وجدان کاری ندارن ، اصلا فک میکنم وجدان ندارن چه برسه به وجدان کاری!!
متاسفم براشون که اسم استاد رو یدک میکشن .
اون پولی که از استاد بودنشون میگیرن حلاشون نیست . استادی داشتیم این ترم که کپی و حتی بدتر از استاد شما بود !! حالتو میفهمم ..
آدم زورش میاد به خاطر سهل انگاری و بی وجدانی یه فرد دیگه ، درسی رو بیفته !!
رفیق هر چی بود گذشت !! ایشالله تمرکزت رو بذار رو ترم های آتی :n16:
سلام
سیستم عامل و شبکه رو چطور میدونید دوستان ؟ برای تابستان ... امتحان هردوشون توی یه روز :n28:
بچه ها سلام
من برنامه ریزی کرده بودم ریاضی 2 و زبان تخصصی رو تابستون بردارم ارائه نشد :(
یه سری درسا ارائه شده که اصن نمیتونم بردارم همشون پیشنیاز میخوان :(
من الان بررسی کردم دیدم فقط اینا رو میتونم بردارم »
سیستم های عامل
مهندسی نرم 2
هوش مصنوعی
تحقیق در عملیات
کسایی که پاس کردن این درسا چجوریه ؟ میشه بدون میان ترم پاس کرد ؟
من ترم 5 میشم الان کودومشون در این ترم بدرد میخوره ؟
راحتن ؟ سختن ؟ دهنم صافه ؟ :)))
نمیدونم چرا هیچ درس عمومی(نهج البلاغه دفاع مقدس و ..) برای من نیست همه درسا تخصصی علتش چیه اونا پس چی میشه؟
امروز دانشگاه بودم اکثرا اومده بودن برای اعتراض که چرا دروس معارف رو تو تابستون ارائه نمیدن بقیه دروس رو هم از دروس ترم های 6 به بعد ارائه میدننقل قول:
هربار یه قانون :n03:نقل قول:
چون اکثرا دانشجو ها دروس معارف رو ترم تابستون برمیداشتن یکیش خود من برای همین تو ترم های عادی کلاس ها خالی میشد احتمالا برای همین این کار رو کردننقل قول:
یه مورد دیگه که امروز زیاد به چشم میخورد مساله درس دفاع مقدس بود که به یک باره اجباری شد و به یک باره اختیاری سر همین ندونم کاری اینا با این درس خیلی ها یه ترم عقب افتادن کی اهمیت میده :n27:
کلا برنامه ریزی های پیام نور زیاد تغییر میکنه اعتباری بهش نیست
بچهها امروز رفتم کارای فارغ التحصیلیم رو انجام دادم!
من که از دست پیام نور راحت شدم,به شماها هم خدا صبر بده:rolleyes:
tApAtAĺK
سیستک عامل و شبکه همیشه همینطوره.این ترم هم که من داشتم توی یک روز بود.شبکه کم حجم.اسون و نمره بیاره.در عوض سیستم عامل سخت نسبتا حجیم هست ...مخصوصا این ترم که تستی ها رو خیلی سخت گرفته بودند.اگر حسابی اهل درس و مطالعه هستی بدون 6 میتونی پاس کنی.ولی اگر شب امتحانی هستی اصلا فکرشم نکننقل قول:
در مورد سیستم عامل که بالا گفتم...دهن صاف کنهنقل قول:
مهندسی نرم 2 عین نرم 1 هست.خواندنیه.نه ریاضی داره.نه هیچی.
هوش مصنوعی حجیمه و خواندنی...معمولا من دیدم که بچه ها پاس میکنند.
تحقیق در عملیات ما نداشتیم.
دوستان کسی کاراموزی پروژه نداشته؟؟؟ به این مدیر گروهمون هم هرچی ایمیل میزنم جواب نمیده...
تا کی وقت داره که پروژه رو تحویل بدیم
معمولا چه موضوعاتی میدن
کسی تجربه ی خاصی نداره؟