نقل قول:شمایی که دری وری نیستی و انسان سالمی هستی شرکتی معرفی کن که تعرفه های ارزون تر از مبین نت داشته باشه و قابل حمل هم باشه (رومینگ همراه اول) اگر بهتر از مبین نت باشه بنده اولین نفری هستم که دیگه مبین نت رو تمدید نمی کنم.نقل قول:
Printable View
نقل قول:شمایی که دری وری نیستی و انسان سالمی هستی شرکتی معرفی کن که تعرفه های ارزون تر از مبین نت داشته باشه و قابل حمل هم باشه (رومینگ همراه اول) اگر بهتر از مبین نت باشه بنده اولین نفری هستم که دیگه مبین نت رو تمدید نمی کنم.نقل قول:
بله شما درست می گید در همراه اول و ایرانسل بسته های ترکیبی میشه ساخت و خرید. برای مثال همراه اول بسته ترکیبی 6 گیگ اینترنت 100 دقیقه مکالمه درون شبکه و 100 پیامک درون شبکه ماهانه رو میده 26600 تومان. اگه 100 دقیقه مکالمه که هر دقیقه آن طبق تعرفه خود همراه اول 600 ریال هست (6000هزار تومان) رو از 26600 کم کنیم قیمت 6 گیگ اینترنت میشه 20000 هزار تومان و قیمت هر گیگ میشه 3300 تومان.بنده 330 گیگ اینترنت 6 ماهه (رومینگ همراه اول) رو از مبین نت با مالیات میخرم 369000 هزار تومان. یعنی هر گیگ میشه 1120 تومان و الان که سیم کارت مبین نت در گوشیم هست و از اینترنت مبین نت روی گوشی استفاده می کنم به نظر شما کدوم با صرفه تر هست هر گیگ 3300 تومان یا که1120 تومان. البته فراموش نشود که مصرف اینترنت بنده بالا هست و برای همین مبین نت برای من به صرفه تر هست.اگر کسی مصرف اینترنتش بالا نباشه باید به فکر اپراتور دیگه ای باشه. اما در کل رومینگ همراه اول مبین نت فکر نکنم چیزه بدی باشه.نقل قول:
شما 1 ماه استفاده نکن مجبوری ایرانسل یا کوفته دیگه استفاده کن اینا هم درستش میکنن سر 1 ماه ببینن همه حرفا مشتریاش یکیه!نهایت 2 ماه!خودم دارم با adsl سرعت 1 مگ استفاده میکنم!نقل قول:
ولی حالیتون نیست منم بلدم ......
دوست عزیز میشه از سیم کارت مبین نت روی گوشی استفاده کرد؟نقل قول:
بله من از سیم کارت مبین نت (رومینگ همراه اول طرح 360) هم اکنون روی گوشیم استفاده می کنم.اگه سوالی بود در خدمتم.البته من هم از این قضیه اطلاعی نداشتم که با راهنمایی دوستان موفق به انجام این کار شدم.نقل قول:
اولا اینکه بحث ما در مورد قیمت نیست و در مورد امکان سفارش بسته دلخواه کاربر هست. اگر بحث هزینه هست که یه شرکت ADSL سراغ دارم که 5000 گیگابایت به مدت 500 روز رو میداد 500 هزار تومننقل قول:
دوما اینکه مقایسه شما کاملا اشتباه هست که طرح یکماهه حجم کم همراه اول رو با طرح 6 ماهه حجم بالا مبین نت مقایسه کردی.
مقایسه درست اینه:
همراه اول: بسته یکماهه ترکیبی(25 گیگابایت اینترنت همراه 2g/3g/4g/4.5g بدون محدودیت سرعت در دانلود و آپلود + 100 دقیقه مکالمه درون شبکه + 100 عدد پیامک درون شبکه)قیمت بدون مالیات: 51300 تومان
مبین نت: بسته یکماهه(25 گیگابایت اینترنت ثابت در شبکه مبین نت و یا فقط 4g همراه اول با سرعت محدود شده هم برای دانلود و هم برای آپلود)قیمت بدون مالیات: 49000 تومان
اگر هزینه مکالمه و پیامک در بسته همراه اول رو کم کنیم، قیمت هر گیگابایتش میشه: 1770 تومن
قیمت هر گیگابایت مبین نت در این بسته: 1960 تومن
خب مشخصه که همراه اول هم ارزون تره و هم مزایای بیشتری داره
مقایسه شما مثل این میموند که قیمت دو تا پفک از دو شرکت مختلف رو اینطوری مقایسه کنی که یکی شون قیمت تک فروشی و در مغازه رو بگی و اون یکی رو قیمت عمده فروشی. مسلما قیمت تک فروشی گرون تر از عمده هست. حالا از هر شرکتی که باشه.
ولی مقایسه من کاملا منطقی بود
البته از قیمت های بسته ترکیبی ایرانسل با عنوان بوم، اطلاع دقیقی ندارم.
نکته آخر اینکه، انقدر سنگ مبین نت رو به سینه میزنی و ازش دفاع میکنی، نکنه وکیل شرکتی یا ازشون پورسانت میگیری؟؟
با سلام من نه وکیل شرکت مبین نت هستم و نه پورسانت میگیرم. متن بنده رو کامل خوندید. نوشته ام کسی که مصرفش پایین هست مبین نت براش به صرفه نیست باید به فکر اپراتور های دیگه باشه و همچنین اشاره کردم که برای من به صرفه تر هست. میشه اسم شرکتی که 5000 گیگ 500 روزه رو میده 500 هزار تومان رو بگید.در ضمن بنده از اینترنت قابل حمل صحبت کردم نه adsl.اگر بنا به اینترنت موبایل و اینترنت همراه باشه که ایرانسل بهتر از همراه اول هست.شما برای من که مصرف اینترنتم بالا هست شرکتی معرفی کنید که بطور مثال 330 گیگ اینترنت همراه نه adsl تا سرعت 40 مگابیت بر ثانیه رو بدون محدودیت سرعت با مالیات و در کل بده 369000 تومان.بدون شک اگه ارزونتر باشه خود من اولین کسی هستم که مبین نت رو دیگه تمدید نمی کنم.در ضمن مبین هیچ گاه نمی زاره مشتریاش بسته دلخواه بسازند اینجا که سوییس نیست ایران هست و تکریم مشتری و رعایت حق اون هیچ اهمیتی نداره.من هم به ناچار از مبین نت استفاده می کنم. با هم اگه منظورم رو بد رسوندم عذر خواهی می کنم. با تشکرنقل قول:
در تکمیل حرف هام بنده بطور مثال 330 گیگ اینترنت همراه 6 ماهه می خواهم که قیمتش در کل بشه 400 هزار تومان.میشه قیمت این مقدار را در بهترین و ارزان ترین حالت از اپراتور های ایرانسل و همراه اول محاسبه کنید. شاید منظورم رو بد رسوندم کسی که مصرفش در ماه کمتر از 50 گیگ هست مبین نت براش به صرفه نیست. مبین نت فقط و فقط طرح هایی که حجمشون بالا هست به صرفه هست.اون هم در حالت اینترنت همراه (رومینگ همراا اول طرح 360) قطعا برای کسانی که در ماه بین 5 تا 10 گیگ مصرف اینترنت دارند همراه اول و ایرانسل بهتره.منظورم از مبین نت اینترنت همراه هست(رومینگ همراه اول طرح 360)نه اینترنت ثابت td-lteنقل قول:
هر چند خودم با این روش موافق نیستم ولی اگه نظر من رو بخاید بهتره ادم یه سیم همراه اول بندازه رو گوشیش و هر وقت هم خاست دانلود کنه گوشیشو وصل کنه به کامپیوتر هم سرعت بدون محدودیته هم همه جا در دسترسه و هم هزینه ی اضافی نمیکنی . الان باید یه هزینه برا گوشی بدیم یه هزینه هم برا اینترنت خونه اخرش هم سرعتش کم میشه .
شرکت شبکیه 5 هزار گیگ 500 روزه رو میداد 500 هزار تومن. البته مال چند وقت پیش بود.نقل قول:
در ضمن تو همین ایران هستند شرکت هایی که چه ADSL چه اینترنت سیمکارتی و چه اینترنت وایرلس رو بصورت بسته سفارشی به انتخاب خود مشتری ارائه میدن. مبین نت هم اگر بخواد به سادگی میتونه اضافه کنه ولی خب چون مشتری مدار نیست و در واقع میخواد هرجور خودش میخواد برا مشتری تصمیم بگیره، اینکارو نکرده تا حالا. دوران وایمکس هم همینطور بود.
الان تی دی ایرانسل با توجه به اینکه حجم شبانه داره، از مبین نت 360 به صرفه تره. اگر هم کسی سرعت 8 مگ براش کافی باشه که بسته نامحدود ایرانسل با مصرف منصفانه 75 گیگ گزینه خوبیهنقل قول:
رایتل هم یادمه یه مدت طرح های خیلی به صرفه ای داشت که از بقیه اپراتورها ارزون تر میشد. جدیدا نمیدونم
البته نه ایرانسل نه همراه اول نه رایتل و نه مبین نت ایده آل نیستن و هرکدوم مزایا و معایبی دارن
در ضمن اگر کسی سیمکارت ایرانسل داشته باشه میتونه بره ببینه قیمت بسته ترکیبی بوم چطور هست.(برای سیمکارت fd)
به نظرم شاتل موبایل پلاس هم خوبه
بسته هاش ۶۰گیگ ۶۰ت
۱۲۰گیگ ۱۰۰ت
۳۰گیگ ۴۵ت
یک ماهه
باید تو پوشش رایتل باشین
ولی قیمتش واسه یک ماهه واقعا خوبه
Fd هم هست یعنی هم رو مودم هم گوشی براحتی جواب میده
آرهنقل قول:
نسبت به بقیه اپراتورها قیمتش به صرفه تره
اون بسته 120 گیگ 100 هزار تومنه میشه هر گیگ 834 تومن
کاش بسته یکساله با حجم بالا هم بزاره
احتمالا من بعد از تموم شدن مبین نت، از شاتل موبایل بگیرم
رایتلم رفتم دیدم قیمتاش خیلی به صرفه هست. طرح های ویژه تامین اجتماعی
هم ارزون تره هم حجم شبانه اضافه داره
اونوقت شاتل موبایل سیم کارت رو به چه قیمتی میده. سرعتش تا چند مگا بیت هست. اگر سرعتش مثل مبین نت تا 40 مگابیت بر ثانیه و ثابت باشه بسته های 60 گیگ 60 هزار تومان و 120 گیگ100 هزار تومان ماهانه اون قیمتش بهتر از مبین نت رومینگ همراه اول هست. البته مبین نت یک بسته 100 گیگ 84 هزار توملن یک ماهه در حالت رومینگ همراه اول داشت که اون رو حذف کرده اگه بود مبین نت هم در بسته های یک ماهه حرف برای گفتن داشت.نقل قول:
چه جالبنقل قول:
اما اینترنت کم سرعت عرضه میکنه خیلی به صرفه هست از لحاظ قرنی به صرفه است.
حتما دیال اپ میدهنقل قول:
شاتل از قدیم به حلزون معروف بود
از نظر سرعت محدودیت ندارهنقل قول:
بستگی به کیفیت انتن رایتل منطقه داره
متاسفانه بسته ها ۱۰۰گیگ یک ماه و ۱۰۰۰گیگ یکساله رو حذف کرد واسه fd
قیمت سیم کارت با بسته اولیه ۵گیگ فکرکنم که ۲.۵گیگ عادی و ۲.۵گیگ پلاس داره رو میده ۳۰ت
پلاس تو منطقه ای که انتن رایتل باسه میسه استفاده کرد
من میخوام بخرم و بعد مبین نت ۶۰ت ۶۰گیگ یک ماهه بگیرم
چون مبین نت با ۵۹ت داره ۴۰ گیگ نت میده بدون شبانه واسه fd
اگه خریدی و سرعتش تا 40 مگابیت رسید و آنتن دهی اون خوب بود اطلاع بدید. باتشکرنقل قول:
جایی که من هستم شبکه رایتل عالیهنقل قول:
خریدم تست میگیرم اینجا بهتون میگم
حتی پینگ بازی پابجی موبایل و ... رو هم میگم به همگی
نقل قول:نقل قول:نقل قول:رایتل در جایی که مشکل آنتن دهی نداشته باشه سرعتش از مبین نت خیلی بیشتره و خوبیش اینه که رومینگ همراه اول رو هم داره و البته محدود به 4g نیست و از 3g و کمتر هم پشتیبانی میکنه. تازه هدیه شبانه هم داره.نقل قول:
البته نمیدونم کدوم بسته هاش و چه مقدارش میشه از رومینگ همراه اول استفاده کرد برا اینترنت.
ولی برداشت من اینه که در کل بهتر و ارزان تر از مبین نته
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خودش نوشته تا 100 گیگ هم داره ولی ما که هر وقت شرکت کردیم یه گیگ پک 5 گیگ یک روزه دریافت کردیم .شما هم تست کنید ببینید بیشتر از 5 گیگ بهتون میده یا واسه جذب مشتری اینکارا رو میکنه
به من 20 گیگ دادنقل قول:
به من 5 گیگ یک روزه داد.من نمی دونم این 100 گیگ رو به چه کسایی می ده.نقل قول:
کلا هدفش فعال کردن سیمکارتهای غیر فعاله و مسخره کردن مردمنقل قول:
کی دیدی مبین نت چی بده
بنده خودم سیمکارت دارم و الان 12ماهه بیشتر خاموشش کردم و هر دفعه پیامک چرند میفرسته فعال کن تا زمانیکه دست از این مسخره کردن وکم کردن حجمها برداره بنده و دوستانم هرگز شارژ نمیکنم
درود بر تونقل قول:
ما گفتیم کسی گوش شنوا نداشت
این مردم عادت دارن به این وضعیت و گرون فروشی و دادن خدمات بد....
در کمال تعجب به من ۱۰۰ گیگ داد!نقل قول:
با سلام شرکتی معرفی کنید که ارزونتر از مبین نت باشه. با تشکرنقل قول:
اقا لعنت به این گردونه جای اینا بررسی کنید ببینید شما هم مشکل داره اینترنتتون روی حالت FDD یا حتی TDD؟ برای من بشدت ناپایدار هست و پینگ به سرور های اروپایی که میگیرم اصلا ثابت نیست! این مشکل رو بقیه دوستان ندارن؟ چند وقتیه اینطوری شده الان 3 - 4 روزه که بدتر شده حالا اگر دوستان با این مباحث آشنا هستن اعلام کنن وضعیت شهر خودشون ما تو قم مشکل داریم
شما مشکل پینگ داری، من خیلی وقته مشکل سرعت دانلود رو fdd و سرعت اپلود رو tdd دارم. هیچ راه حلی هم براش پیدا نکردم. مشکل اینجاس که چون حداقل سرعت دانلود یعنی 4 مگ رو fdd دارم، هیچ کار خاصی برام انجام نمیدن. البته پارامترای سیگنالم خیلی خوبه ولی سرعت دانلود افتضاحهنقل قول:
خیلی بد شده پینگ و سرعت تنها راهی که من تست کردم و تا حدودی جواب میگیرم خاموش روشن کردن مودمه بعضی وقت ها تا چند بار
یه زمانی سرعتم روی 5 مگ بود الان سرعت دانلودم بیشتر 3 مگ نمیشه و ثابت نیست اصلا از 300 کیلوبایت سرعت میده تا 3 مگ
برای من زمانی هم که سرعت و پینگ خوبه خیلی کند پیج باز میکنه .چند تا dns پر سرعت هم زدم ولی هیچ تاثیری نداشت
من یه راه برای اونایی که مشکل پینگ دارن بلدم
بیشتر بخرید ازشون حمایتشون کنید سرپا بمونن شاید دلشون براتون سوخت اوکی کردن
:دی
- - - Updated - - -
خیالت تخت تو این دور و زمونه به کسی کمک کنی موقع تشکر کردن میاد یه پس گردنی بهت میزنه و میره .نقل قول:
با سلام شرکتی معرفی کنید که بهتر از مبین نت باشه آخه بدون اینترنت هم که نمیشه.نقل قول:
آقا بسته های طرح 360 مبین نت رو از کجا میشه دید؟
اینجور که متوجه شدم با بسته های معمولی متفاوت هست
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
باید وارد صفحه مشترکین خودت بشی تا بتونی ببینی. اما در کل تنها تفاوتش با بسته های معمولی که در سایت مبین نت هست در این است که در طرح های 360 حجم شبانه وجود ندارد و بسته یک ماهه 100 گیک روزانه و 1000 گیگ شبانه و همچنین بسته یک ماهه 100 گیگ روزانه و 10 گیگ شبانه سرعت بالا حذف شده است.نقل قول:
با سلام شرکتی معرفی کتید که بهتر از مبین نت باشه تا از شرش راحت بشیم.نقل قول:
با سلام شرکتی معرفی کتید که بهتر از مبین نت باشه تا از شرش راحت بشیم.نقل قول:
طرح 360هیچ شرکتی ندارهنقل قول:
اما اگر دنبال ارزونتر هستی ایرانسل بهتر هست هم سرعت شبانش هم روزانه
ی راه دیگه هم هست
استفاده از طرح نامحدود ساعات 1تا 11صبح با سیم همراه اول و در ساعات های دیگه استفاده از ایرانسل یا همین مبین خسیس