اینو بزن ببین چی پیش میاد :n02: مودمش رو فروختم ندارم مگر نه خودم تغییرات میدادم و میذاشتم برا دانلود تا همه استفاده کنندنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
اینو بزن ببین چی پیش میاد :n02: مودمش رو فروختم ندارم مگر نه خودم تغییرات میدادم و میذاشتم برا دانلود تا همه استفاده کنندنقل قول:
فدای محبتت این اخریه ریخته شد خیلی هم نمای شیکی داره ولی موقع باز کردن بعضی قسمتا همون لامذهب میاد
خیلی واسه ما زحمت کشیدی دوست فوق العاده محترم و نازنین
حالا تا چی پیش بیاد
چیز جدیدی به ذهنت اومد بازم از ما دریغ نکن
ممنون
خواهش میکنم . مودم دستم بی افته خودم تست میزنم تا بفهم این چرا میاد و چطوری میشه ردش کرد یا واردش شد .نقل قول:
عزیز فریمور جدیدتر چیزی نیست که بزنم شاید حل بشه
چون دیگه مطمئنم مشکل از مودمه وچون سخت افزاری هم نیست و وب یو ای رو هم زیاد تست زدیم میمونه فریمور
اگه چیزی داشتی زحمتش رو بکش ممنون
اخرین ورژن مود شده برای مدل شما همین فریمور هست ببنید این رو مودم نصبه ؟نقل قول:
عزیز دمت گرم درست شد
خیلی ممنونم واقعا زحمت کشیدی
پس شدنقل قول:
این وب یو ای + این فریمور
این فریمور با اولین وب یو ایی که فرستادی
البته با وب یو ای جدیده که گفتم خیلی ظاهر شیکی داره هم کار کرد بی مشکل منتها بر خلاف امکانات به روزتر وظاهر شیکترش متاسفانه تو قسمت بازگشت به تنظیمات کارخانه دکمه okیا applayدر کل دکمه تایید نداره واگه یه وقت نیاز به رستور دیفالت باشه نمیشه انجام داد
دمت گرم
فقط یه سئوال با وجودی که گزینه sd sharingرو onکردم ولی تو هیچ قسمت مودم علامت sdنیومد فقط به همون صورت قبل باید از وب خارج شد و از strage مودم وارد sdشد
راهی نداره که بشه با نصب به روتر به صورت وایفای شارینگ بشه؟
تست نکردم تا به حال باید به روتر وصل کنید و ببنید sd رو رو هم علاوه بر اینترنت میتونه وای فای کنه و شر بکنه . این مشکلات هم از همون وب یو ای ها هست و چون مود میشن حتما در بعضی قسمتها دارای باگ هستن .نقل قول:
با سلام
لطفا نحوه انلاک کردن lh96 ایرانسل رو بزارید
با سلام خدمت همه دوستان
بهترین فریم ور واسه مودم آنلاک شده هواوی TF i60 چیه ؟
ممننون میشم کسی راهنمایی کنه
رایگان نیست و فروشی هم نیست و عمومی هم نیست. فقط مودم رو میفرستید و هزینه رو پرداخت میکنید و دوست خوبمون حمید آقا براتون انلاک میکنند و میفرستن .نقل قول:
به این تاپیک مراجعه کنید :
یا از های وب استفاده کنید یا خود ایرانسل . های وب پوشش باندها تکمیل هست ولی باگ voip داره در عوض ایرانسل باگ voip نداره و مشکل عدم پوشش کامل باندهای 4g رو داره و فقط از باند 3 و 7 fdd پشتیبانی میکنه .نقل قول:
فریم ورهای رسمی رو از کجا میتونم تهیه کنم ؟
نقل قول:
ضابر جان میشه لطفا لینک دوتا از بهترین فریم ور ها برای tfi60 رو بهم بدید که من از بینشون یکی رو انتخاب کنم ... ممنون میشم:n12::n12::n12:
- - - Updated - - -
نقل قول:
صابر جان میشه لطفا لینک دوتا از بهترین فریم ور ها برای tfi60 رو بهم بدید که من از بینشون یکی رو انتخاب کنم ... ممنون میشم:n12::n12::n12:
- - - Updated - - -
نقل قول:
صابر جان میشه لطفا لینک دوتا از بهترین فریم ور ها برای tfi60 رو بهم بدید که من از بینشون یکی رو انتخاب کنم ... ممنون میشم:n12::n12::n12:
این قسمت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جستجو کن برا های وب و ایرانسل و 198 مود شده موجود هست . برا جنرال هم در جستجو این سایت مدل مودم رو بزن همش رو میاره :نقل قول:
خیلی ممنون از شما
دوستان آیا راهی وجود نداره که بشه مودم رو به طور مثال همین e3372یا هر مودم دیگه ای رو مجبور به موندن روی دکل خاصی کرد
به طور مثال دکلی که به خونه ما خیلی نزدیکتره و مشخصات انتن بسیار مرغوبتر ودر نتیجه ودر تست که گرفتم سرعت بسیار بهتری داره ولی چون پهنای باندش 15 بیشتر نیست هر کاری میکنم مودم بعد از چند ثانیه ودر بعضی مواقع بعد از چند دقیقه سوئیچ میکنه رو دکلی که مشخصات بسیار ضعیفی داره وسرعت بسیار پایین تری هم میده
اگه راهنمایی کنید لطف میکنید
من که رو مودم ها چنین امکاناتی رو ندیدمنقل قول:
داش شما به نظرت چگونه دکل میتونی عوض کنی:n13::n13::n13:نقل قول:
در مورد تنظیمات قسمت vowifiمودم tfi60 چه جوری باید sip اکانت رو اضافه کرد و قابلیت استفاده داره یا یه اپشن غیر فعاله؟
voip منظورتون هست ؟ باید اول اکانت خریداری نمایید بعدا طبق فیلم زیر وارد نمایید :نقل قول:
دادا اگه منظورت vowifi هست این مودم فاقد این قابلیت هستنقل قول:
به قول صابرجان همون نظره بالا باشه در غیر این صورت از گفته شما پشتیبانی نمیکند
تشکر از راهنمایی اتون ممنونم
سلام خدمت دوستان و اساتید آیا راه مطمئنی برای اضافه کردن قابلیت ussd در مودم E8372 وجود داره؟
دوستان مودمهای سیم کارت خور میزان انتن یا به عبارتی همون خطهای انتن رو بر چه مبنایی نشون میدن وکم و زیاد میکنن
به طور مثال تو اطاق بنده گوشیم نهایت یکی یا دوتا خط انتن بده (محل ما پوشش ضعیف ایرانسل داره) با مودم 3372 هم نهایت 2 تا لول داره با انتن outdoor فقط رو 1800 4 تا انتن میده با مشخصات تقریبا خوبsnr8و rsrp-78 و rsq-6ولی مودم tfi60میبینی با snr منفی تمام 5 تا لول انتنش پره و رو یه فرکانس دیگه با snr18نهایت 4 تا لول انتن داره
میخواستم بدونم کدوم یک از این مشخصات لول انتن رو تعغیر میده چون سرعت نت بارها من تست زدم اصلا با میزان لول انتن تناسب نداره گاها با 5 تا لول انتن سرعتش کمتر از موقعی هست که مثلا 3 تا لول داره البته تو باندهای متفاوت
فقط به :نقل قول:snr8 و rsrp-78 و rsq-6 توجه کنید نشون دادن انتن در هر مودمی باهم فرق داره و اکثرا هم درست نیست .
باید وب یو ای مود شده بر روی دانگل مورد نظر نصب کنید .نقل قول:
دقیقا تایید میشه ممنونم
این روش که مشکلی برا مودم پیش نمیاره؟اگه امکانش هست لینک آخرین ورژن و رو معرفی کنید ممنوننقل قول:
نه مشکلی نداره البته مودمتون اجازه نصب رو بده و به دیتا لاک کد گیر نده و اونو نخواد . دیتا لاک کد هم یا از طریق محاسبه کننده های انلاین با استفاده از imei یا از طریق استخراج یک سری کد با برنامه dc-unlocker باید بدست بیارید . کلا هم نتونستید وب یو ای بر روی دانگل بزنید حتما باید پشت دانگل باز بشه و از طریق لودر این کار انجام بشه . در کل فریمور و وب یو ای های دستکاری شده بیشتر از طریق لودر قابل نصب هستند .نقل قول:
در مرحله ای که دنبال پورت میگرده(مرحله2) بعد یه مدت ارور پورت میده مشکلش چیه؟:n13:نقل قول:
با نسخه فریمور مودم شما همخوانی نداره و نمیشه اینطوری نصب کرد و باید پشت دانگل باز بشه و با لودر زده بشه یا از نسخه دیگری از فریمور به همراه وب یو ای استفاده بشه اونم معلوم نیست باز اخطار بده یا نصب کنه باید تست کنید . کلا هیچی جواب نداد مجبور به باز کردن پشت دانگل و اتصال بوت پین و نصب از طریق لودر میشید .نقل قول:
ممنون از پاسخ شما و وقتی که میزارید:n40: با این حساب و با توجه به گرون شدن زیادی این مودم به دردسراش نمیارزه و هر ماه سیم کارت رو میزارم تو گوشی و بسته شبانه فعال میکنم:n28: و از خیر این کار گذشتم:n27:
اصلا خطری نداره این کارها و اگر علاقه مند باشید به ریسکش می ارزه خود من رو مودم 2 میلیونی هر کاری انجام دادم :n02: . در ضمن احتمال داره بدون نیاز به باز کردن پشت دانگل هم بتونید فریمور و وب یو ای روش نصب کنید .نقل قول:
اینو صابر جان درست میگه به ریسکش میرزه یا با میاد یا نمیاد اراده شما اهمیت داره...نقل قول:
اگه انسان اراده داشته باشه هواپیما رو هم میخره
خب پس لطفا نرم افزارهای لازم رو همراه مختصر آموزش زحمت بکشید بزارید در سرچ یکی از سایتها دیدم که نوشته ممکنه در آینده مشکل ساز بشه و اگه واقعا مشکل خاصی ندارید پرهیز کنید البته مدل دیگه ای از هواوی بود:n33:نقل قول:
سلام میخواستم درمورد اینکه برد مودم b612چه قسمت هایی داره چه قطعاتی توش بکار رفته اطلاعات بدست بیارم...کسی اطلاعی داره؟فریم ور رو کدوم قطعه قرار میگیره؟بردش avrهست؟