فکر کنم باید با بلک لوتوس (دختره) بری رو پل بالایینقل قول:
همونی که بالای مپ قرار داره
البته اگه درست یادم مونده باشه
Printable View
فکر کنم باید با بلک لوتوس (دختره) بری رو پل بالایینقل قول:
همونی که بالای مپ قرار داره
البته اگه درست یادم مونده باشه
دوستان در کل واسه این خطای معروف چیکار میکنید ؟
هرکاری کردم باهام راه نیومدکد:
---------------------------
Technical Difficulties...
You have encountered a serious error. Serious errors can be caused by many things including viruses, overheated hardware and hardware that does not meet the minimum specifications for the game. Please visit the forums at www.generals.ea.com for suggested courses of action or consult your manual for Technical Support contact information.
OK
تو ریبورن داشتم چاینا بازی میکردم که به محض شروع یکی از مراحل ارور میده
ولی تو skirmish مشکلی نیست !
سلام واسه من گزینه هاش ایناسنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
************************************************** **
راستی جنرال من اینجوری میشه تو مد contra007 . درسته ؟؟؟
سلام. این ارور وقتی نشون داده میشه که بازی یا فایل هاش مشکل داشته باشند. احتمال میدم ارور شما واسه اینه که مد نصب شده حالت مرحله ای نداره.نقل قول:
نقل قول:
سلام. شما مد رو درست نصب نکردید . من خودم همین مد رو بازی میکنم گزینه ها باید :
hard enemy
very hard enemy
Insane enemy
باشه. ولی اگه داخل خوده بازی مشکلی ندارید احتمالا فایل
!Contra007-en.big
رو کپی نکردید . ولی بهر حال بهتون توصیه میکنم مد رو دوباره نصب کنبن که مشکل ساز نشه واسه بازی و برای نصب از فایل
ContraLauncher
استفاده کنید .
من خودمم این مد رو بازی میکنم اگر خواستید آنلاین بازی کنیم.
.
.
دوستان کسی هست هر روز جنرال مد کنترا 007 رو بازی کنیم ؟؟؟؟؟ چند نفر هم باشید تیم میدیم باهاتون.
اگه کسی خواست بگه .
ما در خدمتیم. یا علی.
من دوس دارم انلاین بازی کنم ولی فعلا بازیم مشکل داره .نقل قول:
دوستان کسی هست هر روز جنرال مد کنترا 007 رو بازی کنیم ؟؟؟؟؟ چند نفر هم باشید تیم میدیم باهاتون.
.
راستی ادرس بازی من اینطوریه C:\Program Files (x86)\¾øÃüʱ¿Ì به اون مشکل قبلیم ربطی داره ؟؟ که گزینه هام غیر فعال بود؟
من هستمنقل قول:
فقط میشه راجع به این مد یکم توضیح بدین
Sent from my iPhone 2G using tapatalk
هر مشکلی حل میشه .نقل قول:
الان چه مشکلاتی داره بازی شما مگه ؟؟ تا اوجا که از عکس ملومه نباید بنویسه ایزی و اینا ولی مینویسه . همین. البته واسه انلاین مشکل ساز میشه ولی باید با همون فایل که گفتم درست شه. شما کاری که گفتم رو کردید ؟؟ درست نشد ؟؟؟
نه فکر نمیکنم این مشکلی ایجاد کنه. غیر فعال بودن گزینه ها منظورتوننقل قول:
Usa
Gla
China
Challange
ا ؟؟ اگه منظورتون اینه این مشکل نیست. درسته. مال همه همینطوره . واسه کنترا 007 مرحله ای درست نکردند و از اونجا که اگه مرحله های قبلی رو میذاشتن ارور میداد موقع بازی کردنشون این گزینه هارو غیر فعال کردند.
چشم بروی چشم . آدرس سایت های معتبر مربوط به این پچ رو میدم . البته بازی رو نمیشه توضیح داد باید خودتون امتحان کنید ولی مطالعه کنین اگه سوالی بود در خدمتم. من اکثر مد هارو امتحان کردم و از نظرم بهترینشون همین کنتراست. ویژگی اصلی این مد اینه که شما کم کم باید قوی شید و یونیت های بهتر بسازید. ویژگی دیگه بالانس بودنه بازیه. بعضی مد ها یه جنرال دارن شما میگیری کل مپ رو نابود میکنی. یه جنرال دارن میگیری یه تانک هم نمیتونی باهاش بزنی ...!! ویژگی دیگه فکری بودنه این مد. خیلی فکری تر از بقیه مد هاست . شما 150 تا تانک داشته باش. با سازماندهی و متفکرانه حمله نکنی همه رو با 10 تا یونیت میزنم !!!نقل قول:
بهر حال شما تا امتحان نکنی متوجه تفاوت هاش نمیشی. اولش یکم سخته ولی راه بیوفتی اونوقت میبینی واقعا خوبه.
.
.
.
دومی رو حتما نگاه بنداز . سایت رسمی کنترا ا. از تو سایت عکس های مد رو نگاه کن و تو اینفو هم راجع به هر جنرالی بخاهید توضیحه کامل داده و کل یونیت هارو نوشته . لینک دانلود هم داره . مستقیم هم داره .
اینم لینک دانلود .
ما در خدمتیم.
یا علی.
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
اقا من این مدرو اینجار ریختم :n14:. بازم مشکلم حل نشده .
همه نوع جنرالهام از ریشه و رجیستری پاک کردم فقط جنرال نصب کردم با این مد .
خب شما مد هارو توی پوشه های جدا بریزید . کترا تون کامله یه فولدر به اسم کنترا درست کنید بریزید توش.نقل قول:
بی زحمت اسم اون فایل هایی که اینجوره رو هم درست کنید. اسم این فولدر که الان داخلشید هم حتما درست کنین .
فقط اسم فولدر رو تغییر بدم ؟؟؟ یا فایل های داخلشم تغییر بدم؟؟نقل قول:
اسم فولدر رو تغییر دادم اصلا تو بازی نمیفرفت . از رجیستری درسش کردم الان تو بازی میره ولی بازم مثل قبله . چیکار کنم حالا
نه فایل های داخلشو نمی خواد.نقل قول:
بی زحمت یه عکس از فولدر بازی برام میذارید ؟؟
میتونید زیرو اور رو دوباره نصب کنید یا فال نصبی رو ندارید ؟؟
دوباره نصب کردم . کنترا هم ریختم یه تو یه فودر جدا . یه فولدر تو دایکومنت هست اونم پاک کردمنقل قول:
.
.
راستی من تو همه مدها مشکل دارم فقط این نیست . تو ریبورن هم اسم تیما درست نمیاد . البته دیگه همرو پاک کدرم
الان از نظر فایل های بازی هیچ مشکلی نداره. شما الان میتونید مولتی پلیر رو راه بندازید اونجا آزمایش کنیم ببینیم درسته یا نه ؟؟ یا می خوایید بخوابید ؟؟نقل قول:
برای مولتی پلیر هم هرگز از آنلاین خود بازی استفاده نکنید.
فعلا هستم . مولتی پلیر یعنی انلاینه ؟؟ تو بازی انلاین فک نکنم مشکل داشته باشم . تو Skirimish هم مشکل ندارم فقط اسم قدرت تیما فرق میکنه .نقل قول:
راستی مگه اسم فایل های شما چینی نیستش ؟؟؟؟ اخه یکی تو چند پست قبل گفت واسه ما هم همینچوریه مشکل نداره .
این یکی از بهترین برنامه های بازی کردن جنرال هست
فقط یه ثبت نام میخواد که هنگام نصبه .
کسانی که توی یک روم هستند رو به هم متصل میکنه و شما از قسمت لن هم رو میبینید و جویین میشید.
هرکی ثبت نام کرد و اومد ایمیل یا نیک نیم یا آیدی اکانت بنویسه ادد کنیم.
خودم اکانت ایدیم
2545506
هست.
اگه کسی هست بریم . دونفری که جذاب نیستش .
اگه ثبت نام کنم ایمیلمو بقیه میبینن ؟؟
نه مال من کاملا درسته اسما . شاید اسم فولدر رو فارسی گذاشتید یا فایل نصبی تون این کارو کرده و فولدر هارو به چینی تایپ کرده. اگه واسه اونا مشکلی نداشته پس واسه شما هم نداره . فک نکنم چیز مهمی باشه.نقل قول:
خیر. ولی واسه ادد کردن بهترین راه اکانت ایدی و ایمیله . چون اسم مثل هم زیاد هست.نقل قول:
کسی که الان نیست ولی اگه راه افتاده امتحان کنیم که مشکلی نداشته باشه.
چرا وقتی usa airforce برمیدارم نمیتونم خانه ی استراتژی بسازم
همه چیز ساختم فقط همین یکی نمیشه
سبک بازی اینجوره که شما در هر درجه از جنرالتون یونیت هایی در دسترس دارید . هرچی درجه ی جنرال شما بالا تر بره یونیت های بهتر و قوی تر باز میشه.نقل قول:
واسه استراتژی سنتر شما باید 3 باشید. و هواپیما های خیلی خوبی در این درجه از جنرالتون باز میشه برای شما . بعضی هاش خیلی مهار کردنش سخته.
حالا چطوری به لول سه برسونمنقل قول:
نقل قول:
میشه یه نفر یه اموزش دقیق واسه نصب کنترا 07 بزاره
والا من رفتم توی بازی ولی همه چیز میسینگ بود که
همه ی فیکس ها رو نصب کردم
پوشه ی اسکریپت هم قبل از اجرا بازی پاک کردم
شما هرچی بیشتر به دشمن صدنه بزنید بیشتر درجه میگیرید. چه به ساختمونا. چه به نیرو ها . مگه قبلا زرو اور بازی نکردید ؟؟نقل قول:
شما هیچ فیکس و اینجور چیزا نیازی نداری. اول بازی زرو اور رو سالم نصب میکنی ( که حتما دارید) بعد پچ 1.04 که مال خود بازی هست . بعد contra launcher رو از داخل فولدر کنترا اجرا میکنی و روی install میزنی . همین.نقل قول:
سلام . این بازی که از سایت afm گرفته بودم میگفت پتچ رو خودش داره . ولی فولدرش چینه .
حالا یه جنرال دیگه گرفتم که فولدرش چینی نیست نوشته EAGames ولی فک نکنم پتچ داشته باشه میخام پتچ نصب کنم این پیغامو میده
احتمالا یا به فایل پچ اجازه ی دسترسی به فایل داده نشده یا بازی کامل نیست. اون که مشکلی نداشت واسه چی اینو ریختید ؟؟!!نقل قول:
شما اونو کامل پاک کردید که ؟؟؟ باید آدرس قبلی از رجیستری پاک شده باشه چون اگر کامل پاک نشده باشه سیستم اون آدرس رو واسه بازی میشناسه و پچ می خواد در اون آدرس نصب شه ولی فایل هارو اونجا پیدا نمیکنه و ...
اگه منوش چینیه پس نسخه کامل نیست و تو مدلتی پلیر ارور میدهنقل قول:
سلام . نه دوست عزیز منوش چینی نیس اون. فقط اسم فولدر چینیه . برای مولتی پلیر هم هیچ مشکلی نداره .نقل قول:
این فایل های کنترا رو میشه بزارین دانلود کنم ؟ فقط همون فایل اصلی رو میخام ؟ میشه لینک مستقیم بدین
دوستان هرکس می خواد مولتی پلیر رو راه بندازه و بازی کنیم بهم پیام بده.
اقا دمت گرمنقل قول:
اون فایلی که گفتی دانلود کردم
کلی فایل هم از قبل دانلود کرده بودم
اینم عکساش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا چکار کنم
کدوما رو کجا کپی کنم که درست اجرا بشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کنترا رو نبابد تو خود بازی کپی کنیداااا . تو یه فولدر جدا کپی کنید .
بازی رو از کدوم سایت گرفتید . بعضی از سایتا کامل نیست باید پچ 1.4 هم نصب کنید ؟؟
توی خود بازی کپی نکردم که
از سایت پکت گیم دات ای ار
ظاهرا نیاز به پچ نداره اینم . رزولیشن بازیو ببر بالانقل قول:
اگه نیروهات مشکلی ندارن میتونی انلاین بازی کنید . میخایی الان بیایید تست کنیم .
واسه منم نوشته هاش میسینگ میاد ولی قشنگ بازی میکنم .
اره نوشته ها میسینگ میاد
نمیخوام اینجوری باشه داداشی
فقط کلنل برتون :-D عشق منه
کسی نیست کمک کنهنقل قول:
چطوری نوشته ها میسینگ نباشن رفقا
قبل از اینکه این ویندوز جدید رو نصب کنم بازی مشکل نداشت
الان همه چیز این شکلی شده
قبل از اینکه این ویندوز جدید رو نصب کنم بازی مشکل نداشت