برای من که قطعی نداشته. داداچ داری اشتباه میزنی :n02: چون مخابرات سلطان قطعیه نه شرکت های خصوصی. شما فوق العاده خوش شانس بودی که قطعی نداشتینقل قول:
Printable View
برای من که قطعی نداشته. داداچ داری اشتباه میزنی :n02: چون مخابرات سلطان قطعیه نه شرکت های خصوصی. شما فوق العاده خوش شانس بودی که قطعی نداشتینقل قول:
محض اطلاع مخابرات هم خصوصی شدهنقل قول:
نقل قول:
بله میشه برای 2 Km هم خط بیشتر نکشه ولی شما اول از داخل مودم خط رو چک کن اینجا عکسشو بگذار تا بهت بگم خطت هم ممکنه از مرکز تا کافو کاغذی باش از همون هایی که زمان رضا شاه کشیدن :n02: رزرو داشته 10 شال پیش دوباره از کافو تا پست کابل جدید کشیدن.
مخابرات خصولتی هست دوست عزیز..یه زمانی شرکتی به اسم پیشگامان ( نمیدونم همین شرکت پیشگامانی بود که الان اینترنت ارائه میده یا نه ) قرار بود مخابرات رو بخره که شب قبل از مزایده گفتن که به دلیل امنیتی نمیتونی در مزایده شرکت کنی و تنها شرکتی از سپاه تو مزایده باقی موند و بدون رقیب مخابرات رو به مبلغ 8000 میلیارد تومن خرید و جالب اونجا هست که خود سپاه بودجش رو از دولت میگیره ... یعنی از دولت پول گرفته و ازشون مخابرات رو خریده .. پس عملا چیزی به دارائیهای دولت اضافه نشده و پول خود دولت به خودشون برگشته و در این بین فقط مالکیت مخابرات عوض شده که چه بسا دست دولت بود بهتر بود و الان میشد به وزیر فشار آورد یا مجلس میتونست وزیر رو استیضاح کنه که اوضاع مخابرات رو درست کنه ولی الان متاسفانه خود دولت هم زورش به مخابرات نمیرسه(طبق گفته خود وزیر چند وقت پیش). ..این شد خصوصی سازی :n02:نقل قول:
حالا بچه های سپاه هم خودمونی هستن، اهل دانلود فیلم و سریال
بنی ادم اعضای یک پیکرند
در آفرینش زه یک جوهرند
دوستان نت منم وصل شد. سرعتش خوبه. به علت اسباب کشی پریز های خونه از این دو شاخه ای ها بود. روزی که وصل شد اسپلیتر درست حسابی هم نداشتم. هنوزم یه پریز هم دو شاخه ای مونده وقت نشد عوضش کنیم.
روز اول رو خطم نویز بود که فکر میکنم دلیلش استفاده از تبدیل ۲ شاخه ای به سوکت بود برای اتصال تلفن و مودم. الان هر کدوم مجزا وصل شدن ولی یه اسپلیتر سر راه هر کدوم گذاشتم. با اینکه سرویسم ۲ مگ بود. اول ۳ مگ وصل شد. پشتیبانی که یه خانومی بود گفت میذارم رو ۲ بعدا زنگ بزن اگر نویز نبود میذارم بالاتر. منم گذاشتم همه چی از سمت خودم حل بشه زنگ بزنم.
تست سرعت با سایت حدود ۱ و ۱ و ۱۲ میزنه. ولی تو دانلود بالاتر و اغلب بین ۱۵۰ تا ۲۰۰ و کمی بالاتره. خطم رو ۲۰۴۸ بستن فعلا.
یه سوال غیر مرتبط یه مودم linksys wag120n دارم که بردش کمه و الان با کابل لن به یه مودم ایسوز قدیمی ۶۰۴ وصل کردم تا پوشش بیشتر بشه. قیمت مودم که بردش بالا باشه چقدره الان؟ از این ۲ آنتن ها یا هر چی.
راستی نت افلاین هم سیم کشی و کارتش مونده که بگیرم. یه مقاله ای میخوندم از اینترنت معروف out,,er-net . سرچ کنید جالبه.
من بین شاتل و فن آوا شک دارم:n13:
منطقه مخابراتی شهید کاظمیان تهران،
سرعت 8 مگشو میخوام بگیرم و حجم جفتش برام کافیه.
دوستان کسی میتونه راهنمائی کنه؟؟
(تو این منطقه ام کسی رو نمیشناسم که ازش بپرسم)
5 روزه از فن آوا سرویس 16 گرفتم. وقتی که وصل شد سرعت دانلود به جای 2مگ تو ثانیه روی نهایت 600 کیلوبایت در ثانیه بسته شده بود:n01:.ثبات نداشت از 30 کیلوبایت !! تا 600 تغییر میکرد. گاهی اوقات روی 10 تا 40 کیلوبایت میموند :n01:
پینگ هم روی 700 800 تا بود :n01:
از دیروز هم کلا اینترنت قطع شده :n01:
امروز هر چی زنگ زدم گفتم اینترنت قطع هست نزدیک 5 بار گفتن مودم رو ریست کن در حالی که تنیظمات مودم تغییری نکرده بود.آخر سر هم گفت ثبت کردم همکارا پیگیری کنن.
از روزی که وصل کردم گفتن تا 72 ساعت دیگه درست میشه مشکل سرعتت که تا الان نشده.
اگه تا فردا درست نشد جمع آوری میکنم سرویس رو :n01: خیلی شرکت خوبی بود ازش خیلی راضیم :n01:
فناوا اکثر جاها خیلی کمتر از اون چیزی که خریداری شده میده!نقل قول:
منم 16 مگ خریدم ولی عملا 4 مگ بود!
اون مشکلم که سرعت نوسان شدید داره به خاطر اختلالات پورت هست و ربطی به isp نداره!
الان نه میشه بازی کرد نه دانلود درست!
سرعت منم 900 کیلو هست با پیشگامان ولی یهو میاد رو 300 باز میره روی 900 !!!
udp هم به شدت اختلال داره .
من دقیقا برعکس شما نه افت سرعت دارم نه نوسان. پینگمم جای بالا رفتن، پایین هم اومده نسبت به روز اول. قطعی هم به هیچ عنوان نداشتم ( قطعی و نوسان اگر دارید مشکل از جای دیگست که اگر در موردش بحث کنم، پستم حذف میشه ). تهران هستین؟ من تهرانم منطقه 7 مرکز مخابراتی نظرینقل قول:
امیدوارم مشکلتون حل بشه و اگر هم حل نشد جای نگرانی نیست چون میتونید به داتک و دیده بان نت کوچ کنید. داتک الان 16 نامحدود ارائه میده و دیده بان نت هم 1024 گیگ برای سرعت 16 ارائه میده