ممنوننقل قول:
برای گوشی G705 و W980 رو میخوام
ممنوننقل قول:
برای گوشی G705 و W980 رو میخوام
من یک گوشی w700 دارم که اگر با آن 45 دقیقه با آن آهنگ گوش بدهم 40٪ باطری خالی میکند!
سئوالات :
1. علت خالی شدن سریع باطری گوشی چیه ؟
2. چند ساعت معمولاً میتوان با گوشی آهنگ گوش داد؟
3. آیا با تعویض باطری مشکل حل میشود یا باید یک باطری یدکی داشته باشم؟
4. آیا شارژر سونی اریکسونی هست که باطری را مستقیماً در آن قرار دهیم تا شارژ کند؟
یک سئوال بیربط به این مشکل :
5. سیستم همراه اول 2G است یا 3G ؟
برای این مدل گوشیها ، این روش جواب نمیدهنقل قول:
چون این روشو روی گوشی خودم امتحان کردم و فایل آلارم رو حذف کردم ، گوشی یه آهنگ مزخرف تر رو جایگزین کرد
یادمه برای گوشیهای قدیمی تر جواب میداد
اگه پچی نباشه ، بالاجبار باید از سایلنت استفاده کنید
1. میتونه ناشی از تقلبی بودن باتری باشهنقل قول:
من یک گوشی w700 دارم که اگر با آن 45 دقیقه با آن آهنگ گوش بدهم 40٪ باطری خالی میکند!
سئوالات :
1. علت خالی شدن سریع باطری گوشی چیه ؟
2. چند ساعت معمولاً میتوان با گوشی آهنگ گوش داد؟
3. آیا با تعویض باطری مشکل حل میشود یا باید یک باطری یدکی داشته باشم؟
4. آیا شارژر سونی اریکسونی هست که باطری را مستقیماً در آن قرار دهیم تا شارژ کند؟
یک سئوال بیربط به این مشکل :
5. سیستم همراه اول 2G است یا 3G ؟
طرز کار باطری شما زیادم بد نیست ، البته طبیعی هم نیست
2. به باطری بستگی داره
3. احتمالا
4. بله ، یه سری شارژر سرخود هست که دو تا شاخک داره برای قرار دادن قطب + و - باطری و به برق وصل میشه
اشکال این شارژر اینه که دیر شارژ میکنه (حدودا 3 4 ساعت) و نمیدونی چقدر شارژ شده
البته شاید بهترش هم به بازار اومده باشه که من خبر ندارم
5. سیستم همراه اول edge هست 2.75
ولی برای گوشی های فاقد edge ، نسل 2.5 رو ساپورت می کنه
سلام
مدل گوشیه من k800
چند وقته که هی خاموش میشه
نمی دونم مشکل باطری یا نرم افزاری مشکل پیدا کرده
با توجه به اینکه باطری تازه عوض شده
باتری فیکس گوشیو که میزاری شاید در عرض 1 ساعت 2 بار خاموش شه اونم وسط اس ام اس یا زنگ
ولی با باتری جدید شاید تو نیم ساعت 7 یا 8 بار
به نظر شما مشکل کجاست ؟
خودم می تونم حلش کنم یا ببرم بیرو ن ؟!
سلام
مدل گوشیه من k800
من هر وقت عكس ميگيرم بعضي از عكسها رو باهم قاطي ميكنه يا يه عكسي رو كه 3 ماه پيش گرفتم و پاك كردم رو با عكسي كه الام گرفتم قاطي ميكنه دليل چيه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
===========================
راستي
آخرين مدل سوني اريكسون از مدل K چي هستش
يه چيز ديگه
نميشه كاري كرد سوني اريكسون سيمبين بخونه
1- مموری استیک خرابه ، تعویضش کنیدنقل قول:
2- نمیدونم
3- خیر نمیشه
مرسی از این همه جواب !
با سلام به دوستان عزیز
مدتی است وقتی گوشی رو شارژ می کنم و علامت باتری فول بودن شارژ رو نشون میده .همون زمان گوشی رو خاموش روشن کنم شارژ باتری میشه مثلا 75% . به نظر دوستان ایراد از باتری هست یا شارژر؟
با سپاس
کامیاب و سربلند باشید
با سلام خدمت دوستان و اساتيد.
اول از همه عذر ميخام چون ميدونم اين مطلب بارها در فرم توسط دوستان ديگر مطرح شده و بطور کامل جواب داده شده است.
اما متاستفانه هر چي گشتم پيدا نکردم! براي همين از دوستان ميخام کمکم کنن تا بتونم اين مشکل و برطرف کنم.
خيلي لطف ميکنيد. من واقعا محدوديت زماني دارم. از اساتيد و دوستان خاهش ميکنم زودتر راهنماييم کنند! :11:
اخرین مدل SE از خانواده سری K گوشی K850 هست که دیگه سری K تولید نمیشه وبه جاش سری C اومدهنقل قول:
با استفاده از برنامه XS++ یه لوگ از گوشیتون بگیرید نشون میده بیشتر مواقع کد مورد نظر 0000 هستنقل قول:
احتمالا دو تا باتریتون استاندارد نیستنقل قول:
باتریهاتون آرم سونی اریکسون داره؟؟
بعد که 75 درصد میشه ، عادی باتری خالی میکنه یا به سرعت؟نقل قول:
ضمنا گوشیتونو خاموش کنید و بعدش شارژ کامل کنید
اولا مدل گوشیتون؟؟نقل قول:
ثانیا برنامه Setools2lit رو باز کنید ، دکمه unlock/rapair رو بزنید و بعد پسورد گوشیتون به 0000 ریست میشه
این روش برای گوشیهایی مثل k750 k550 k800 w850 w610 w810 و ... جواب میده
با سلام به دوستاننقل قول:
شارژش تقریبا زود خالی میشه.
با سپاس فراوان
کامیاب باشید
اولا مدل گوشیتون؟؟
ثانیا برنامه Setools2lit رو باز کنید ، دکمه unlock/rapair رو بزنید و بعد پسورد گوشیتون به 0000 ریست میشه
این روش برای گوشیهایی مثل k750 k550 k800 w850 w610 w810 و ... جواب میده[/QUOTE]
سلام دوست عزيز. سپساگذارم از راهنمايي و پيگيري تون.
مدل گوشي من P990 هست.
متاسفانه رمزشو عوض کردم اما الان به خاطرم نيست!
لطف ميکنيد کمکم کنيد.
ممنون و سپساگذارم دوست عزيز.نقل قول:
اميدوارم مشکلم حل شه. آيا آموزشي در باره نحوه کار با اين برنامهها در دسترس داريد به من معرفي کنيد؟
سلام
روز خوش دوستان
من يه گوشي k510 دارم + 1 مزاحم
نمي خوام خطم رو عوض كنم
شنيدم كه ميشه شماره هاي مزاحم رو بلوكه كرد كه ديگخ گوشي زنگ نخوره
توي منوها ديدم يه جايي هست كه شماره هايي كه ميخواي باهات تماس بگيرن رو مي توني اضافي كني. اونوقت هر كي ديگه غير از اون شماره ها بهت زنگ بزنه گوشيت زنگ نمي خوره اما من مي خوام فقط همين 1 شماره رو بلوكه كنم چون تعداد كسايي كه باهام تماس ميگيرن زيادن و اگه بخوام همه رو تو اون ليست اضافه كنم پدروم در مياد
ممنون مي شم اگه كمك كنيد
با پچ میشه همون لیست سفید رو به لیست سیاه تبدیل کردنقل قول:
سلامنقل قول:
پچش چيه؟ من نميدونم
ميشه كمكم كنيد؟
از دوستان کسی آدرس نمایندگی رسمی سونی اریکسون رو داره؟
دوستان عزیز سلام یه سوال دارم درمورد گوشی سونی اریکسون مدل T700 ایا میشه روی این گوشی GPS نصب کرد؟ اگه کسی قیمت راهم بده ممنون میشم.
سلام:
داداشم يك G705 خريده(خودم بهش پيشنهاد كردم)
همه چيش خوبه ولي جاي كلمات روي كيبردش جابجاست
مثلا رو شماره 3 نوشته (ا ب ت ث) ولي وقتي ميخواي بنويسي (ا أ إ آ ي ؤ ئ ء) ميزنه اونجور كه من فهميدم كلمات هر كيليد رو كيليد قبلي
مثلا كلماتي كه رو كيليد 3 نوشته (ا ب ت ث) رو كيليد 2 عمل ميكنه و كلماتي كه رو كيليد 2 نوشته (ج ح خ) رو كيليد 6 عمل ميكنه و كلماتي كه روي كيليد 6 نوشته (د ذ ر ز ) رو كيليد 5 عمل ميكنه و...
نميدونم اشكال از كيبردش هست يا نرم افزاري ايراد داره
ممنون ميشم يك راهنمايي بكنيد
فريمورش هم R1EA033 هست
با تشكر
نرم افزاری ایراد نداره صفحه کلید رو اشتباهی یا همینجوری سر خود وصل کردن برید بهش بگید ...نقل قول:
چون همه گوشی ها باید یکی باشه !
روی کلید 5 برای همه ( د . ذ . ر . ز ) و کلید 8 ( ف . ق . ک . ل . م ) و ... زده شده !!!
اگه جا به جا شده یعنی دستکاری :41:
موفق باشید!:40:
ازدوستان کسی نبودجواب مارابده؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
با سلام
من یه K810 دارم که تقریبا 2 سال دارم استفاده می کنم و هیچ مشکلی باهاش نداشتم (از هیچ پچی برای گوشیم استفاده نکردم)
امروز گوشی رو خاموش کردم باطری رو در آوردم و سیم کارتم رو عوض کردم وقتی باطری رو دوباره گذاشتم دیدم گوشیم روشن نمیشه
چند بار باطری رو در آوردم و زدم ولی فرقی نکرد با شارژر هم وصل می کنم روشن نمیشه (هرچند باطریم حداقل 30 40 درصد شارژ داشت)
حتی یه باطری دیگه هم تست کردم
تنها نکته ای که متوجه شدم اینه که دکمه پاور رو که می زنم چراغ اینفرام چند تا چشمک میزنه فقط
به نظرتون اشکال از کجاست؟؟
آیا فریموری برای این گوشی هست؟
سلام دوست عزیز :11:نقل قول:
مطمئنی که شارژ تموم نکرده چون موقعی که پارو رو فشار بدی چراغ چشمک بزنه یعنی شارژ نداره !
میشـــه هم گفـــت فلشش پریــــده باشـــه ولی اول خوب تست کن بعد که دیدی درست بشو نیــست مجبوری فلش کنــــی ! => فریمور کـــه اره هســــت شما با برنامه هک کار کردین ؟
خودتون میخوایین فلشش کنیـــد ؟
گفتم که با یه باتری دیگه هم روشن نشدنقل قول:
الان هم شارژر رو وصل کردم ولی فایده نداره
نه تا حالا فلش نکردم
امیدوارم کار به اونجا نکشه
اگه ممکنه توضیح بدید دقیقا باید چجوری فلشش کنم
ممنون
سلام خدمت دوستان.
من به تازگی یه C901 خریدم . رمش M2 هست .اولین مشکلشاین بود که هی عکسهای روی مموری کارت از بین میرفت ، روی مموری کارت هم عکس و فیلم دوربین رو ذخیره نمیکرد. چند روز بعد وقتی از فایل منیجر تو مموری میرفتم میزد Empty . با رم ریدر check error کردم درست شد . اومدم چند تا فایل رو از تو خود گوشی بین دوتا فولدر جابجا کنم باز قاطی کرد . الان رو تو رم ریدر کار میکنه ولی تو گوشی هی میزنه memory not inserted . فرمت و check error هم جواب نمیده!
دوســـت عزیز پست این تایپک رو بخونیـــد برای K810 و K800 توضیح داده شده و فریمور های مورد نظرش هم باید دانلــــود کنـــی => برنامه setool2lite هم باید دانلود کنـــی :11:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
دوست عزیز رم مشکل داره اگه تازه خریدی برو عوضش کن ...نقل قول:
مموری کارتی که عکس و فیلم دوربین رو تو خودش نتونه ذخیره کنه مشکل داره دیـــگه :20:
سلام .
رفقا این تنظیمات مربوط به دلیوری پیامایی که میفرستیم تو کجای گوشی هست(گوشى W300 i) . قبلا پیام کوتاه که میدادیم Ok میداد ولی الآن انگار دسکاریش کردن و دیگه اوکی نمیده . از کجا باید تنظیمش کرد ؟
ممنون میشم زود جواب بدید . مرسی .
تنظیمات اس ام اس رو نگاه کنی میبینی :46:نقل قول:
یا همونجایی که مرکز خدمات وارد میکنــــی گزینه های بعد یا قبلش رو نگاه کنی میبینی ...
باید روشنش کنـی الان برای شما خاموشـــه :20:
دوستان سلام
من مي خوام يه G705 بخرم
اولا لطفا بگين گوشي خوبيه؟ ارزش خريدن داره؟
دوما اينكه GPS اين گوشي به درد بخور هست؟؟؟ تو ايران جواب ميده؟ آخه يه بنده خدايي مي گفت استفاده از جي پي اس اين گوشي احتياج به اينترنت داره كه خوب به صرفه نيست درسته يا نه؟
دوستان من هفته پیش g900 خریدم مطمئنم که هم خودش هم باتریش نو بود ولی روزی 3 یا 4 ساعت باهاش ور می رم دقیقا دو روزه باتریش خالی میشه (یعنی مجموعا حدود 6 ساعت با صفحه روشن) نور صفحه رو هم گذاشتم روی 30% ولی فایده ای نداره :41:مال شما هم همینجوره یا یه جای کار اشکال داره ؟مجموعا چند ساعت باهاش کار می کنید باتریش خالی میشه؟ لطفا راهنمایی کنید ، حالم حسابی گرفته شده :9:
دوســـت عزيز شما براي خريد گوشي اينجا سوالتون رو مطرح كنيد :46:نقل قول:
دوست عزيز گوشي كه كلوپ داره بريد تو كلوپش مطرح كنيد زودتر به جواب ميرســـي !!!نقل قول:
چون دوستاني كه اين نوع گوشي رو دارن اونجا فعاليت ميكنن :46:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
موفق باشيد!:40:
بین گوشی های زیر کدوم رو بگیرم برای گوشی دوم میخوام . فقط برنامه های جاوای همراه بانک ملت و سینماهای تهران در این حد ساپورت کنه و اجرا بشه. صداش هم خوب باشه. از نظر قیمت هم زیر 100 میخوام
Sony ericsson W350
Sony ericsson W205
Sony ericsson S312
Sony ericsson S302
nokia 2700
nokia 2710
Sony ericsson F30
سلام.تازگیا میخوام چیزی توی گوشی کپی کنم این اخطار میاد:(روی این 2 تا گوشی:k770 و w580)
فولدر هم میخوام بسازم این یکی میاد:
دوســـت عزيز شما براي خريد اينـــجا . . .نقل قول:
دوست عزيز اين ارور نشون دهنده اينه كه روي مموري قفل گذاشته شده و محافظت شده است :20:نقل قول:
سلام به دوستان خوبم مخصوصا H VIKE عزیز
من یک گوشی W980 دارم یکبار ال سی دی سوخت دادم تعمیر درست شد باز الان مثل قبل شده !
میخاستم لطف کنید به من یک تعمیرگاه درست حسابی نشون بدید برای این گوشی ... یک مقدار هم عجله دارم ...
ممنون
سلام عزيز دل :40:نقل قول:
ال سي دي رو تعمير كردي همون خرابه يا يكي جديد روش انداختـــي ؟
اگه يكي جديد بزاري بهتره چون ديگه مثل اولش نميشه هر چيزي :13:
عزيز تو بندر تعميرات زيادي سراغ دارم يكيش دوست خودم تعميرات داره ولي به كار شما نمياد :20:
شما تهران هستيد و كلي راه :31:
من یه گوشی تاشو مشکی قشنگ می خوام تا حدود 120000 تومان هم می دم
کمک کمک چه گوشی بخرم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستمون که اون بالا گفتن ، مشاوره برای خرید گوشی ، اینجا:نقل قول:
کد:http://www.forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=173