پسر عاقل دنباله دو تا چیز نمی دو اه
یکی اتوبوس
یکی دختر
چون مطمئن باش یه کم واسی یکی دیگه میاد
Printable View
پسر عاقل دنباله دو تا چیز نمی دو اه
یکی اتوبوس
یکی دختر
چون مطمئن باش یه کم واسی یکی دیگه میاد
امروز روز ارسال اساماس به مزخرفترين دوست دنياست
تو هم مثل من اين اساماس رو به مزخرفترين دوستت بفرست
از ترکه می پرسن نخست وزیر به انگلیسی چی میشه ؟
میگه
first and under
هویجه با مامانش میره بیرون جیشش میگیره
میگه مامان مامان من آب هویج دارم
azizammmmm, donya dige mese u nadare,,nadare nemitoone biare....choon nasle dainasora mongharez shode
Be motade migan namaz bekhon mige : besme rahim ghoflo dad be ahad, ahad dad be samad lam dad invar lam dad onvar velam kon baba ahad kofresh daromad
به يه ترکه ميگن تا حالا چين رفتي؟ميگه آره ميگن خوب يه خيابون معروفش رو نام ببر ببينيم يه کم فکر کردگفت خيابون شهيد بروسلي
علي دايي ميره اردبيل نون بگيره چادر سرش ميكنه تا اونو نشناسن تو صف خودشو ميچسبونه به يه خانم تپل
خانومه ميگه: علي ول كن منم رضازاده
سرخ پوستها موقع حمله به قزوين ميگن آكومبا، بومبا، ياكومبا وقتي كه از حمله بر ميگردند ميگن: نكن بابا، نكن بابا
be torke migan vaghti hazrate younes raft tOo dahane Nahang chi shod???? Mige ye sazemani tashkil shod be name younes ko
miduni chera ahmadinejad emsal saatharo jelo nakeshid??? chon ghaddesh nareside!!!!!!!!
be torke migan "age too darya koose donbalet kone chi kar mikoni".mige miram balaya derakht.migan akhe darya derakht nadare.torke mige"MAJBOORAM,MIFAHMI
Ye rooz be ye fozoole migan : age nesfe donya ro behet bedim dast az fozoli barmidari mige onvaght nesfe digasho chi mikonin?!
آبادانيه ميگه: ديشب آبادان زلزله 11 ريشتري اومد. رفيقش ميگه: پس آبادان با خاك يكي شد؟ آبادانيه ميگه: به ولك، مگه بچه ها گذاشتن.
يه روز يه قمري و يه بلبل با هم ازدواج مي كنند, اسم بچه شان را مي گذارند: " قمبل"!
به يه ترياکيه ميگن با"چل و پنج" و "چل و شيش"و "چل و هفت" و "چل و هشت" جمله بساز؛ ميگه: چلا پنجه ميكشي؟ چلا شيشه ميشكني؟ چلا حف نميزني؟ چلا هشتي ناراحت؟
-میتونم یه چیزی بهت بگم مطمین باش که از ته قلبم میگم همیشه از خدا میخواستم که تو زندگیم یه همراه خوب بهم بده همراهی که همیشه کنارم باشه و بتونم باهاش ارتباط برقرار کنم خدا یکیشو به من داد مال من نوکیاست مال تو چیه؟
فرق باتری با مادر زن در چیست ؟ باتری حداقل یک قطب مثبت دارد اما مادر زن هیچ چیز مثبتی ندارد!
اگه گفتي چرا چرا دود از دودکش بالا می رود ؟
.
.
.
.
.
چون چاره ی دیگری ندارد!
قزوينيه ميگه: رفيق اگه رفيق باشه ببم، آدم منت زنشو نميكشه
لره ميره توالت با دهن خوني مياد بيرون. ميگن: چي شده؟ ميگه: گي بگيرن. مسواكش خيلي بزرگ بيد
- لره تلويزيون ميخره بعد کنترلشو پس مياره به صاحب مغازه ميگه بيا داداش اين ماشين حساب توش بود ما حرومي بهمون نمياد .
مگ مگ جان اين آخري خيلي مشت بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
LOVE
L : لنگت پیدا نمیشه
O : عمرمی
V : وجودمی
E : انگار sms رو اشتباه فرستادم !!!
مرده گفت خوب عزیزم امشب دوست داری از کجا ب*ک*ن****
بچه لا درو باز میکنه
میگه بابا بابا .....
امروز منوخیلی اذیت کرد ک***ش بزار
ترکه میره مانور از هواپیما می پره چترش باز نمی شه .
میگه خدا رحم کرد مانور بود!!!
مضرات امتحانات : افزایش بار علمی به طور نا خواسته !
کمبود شدید خواب و کاهش زمان لالا از هفت ساعت به هفت دقیقه !
رواج فرهنگ غلط پاچه خاری ! برای معلمان ! افزایش خشونت علیه حیوانات (خر زنی !!!)
چپ و چول شدن چشمها بر اثر روش های غلط تقلبی !
سردرد حاصل از تمرکز شدید برای یافتن راههای مدرن تقلب!
افزایش ادب به طور چشمگیر برای گرفتن جزوه از هر کس و نا کسی !!!
و دیگه خودتون اینکاره اید و میدونید دیگه ...!!!!!
فواید اندک امتحانات : نوشیدن انواع قهوه های مرغوب
دعای دختر مجرد
اللهم عجل فی ازدواجنا و تکمیل دیننا و ارزقنا زوجا الذی رفیعا مدرکا و قدا رشیدا و مالا کثیرا و بیتا مستقلا و سیاره البرشیا
دعای پسر مجرد
اللهم ارزقنا حوریا تک دانه و کم توقعا و والدینها رو به موتا و جهیزیتها کامله و کدبانوا فی اامور المنزل و تسلیما لخشمنا و خدمتنا
یه ضربالمثل آفریقایی میگه:
"eshaban tenat eb ras mahkim"
یعنی تو واسم عزیزترینی
جالب این که اگه از آخر به اول هم بخونی همین معنی رو میده .بخون ببین!!
خطبه عقد رشتيها
((النكاح السنتي بهد كيف امتي))
خوش حال شدم كه خوشت اومدنقل قول:
نوشته شده توسط wookman
...---
...---...
...---...
...---...
...---...
...sexekam gerefte
Whats the diff between your wife and your job? After 10 years your job still sucks
Luv not one, Luv not two Luv d one who luvs u true,
Luv not three, Luv not four Luv d one who luvs u more,
Luv not five, Luv not six Luv d one who really sticks,
Luv not seven, Luv not eight Luv d one who really waits.
Girls are like phones. We like to be held and talked too, but if you press the wrong button you'll be disconnected
I love you more today than I did yesterday, but not as much as I will tomorow
When a man talks dirty to a woman, it's sexual harassment. When a woman talks dirty to a man, it's $2.95 a minute
Folk say you only fall in love once, but whenever I hear your voice I fall in love all over again
Without humor, life sux. Without love, life is hopeless. Without courage, life is hard. Without friends like you, life is impossible!