پديده شگفت انگيز آرژانتين
ليونل مسي ، نابغه تيم ملي آرژانتين ميان بسياري از بازيکنان جوان پرشور و حرفه اي فوتبال ، چهره اي شناخته شده است. او که از دوران نوجواني با شرايط سخت غريبه نبود و دچار بيماري نارسايي هورموني بود ، اجازه نداد بيماريش مانع پيشرفت او شود. مسي در مسابقه هاي جام جهاني 2006، يکي از اعضاي تيم 15نفره يونيسف نيز هست. ليونل در روزاريو آرژانتين به دنيا آمد. فوتبال را از دوران کودکي و باشگاه گراندولي و نيوول اولدبويز کشورش آغاز کرد. او آرژانتين را در 13سالگي براي مداواي بيماريش ترک کرد. در 17 سالگي خود را در نيمه راه دنيا يافت و آن زماني بود که به عنوان مهاجم تيم بارسلونا که يکي از حرفه اي ترين باشگاه هاي دنياست ، پذيرفته شد.
مسي در بارسلونا
او پس از غلبه بر بيماريش به تيم بارسلونا رفت و با به ثمر رساندن ميانگين يک گل در هر مسابقه ، به سطح فوتبال حرفه اي خود نزديک شد. اولين بازي خود را با تيم بارسلونا در سال 2004 انجام داد و سومين بازيکن جوان اين تيم محسوب مي شد. پس از 9 بازي در آن فصل ، قابليت خود را در مسابقه هاي يوفا به نمايش گذاشت و نخستين گل خود را در اين مسابقه ها مقابل آلباسته به ثمر رساند. مسي که روياي بازي در تيم ملي کشورش را در سر مي پروراند، پيشنهاد بازي در تيم ملي اسپانيا را رد کرد (ژوئن 2005بنابراين به آرژانتين بازگشت و با بستن قرارداد با تيم U 20، شروع دوباره اي در کشورش داشت.
در مسابقه هاي فوتبال جوانان که در هلند برگزار شد، 6گل افتخارآميز به ثمر رساند و کفش و توپ طلا را به عنوان بهترين بازيکن نصيب خود کرد. در حال حاضر او تا سال 2010با تيم بارسلوناي اسپانيا قرارداد مجددي به امضا رسانده است. هواداران اين تيم از حضور دوباره او خوشحال هستند و شايد آغازي دوباره به سوي افتخار براي يکي از درخشان ترين ستاره هاي فوتبال اروپا باشد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مترجم: فريده سبز عليزاده
منبع: يونيسف / 22 ژوئن
جريمه زيدان ، سنگين تر از ماتراتزي
با راي کميته انضباطي فيفا درباره زيدان و ماتراتزي به دليل درگيري بحث برانگيز در فينال جام جهاني ، از اين پس مي توان فهميد جريمه ضربه زدن به سينه حريف يا به کاربردن واژه هاي تحريک کننده عليه خانواده بازيکن مقابل چقدر است.
در حکم فيفا زيدان 4800 يورو جريمه و از 3 بازي محروم شد و ماتراتزي هم 3200 يورو جريمه و از 2 بازي محروم شد تا جريمه ضربه زدن از واژه پراني سنگين تر باشد البته محروميت زيدان از 3 بازي معنايي ندارد ، چراکه او کفش هايش را آويزان کرده است.
به همين دليل او مجبور است 3 روز به اجبار براي فيفا کار کند و در عوض توپ طلايي جام جهاني را براي هميشه نزد خود نگه دارد. ماتراتزي هم که معلوم شد از واژه تروريست براي آزار زيدان استفاده نکرده است ، فقط در 2 بازي اول ايتاليا در مرحله مقدماتي جام ملتهاي اروپا غايب خواهد بود ديدار برابر ليتواني در 11 شهريور و بازي مقابل فرانسه در 15 شهريور.
برايدا: کاکا و پيرلو مىمانند
* مدير ورزشى ميلان تأکيد کرد هيچ نگرانى در مورد کاکا و پيرلو وجود ندارد و اين دو بازيکن تصميم گرفتهاند تا در فصل آينده هم پيراهن روسونرى را بر تن کنند.
آريدو برايدا تأکيد کرد، کاکا و پيرلو در تماس با او شايعات رفتن از ميلان را تکذيب کردند.
منبع: acmilan.ir
آبا کرسپو به میلان باز میگردد؟
* هرنان کرسپو قصد دارد با فسخ کردن قراردادش به ميلان بازگردد.
مهاجم آرژانتينى چلسى مدير برنامه خود را به سراغ سران چلسى فرستاد تا آنها را از تصميم خود باخبر کند.
فرناندو هيدالگو روز گذشته با سران باشگاه لندنى ملاقات کرد و اطلاع داد که کرسپو خواهان فسخ قرارداد و بازگشت به ميلان
داربي ميلان براي خريد كرسپو
2 باشگاه بزرگ ميلان در تلاشند تا با پيشنهادات خوب هرنان كرسپو را به تيم هاي خود بازگردانند. مهاجم 31 ساله و آرژانتيني چلسي تصميم نهايي خود را براي بازگشت به ايتاليا گرفته و حالا 2 باشگاه ميلاني كه هر كدام براي مدتي اين بازيكن را در اختيار داشته اند خواستار خريد وي شده اند.
كارلو آنچلوتي در بدو ورود كرسپو به ايتاليا در پارما مربي او بوده و روبرتو منچيني هم با اين بازيكن در لاتزيو كار كرده است و هر دو مايلند تا گلزن آرژانتيني چلسي را براي فصل آينده به خدمت بگيرند.
شايعات حكايت از آن دارد كرسپو به خاطر شرايط ميلان و عدم حضور در ليگ قهرمانان ترجيح مي دهد به اينتر برود.
اردلان آشتياني بازيكن فصل گذشته پرسپوليس، روز گذشته در تمرينات راه آهن حاضر شد
؛ حضور اين بازيكن جوان در تيم راه آهن براي فصل آينده هنوز قطعي نشده و آشتياني بايد در تست هاي مختلف آزمايش شود.
همچنين گفته مي شود، عباس رضوي سرمربي اين فصل راه آهن به دنبال جذب سهراب انتظاري ديگر بازيكن فصل گذشته پرسپوليس است.
گفتني است، اين دو بازيكن پيش از عزيمت تيم پرسپوليس به اتريش با اخذ رضايت نامه رسما از اين باشگاه جدا شده اند.
منبع ایپنا
پيغام ميلان به رئال و چلسي : کاکا قیمت ندارد !
پاسخ میلان به پیشنهاد 100 میلیون یورویی چلسی .
سران باشگاه ميلان همچنان مقابل درخواست هاي نجومي باشگاه هاي رئال و چلسي مقاومت مي كنند و قصد ندارند ريکاردو كاكا را از دست بدهند.
در حالي كه رئال مادريد 60 ميليون يورو و چلسي 100 ميليون يورو براي خريد ستاره برزيلي روسونري ها كنار گذاشته اند، آريدو برايدا مدير ورزشي ميلان تاكيد مي كند كاكا براي آنها خيلي با ارزش است و حاضر نيستند وي را از دست بدهند.
( یادتون باشه که میلان شوچنکو رو با رقمی حدود 43 میلیون یورو به چلسی فروخت ! )
او در پيغامي براي سران رئال و چلسي گفت: "كاكا قيمت ندارد و يك درصد هم احتمال اين نيست كه او ميلان را ترك كند. اين بازيكن از طريق پدر خود اعلام كرده دوست دارد فوتبال خود را با پيراهن ميلان و در ايتاليا ادامه دهد.
دادستان فدرال ايتاليا: ميلان بايد به سري B برود .
استفانو پالاتزي دادستان فدرال ايتاليا در دادگاه تجديد نظر پرونده رسوايي تقلب و تباني خواستار سقوط ميلان به سري B شد.
شب گذشته گراندهتل شهر رم محل بررسي فرجام خواهي خاطيان پرونده رسوايي فوتبال ايتاليا بود و در حالي كه قرار است روز دوشنبه (امروز) حكم دادگاه تجديد نظر اعلام شود ، دادستان فدرال ايتاليا در اظهار نظري خواستار سقوط ميلان به سري B و كسر 3 امتياز از اين تيم شد.
سخنان پالاتزي باعث خشم طرفداران روسونري گرديد و بسياري از نويسندگان ورزشي ايتاليا هم به انتقاد از اين دادستان پرداختند كه سعي مي كند با نظرات خود شرايط را در اين كشور بحراني تر كند.
منبع : AC Milan.ir
درسومین جلسه تمرینات تیم ملی چه گذشت
سومين جلسه تمرين تيم ملي فوتبال ايران امروز صبح در كمپ دائمي تيم هاي ملي برگزار شد.
در تمرين امروز صبح تيم ملي كه زير نظر پرويز كماسي و در غياب امير قلعه نوعي برگزار شد بازيكنان به بدنسازي پرداختند.
امير قلعه نوعي به دليل جلسه مشترك با سيموئز سرمربي تيم ملي اميد در تمرين امروز حضور نداشت.
درپايان اين تمرين كه يك ساعت و ربع به طول انجاميد بازيكنان با نظارت افشين پيرواني به حركات كششي پرداخته و در خاتمه بدن ها را سرد كردند.
ابراهيم ميرزاپور تنها غايب تمرين امروز بود. همچنين منصور ابراهيم زاده ديگر مربي تيم ملي امروز براي اولين بار در تمرينات تيم ملي حاضر شد و در كنار بقيه اعضاي كادر فني تيم ملي به تمرين پرداخت.
گفتني است، كه گرماي هوا و فشار تمرينات موجب گله مندي بازيكنان شده و آنان را از شرايط اردو ناراضي كرده است. در تمرين امروز صبح، بازيكنان تيم ملي خيلي خسته به نظر مي رسيدند.
اسپانسر جدید میلان: سایت BetAndWin.com
يلانىها تمرينات خود را براى آمادگى و شروع فصل جديد آغاز کردند و اين موضوع همراه بود با معرفى پيراهن جديد تيم روسونرى و اسپانسر جديد که جانشين کمپانى Opel شده است. کارلو آنچلوتى تيم و نفرات جديد که بدون حضور ملىپوشان در ميلانو جمع شده بودند را براى مدتزمانى نهچندان طولانى تمرين داد
نيكبخت و كاظميان مورد توجه سرمربي لاتزيو
تيم فوتبال پرسپوليس شب گذشته در اتريش و در چهارچوب يك بازي تداركاتي به مصاف لاتزيوي ايتاليا رفت.
در اين بازي كه پرسپوليس 4 بر يك بازي را واگذار كرد، دو بازيكن اين تيم بيشتر از سايرين درخشيدند و همين موضوع مسوولان لاتزيو را بر آن داشت كه پيشنهاد جذب آنها را به وادي خيل، معاون اجرايي باشگاه پرسپوليس كه در اتريش به سر مي برد، ارائه كنند.
عليرضا نيكبخت واحدي و جواد كاظميان بازيكناني بودند كه مقابل لاتزيو با انگيزه بالاي خود توانستند نظر دليو روسي، سرمربي اين تيم ايتاليايي را به خود جلب كنند. البته يكي از مسوولان پرسپوليس اعتقاد داشت كه با توجه به ثبت قرارداد نيكبخت انتقال او در مقطع فعلي محال به نظر مي رسد.
ولي جواد كاظميان به خاطر عدم تمديد قرارداد با پرسپوليس به خاطر مسائل مالي احتمال ترانسفر شدنش به ايتاليا ممكن است.
گفتني است، تك گل پرسپوليس مقابل لاتزيو كه به تازگي به سري B ايتاليا سقوط كرده است را جواد كاظميان به ثمر رساند.
منع ایپنا
مصاحبه اي زيبا با سلطان علي پروين
پروين: علىآبادى روى فوتبال وسواس دارد دايى مىتواند سرمربى تيمملى شود
بدون شک نام على پروين در فوتبال ايران فراموشناشدنى است. سلطان فوتبال ايران که در ردههاى ملى و باشگاهى منشأ خدمات ارزندهاى بوده است حرفهاى جالب و جذابى درخصوص تيمملي، پرسپوليس و آينده فوتبال مىزند. گفت و گوى ما را با او بخوانيد:
خيلى آفتابى نمىشويد و کمتر در مورد مسائل روز فوتبال حرف مىزنيد؟
فعلاً مشغول استراحت هستم، گاهى شمال مىروم و هفتهاى يک بار با تيم مهدى عرب در طرشت با دوستان فوتبال و عشق مىکنيم.
قلعهنوعى که همواره مورد تأييد شما بوده، سرمربى شد!
واقعاً انتخاب او عالى بود. قلعهنوعى کارنامه بسيار موفقى در استقلال داشت، حقش بود سرمربى شود. حالا هم همه بايد کمک کنند، خدا وکيلى چوب لاى چرخ او نگذاريد، يادتان هست زمان برانکو چقدر او حمايت مىشد، زمين و زمان به نفع او بود و هيچ کس جرأت نداشت عليه او حرف بزند. حالا هم امير را حمايت کنيد. شايد امير کارى کرد که مربيان ايرانى سربلند خارج شوند و ديگر آقايان سراغ مربى درجه سوم خارجى نروند.
يعنى هنوز هم مخالف مربى خارجى هستيد؟
نه، خود شما بهتر مىدانيد که من طرفدار مربى تراز اول خارجى هستم نه اين مربيان درجه چندمي!
راستى از امير انتقاد مىشود که چرا ابراهيمي، پيروانى و... را دعوت کرده است.
با اعتقاد کامل مىگويم ناصر ابراهيمى بهترين تمرين دهنده فوتبال ايران است، شما يادتان هست که من هميشه او را حمايت کردهام، حالا هم امير کار درستى کرد که يک مربى باتجربه کنار خودش گذاشت. در مورد پيروانى هم من معتقدم افشين بازيکن بزرگ اين مملکت بوده و در کلاسهاى مربيگرى هم شرکت کرده و مىتواند تجربيات خود را در اختيار جوانان قرار دهد. افشين مربيان بزرگ زيادى داشته و تجربيات خوبى کسب کرده است.
راجع به عدم حضور دايى در تيمملى چه نظرى داريد؟
من فکر مىکردم که با خود او صحبت کردهاند و او را کنار گذاشتهاند اما مثل اينکه چنين نيست. اى کاش با خود او صحبت مىکردند و به نوعى از زحماتش قدردانى مىشد. واقعاً کسى نمىتواند منکر زحمات او شود، او بيش از 100 گل براى فوتبال مملکت زده است، نبايد به راحتى از او بگذريم ما نبايد بدعت بد بگذاريم. دايى بايد حفظ شود، ضمن آنکه دايى همين حالا مىتواند به کلاسهاى مربيگرى بزرگ دنيا برود تا در آينده سرمربى تيمملى شود.
بعضى معتقدند اگر قرار بود دايى به خاطر سن و سالش دعوت نشود چرا فکرى که هم سن اوست دعوت شده است؟
من خودم هم نمىدانم منظور از دعوت کردن فکرى به تيمملى چه بوده است، بالاخره اگر معتقديم تيمملى بايد جوان شود بايد روزى اين کار صورت گيرد و بهتر بود اين کار توسط امير انجام مىشد. البته شايد اين يکي، دو نفر به خاطر تجربه آنها در اين 2 بازى حساس دعوت شدهاند. اگر چه من معتقدم ما مشکلى نخواهيم داشت.
يعنى به راحتى سوريه و کره را شکست مىدهيم؟
صددرصد کره و سوريه در تهران مىبازند، در کره هم مىتوانيم با يک برنامه خوب از حريف امتياز بگيريم.
به نظر شما مشکل تيمملى کجاست؟
الان که کادر فني، نفرات جديدى را دعوت کرده زود است دراينباره حرفى بزنيم. البته تيمملى در جامجهانى مشکل بدنى داشت و بچهها نيمه دوم کم مىآوردند.
شما چقدر به آينده فوتبال اميدوار هستيد؟
خوشبختانه مسئولان ورزش به ويژه آقاى علىآبادى نسبت به فوتبال حساس هستند و با وسواس خاصى مسائل فوتبال را دنبال مىکنند. من شنيدهام ايشان براى موفقيت فوتبال تلاش زيادى انجام داده است. همين جلسات او با نخبگان و کارشناسان نشان مىدهد که او چقدر علاقهمند به فوتبال و موقعيت آن است، اميدوارم آقاى مصطفوى و ساير دستاندرکاران حمايت شوند تا فوتبال به هدفش برسد.
خود شما چرا در اين جلسه شرکت نکرديد؟
اتفاقاً صحبت کردند و مرا هم دعوت کردند اما متأسفانه من در شمال بودم و نتوانستم در جلسه شرکت کنم.
موضوع حضور شما در تيمهاى ملى مطرح است؟
من هميشه در خدمت فوتبال بوده و هستم و هر جا لازم باشد به فوتبال مملکت کمک مىکنم.
درخصوص پرسپوليس چه نظرى داريد؟
اميدوارم پرسپوليس در سال جديد جبران مافات کند و به عنوان قهرمانى دست يابد. البته الان بازيکنان خوبى در اختيار کادر فنى قرار گرفتهاند و همه امکانات و شرايط اردويى مثل همين اردوى اتريش براى آنها فراهم شده است.
منبع ایپنا
سهراب انتظاري به راه اهن پيوست
به منظوراطلاع از وضعيت سهراب انتظاري در فصل آينده مصاحبهاي با وي ترتيب داديم تا بعد از سكوت چند وقت اخير،ناگفتههايش را بشنويم:
خبردار شديم با راهآهن به توافق رسيدهاي؟
بله. ديروز با مسوولان اين تيم به توافق رسيدم. آنها با تمام شرايطم موافقت كردند و نسبت به من لطف خاصي داشتند و قرار شد براي يك سال پيراهن اين تيم را بر تن كنم.
آيا پيشنهادات ديگري هم داشتي؟
بله از تيمهاي پيكان ، سايپا، ذوب آهن، برق شيراز و ابومسلم هم پيشنهاد داشتم.
چه عاملي موجب شد تا به راهآهن ملحق شوي؟
من در اين تيم دوستاني دارم كه هميشه درباره جو خوب و آرامش حاكم براين تيم صحبت ميكنند. بازيكنان راه آهن همگي يك هدف دارند كه آن پيشرفت و پيروزي تيم راه آهن است. از اينكه به راهآهن آمدهام احساس خوبي دارم و اميدوارم بتوانم در اين تيم شايستگيهاي خود را اثبات كنم.
به نظر ميرسد انگيزه زيادي براي حضور در ليگ امسال داري؟
امسال تمام سعي و تلاشم را خواهم كرد تا ثابت كنم كه تصميم آريهان براي كنار گذاشتنم صحيح نبوده است. سال قبل براي من مثل يك كابوس بود و در مدت اين 5 سال بدترين فصلي بود كه براي پرسپوليس بازي مي كردم. اما امسال با تمام وجود بازي خواهم كرد تا سال گذشته را فراموش كنم.
اگر باز هم از تو براي بازي در پرسپوليس دعوت كنند چه خواهي كرد؟
تا زماني كه آري هان سرمربي پرسپوليس باشد من علاقهاي براي بازي در اين تيم ندارم. حس ميكنم كه به هيچ وجه نميتوانم با اين مربي كار كنم. با تمام اين قضايا انصاري فرد به من لطف داشت و مقدمات حضورم را در تيم هاي ليگ به سرعت آماده كرد و در مجموع فعلا قصد بازگشت به پرسپوليس را ندارم
منبع ایپنا
اینبار پدر کاکا تکذیب کرد !
مذاكرات كاكا با رئال تكذيب شد
پدر ريكاردو كاكا هرگونه مذاكره با رئال مادريد و علاقه مندي پسرش را براي پيوستن به اين تيم تكذيب كرد.
بعد از آنكه روزنامه آس اسپانيا خبري در مورد ملاقات برلوسكني و كالدرون روساي ميلان و رئال بر سر حضور كاكا در مادريد به چاپ رساند، پدر اين بازيکن برزيلي روسونري اذعان داشت فرزندش قصد ترك ميلان را ندارد.
وي كه از شايعه پروازي روزنامه هاي اسپانيا ناراضي بود گفت: "پسر من تصميم گرفته در ميلان بماند و از اين بابت همه ما خوشحاليم. تا به امروز ما هيچ مذاكره اي با رئالي ها نداشته ايم و و هرگونه علاقه مندي به پاسخ مثبت دادن را تكذيب مي كنم."
منبع : acMilan.ir
کاهش مجازات همه ی متهمان تبانی در سری آ ایتالیا پس از فرجام خواهی
لاتزيو و فيورنتينا در سري A، يوونتوس همچنان در سري B
میلان در مقدماتی جام قهرمانان
دادگاه فرجام خواهي 3 باشگاه ايتاليايي لاتزيو، فيورنتينا و يوونتوس که متهم به سقوط به سري B و کسر امتياز شده بودند و همچنين تيم ميلان که تنها به کسر امتياز و محروميت از رقابت هاي جام باشگاه هاي اروپا محکوم شده بود شب گذشته راي نهايي را اعلام کرد.
بر اساس اين راي تيم هاي فيورنتينا و لاتزيو با کسر 19 و 11 امتياز به سري A بازگشتند، اما يوونتوس بايد در سري B بماند و تنها کسر امتيازاتش از 30 به 17 کاهش يافته است.
ضمن آنکه کسر امتيازات ميلان که با راي قبلي دادگاه در سري A مانده بود از عدد 15 به 8 رسيد.
منبع : AcMilan.ir
مالديني: از اين حكم خيلي خوشحالم
پائولو مالديني كاپيتان ميلان از اينكه در حكم فرجام خواهي روسونري ها جواز حضور در ليگ قهرمانان اروپا را دريافت كردهاند، خيلي خوشحال است.
به گزارش سرويس فوتبال جهان ايپنا؛ شب گذشته دادگاه تجديد نظر رسوايي فوتبال ايتاليا رأي به ماندن قطعي ميلان در سري A داد و اينكه تيم روسونري مجوز حضور در ليگ قهرمانان اروپا را هم دريافت كرد.
پائولو مالديني از شنيدن اين خبر خيلي خوشحال بود و در مصاحبه تلفني با كانال اسكاي اذعان داشت: "ميلان سزاوار حضور در ليگ قهرمانان بود و بايد اعتراف كنم از اين حكم خيلي راضيام. مطمئن باشيد ميلان در فصل آينده هم در سري A قهرمان خواهد شد و هم در ليگ قهرمانان اروپا عنوان نخست را از آن خود خواهد کرد."
ipna.ir
آندرانيك تيموريان به بولتون پيوست
سرانجام مذاكرات آندرانيك تيموريان و مسؤولان باشگاه بولتون نتيجه داد و اين هافبك مليپوش به عضويت بولتون درآمد.
به گزارش گروه فوتبال ورزش ايران(ايپنا):
تيموريان پس از درخشش در جامجهاني مورد توجه مسؤولان اين باشگاه انگليسي قرار گرفت. پس از اين موضوع دو طرف وارد مذاكره شدند ، اما از آنجايي كه مبلغ پيشنهادي بولتون پايين بود ، اين انتقال به تعويق افتاد. پس از مذاكرات مجدد مسؤولان باشگاه با ابومسلم با اين تيم انگليسي ، توافقات نهايي حاصل شد و تيموريان به صورت رسمي به بولتون پيوست.
ناصر شفق، مديرعامل باشگاه ابومسلم در اين باره گفت: به خاطر منافع ملي و پيشرفت اين بازيكن ، ترجيح دادم با انتقال تيموريان به بولتون موافقت كنم . اميدواريم آندرانيك نماينده شايستهاي براي فوتبال ايران باشد . شفق افزود : باشگاههاي عربي پول بيشتري را به اين بازيكن پرداخت ميكردند و ما از اين طريق حتي ميتوانستيم درآمدزايي كنيم ، اما به دليل اينكه ميخواستيم تيموريان پيشرفت كند با انتقال او به بولتون موافقت كرديم. مديرعامل باشگاه ابومسلم تصريح كرد: تيموريان براي انجام مذاكرات نهايي فردا به كشور انگلستان سفر خواهد كرد. براي عقد قرارداد نهايي نيز مدير بولتون به ايران ميآيد تا قرارداد رسمي در كشورمان امضا شود. شفق يادآور شد: اينكه يك بازيكن ايراني به صورت مستقيم از ليگ ايران به كشورهاي اروپايي ترانسفر ميشود ، مايه خوشحالي ما است. با توانايي كه از تيموريان سراغ داري م، به موفقيت او در بولتون خوشبين هستيم.
بدين ترتيب تيموريان از فصل آينده با پيراهن بولتون در ميادين فوتبال حضور خواهند يافت.
اين بازيكن جوان در جامجهاني 2006 ستاره تيم ايران لقب گرفت و با ارايه بازيهاي مطلوب توجه همگان را به خود جلب كرد.
در اين ميان پيشنهاد بولتون در نوع خود جالب توجه بود چرا كه اين امكان فراهم شده بود تا يك بازيكن ايراني در ليگ پرفشار انگليس تواناييهاي خود را نشان دهد.
تيموريان پس از مذاكره مقدماتي با مسوولان بولتون در تست پزشكي اين تيم شركت كرد و پس از موفقيت در اين آزمايش پاي ميز مذاكره نشست.
مذاكرات طرفين سرانجام نتيجه داد تا تيموريان فصل آينده را در ليگ برتر انگليس سپري كند.
تيموريان اين توانايي را دارد كه ليگ انگليس نيز شايستگي هاي خود را نشان دهد.