ببخشيد كي سوال پرسيده بود كه شما بهش ياد ميدادين:18:دوست عزيز اينجا همه واسه خودشون استادي شدن نياز به اين اموزش ها نيست:21:نقل قول:
موفق باشيد!:40:
Printable View
ببخشيد كي سوال پرسيده بود كه شما بهش ياد ميدادين:18:دوست عزيز اينجا همه واسه خودشون استادي شدن نياز به اين اموزش ها نيست:21:نقل قول:
موفق باشيد!:40:
نقل قول:
آره واقعا یادمه این تاپیک خیلی قدیمی
ولی من اینو نمیدونستم استاد بعد اینو از سایتی کپی کردم وگرنه و کوچیکه شماییم:21::31::41::11:
نه بابا فايلهاي قبلي ميمونه سر جاشوننقل قول:
اگه ديده باشي پايين پست بزگ نوشتم اين قسمت مخصوص فلش K800
اسم تاپيك هم مثلا : تبديل كا 800 به كا810 و فلش اين دو گوشي
بايد همزمان هم FS و هم كاستومايز فارسي باشندنقل قول:
باشه اگه وقت كردم برات ميسرچم
سلام
1- k800 ساخت کجاست و کجایی بخریم (با قیمت)
2- چه فرقی با k810 داره
3- پلیر k800 چه فرمتهایی را پخش می کنه (لطفاً تست کنید)
4- پلیر k800 چه فرقی با پلیر k810 می کنه (از نظر پخش فرمت)
سلام دوستان.
ببخشيد، چند تا سوال داشتم:
1- چطوري دوربين ثانويه اين گوشي رو فعال كنم؟ به صورتي كه عكس بگيره.
2- نميشه در حالت عادي فلش اين گوشي رو روشن كرد واسه وقت هايي كه تاريكه.؟ نميخوام عكس بگيرما.
3- اين فلش كردن يني چي؟
4- اين درايور ها چين؟ چيكار ميكنن؟؟
5- چطوري صداي k800 رو هك كنم؟
ممنون دوستانو.
چندوقتیه که گوشیم تو قسمت بازی از بعضی فایلها یکی کپی میکنه:41: و وقتی اجراش می خوام بکنم یا پاکش کنم operation faild میزنه:18:
درضمن اهنگهامم که تو play list وقتی اجرا می کنم :8:اهنگهای بخش track و پخش می کنه:2:
چی شده!!!!
1 چين ولي چين داريم تا چين قيمت هم اونطور كه شنديم تا 180 اومده پاييننقل قول:
2 برو به تاپيك تبديل K800 به K810 اونجا مفصله
3و4 هم كه يكي هستند از نظر كيفيت و سرعت و .. يكي هستند ولي از نظر فرمت مال K10 بيشتره
در ضمن ميتوني همه اين تفاوتها را بيخيال بشي به خاطر اينكه اين دو گوشي قابل تبديل به همديگر هستند بدون هيچ مشكلي يعني ميتوني K800 بگيري و بعدش تبديل كني به K810 در اين صورت ظاهرشو متفاوت ولي داخلشون يكي ميشه ... بازم جهت اطلاعات بيشتر برو به تاپيكي كه گفتم
1دوربين دوم فقط جهت تماس تصويري تعبيه گرديده و نميتوني عكس بگيري فقط ميتوني بري به منوي سرويس و از اونجا مشاهده كني هميننقل قول:
2 فلش غير ممكنه امكانش نيست ولي از اون لنز قرز رنگ ميتوني در حالات عادي استفاده كني با يه برنامه
3 فلش منظورت فلش گوشي؟ اگه اره يه چيزي شبيه ريختن ويندوز به كامپيوتره كه بعد از فلش معمولا ايرادهاي نرم افزاري گوشي از بين ميره و همچنين ممكنه قابليتهايي اضافه بشه
4 بيشتر توضيح بده
5 برو و آكواستيك X800 را بريز حدود 40 درصد صدا افزايش پيدا ميكنه ميتوني بري به تاپيك بهترين درايو براي افزايش صداي K800
اگر موقع اجراي بازي و برنامه operation faild مياد بايد فلش بشهنقل قول:
چاره اي بغير از اين نيست
راستي نگفتي برا كدوم CIDنقل قول:
اونو بگو تا ببينم چيكار ميشه كرد
سلام و مرسي دوستان.
خب چطوري نصب ميشه؟ بعد از اينكه گوشي رو به كامپيوتر وصل كردم چيكار كنم؟؟نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
فلش منظورت فلش گوشي؟ اگه اره يه چيزي شبيه ريختن ويندوز به كامپيوتره كه بعد از فلش معمولا ايرادهاي نرم افزاري گوشي از بين ميره و همچنين ممكنه قابليتهايي اضافه بشه
چند تا سوال ديگه هم دارم:
چطوري يه برنامه رو نصب كنم؟ اصلا كلا نحوه نصب تم و برنامه و اينا رو بگيد.
چرا ويبره گوشي اينقدر ضعيفه؟؟
چطوري كاري كنم كه اس ام اس هايي كه ميدم تو پوشه massage sent ذخيره نشه؟
بهترين انتي ويروس واسه اين گوشي چيه؟
ممنون دوستان.
شلام...
من کلا با هک k800 مشکل دارم یعنی از پایه نمیفهمم یکی برام در حد زیر اول دبستان توضیح بده
براي فلش كردن گوشي بايد سه تا فايل مربوط به فريمور گوشي را دانلود كنينقل قول:
و همچنين برنامه setool v1.11
نحوه نصب برنامه و تم يا گيم هم خيلي راحته كافيه برنامه مورد نظر را كپي كني به يه جايي از گوشي و بعد بري روش و اجرا كني
ويبره هم متوسط هست و چرا نداره
فكر نكنم بتوني اينكارو بكني مگر با پچ كه چنين پچي هم فكر نكنم ساخته بشه
نيازي با انتي ويروس نيست چون جواوا هست
آموزش هك در تيتر اول گذاشته شده ميتوني مطالعه كنينقل قول:
من مي خوام يك گوشي بخرم ولي بين k800 و n73 موندم كا 800 خوبه ولي 2 تا مشكل داره يكي صداشه كه ضعيفه و دومي فيلمبرداريش كه كوچيكه نسبت به ان 73 و گرنه از نظر چيزهاي ديگه گوشيه خوبيه حالا به نظر شما من چي بخرم :41:
من پيشنهاد ميكنم شما كا810 بخر.از كا 800 بهتره و در مورد صدا و فيلمبرداري هم راه حل داره.نقل قول:
هم مشكل صدا حل ميشه هم فيلمبرداري.
ميشه بگي چطوري آخه من در مورد صداش شنيدم كه ميگن اگه صداش با نرم افزار زياد كني كيفيتشو از دست ميده حقيقت داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
بعدش هم فيلمبرداريشو چطوري ميشه بزرگ كرد ميشه راهنمايي كني؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/:41:
سلام دوستان بچه خواهرم روو لنز گوشیم کا800 با کلید خط انداخته چیکار کنم.
چاره ای نیست .
باید بسوزی و بسازی .
( متاسفانه )
جواب منو ندادين :33:
بله تا حدودي كيفيت رو از دست ميده ولي فقط تو اسپيكر ولي تو هندزفري كيفيتش 2 برابر ميشه .نقل قول:
در مورد فيلمبرداري هم يك فايل هست كه با برنامه setool ميريزي تو گوشي و مشكل حل ميشه دقيقا مثل افزايش صدا.
ولي به هر حال شما نبايد از كا800 توقع داشته باشيد كه از n73 بهتر باشه چون 100 هزار تومن تفاوت قيمت دارن.
سلام بچه ها
آقا دیروز هرچی فایل تو مموری دوم موبایلم داشتم پرید؟ همه آهنگام، کلیپام، عکسام و خلاصه هرچی توش بود فرمت شده
واسه چی؟ دلیلشو می دونید؟
اين افزايش صداش تا چه حدي هست ؟ تقريبا شبيه چه گوشيه ؟
فيلمبرداريش سازيش چند در چند ميشه ؟:5:
دليلش زياد مهم نيست.نقل قول:
سلام بچه ها
آقا دیروز هرچی فایل تو مموری دوم موبایلم داشتم پرید؟ همه آهنگام، کلیپام، عکسام و خلاصه هرچی توش بود فرمت شده
واسه چی؟ دلیلشو می دونید؟
بعضي وقتها وقتي مموري رو در مياري و دوباره ميخواي جا بزاري پيغام ميده كه مموري بايد فرمت بشه.
3-4 بار اين كار رو كني ديگه پيغام نميده
زيادم ناراحت نباش مي توني برش گردوني
موفق باشي
فيلمبرداريش كي قوي ميشه كه ما نفهميديم؟نقل قول:
هر چند تعداد فريمها به 35 افزايش پيدا ميكنه ولي كيفيت همون قليه هست
لنزش مگه از شيشه نيست ؟نقل قول:
بعيد ميدونم به هيمن راحتي خط بيفته
اگه شيشه نبود ميشد حلش كرد ولي شيشه را فكر نشه (مگر با تعويض قسمت آسيب ديده)
فيلمبرداريش ذاتا ضعيفه با ريختن درايوها ها هم كيفيتش در حد قبول نميشهنقل قول:
اما صداش چرا بعد از هك توپ ميشه
تقريبا 20 درصد كمتر N73 موزيكال
راستي در مقايسه با N73 بگم كه با توجه به قيمتي كه الان هر دو دارند بدون ترديد K800 بهتره
اینکه نوشتی یعنی چی؟نقل قول:
زيادم ناراحت نباش مي توني برش گردوني
چجوری؟
فكر كنم منظورش استفاده از برنامه هاي ريكاوري هستنقل قول:
به اين راحتي ها هم نيست
ولي معمولا تا 90 درصد قابل بازيافت ميباشد
شما ميتوني به بخش نرم افزار مراجعه كني
bebakhshid chekar knam ke gooshim fil haye farsi ro support kone.va harf hasho joda joda neshon nade
makhsosan vaghti to internetam ya ye file word baz mikonam
سلام.
من قبلا پرسيدم كه چه انتي ويروسي واسه اين گوشي مناسبه، گفتن كه جاوا داره و نيازي به انتي ويروس نداره، يني چي؟ يني ويروسي نميشه؟
يه سوال ديگه هم دارم، مدت مناسب شارش گوشي چقدره؟
اگه گوشيتون منوي فارسي نداره ميتوني با فلش فريمور فارسي مشكلتو حل كنينقل قول:
فايل ورد را نميتونه باز كنه و من بعيد ميدونم برنامشو نصب كرده باشي احتمالا txt باز ميكني كه در صورت فلش كردن اينم درست باز ميكنه
دوست عزيز گوشيهاي جاوا ويروسي نميشوند و هيچ ويروسي برا اين گوشيها نوشته نشده پس نيازي به آنتي ويروس ندارندنقل قول:
شارژ هم خوب بزار شارژ هر موقع فول شارژ شد از برق درش بيار
البته ميتوني شب بزاري شارژ و صبح از شارژ برداري و مشكلي هم پيش نمياد(البته برا اين سري از گوشيها)
و اگر هم منظورت شارژ اوله اونم بار اول شب تا صبح بزار شارژ بشه بعد تمومه(و قبلشم زياد با گوشي كار نكن)
سلام نرم افزاري وجود داره كه بشه با اون گوشي سوني اريكسون مدل k800 رو به عنوان وبكم قابل استفاده در ياهو مسنجر استفاده كرد؟ اگه هست ممنون ميشم راهنمايي كنيد من خيلي گشتم به نتيجه نرسيدم
آقا من دو نکته و در مورد این گوشیهای متذکر میشم که
1. مواردی هست که بعضی از دوستان میان و میگن آقا مگه شما نگفتید این گوشیها ویروس نمیگیرن ولی من تا گوشی رو به کامپیوترم وصل کردم آنتی ویروسم پیغام داد که در مموری شما ویروس وجود داره
لازم به ذکره که نه تنها این گوشی بلکه همه گوشیها به راحتی میتونن از گوشیهای دیگه ویروس رو دریافت کنن اما موضوع اینجاست که در حال حاضر هیچ ویروسی روی کارکرد این گوشیها تاثیری نمیگذاره یعنی سادهتر بگم ویروس رو میگیره ولی مثل یک فایل ناشناخته توی فولدر other ذخیره میشه اما مشکلی برای گوشی بوجود نمیاره اما اگر به کامپیوتر وصلش بکنید آنتی ویروس کامپیوتر پیغام میده
2. من پس از تحقیقات زیاد متوجه شدم که در گوشیهای جدید که با باتریهای لیتیومی کار میکنن نیازی نیست که برای بار اول اون رو به مدت زیادی توی شارژ بزنید و در واقع این روش برای باتریهای قدیمی صادق بود
باتشکر
na man gooshim meno farsi dare
zabane farsiam roosh hast
barnamehaye word va pdf ham roosh nasbe
ama vaghti file haye farsi baz mikone hameye horoof az ham jodast va az chap be rast
internetesham to sitaye farsi injourie
muhama جان اسم نرم افزار باز كردن پي دي اف (جاوا) چيه؟
mishe vase k800 ham mese nokia keyboardesho ghofl kard ke password bezari? kasi dg natoone fozooli kone.
locker o phone lock na ha
mersi
muhama جان ممنونم كه به سوالم جواب دادي موندم چه جوري جبران كنم
خودم گير آوردم از تازه كارا واسه ما چراغ روشن نميشه تا حالاش كه نشده ديگه بعد اينو بايد ببينيم كسي خواست من در خدمتم يا علي
كسي تا حالا ديده گوشي k800 به وبكم تبديل بشه؟ اگه ديده و ميدونه چه جوري راهنمايي كنه
mobile pdf hast ke man azdownload kardamکد:www.mob4u.ir
من گفتم ويروسي برا گوشيهاي جاوا نوشته نشده حالا اين دليل نميشه كه ويروس وجود نداشته باشهنقل قول:
شايد انواع ويروس وجود داشته باشه ولي در كاركرد گوشي تاثيري نخواهند داشت
پس در نتيجه نيازي به آنتي ويروس وجود نداره
چون اين سري از گوشيهاي سوني اريكسون ورد و پي دي اف نيمتونند باز كنند برنامه هاي هم كه وجود دارند كارايي پاييني دارند و اگه نصب بشند قادر به نمايش صحيح فونتهاي فارسي نميباشند تازه انگلسيس را هم بزور باز ميكنند مثلا بايد فايل pdf سايزش كم باشه تا بتونه باز كنهنقل قول:
پس در نتيجه اين مشكل مربوط به گوشي شما نيست يه مشكي كلي هست
همانطور كه در بالا گفتم كارائي چنداني ندارند خواستي بزارمنقل قول:
اره و با پچنقل قول:
اما اول اسم گوشي و ورژن فريمور را بگو تا ببينم وجود داره يا نه
در ضمن لطف كن و فارسي تايپ كن
گل محمدي جان تو تا حالا از گوشي k800 به عنوان وبكم استفاده كردي اصلا چنين چيزي امكان داره يا نه؟
من اپليكيشن PDF Viewer محصول ir-tci رو واسه گوشيم دانلود كردم اماايلهاي PDf رو كه متن فارسي هستند نمياره اشكال از نرم افزاره يا گوشي من فونتش رو ساپورت نميكه؟