[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG][IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]نقل قول:
Printable View
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG][IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]نقل قول:
درسته دقیقا همونی هست که رو پشت بام ها دیدم .نقل قول:
یه نوع دسترسی سوپر یوز هست ولی با لوکال اپدیت نمیشه انلاکش کرد مگر اینکه فریمور 197 موجود باشه و پچ شده باشه و بعد ساین که فکر نکنم کسی بتونه این کار رو انجام بده .نقل قول:
نقل قول:
اینها بدرد همون تلفن بیسیم مخابرات میخوره چون باند فرکانسیش فرق میکنه
تست کردین جواب نداد؟!!نقل قول:
یه چیز دیگه فراموش کردم بگم اینه که وقتی آنتن رو به مودم وصل میکنم توی قسمت تنظیمات مودم وقتی گزینه auto فعال باشه مودم انتن رو میشناسه و یکی از گزینه ها روی external تنظیم میشه، موردی که حتی من با انتن blazing fast مشاهده نکردم
اگر Firmware جنرال مود نشده و ساین شده خود هوآوی رو با local update بهش بزنیم، ممکنه آپدیت بشه؟؟نقل قول:
خیر نمیشه اینها رو چک کردیم قبلانقل قول:
میگم این انتن ها رو از کجا میشه خرید ؟نقل قول:
این که عکسشو گذاشتی یه دونه خروجی انتن داره ولی مودم دو تا جای انتن میخوره فقط با یکیش سیگنالت تقویت شد؟
دو تا پورت انتن داره ولی هر کدوم به یه آنتن وصل میشهنقل قول:
شاید بشه یکی از پورت هارو به آنتن مخصوص TD و یکی دیگه رو به آنتن مخصوص FD وصل کرد.
حتی اگه با همین سوپر یوزر Root وارد مودم بشیم؟نقل قول:
mimo 4*4 چیه؟
با این مودم بسته های سیم کارت معمولی ایرانسل هم خرید؟
باز نمیشه :weird:نقل قول:
نقل قول:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بله میشه خرید باید سیم کارت FDD ایرانسل روش بزارید و بسته های FDD هم براش بخرید . اگر هم انلاک هست مودم از همه سیم کارتها و همه اپراتورها میتوانید بسته بخرید و با سیم کارت اونها استفاده کنید .
الان شما یکی رو وصل کردی به انتن سیگنال گرفت برای تی دی ؟نقل قول:
متاسفانه من آنتن td ندارم ولی با آنتن fd قبلا یبار تست کردم. با یه دونه هم سیگنال قوی میشه.نقل قول:
آنتن td برای ایران باید از فرکانس 3500 پشتیبانی کنه که تو بازار ایران چنین آنتنی ندیدم من
مگر اینکه همین آنتن تلفن بیسیم رو بشه گیر آورد
شما فقط به یکی از کانکتورهای مودم انتن رو وصل کردی ؟ چون این انتنی که عکسشو گذاشتی فقط یه دونه کانکتور sma دارهنقل قول:
انتن رو اوردی تو اتاق که تست کردی یا همونطوری که روی پشت بام بود ؟
بله باید به main مودم وصل بشه و آنتن روی پشت بام قرار میگیره.نقل قول:
سلام
81.198.13.01.234
ایرانسل انلاک میشه ؟
- - - Updated - - -
سلام
81.198.13.01.234
ایرانسل انلاک میشه ؟
بله میشه مشکلی نیستنقل قول:
خیر من تست نکردم این انتن تولیدش مال 10سال پیشه و باند فرکانسش 2gهست تا جای اطلاع دارمنقل قول:
اگر میبینید سیگنالتون قوی میشه و انتن پر میشه اما سرعت کمه بخاطر همینه
آقا جان سنگ مفت گنجیشک مفت اگه خودتون یا اشنایی از این نوع خطوط مخابراتی داره یک تستی کنین اگر جواب نداد که هیچ، اگه جواب داد همین جا اعلام کنین تا همه استفاده کنند.نقل قول:
خوب وقتی انتن اماده تو بازار هست در باندهای متفاوت چکاره هست وقت بزاریم چیزی جواب نمیدهنقل قول:
شما با توجه به نیازت اقدام به خرید انتن میکنی ضمنا در مودمهای ایرانسل حالا چه اونهای که در باند 3500هست چه tfi60 کلا کانکتورهاش روی چیپست باند 3500هست و با زدن انتن های دیگه تاثیری نداره
دوستان من آنتنی که پیشتر گفته بودم خودم تست کردم جواب گرفتم یک سال هم استفاده کردم ، فقط موردی که در مورد این آنتن و آنتن های دیگه هست اینه که محلی که شما آنتن را نصب میکنین باید سیگنال داشته باشین تا انتن اون سیگنال را به مودم شما برسونه پس جایی که شما هیچ سیگنالی ندارین هیچ آنتنی جوابگوی نیاز شما نخواهد بود پس الکی وقت خودتون را هدر ندین.
با سلام مبین نت با ورژن ۱۱.۱۹۷.۰۳ ایا انلاک میشود لطفا جواب بدید
با سلام مبین نت با ورژن ۱۱.۱۹۷.۰۳ ایا انلاک میشود لطفا جواب بدید
خیر نمیشود .نقل قول:
اگه این روشش رو پیدا کرده پس میشه آنلاک کرد و به زودی روشش سراسری میشهنقل قول:
نقل قول:کی پیدا کرده این ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ این همون بهزاد هست که میاد از انجمن میبره و هیچی به انجمن هم نمیاره همونی که قرار بود انلاک ca60 رو در انجمن بزاره ولی خودش مودم برا انلاک میفرستاد پیش حمید ! اگر از مودمی دامپ بگیرید و بزنید رو مودم دیگه خصوصا مبین نت که efus هست به هیچ عنوان مودم بالا نمیاد اگر بالا می اومد همین 2 سال رو تعمیرکارها بیکار نمی نشستن و راحت از ای سی فلش مودم بک اپ میگرفتن و رو مودم مبین نت میزدن و مودم هم تا به الان انلاک شده بود . وقتی سی پی یو مودم نمیزاره هیچ بک اپ یا فریموری بالا بیاد چطور ایشون این کار رو کردن ؟ ما ای سی فلش i60 رو کلا از سر جاش دراوردیم و گذاشتیم رو مودم مبین نت ولی مودم اصلا بالا نیومد . ایشون یا دارن باز همون کارهای همیشگی خودشون یعنی اطلاعات غلت دادن رو تکرار میکنن و چیزی بلد نیستن یا کلا سی پی یو و ای سی فلش ایرانسل رو گذاشتن رو مودم مبین نت و برا همینم میگن مودم شده i60 و با فریمور جنرال هم از مبین نت اپدیت نمیگیره چون کلا سخت افزار اصلی ایرانسل اومده رو مودم مبین نت . من که کلا به ایشون و حرفهای ایشون اصلا باور ندارم ایشون چهره اصلی خودشون رو خیلی وقت پیش در انجمن نشون دادن .نقل قول:
هنوز اونی که چند ماه پیش تاپیک زد که مودمو داده انلاک کردن و بعدشم یهو غیبش زد و هیچ توضیحی هم نداد .بعدش هم این اقا اومده میگه 197 رو انلاک کرده .مثل اینکه اینا کارمند مبین نت هستن میخان فروشش رو زیاد کنن میان پارازیت میندازن میرن .چیز لق همشون.نقل قول:
ممنون بابت اطلاع رسانی:»نقل قول:
اگه این همون بهزاد باشه ادم منزوی هست کلا دوس داره کاسبی کنه و ارزش های اخلاقی براش مهم نیست تو بحث ca60 که با شما جر وبحث داشت معلوم بود نمی خواست هیچ کس از نند فلش ضعیف ca60 خبردار بشه تا بتونه مودم های خودشو به مردم بفروشهنقل قول:
با همین قیمت مودم ایرانسل با بسته داره میفروشه و انلاک هم میشهنقل قول:
قیمتش خیلی گرونه و در شرایط فعلی بازار و اینترنت کشور اصلا بصرفه نیست
سلام وقت بخیر. من قصد دارم اینترنت ایرانسل بگیرم.کدام مودم رو بگیرم بهتر هست؟ مشکل هزینه ندارم. نیاز به سرعت بالا دارم. منطقه هم پشتیبانی میکنه.
سلام وقت بخیر. من قصد دارم اینترنت ایرانسل بگیرم.کدام مودم رو بگیرم بهتر هست؟ مشکل هزینه ندارم. نیاز به سرعت بالا دارم. منطقه هم پشتیبانی میکنه.
مودم i60 میتونی بخری که هم tdd داشته باشی هم fdd و انلاک هم کنی و از هر سیم کارت یا اپراتوری خواستی استفاده کنی . اگر منطقه شما همراه اول یا ایرانسل فورجی پلاس داره و با گوشی فورجی پلاس تست کنید انتن دهی خوب بود و سرعت دانلود هم خوب یعنی بالای 9 مگابایت با اینترنت دانلود منیجر در این صورت مودم دارای قابلیت تجمیع واقعی پیشنهاد میشه مثل مدل های :نقل قول:
b525 . e5186s-22a . b528 یا تی پی لینک : mr600 که تازه وارد بازار ما شده . در کل هم سرعت دانلود در شبکه fdd ازاد و بالاتر از شبکه tdd هست و محدودیت ندارد .
ممنون از پاسختون. اگر مودم تجمیع واقعی مثل b528 بخرم و سیم کارت ایرانسل بندازم همون خدمات و سرویس رو با سرعت بالا میتونم بگیرم؟
شرمنده این سئوالات ساده رو میپرسم. من اطلاعات کافی در مورد اینترنت وایرلس، adsl و فیبر دارم ولی تا حالا اینترنت ایرانسل یا مبین نت رو با مودم نداشتم فقط با گوشی داشتم.
سلام
من یه 612s دارم ولی سیم کارت که توش میندازم نمیشناسه. مال مبین نت نیست و هر سیم کارتی بهش میخوره، ولی سیم کارت رو نمیشناسه. دوستم هم یکی مثل این داره و به محض این که سیم کارت میندازه میشناسه و ارتباط میده. باید بدم تعمیر یا نرم افزاری رفع میشه؟
ممنونم