مهلت پرداختش الکیه. هر وقت دلت خواست پرداخت کن.
ضمناً از طریق ستاره 130 ستاره 1 مربع هم می تونی بدهیت رو ببینی.
مهلت پرداختش الکیه. هر وقت دلت خواست پرداخت کن.
ضمناً از طریق ستاره 130 ستاره 1 مربع هم می تونی بدهیت رو ببینی.
سلام
كلي شهر به جشنواره اضافه شد تو كرجم ميخواد بياد من يكي ميخرم اوليشو ميدم بابام دوميشو ميدم به مامانم
حال ميده هااااااااا
نقل قول:
خوب آخه اینها مگه کارشون حساب کتاب نداره همینطوری الکی خرج روی دوشمون می زارند برم بفروشمش بهتره از مخابرات خط می گیرم.
پیشنهاد میکنم از اینترنت استفاده نکنی همچنین تماس غیر ضروری نگیری...نقل قول:
البته فعلا"...تا مشکلات برطرف بشه.
مخابرات به هیچ عنوان... مگر اعتباری.
من زنگ زدم 130 ببینم چرا اینجوری حساب کردن ولی هر چی منتظر شدم به اپراتور وصل نشد...
...........................
برای سایر دوستان مشکلی وجود نداره؟؟؟
همه راضی هستید؟؟؟ درست حساب کردن واستون؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگر 20 روزه پرداخت نشه یک طرفه میشه...نقل قول:
و بعد 90 روز به کلی تموم میشه...
یعنی باید یه سیم کارت دیگه خرید...
----------------------------------------------------------------------
شماها فکر میکنید پول اون 3 تا بی ام و از کجا میاد؟؟؟؟؟؟
از پول من شما که بیشتر از اون چیزی که باید بگیرن میگیرن....
از هر کس 1000 تومن اضافه بگیرن خدا بده برکت
1 میلیاردو 400 میلیون تومن میشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
تا 5-6 سال میتونن تابستون بی ام و بدن...
لعنتیا.....
آقا کسی نمیتونه به من کمک کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
میخوان 25 هزار تومن اضافه ازم بگیرن...
ایده بدید بابا...
راه حلی . چیزی...
دوستان کسی لیست کامل شماره خدماتی که با ستاره و مربع انجام میشه داره.مثل همون کدی که شهاب جان گفت
خیلی داد و بیداد سر قبض نکنید. البته قبض های زیادی در آب و برق و تلفن و تلفن همراه دولتی با مشکلات و شکایات زیادی همراه بوده است. نمونه اش چند روز پیش یک نفر در برنامه امروز تهران از قبض برق خودش شدیدا شاکی بود. قبض برق ما هم چند سال پیش یکدفعه 250 هزار تومان! آمد.
خیلی کم افرادی هستند که شاید مشکل شما را داشته باشند. بیشتر افراد مشکلات مخابراتی و فنی دارند. خوشبختانه فضای رقابت ایجاد شده است. ما که این همه ضرر های مختلف کرده ایم اینم روی همه. یعنی شما می توانید بروید و یک سیم کارت دولتی بخرید.
در ثانی من جزو اولین کسانی بودم که ایرانسل خریدم و اصلا و اصلا و اصلا مشکل مالی و زیادی قبض نداشته ام. حال انصاف به خرج دهید وقتی این مشکل را نداشته ام الکی از ایرانسل انتقاد کنم. این که می شود حق کشی. شما انتقاد خود را کردی. بهتر است ایرانسل را طلاق دهی و یک سیم کارت دولتی برای خود اختیار کنی. شاید ایرانسل برای شما شگون نداشته است. و امیدوارم با دولتی خوشبخت شوید. فقط نمی دانم ضررتان را چگونه جبران نمایید.
من هم اگر مشکلات شما را داشتم حتما اینکار را می کردم. خوشبختانه موبایل مثل آب و برق انحصاری و تک بعدی نیست شما نوع دیگری از سیم کارت را انتخاب کنید. اما مطمئنم ایرانسل خرج بی ام و و جوایز دیگر را با این کار در نمی آورد. ممکن است در محاسبه قبض اشتباهی پیش بیاید ولی دزدی آنهم در ابتدای شروع کار ایرانسل اصلا امکان پذیر نیست. متاسفانه الان حال توضیح دادن در مورد مسائل تبلیغاتی شرکت ها را ندارم ولی اینکه با اضافه گرفتن بی دلیل از مشترکین پول جوایز خود را در بیاورد غیر منطقی و در حکم خودکشی است.
در آخر به عنوان یک مشترک ایرانسل شرمنده ام که ایرانسل شما را اذیت کرده است.
خدا کنه این بلا در آینده سر من نیاید!
الان ساعت 6 و نیم صبح جمعه است. حوصله هم نداشتم یه چیزایی سر هم کردم.
با ایرانسل شیک و با استاندارد های جهانی قدم بردارید
آره اگه کسی داره بزاره ممنون می شم.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من الان 7 ماهه ایرانسل دارم و هر 3ماه یکبار قبض پرداخت کردمنقل قول:
فعلا اینطوری هست هر 3 ماه یکبار میتونی قبض پرداخت کنی
تا الان از من ایرانسل 1 ریال اضافه نگرفته اگه تا الان به ریز مکالماتش نگاه کنی میفهمی چی به چیه
به نظر من شفاف ترین ریز مکالمات رو بهت میده از سیر تا پیاز
عزیز ایرانسل وقتی قبضش میاد تو سایت ریز مکالمات هم میده نمیدونم حالا قبضت اومده یا نه ولی بهتره اگه نیومده صبر کنی تا بیاد چک کنی اگه موردی بود میتونی اقدام کنی:5: :20:نقل قول:
ولی مطمننا موردی پیش نمیاد چون خیلی ها تا حالا این مشکل و داشتن وقتی ریز مکالمات و دیدن قضیه فرق کرده:19:
تایید میشهنقل قول:
بازم آخر ماه اومد و مشکلات همیشگی تو محاسبه قبضها:20:
اصلا کسی توجه نمیکنه که اون 1000تومن اضافی از کجا میاد به حسابم:13:
انگاری کسی نمی دونه که هر ماه 750تومن آبونمان + 6% مالیات عوارض میاد رو قبضت که جمعا میشه 1000تومن:8:
در ثانی ارتباطات سیار هزینه آبنومان و 1000 و خرده ای میگیره از مشترک هاش البته به طور 2 ماهه:5:
یعنی عزیزم ممکنه تو حساب اینترنتی چیزی بزه ولی وقتی قبض میاد او رو تصحیح کنهنقل قول:
دوستان کسی تنظیمات ایمیل رو برای 6630 بلده
من گیر کردم توش
server not found میده
تنظیمات ایمیل اصلا تو ایران جور در نمیادنقل قول:
یدونه Gmail جور در میاد که اونم اونطوری که باید باشه کار نمیکنه:5:
بطور خلاصه تو ایران باید بیخیاله تنظیمات قسمت Email گوشی شد:8:
من هر کاری کردم تو مبایلم نشد ولی تو کامپیوتر میشه تنظیمات جیمیل رو دارم اگه کسی خواست:46:نقل قول:
بچه ها من دیروز یه ایمیل به ایرانسل فرستادم و پرسیده بودم که آیا کنترل حساب اینترنتی برای اعتباریها فعال میشه یا خیر
که گفتن بله هرکسی درخواست کند رمز عبور برای ایشون توسط اس ام اس ارسال خواهد شد
من که درخواست را دادم
دیشب ساعت 01:04 رفتم E-care حسابم و چک کردم مبلغش بود 253955
امروز صبح ساعت 12:56 چک کردم دیدم شده 238053
یعنی حدود 1600 تومن بهم تخفیف داده :10:
تو صورت حساب ماه قبلم هم 600 تومن بهم تخفیف داده بود :10:
قربونه عمو ایرانسل :20:
بابا شما هیچ کدوم چرا اصلا به پستهای قبل توجه نمیکنین :9:
واسه دریافت رمز برای کنترل حساب اینترنتی باید زنگ بزنی 130 یا 140 اصلا حرفشو نزنی که خطت اعتباریه یا دایمی:5: ولی بهتره زنگ بزنی 130
بگو آقا من دو هفته پیش یه بار واسه E-Care درخواست دادم رمز عبور نیومد بعدا یه هفته بعد هم درخواست دادم بازم تا الان نیومده:21:
طرف همونجا ازت شماره و مشخصات خطت و میگیره در جا واسط رمز عبور میفرسته:10: :8:
امتحان کنین نشود با من:20:
عزيزان sms ايرانسل در تهران مجاني است يا خير؟
:13:
براي منم پيش اومد حسابم 68 تومتن بود صبح نگاه كردم ديدم 63 تومان شده!!!!!نقل قول:
چرا
من فكر ميكنم تو حساباشون اشتباه ميكنن
بعد يه چك ميكنن اونايي كه اشتباه محاسبه شدن كم ميكنن
تهران كرج همدان نداره كلا همه جا رايگان البته اگه يكودوم از طرحا رو انتخاب كرده باشيدنقل قول:
آقا یه سوال :
رابطه ایرانسل با رجیستر بودن گوشی ها چه جوریه ؟
من گوشیم رو فلش کردم و رجیسترش پرید و سیم کارت ایرانسل رو انداختم توش ولی بازم کار نمی کرد !
من شنیده بودم که ایرانسل تو گوشی های رجیستر پریده کار می کنه ، حالا جریان چیه ؟
نقل قول:
تائيد ميشه . منم 2 ماه يه بار پرداخت كردم .
هيچ مشكلي نداره !:46:
سلام ساعت 4:01
امروز حساب اینرتنتی من فعال شد.....
دل همتون بسوزه.....
مبارکه مهدی جان:31: :31: :31:نقل قول:
بچه ها من رفتم تو حساب اینترنتیم ظرف کمتر از 24 ساعت به من 4 تا عدد داد.شاید همتون بگید این که طبیعیه.
ولی جالبیش اینجاش دیشب چک کردم زد 44312 بعد از چند لحظه دوباره زد46197 جالبش از اینجا شروع میشه
عصر رفتم زده بود 38147 همین الان یعنی ساعت 11 شب رفتم زده 27856
می خواستم از دوستان بپرسن ایا چنین چیزی طبیعی یا برای شما هم اتفاق افتاده.
در کل فکر کنم این سیستم حساب دچار مشکل بعضی موقع ها زیاد حساب میکنه بعضی موقع ها کم.
البته من تا زمان ریز مکالمات صبر می کنم بینم نتیجه قطعی چی میشه.
سلام يه چيز مهم كي علتشو ميدونه
حساب من 67 تومان بود صبح چك كردم شده بود 63 تومان
الان شده 41 تومان
علتش چيه؟
يعني تخفيفه :((
خدا كنه همينطور كم بمونه:31:نقل قول:
براي منم همينطور شده
اقا من حسابم 10 هزار و 500 تومن بود. الان که کد *130*1# رو زدم دیدم نوشته 18 هزارو 700 تومن :18:
رفتم توی ای کر دیدم همون 10 هزارو 500. کدومش درسته؟ بدبخت نشیم؟
هیچ کدوم بزار ریز بیاد چک کن :46:نقل قول:
نوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچهها من مشب از ايزانسل به 0915 اس ام اس زدم با کمال تعجب ديدم داره اس ام اسي 80 تومن ازم کم ميکنه!!!!!!!!!!من موندم چي بگم آخه؟!؟:18:
بابا اينا مشکل دارن من طرحم فعاله بايد اس ام اسي 8 تومن کم شه يه صفر اصافه زدن....:41: تازه چرا ديگه اصلا دليوري نمياد برام؟حالا به ايرانسل يا خطهاي ديگه دليوري نمياد !! همه اين بلاها امشب يهو اومد سرم:19:
عزیزم اینو به منم گفته بودی ولی ریز رو از کجا باید گرفت؟؟؟نقل قول:
3 هفته هست درخواست میدم ولی کنترل حساب اینترنتی منو فعال نمیکنن!
من فقط 4 تا اس ام اس فرستادم 912 همین... الان که چک کردم شده 45 هزارو 700 تومن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!! تا 3 روز پیش 42 تومن بود
من حساب کردم تا الان باید 12 تومن باشه نه 45 تومن...
ای تف به این شانس...
من باید چی کار کنم؟؟؟ اینجوری پیش بره باید هر چی دارم بفروشم که پول قبضو بدم
اونایی که داره واستون مدام تخفیف میده بابا خیلی خوش شانسین به خدا
خدا رو شکر یه نفر پیدا شد مثل من مشکل داشته باشه...نقل قول:
عزیز جان بازم خوبه واسه شما دونه ای 80 تومن حساب کرده...
واسه من اینجور که معلومه 4 تا اس ام اس رو 800 حساب کرده یعنی 3200 تومن...
من نمیدونم چرا اینطوری میکنه...
گند زده با این حساباش...
شما هم 100% الان شهری هستی که تازه وصل شده...
درسته؟؟؟
دوستان یه کمی صبر کنین ریز مکالماتتون بیاد.....
اونوقت متوجه میشین مشکل از کجاست؟؟؟؟؟
بهترین راه اینه که زنگ بزنی به 130 ویا ایمیل بزنی به -cs@mtnirancell.ir راحت تر برات فعال میکنننقل قول:
عزیزم اینو به منم گفته بودی ولی ریز رو از کجا باید گرفت؟؟؟
3 هفته هست درخواست میدم ولی کنترل حساب اینترنتی منو فعال نمیکنن!
من خودمم از طریق ایمیل برام فعال کردن
اون دوستمون هم که براش sms 80 تومان حساب میشد هم میتونن فعلا از طریق 130 یا ایمیل مشکلشون رو دنبال کنن ببینن چرا اینطوری شده
(ببینم نکنه هر اس ام اسی داره براتون 80 ریال حساب میکنه نه 80 تومان!!! یه بار دیگه با دقت نگاه بنداز ببین چطوریه اگه دیدی واقعا 80 تومنه زنگ بزن)
کوچیکم تایپ کنی میتونی جوابتو بگیری:46:نقل قول:
تو مناطق تحت پوشش خیلی قسنت ها از جمله تهران به روز شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :20:
نقل قول:
پس چرا از تهران كه برام ميزنن ميگن اعتبارشون كم ميشه تا حالا سه نفر اينو گفتن منم ايرانسل دارم اما تو مشهد
هيچ طرح تابستوني - زمستوني - بهاره - پاييزه نه من دارم نه اونا
خوب اگه طرح را انتخاب کنی برات مجانی یموفتهنقل قول:
پس چرا از تهران كه برام ميزنن ميگن اعتبارشون كم ميشه تا حالا سه نفر اينو گفتن منم ايرانسل دارم اما تو مشهد
هيچ طرح تابستوني - زمستوني - بهاره - پاييزه نه من دارم نه اونا
ولی اگه انتخاب نکنی باید پول بدی
آقا توحيد دستت طلا
خوش اومدي
با 130 تماس گرفتم و بعد از كلي سوال و جواب گفت شمارتونو براي كنترل حساب اينتذنتي تو ليست قرار ميدم كه حداكثر تا 24 ساعت ديگه براتون مياد
5 دقيقه نشد كه مسيج از طرف ايرانسل اومد و شماره رمزو برام ارسال كرد مام رفتيم تو سايتو قشنگ تونستيم وارد بشيم رمزمم تغيير دادم كه يادم نره چون رمزش سخت بود و چكشم كردم
ولي كار زياد خاصي براي اعتباريا انجام نميده چون صورت ريز مكالماتش براي اعتباريا نوشته فعلا موجود نيست
بقيه چيزاشم چك كردم بدك نيس
ما هم به جمع Ecare اضافه شديم
امروز دوباره براي سومين بار از اعتبارم الکي کم شد ! واقعا من نمي دونم اين کم شدن ها هدفمندن يا اتفاقي ؟ آخه چه جوري ميشه سيستم هايي که از خارج اومدن اينقدر اشتباه کنن ....؟؟؟ دوباره امروز من 35 kb استفاده کردم و به جاي 35 تومن 190 تومن از اعتبارم کم شد ! منم واقعا ديگه عصباني شدم و زنگ زدم به 140 و اول طرف مي خواست بهم ياد بده که چه جوري بايد حساب کنم که وقتي فهميد نه قضيه حاد تر از اينه اعتراف کرد سر خودشم بلا اومده و شمارم و گرفت...اما چه سود که معلومه هيچ اثري نمي دن ...تا اينجا داشته باشين 600 تومن ...