بچه ها چند وقت نیست به نظرتون مصرف شاتل بالا رفته باشه؟ من دو روز یکبار یک گیگ از دست میدم ویندوزمم ده هست همه سوراخاشم بستم
Printable View
بچه ها چند وقت نیست به نظرتون مصرف شاتل بالا رفته باشه؟ من دو روز یکبار یک گیگ از دست میدم ویندوزمم ده هست همه سوراخاشم بستم
در این مورد مثل اینکه هیشکی تجربه ای نداشته :n13: .نقل قول:
یه سوال دیگه دارم از بچه هایی که شاتل دارن . شما مثلا سرویس 512 می گیرین بعد شاتل براتون پهنای باند حداکثری رو می بنده مثلا 10 یا 16 مگ. حالا سرعت دریافتتون چقدر هست؟
خیر نسبت به بقیه شرکتها واقعا بصرفه تره
منظور حجم دزدی نداره
روی هر سرعتی برات ببندن، تقسیم بر 8 کنی سرعت دانلودت میشه. مثلا اگه خطت بکشه و رو 16 ببنندن با سرعت 2مگابایت در ثانیه دانلود میکنی:n39:نقل قول:
منم تا حالا مشکل حجم دزدی نداشتم
سرعت هاي بالاي ١٢٨ ارتباط مسقيم با سرعت آپلود شما داره وگر نه دانلود حداكثر سرعت پورت و خط شماست كه تعيين كننده
اينم از سياست هاي خوب شاتل هست
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk in JAVAD
نقل قول:با سپاس از پاسخ شما . مشکلی که من دارم الان اینه که هر روز که خطم رو چک می کنم یه پهنای باندی داره:n13: یه روز 16 یه روز 12 یه روز 10 یه روز 11. انگار یه نرم افزار تقسیم بندی می کنه به صورت خودکار . مگه این کار توسط اپراتور انجام نمی شه؟.نقل قول:
سلام دوست مننقل قول:
نه اتومات انجام ميشه
هر دفعه كه قطع و وصل ميشه بالاترين سرعت پورت به شما تعلق ميگيره
مگر اينكه دستي محدود كنن
حداقل شاتل اينجوريه
البته شركت هاي ديگر هم به نظر دارن كم كم دنبال ميكنن
اين اتفاق روي خطهايي كه نويز داره ميافته كه هرسري بر طبق نويز خط خود مودم سرعت رو بالا پايين ميكنه من خودم سرويس ارت ٦ دارم واي چون خطم مورد داره يه وقتا مياد روي ٢ مگ يه وقتا ١ مگ يه وقتا هم فول
Sent from my iPhone using Tapatalk
دوستان من از اسیاتک درخواست تخلیه دادم
میخوام بیام رو شاتل؟
نیام بنظرتون خوب نیست؟؟؟
من راضی هستم، امکانش هست شما یه تست یه ماهه بزن . هر مرکز مخابراتی فرق می کنه برای هر شرکت می تونه متفاوت باشه.نقل قول:
پ.ن : رضایت من در حدی هست که از سال 90 روی شاتل هستم.البته در این چند سال مشکلاتی هم بوده ولی در مجموع بقیه سرویس ها رو می بینم:n04: خیلی از انتخابم راضیم:n19:.
پس راضیینقل قول:
شبانه هم داره شاتل؟ خوبه یا نه؟
- - - Updated - - -
پس راضیینقل قول:
شبانه هم داره شاتل؟ خوبه یا نه؟
قبلا شبانه رایگان بود، الان یه درصدی روی سرویس می کشن تا دانلود شبانه رایگان هم داشته باشین به این صورت که مثلا ECO128-NFG* بدون ترافیک تشویقی شبانه هست و ECO128 با ترافیک تشویقی شبانه. همینطور سایر سرویسها ...نقل قول:
من راضی هستم، باز هم تکرار می کنم رضایت یا عدم رضایت من و یا سایر دوستان نمی تونه ملاک خوبی برای شما باشه چون هر مرکز مخابراتی فرق می کنه برای هر شرکت می تونه متفاوت باشه.
برای همین اگر دنبال یه سرویس بلند مدت هستین دو راه بیشتر ندارین : تست با یه اکانت کوتاه مدت مثلا یک ماهه یا سوال و بازدید از دوستانی که در یک مرکز مخابراتی مشترک با شما از شرکت مورد نظرتون اینترنت دارن
سلام
سرویس آرت 1 چطور هستش؟
سرعت اولیه چقدره؟
چه حجمی سرعت بالا داره؟
بعد از تموم شدن حجم سرعت بالا سرعت روی چند میاد؟
سلام میخوامن برای این یه ماه جشنواره شاتل لند ، شاتل بگیرم
سرعتاش فرق میکنه یا مثل پارس آنلاین فقط نمادینه؟ مثلا 4 مگ با 8 مگش فرق داره؟
راستی هنوز امکان انتقال فایل به آپلود سنترش و دانلود از اون طریق وجود داره؟
سلام دوست مننقل قول:
جشنواره سرعت تا ١٦ هست
آپلود زير يك اگر آپلود داري سرعت دار بگير
آپلود با سيستم مشكل نداره ولي با گوشي من نتوتستم هنوز
جشنواره نه، 1 ماهه میخوام بگیرم ، فقط برای این طرحی که از سایت شاتل لند میشه رایگان دانلود کرد،نقل قول:
خطتتون هر چی بکشه همونو میبندن صد در صد فرق داره 4 مگ با 8 مگنقل قول:
بله باید مشترک شاتل باشین و عضو بشین تو شاتل لند اونوقت 150 گیگ میتونین آپلود کنین به صورت رایگان(هم مستقیم و هم به صورت ریموت(انتقال فایل)) من از همین طریق تا حالا 72 گیگ از شاتل لند دانلود کردم
نقل قول:
نوشته شده توسط saeed_punisher2013 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
* خطم هرچی بکشه رو همون میبندن پس عملا خریدن سرویس 4 مگ یا 8 مگ فرقی نداره درسته؟ به فرض 128 یه ماهه بگیرم میتونم 1 مگابایت دانلود بگیرم با IDM?
** به نظرتون برای بعد از عید هم تمدید میشه این دانلود رایگان؟
*** راستی توی یک ماه چند گیگ میشه گرفت توی این طرح؟
لطفا به هرسه سوالم پاسخ بدین :n40:
وایرلس شاتل ! موندم چرا نه خبری از سرعت و نه کیفیت و نه PING هایی هست که تو تستای بقیه دوستان میدیدم !
اکو 8
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جالب اینکه سرویس ADSL که ازشون روی خط دارم اونم خطی با نویز بالا بهتر از سرویس ptp شون هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله شما چه 128 کیلوبیت بخرین چه 8 مگابیت خطتتون بکشه 15 میبندن براتون(البته به مرکز مخابراتیتون هم بستگی داره که پهنای باند کافی موجود داشته باشن یا نه)تفاوت سرویس ها تو زمان های اوج مصرف هست به این صورت که کسی که 8 مگ خریده نسبت به شما که 128 کیلو خریدین در دسترسی بیشتر به پهنای باند بیشتر اولویت دارهنقل قول:
والا اونو دیگه من نمیتونم بگم که تمدید میشه یا نه از خودشون زنگ بزنید بپرسید دفعه قبل که تمدید شد یک ماه
دفعه قبل که سقفش 100 گیگ بود ولی کسایی بودن که بیشتر از 150 گیگ هم برداشته بودن من خودم 92 گیگ برداشته بودم ولی این دفعه هیچ سقفی هم تعیین نکردن و تا الان 73 گیگ دانلود کردم دیگه چیزی پیدا نمیکنم که دانلود کنم :n31:
طرح هاي سرعت دار فقط به خاطر تفكيك سرعت آپلود ميباشد
نقل قول:
نوشته شده توسط saeed_punisher2013 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنونم ، پس سیاستش دقیقا مثل پارس آنلاین هستش، و تو اوج مصرف فقط اولیت بندی میشه، من که صرفا برای همین ماه شاتل میگیرم، چی بکیرم که هم بصرفه باشه هم اینکه سرعتش مطلوب باشه، 128 رو شاید اذیت کنند یا محدود کنند...
----
پس خدارو شکر این ماه از محدودیت حرفی زده نشده، دفعه قبلی رسما محدودیت اعلام شده بود؟
___
راستی این سرویس جریانش چیه؟ 9900 تومن بدم ، برای یکسال کامل؟؟؟؟؟ :n04:
بله،نه 128 خیلی هم خوبه من خودم ECO128-NFG (دانلود شبانه نداره)خریدم خطمو فعلا رو 4 مگ بستن ولی قراره بیشتر کنن و 15 ببندن،من پیش خودم گفتم مگه مرض دارم وقتی هم 8 مگ رو 15 میبندن هم 128 کیلو رو 15 میبندن پول اضافه بدم ؟؟ 128-nfg قیمتش 13900 هست ولی ECO8192-NFG هم 37900 در حالی که سرعت و حجم یکسانی دارن(یک ماهه)،تو ساعت اوج مصرف هم سرعتش اونقدا هم پایین نمیاد که نشه تحمل کرد خیلی هم خوبه،به نظر من همون 128 رو بخرین خیلی خوبه اول بپرسین که چند میبندن خطتون رو توصیه میکنم حتما صداشون رو هم ضبط کنین که بعدن نتونن بزنن زیرشنقل قول:
نه اینبار چیزی نگفتن دفعه پیش 100 گیگ اعلام شده بود
نمیدونم والا اون برای مشترکین جدید هست نمیدونم کیفیتشون چیه
اینکه برای شما پهنای باند بیشتری در نظر می گیرن و یا سرعت شما بیشتر از سرعت قرار دادتون هست یه پروموشن هست و هیچ تعهدی برای شرکت نیست و راهی برای جذب مشترک بیشتر هست . همین الان هم سرعت و پهنای باند شما رو کاهش بدن شما نمی تونید اعتراض کنید پس دوستان رو به اشتباه نندازید.نقل قول:
فعلا شرکت این پروموشن رو در جاهایی که می تونه ارائه می کنه ولی این حقی برای شما ایجاد نمی کنه.
در جواب اون دوستمون هم باید بگم با توجه به مطالبی که گفتم معمولا پهنای باند حداکثری(با توحه به کشش خط شما) و سرعتی بیشتر ( نه به اندازه پهنای باند در اختیارتون و با توجه به سرویس خریداری شده) از قرار دادی که دارین رو ارائه می دن.
سلام دوست من
دقيقا به اندازه پهناي باند هست
صبح بنده با ١.٨ مگابايت دانلود ميكردم
كه حدودا ١٥ ميشه مابقيش هم مربوط به آپلود ميشه
سلام دوست من
دقيقا به اندازه پهناي باند هست
در قرارداد هم ذكر شده تا ١٦ مگ
صبح بنده با ١.٨ مگابايت دانلود ميكردم
كه حدودا ١٥ ميشه مابقيش هم مربوط به آپلود
صحبت اشتراک های یکساله جشنواره نیست. چون بقول شما ذکر شده همونطور که در تصویر مشخصه. موضوع اشتراک هایی هست یک یا چند ماهه مثل ECO128-NFG و یا غیره.نقل قول:
نقل قول:
خوشبحالت مهدی جان من که سرم کلاه رفت با سرویس PTP شاتل
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم کیفیت سیگنال
دقيقا چقدر در مياد اين وايرلس
چقدر سرعت رو حداقل تضمين ميكنن
از دیروز وضعیت پینگ خوب شده. در حالت عادی پینگ شاتل قم زیر 200 نمیاد.نقل قول:
دوست عزیز من کسی رو به اشتباه ننداختم من شرایط رو کامل براشون توضیح دادم و اگه دقت کنی بهشون توصیه کردم که اول بپرسید بعد سرویس مد نظرتون رو بخرین،پروموشن اینا همش حرف مفته نمیتونن منت سر کسی بزارن که برات زیاد میبندیم هر چی بیشتر ببندن برا خودشون به همون اندازه سود داره چون حجم بیشتری مصرف میشه و در ضمن همه شرکتا الان چندین برابر سرعتی که قراداد بستن رو ارائه میدن (عاشق چشم و بروی منو شما نیستن فقط به فکر جیب خودشونن)پس هیچکدوم نمیتونن منت بزارن که ما برات بیشتر میبندیم و لطف میکنیم بهت اگه کم ببندن به شخصه میرم از یه شرکت دیگه نت میگیرم من مثل شما نیستم که هر چی رو به خوردم بدن با همون قانع بشم، خیلی سفت و سخت جلوشون وایمیستم و محکم حرفمو میگم و حقمو میگیرم اگه میبندن که هیچ نبندن خیلی راحت جمع آوری میکنم میرم یه شرکت دیگهنقل قول:
نقل قول:
شما سرویستون چیه دقیقا؟
من میخوام این سرویس یکساله رو ( بالاتر عکسشو گذاشتم ) بگیرم اما چون سرویسش اسمی 128 میترسم مثل این دوستمون بیت ریت خط رو روی 4 مگ ببندن
من تا بخوام پیگیری کنم که بیت ریت بالا ببرن چشنواره شاتل لند تموم شده، :n35: نظر شما چیه؟
نقل قول:
دوست عزیزم مرسی از توضیحات قبلیت
حقیقتش منم مثل شمام و تا حالا شرکتم زیاد عوض کردم، اما الان یه مدته دانلود درست حسابی نداشتم و تو خماری دانلودم ،
برای همین میخوام از این جشنواره شاتل لند که گذاشتن نهایت استفاده کنم،
از خودشون که پرسیدم گفتن هرجقدر بکشه میبندیم، اما دوستمون بالاتر گفته که فعلا برا من 4 مگ بستن ،
الان منم امروز قصد داشتم برم شاتل، اما سر همین سرویس هنوز موندم که چی بگیرم، از طرفی من خودم نت دیگه ای دارم و این شاتل رو فقط تو جشنواره های اینچنین میخوام استفاده کنم برای همین این سرویس یک ساله 9900 تومان ( با نصب 17 تومن) خیلی خیلی برام به صرفست
اما میترسم هم خط رو بالاتر نبندن اصلا،
8 مگش 43 تومنه( 1 ماهه) با 4 گیگ ترافیک ، زیاده به نظرم :n35: ( من الان تو های وب - 8 مگ با 40 گیگ ترافیک رو میگیرم 45 حدودا)
خواهش میکنمنقل قول:
من با همون 4 مگ روزی بالای 10 گیگ میتونم دانلود کنم
اینم مدرکش که حتی 17 گیگ هم برداشتم تو یک روز
بازم میگم حتما قبل خرید پرس و جو بکنید
نقل قول:
سرویستون 128ـه؟ و روی 4 مگ بستن ؟؟ درسته میشه دانلود کرد ولی اگه مثلا 16 هم نه، 12 مگ هم میبستن میشد ساعتی 5.5 گیگ دانلود کرد!!!! یعنی تو 2 ساعت 10 گیگو گرفت راحت!
در مورد پرس و جو هم قبل خرید همه حرفا قشنگه!
سلامنقل قول:
همين جشنواره
٦٠ گيگ ٧٧ دراومد
عالي عالي
اسم ١٢٨ نياورده نوشته تا ١٦
سرعت حداكثر ساپورت پور
هر سرعتي هم بگيرين اگر پورت نكشه مياد پايين
نقل قول:
سلام
ببخشید من اون قسمت قرمز رو متوجه نشدم .
در مورد اسم سرویس هم چرا اتفاقا نوشته 128 ، اگه برین توی سایت شاتل و برای خرید این سرویس رو انتخاب کنید، کد اسم سرویس 128 داره :n39:
اون دوستمون که می تونن حقشون رو بگیرن خیلی عالی
ولی برای اونهایی که نمی تونن بگم که :
اگه از جشنواره استفاده کنید . تمام اشتراک هاش یکساله هست و با حداکثر پهنای باندی و حداکثر سرعتی که خط شما می کشه. ( اینجا شما می تونید طبق قرارداد یکساله خودتون نسبت به کاهش پهنای باند و سرعت از حداکثر اعتراض کنید)
اما اگه روال عادی باشه و اشتراک های عادی همونطور که قبلا گفتم حقی برای شما ایجاد نمی شه و پروموشن هست و معمولا خیلی بیشتر از قرار دادتون برای شما خط بسته می شه.( حالا به هر دلیلی یا عاشق ابروی ما هستن یا فکر جیب خودشون) ولی شما نمی تونید قانونا اعتراضی داشته باشین.
سلامنقل قول:
چطوریه که اشتراک یک ساله حق اعتراض ایجاد میکنه؟ اونم با این قیمت ویژه (کمتر/ در مقایسه با سایر سرویسها) ولی ماهانه نمیکنه؟