البته 2روز پیش یه بسته گرفتم وصل شدم به نت دیدم هیچی پیج ـی باز نمیکنه و فقط پیامهای لاین و وایبر میاد حتی تست سرعتم نمیشد بگیری تو 3 منظقه از شهر تست کردم همینطور بود!
Printable View
البته 2روز پیش یه بسته گرفتم وصل شدم به نت دیدم هیچی پیج ـی باز نمیکنه و فقط پیامهای لاین و وایبر میاد حتی تست سرعتم نمیشد بگیری تو 3 منظقه از شهر تست کردم همینطور بود!
برای من 10 روز گذشته اما شارژ دزدیده شده برگشت نخورده اینقدر زنگ زدم به 700 بیشتر از شارژ خورده شده هزینه شده. یکی از ایرادای ایرانسل شارژ دزدیه متاسفانه خود اپراتور گفت سرمون شلوغه از بس از این پرونده ها داریم!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
تست ۳جی کرج
البته این بهترین حالتشه که آنتن پر بود!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my ASUS K00E
جدای از حجم خوری بیش از اندازه، واقعا دو گیگ برای این پهنای باند خیلی کمه .با یک چک ایمیل و باز کردن چند صفحه میبینی 200 مگ حجمت رفته .
درود بر شما هم ميهن گلم.نقل قول:
به صورت خودكار گوشي شما اگر سيگنال قوي تري از نسل بالاتر به آن برسه بهش وصل ميشه.
اما برنامه هايي در صفحه زير هست كه مي توانيد آزمايش كنيد.
لينك هاي پلي استور را مي توانيد در سايت زير بزنيد و دانلود كنيد.
شاد باشي
دوستان رفیق من گوشی هوآوی داره مدل g610 ولی نمیدونه چطوری باید وصل بشه به 3g باید چکار کنه؟
تبریز - موزه اذربایجان (تست اول با سرور آرارات)
دانلود از varzesh 3
یه apn جدید بسازنقل قول:
اسمشو بزار Iramcell-3G
Apn: mtnirancell
بدشم باید تو محدوده انتن دهی باشی
Apn های قبلیتم پاک کن
Sent from my C2305 using Tapatalk
سلام دوست عزیز منم روز اول که بسته خریدم همین مشکل شما رو داشتم و نمیشد اسپید تست بگیرم حتی پیج های اینترنتی هم باز نمیشد بعد رفتم تو قسمت تنظیمات gprs قسمت Apn پ ر ا ک سی رو پاک کردم مشکلم کاملا حل شد و خیلی راحت الان هم اسپید تست میگیرم هم دانلود میکنم هم راحت سایت باز میکنم سرعت دانلودم بین 600 تا 1200 هست( بسته شبانه 24 گیگ دارم ) کرجنقل قول:
شما پ ر و ک س ی ها رو کاملا پاک کردین؟؟؟
ایرانسل اینجا از بس افتضاح شده که یه پیج ساده رو هم نمیتونه به خوبی باز کنه!
3G همراه اول با اون سرعت 256 کیلوبیت محدود شدش بهتر پیج باز میکنه
من نمیدونم اینهمه میگن پوشش با سرعت داره انجام میشه به هرجا هر شهری استانی زنگ میزنم به بچه ها به جز همون شهر های قبلی که تا اول شهریور هم بودن دیگه هیچ شهری اضافه نشده
یعنی واقعا ایرانسل بخواد میتونه ولی انگار دلش نمیخواد به سرعت پوشش بده، فعلا داره سودشو میبره بدجوری سر این نسل سوم
اقا از کجا میشه فهمید که مسیر اینرنت از کجا رد شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سیمکارت ایرانسلو بذاره اسلات 1نقل قول:
دیتای گوشی رو روشن کنه
اگه میخواد گوشی رو به سیستم وصل کنه از گزینه more بره حالتی که میخواد رو انتخاب کنه
اگر میخواد با گوشی تست کنه که فقط کافیه دیتا روشن باشه
تو cmd تایپ کنید:نقل قول:
tracert -d 8.8.8.8
اولین ip خارجی میشه مسیر اینترنتتون
گوشی رو روت کردم.ولی هیچ کدومش کار نگرد متاسفانهنقل قول:
*#*#4636#*#*نقل قول:
توی گوشی huawei p6 این کد کار نمیکنه.دیوانه شدم از بس جستجوی شبکه رو زدم 3g رو انتخاب کردم ولی باز برگشت روی 2g.گوشی رو روت کردم ولی نرم افزار های خاص هم کار نمیکنند.کسی نظری نداره؟نقل قول:
یکم صبور باشید.3 هفته میومدم اینجا میدیدم که همه سرعتا بالاس منطقه ما 128 شده! الان درست کردن شمال غرب تهرانو با اینکه هنوز قطعی داره ( طبیعی هم هست ) ولی سرعت تا 12 مگ هم میره که تستاشم گذاشتم اینجا قبلا..نقل قول:
به قول پشتیبانی ایرانسل که بهم گفت ، فعلا خیلی از دکل ها تجهیز نشدن که بزودی با سرعت پوشش دهی گسترده تر که شد مشکل حل میشه :n06:
سلام امروز سرعت یکم اومده پایین ولی پینگش هنوز خوبه:
مکان: قم، پردیسان
آقا لابد جایی که هستی سیگنال 3g بحدی ضعیفه که گوشی خودکار میره رو 2gنقل قول:
شما رو only wcdma هم بذاری هیچ فرقی نمی کنه فقط مواقعی که سیگنال 3g لاست میشه،بجای اینکه بره رو 2g شروع به جستجو میکنه و اون لحظه انتن روش ضربدر قرمز میزنه
من از دیروز با 3 تا گوشی متفاوت تست کردم به lte وصل نشد با اینکه lte رو نشون میده !!!
گوشی ها: Sony Z2 & Samsung S4 9505 & Sony SP
این هم با Z2 :
مکان های تست شده تبریز عباسی ایستگاه طاق و آخر عباسی :n27:
ايشالا خدا بهم صبر بيشتر بده چون صبرم ديگه كم كم داره لبريز ميشه
اي بابا
فعلا با جمله شايد اين جمعه بيايد دارم خودمو دل گرم ميكنم
از اول پراکسی خالی بود با 3 گوشی امتحان کردم همینطوری هستنقل قول:
عزیز گوشی خودم سیکنال 3g داره 3 خط بعد اون نداره من دارم مگیم نمیتونم بذارم فقط رو حالت 3g رفتم تو بیشتر همش 2 جی بود چیزی به نام 3g وجود نداشتنقل قول:
الان شما دقیقا چرا پست منو نقل قول کردی؟!نقل قول:
من برای مشکل کاربر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اون پست رو نوشته بودم
سلام
بسته ۲۴ گیگ شبانه
کرج منطقه شاهین ویلا
۲۳ شهریور ۹۳
Sent from my ASUS K00S using Tapatalk
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
آقا خود ایرانسل میگه با این سیم کارتها فقط میشه به 2G و 3G وصل شد. بنابراین قاعدتا در اون نقاطی که اینترنت 4G فعاله با این سیم ها نمیشه در شبکش رجیستر شد. درست میگم یا نه؟
همین الان
تهران شهرزاد
آپدیت: حدود نیم ساعت بعد!
دوستان این مشکل کم کردن شارژ هم برا من اتفاق افتاده همین چند شب پیش.اول ی بسته شبانه ی گیگ گرفتم بعد صبح نگاه کردم هم بسته صفر شده هم شارژ دیتا هم خاموش بود.واقعا عجیب شده این سیستمشون
دوست عزیز موقع عکس گرفتن از ص دکمه های ترکیبی Alt+PrntSc رو بگیر تا فقط از پنجره ی مورد نظرت عکس بگیره نه از کل صنقل قول:
دمت گرم، رفیق. چه تریک بهدردبخوری بود این ترکیب.:n06:نقل قول:
طبق گفته ایرانسل،برای استفاده از بسته شبانه،ساعت 2 بابد دیتارو خاموش روشن کنینقل قول:
دوستان چند مدتی هست ، وقتی نگاه میکنی که چقدر از حجم مونده، در ادامه ش مینویسه، بسته نامحدود 0 کیلو بایت در 0 روز!!
ایرانسل بسته نامحدودم گذاشته مگه؟!! ( من که همچین بسته ای نمیبینم ! )
Mobile Broadbandنقل قول:
پهن باند همراه
9 روز پیش 1000شارژم ازم کم کرد بدون اینکه اینترنتم رو وصل کنه شکایت کردم الان زنگ زده که مصرف آزاد داشتی!!!گفت برو تو استفادع از داده ـی گوشیت ببین الان رفتم میبینم همش 4 کلیوبایت اون روز مصرف کردم!!دوباره میرم تجدید نظر میزنم!
دیروز دو گیگ خریدم یکماهه قانونا باید مدت روز و اضافه میکرد به بسته قبلی از قبلی 13 روز مونده بود اما همون یکماه حساب کرد. ضمن اینکه بعد از 11 روز هنوز شارژ چهار هزارتومانی دزدیده شده از من برنگشته.نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
به 195 حتما شکایت کن
مرکز شهر اهواز هم تحت پوشش قرار گرفت . تست امروز از مرکز شهر ( خیابان امام ) :n01::
محتوای مخفی: تست سرعت
سلام . شما عجله کردین . باید فقط یک یا دو روز قبل از تمام شدن بسته , بسته ی جدید بخرین تا باقیمانده ترافیک قبلی اضافه بشه به بسته ی جدید .وقتی بسته میخرین مدتِ بسته ی قبلی باطل میشه و فقط ترافیکش اضافه میشه به بسته جدید پس بهترین وقت برای خرید بسته ی جدید یک روز قبل از تمام شدنِ بسته ی قدیمی هستنقل قول:
مبارکهنقل قول:
یکم صبر کنی سرعت بیشتر میشه
پوشش دهی هنوز کامل نیست