سرعتتون خیلی خوبهنقل قول:
فقط پینگت یکم از من بیشتره
برای من چون مودمم پورت گیگ نداره سرعتم چه داخلی و چه خارجی ۱۰۰ هست
برای من هم قرار بود مودم با پورت گیگ بیارن ولی آخر سر یه مدل دیگه آوردن منم چون حوصله پیگیری نداشتم بی خیال شدم
Printable View
سرعتتون خیلی خوبهنقل قول:
فقط پینگت یکم از من بیشتره
برای من چون مودمم پورت گیگ نداره سرعتم چه داخلی و چه خارجی ۱۰۰ هست
برای من هم قرار بود مودم با پورت گیگ بیارن ولی آخر سر یه مدل دیگه آوردن منم چون حوصله پیگیری نداشتم بی خیال شدم
دوستان کسی اطلاع داره اگر یک مجتمع درخواست فیبر شدن داشته باشن مخابرات پیگیر انجامش میشه یا نه؟ اگر اره به چه صورت هست؟
مجتمعی که بیشتر از 100 واحد داره.
بعیده مخابرات برای مجتمع های کلان راهکار خاص داشته باشهنقل قول:
چند تا پورت از FAT بغل میگیرن . اگر یه FAT کافی نبود . چند تا FAT میزنن احتمالا ؟
یه اسپلیتر هم داخل ساختمان میخوره برای توزیع کانکشن بین واحدها که بسته به تعداد واحد ها پورت های ورودی و خروجی اش فرق میکنه ؟
از اون اسپلیتر هم احتمالا چند تا میرنن ...
مثلا ساختمان ما یه سیم 12 کور از FAT آومده (یعنی ما فقط یه پورت را اشغال کردیم)
5 تا یا 6 تا خروجی داره برا 5 یا 6 واحد .
بعضی ها این اپلیتر داخل منزل را بای پاس میکنن . یعنی سیم کور مستقیم از FAT میره اتاق طرف فیوژن میشه .
مثل همسایه ما ..
اون ۱۰۰تا واحد یا بیشتر باید کلش درخواست بده تا بیاد برای ۱۰۰تا واحد یا بیشتر یک فکر خیلی سنگین بکنه با هزینه ی بالا.. وگرنه اینکار رو انجام نمیده و دقیقا همین حرف دوستمون میشه... یه فیبر میکشه فوقش هوایی.. خیال خودش رو راحت میکنه بره..نقل قول:
آخه مشکل اینجاست که حتی Fat هم نیومده تا سر کوچه تنها چیزی که میدونم اینه که تو چاه مخابراتی سر کوچه فیبر اوردن. والا من خودم برام مهم نیست فیبر باشه. همون VDSL باشه عالیه. فقط میخوام ازاین اینترنت ذغالی راحت بشم. شاتل گفته میاد تجهیزات نصب میکنه ولی خب به دلیل امانی بودن تجهیزات و احتمال سرقتشون ممکنه کسی مسئولیتش رو نپذیره. حالا اگر از طرف هیئت امنا نامه ببریم پیگیری کنیم اثری داره؟ یا کسی تجربه کرده که روندش رو بگه؟نقل قول:
شرکت های خصوصی وقتی تانوما و vdsl ارائه میدن، چون باید یه هزینه ای هم به مخابرات بدن هزینه کلیشون بالاتر درمیاد. همین الان هزینه سرویس آذرخش رو با تانوما مقایسه کنین خودتون متوجه میشین. برا همین شما منتظر شاتل نمونین. برین مرکز مخابراتی منطقه و با رئیس مرکز صحبت کنین. احتمال قوی اگر حتی 20 درصد واحد ها هم درخواست بدن، بیان و تا خود مجتمع فیبر بکشن.نقل قول:
با پیگیری حتما به نتیجه میرسین.
همینجا خیال تمامیه مشترکین تهران رو راحت کنم.. دیگه سرویسی به اسم سرویس فیبرکشی رایگان و یا مودم رایگان وجود نداره و تمامیه این موضوع کاملا برداشته شده.. البته در حال حاضر و احتمالا این موضوع به شهرستانها هم رسیده و یا میرسه.. پس به دلتون صابون نزنید تا بیاد رایگان انجام بدن... در مورد فیبر کشی.. شما اگر یک واحد هستی و اگر در برج هستی بهتره که یک متن اماده کنی و با دلیل و شرح درست موضوع و حتی پرینت از عکس اسپید تست دوستانی که در این گروه هستن استفاده کنی و ضمیمه کنی و برای کل برج بفرستی و یا توی واتساپ گروه برج و یا هر راهی که هست.. اگر نشد.. اصولا با ۴ تا ۶ واحد این کار رو انجام میدن.. پس بگرد ببین کی هست که بخواد.. فیبرکشی واحدی ماکسیموم ۱۵۰۰ هزینه داره.. مودم ۸۵۰ تا ۲تومن سرویس هم پر پر ماهی ۱۷۰ تومن.. براشون توضیح بده و ۶تا واحد جور کن که بخوان.. بعد از اینکه خواستن برو مخابرات اگه ۶تا شد ۴تا هم مشکلی نداره.. بذار بیاد انجام بده اونجا بگو کنسل شده.. سرویس رو تحویل بگیر داخل منزل... اگر هم بلوک بلوک هستین باید سعی کنی ۲تا بلوک نزدیک هم باشید و یا توی یک ساختمان باشید تا بیاد انجام بده.. وگرنه میگه انجام نمیدیم.. اگر هم این موضوع رو شنیدی.. یا اگر خواستی یک واحد فقط برای خودت بکشی این رو بدون که اول باید فیبر داخلی رو از رو ساختمان نکشی چون همه صداشون در میاد..دوم اگر اینکار رو کردی اجازه نده کسی از FAT بعدا استفاده کنه.. هزینه بگیر.. و در انتها خودت یک پیمانکار توی دیوار و یا جای دیگه پیدا کن از مخابرات که اجازه گرفتی خودت انجامش بده . تمام...نقل قول:
شما کجا هستین؟؟ تهران یا شهرستان؟
پینگ فرانکفورتتون چند هست؟نقل قول:
دوستان من به چندجا سپردم که اگه بتونم فیبر نوری مخابرات بگیرم. خواستم بدونم برای مودم خودشون گزینه میدن چی انتخاب کنیم یا باید خودم تهیه کنم؟
چون پست ها رو خوندم انگار بعضی مودم ها پورت صد مگ دارن که جالب نیست.
الان بهترین مودمی که میشه راحت تهیه کرد چی هست؟
ممنون
شما اگر با هوآووی مشکلی نداشت مرکز مخابراتیت مدل 8245H بگیر که پورت گیگ داره و میتونی به روتر وصل کنی. و یا یوتل اگر بود و پورت گیگ داشت اون رو بگیر به همراه یک روتر ... همین کافیه...نقل قول:
خودشون قیمت میدن اما اگر خودت پیدا کردی بهتر هست چونکه احتمالا ارزون تر برات در میاد.. فقط بپرس چی ساپورت میکنه همین کافیه..
دوست من پینگ فرانکفورت و یا حتی آمستردام متغیر هست.. بطور مثال من دیدم روی آی پی های رنج ۲۱۷ در ساعتی ۸۵ هست اما بر روی رنج ۲ همون زمان ۱۱۰.. و همینطور برعکس بوده.. و توی تهران رو من میگم بالاتر از ۱۲۰ من ندیدم باشه...نقل قول:
سلام دوستان
مرکز مخابرات ما اشرفی اصفهانی هستش ، کلا برای هیچ شرکتی پورت خالی ندارن ، برای adsl خود مخابرات هم پورت خالی نداشت
میخوام بدونم که میتونم برای فیبرنوری افدام کنم ؟
شما اول از همه آسیاتک رو یه چک بکن و اگر دید آسیاتک هم پورت خالی نداره از طریق سایت xdslplus.ir هم چک کن ببین چه شرکتهایی هستن که سرویس میدن شاید اون وسط یکی باشه داشته باشه خالی و بتونی بگیری.. اگر نبود باید ببینی نزدیکترین FATبهت چقدر فاصله داره و بعد بری درخواست بدی و یا خود پیمانکار بیاری برای نصب..نقل قول:
زنگ زدم آسیاتک گفتن خط شما فیبرنوری هستش ، حالا من دو هفته پیش زنگ زدم مخابرات گفتن نه فیبر نوری نیستش ، 3بارم از آسیاتک پرسیدم گفتن اره فیبرنوری هستش خلاصه ثبت نام کردم ببینم چی میشهنقل قول:
شما از سایت xdslplus.ir شمارتون رو چک کنین، اگر کافو نوری باشه براتون فقط مخابرات رو نشون میده.نقل قول:
اگه کافو نوری باشه خطتون، چک کنین احتمالا بتونین FAT فیبر نوری نزدیک خونتون پیدا کنین. اینطوری یکم بیشتر هزینه کنین و اینترنت با کیفیت تر تهیه کنین.
اره از همون سایت چک کردم دیدم که اکثر شرکتا رو آورد ، بعد دوستمون گفته بود از آسیاتک سوال کن گفتم بزار زنگ بزنم ببینم چی میشهنقل قول:
زنگ زدم و کارشناس فروشش برداشت و گفت خط شما فیبر هستش میشه ، منم دو سه بار پرسیدم که مطمئن هستش گفت اره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چگونه بفهمیم خطمون فیبر هست یا نه؟
آسیاتک که میگه خط شما فیبر نوری هست اینطور هستش که از بیت پورت استفاده میکنه و اگر پورت خالی وجود نداشته باشه و یا خودش در مخابرات مستقر نباشه از پورهای مخابرات استفاده میکنه و به شما سرویس میده برای همین فیبر نوری براش اعلام میشه.. کیفیت سرویس خوب بوده مگر اینکه توی مخابرات مشکلی وجود داشته باشه..نقل قول:
اینکه گفته میشه خط شما فیبر نوری هست فقط در بستر فیبر نوری کشیده شده تا کابینت مخابرات و بعد از اون سیم مسی هستش ...نقل قول:
برای این موضوع بهتره در سایت XDSLPLUS.IR چک کنید و اگر شرکت مخابرات به تنهایی بود یعنی در همین بستر هستید..
نقل قول:
اخه من سه هفته پیش که به همه شرکتا زنگ زدم میگفتن منطقه شما پورت خالی نیستش ، به چنتاشون گفتم که فیبرنوری چک کنید میگفتن کابل شما مسی هستش
آخرش به مخابرات زنگ زدم برای adsl یک هفته اصلا جواب ندادن آخرش دیگه زنگ زدم پیگیری کردم گفتن سفارشم رو ثبت میکنن بعد نوشت ارسال به مخابرات بعد از خود مخابرات زنگ زدن گفتن شما پورت خالی نداری باید منتظر بمونی
بعد دیروز آسیاتک گفته شما فیبر نوری هستی و پورت هم خالیه و هیچ دوشواری هم نیستش
مودم فیبرنوری با مودم adsl فرق میکنه؟؟
دوست عزیز کاش این سوالات رو در گوگل یا در سوالات قبل تر جستجو میکردید. و باید بگم که بله مودم فیبر با کلیه مودم های adsl و به طور کلی xdsl که کلیه ی مودم های بستر کابل های dsl و مسی هست متفاوت هست و اونا با سوکت و اسپلیت به پشت مودم میخورن و مودم فیبر مستقیم از خود فیبر نوری با یه رابط و تبدیل پچ کورت به پشت مودم میخوره و بستر pon هست نه dsl!نقل قول:
الان این فیبرنوری که از این شرکتا هم میگیریم مودم اختصاصی میخواد ؟نقل قول:
شما یا جواب سئوال قبلت رو نمیخونی و یا اگر میخونی میخوای باز یه سئوال جدید و بی مورد بپرسید...نقل قول:
به هرحال... بستر فیبر نوری کاملا با بستر ADSL فرق داره و از همه لحاظ کلا بهتر و بالاتر هست... اینکه شرکتی میاد میگه در بستر فیبر نوری به شما اینترنت میدیم باید گفت که فقط مخابرات هست که میتونه به مشترک تا درب منزل فیبر نوری ارايه کنه و سرویس FTTH رو فعال کنه.. البته من در مورد تهران میگم چونکه های وب هم مثل اینکه برای کرج اینکار رو انجام میده... و اینکه کدوم شرکت به شما گفته فیبر نوری؟؟؟ شما بهتون داره اعلام میکنه سرویس ADSL در بستر فیبر نوری.. یا بیت پورت (فیبر نوری) اما سرویس ADSL هست که کاملا جملشون معلومه... برای واضح تر مشخص شدن و بیشتر جواب گرفتن از سئوالاتتون با شرکت اینترنتی که ازش سرویس میخواید بگیرید تماس بگیرید بهتون کمک میکنه...
شاتل گفت با روش P2P سرويس ميده نه نوري. اگر جواب بده فکر خوبي هست. بعد کارا و امتحانات با نامه مهر شده که مجتمع ميرم ببينم چي ميگن. حتي اگر کافو نوري هم بزنن واقعا خوب ميشه. ذر غير اين صورت مجبورم برم سراغ اينترنت هاي وايرلس P2P.نقل قول:
راستش ميدونيد مشکل من خيلي پايه اي تر از اين حرفا هست. ما اصلا کافو نوري هم نداريم. چون شنيدم بايد اول کافو منطقه نوري باشه تا بشه بعد مثلا بيان FTTH بدن. همونطور که گفتم فقط اون سري ديدم يه برش کوچيک توي اسفالت زدن دارن فيبر رد ميکنن. چک که کردم ديدم اره فيبر رو اوردن توي چاه مخابراتي سر کوچه که زير 200 متر با ما فاصله داره.نقل قول:
کلا اينترنت مطقه ما ضعيفه همه صداشون دراومده. براي کسايي که بيشتر از 2 يا 3 نفر تو خونه مصرف ميکنن افتضاحه. مثلا تضعيف خونه ما 56 هست توي ADSL بعد بلوک هاي بعد ما ظاهرا حتي نتونستن نت همين رو بگيرن رو آوردن به چيزاي ديگه. براي همين گفتم با نامه هيئت امنا برم ببينم ميتونيم درخواست کافو نوري بديم اول که حالا بشه ADSL و VDSL ارائه کرد بعد اگر هر کي خواست بره فيبر کنه. اينجا که ما هستيم 12 بلوکه هست که به هم چسبيدن. من شيراز هستم.
شما اين کارو کرديد؟ يعني با نامه و اينا بريد سراغ مخابرات؟ پيش کي بايد برم؟ رئيس اونجا يا بخش فني؟
معذرت میخوام اگر که دخالت میکنم ولی با توجه به توضیحاتتون بخوام بگم فیبر کشی برای یوزر های خونگی حتی تکواحده معمولا تا ۳۰۰ متر فاصله تا fat رو راحت انجام میدن مگه بر حسب منطقه مخابراتی و رئیسش بخوان الکی بازی در بیارن!نقل قول:
اینکه شما میفرمایید چندین بلوک و خانوار هستید خب طبعا و قطعا اگر که اکثریتتون این رو بخواید یعنی زیر بار هزینه هاش برید خب خیلی کارتون راحت تر میشه چرا که حتی ممکنه یک یا چند fat مستقل رو بیارن و سر بلوک ها بزنن و استفاده کنید و اینکه میگید قطعا بهتره چون الان اولویت مخابرات توی چندتا منطقه مخابراتی رفتم با شهرک ها و بلوک های ساختمونی هست، منتهای مراتب ایرادش اینه که یه هماهنگی و زیر بار هزینه رفتن کلی داره البته هزینه هم زیاد نیست اکثرش هزینه خود مودم هست ولی باز خیلیا شاید زیر بار ۲ یا ۳ میلیون نرن! ولی اگر اوکی باشه کارتون راحت تره و میتونید اینکاراروبکنید و برای انجام هم بهتره پیش کارشناس فنی و رئیس مخابرات منطقه برید و یکمی پیگیر هم باشید چون کلیت از زیرکار اکثرا میخوان در برن
فیبر یه اصطلاحهنقل قول:
معمولا به خود فیبر نوری ارتباطی نداره
در خونه ، کنار پست تلفن یه باکس کرم رنگ هست که یه خط تلفن را میکنه 4 تا خط .
برای جاهایی که واحد زیاده به همه تلفن نمیرسه
یه اصطلاح بی سوادی تو ایران رایج شده میگن فیبر
دوستان خیلی ممنون از کمکی که نکردید .
زنگ زدم 2020 مک عوض کردم ، سرعتم برگشت به 300
شما چند سالته عزیزم ؟ مگه اینجا تاپیک ساپورت هست ؟ مگه چند نفر اینجا فیبر دارن و دقیقا مشکل شما رو هم داشته باشن که بدونن چیکار باید کرد ؟ لابد کسی مشکل سرعت نداشت و فقط شما بودید !نقل قول:
به هر حال خوشحالم مشکل سرعتتون حل شد.
درود
برای بنده هم چند روز پیش راه اندازی شد ، سرعت در سرورهای ایران حدود 300 با پینگ زیر 10 و سرور های خارجی حدود 150 با پینگ زیر 100
شبها تقریبا مثل adsl حدود ساعت 11 کمی پینگ خارجی بالا میره و سرعت هم پایین میاد اما اینقدر سرعت و کیفیت بالا هست که تاثیری رو
کارکرد معمولی نداره ، مودم زایکسل 5318 هست با مقادیر RX -13 و TX 2.6 ، مشکل خاصی تا الان مشاهده نکردم فقط بعضی مواقع که مودم
خاموش روشن میشه طول میکشه تا وصل بشه و IP بگیره.
مخابرات دیگه طرح رایگان برای فیبر کشی نداره و کاملا حذف کرده و اگر مرکزی بخواد اینکار رو بکنه باید خیلی خوش شانس باشی تا رییس مرکز اینکار رو انجام بده! ۳۰۰ متر اسمی بود تا ۵۰۰ متر هم انجام میدادن.. اما الان در حال حاضر فقط باید هزینه کرد تا سرویس رو تحویل گرفت ...نقل قول:
سرویس P2P شاتل خوبه .. من مدتی استفاده میکردم و مشکلی نداشتم تا اینکه با فاصله ۲۰۰متری که بین سایت و آنتن من بود نویز محلی شدیدی بوجود اومد و باند فرکانسی و کانالهای با اینکه تغییر کرد اما مشکل حل نشد و مجبور شدم کلا تغییر رویه بدم...نقل قول:
در مورد این موضوع باید بهت خلاصه بگم که من برای گرفتن سرویسم که جالب هست بدونی توی مجموعه ایی هستم که فقط بین چندین بلوک و همینطور ۹۰ تا واحد هیچکسی با اینکه اطلاع رسانی شد نخواست.. و فقط یکی از همسایگان خواست که در لحظه آخر با بهانه تراشی پیچید.. من هم سرویس رو از طریق مخابرات اول پیگیری کردم با اینکه رییس مرکز آدم خوبی بود اما بود گفت امکان پذیر نیست و فاصله زیادی داری.. یکبار به بازرسی شکایت کردم و زنگ زد و یکسری حرفهای بی سر و ته مسئول منطقه زد که ما نمیتونیم هوایی بکشیم و من گفتم اگر انجام ندید باز پیگیری میکنم و اینبار سختر میشه کار.. گفت باشه شما بکن منم مقدار هزینه رو اعلام میکنم و کنسل میشه.. در تماسهایی که داشتم به یکی از معاونین وزیر وصل شدم و ایشون هم با صحبتی که با من کرد قرار شد شخص دیگری رو وارد موضوع بکنه.. من هم باز شکایت به بازرسی کردم و باهاشون مکررا تماس میگرفتم تا اینکه مسئول بهم تماس گرفت و گفت مشکل رو بررسی کردن و باهات تماس میگیرن یا برو مرکز.. که بعد از مراجعه به مرکز٫ رییس مرکز گفت فردا پیمانکار میاد که بررسی کرد و دید ۸۰۰متر هوایی میشه که اولش پیمانکار که باید پول بدی اما رییس مرکز گفت رایگان باید انجام بشه... خلاصه سرویس رو کشیدن و هیچ هزینه ایی نبود جز هزینه داخلی که واقعا کار سختی داشت و به دلیل اینکه رایزرها مشکل داشت و سیم رد نمیشد.. سرویس رو هم ۳ روزه اکتیو کردن برام..
برای همین باید پیگیر باشی و حتی بعد از مراجعه به مرکز به سایت بازرسی برو و شکایت کن و حتی نامه با سربرگ رو هم با امضا هیت رییسه و همینطور درخواست کنندگان بفرست برای بازرسی و همینطور مرکز مخابراتی تا زودتر برات انجام بدن...
کار سختی هست اما شدنیه فقط به باید یک روز درمیان پیگیری کنی...
800 متر اگه میخواستن پولشو ازت بگیرن چقدر میشد؟نقل قول:
متری ۱۲۰۰۰ تومان حساب کن ۴ کور ۳مهار outdoorنقل قول:
خوش به حالتون ما که هر کاری کردیم سرعتمون از پنجاه شصت بالاتر نمیره!نقل قول:
زنگ میزنیم ۲۰۲۰ میگه ما سرعت بالای پنجاه اصلا نداریم!
چندبار هم زنگ زدم همین جواب رو دادن
به حرف 2020 اعتماد نکنید .نقل قول:
به من هم گفتن باید تیکت بزاریم برای دیتا بیان خط تون را بررسی کنند ... از این حرف ها
اگر کانکشن 100 مگی ندارید . رو حالت بریج بگذارید شاید جواب داد
مودمم زایکسل هست زدم به روتر شیائومی که پورت گیگ هم دارهنقل قول:
این بریج رو من هر کاری کردم نتونستم درستش کنم!
سلام دوستان,من الان یه ساله که فیبر دارم و تو این یه سال بخاطر اینکه مودمم گیگابیتی نیست,سرعتم همیشه روی 94 مگابیت بوده و ازین تاحالا پایینتر نرفته,اپلود قبلا 50 بود که 3 ماهه شده 94,پینگ هم تو سرورای اروپا تالا از 100 بالاتر نرفته,فقط اینکه خریت کردم موقع خرید این مودم به مسئله گیگابیتی بودن یا نبودن توجه نکردم چون فکر میکردم مودم های جی پان بخاطر پهنای باند بالا همشون گیگابیتی هستن!,ثبات سرویس هم عالیه,یه مدت هر روز 30 ثانیه ای قطع میشد که فکر میکردم مشکل از کابل دراپ یا پریز هست که بعد متوجه شدم مشکل از مخابرات کرج بوده,الان 2 3 ماهه یه بارم قطع نشده.
و اینکه دوستان کسی تفاوت کابل دراپ 2 کور و 4 کور یا بالاترشو میدونه؟!