سوکتم میزنن خودشوت بعدشم هواوی یا هوایی داداش متری چند هستشنقل قول:
Printable View
سوکتم میزنن خودشوت بعدشم هواوی یا هوایی داداش متری چند هستشنقل قول:
داداش عزیزم هوایی نه هواوی:n02:هنوز هواوی تو کار سیم و کابل نیومده:n02:من سال پیش از محل کلی فروشی کابلهای مخابراتی متری 700 تومان خریدم.در ضمن تو این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم که واسه دو سال پیش هست تقریبا و استارترش خودم هستم درباره خرید کابل مخابراتی مناسب بحث شده.نقل قول:
دوستان لطفا بررسی کنید مشکل قطعی هر 5 دقیقه یک بار
سیم تلفن روی مودم مستقیما از ورودی منزل به مودم وصل شده است
هیچ تلفنی رو خط استفاده نمیشود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مودم چه برندی و چه مدلی هست؟شما فاصلت تا مرکز مخابراتی خیلی خوبه و اصلا نباید مشکل داشته باشی:n13:نویزت هم 11 هستش که برای چنین فاصله ای زیاده اما نباید قطعی داشته باشی(نویز 11 معمولا قطعی نمیاره)من خودم یک مودم داشتم از یک شرکت سرویس دهنده اینترنت با نویز 5 دسی بل هم خطم رو روی 10 مگابیت استیبل نگه میداشت.همون مودم وقتی در یک محل دیگه که اتفاقا به مرکز مخابرات نزدیکتر از محل قبلی بود با یک شرکت اینترنت دهنده دیگه ازش استفاده کردم دیدم وقتی نویزم زیر 12 دسی بل میاد دیسی پشت سر هم دارم(با همون پهنای باند 10 مگابیت):n04: خلاصه اینجور وقتا مشکل از تجهیزات isp ها و مسیر کابلکشی هست(اما شما با فاصله نسبتا کم نباید این مشکلات رو داشته باشی!!!).کابلی که مستقیم اومده خورده پشت مودمت از جنس خوبه؟کابل مخابراتی هستش؟به پشتیبانی isp ات بگو که adsl mode ات رو روی adsl2+ بزاره.احتمال داره وضعیتت بهتر بشه.نقل قول:
دوستان snr upstram و downstream یعنی چی؟
شاخص SNR نشان می دهد كه به چه میزان سیگنال مفید در مقایسه با سیگنال مزاحم یا نویز در سیستم تلفن شما وجود دارد.نقل قول:
علی رغم پارامترهای اصلی که خوب هستند ولی خطتون نویز داره. ولی تشخیص شدتش بسته به اینه که چند دقیقه بعد از روشن شدن یا ریست شدن مودم این عکس رو گرفتین ولی مشخصا نویز رو خطتون وجود داره.نقل قول:
اطلاعات این صفحه کمه.. ولی همینطوری که معلومه شما تو Downstream نویز داری. ولی اطلاعات تخصصی تر که معمولا تو صفحه Status ADSL هست لازمه برای قضاوت دقیق. اگه مشکل Packet loss نداری و قطع نمیشی میشه گفت وضعت خوبه.نقل قول:
نقل قول:
سلام ممنون مفهوم snr و میدونم .میخوام بدونم upstream snr و sownstream snr معنیش چیه
ممنون
Upstream : نویز خط برای میزان آپلود روی خطنقل قول:
Downstream: نویز خط برای میزان دانلود روی خط
بستگی به شرکت سرویس دهنده داره که Upstream و Downstream روی چه سرعتی ببندن.
من 2 مگ دارم 400 کیلو سرعت دانلود میده به جای 800
نویز دارم الان با توجه به عکس؟
دوست عزیز خطتت عالیه. نویز ندارید.نقل قول:
خط شما رو 4مگ بسته شده و سرعت دانلودتون درسته. زمانی سرعت شما 800 میشه که خط روی 8مگ ببندن.
من به 2020 زنگ زدم گفتن باید با 2 مگ 800 تا دانلود کنی دوست عزیزنقل قول:
الان که دو مگ دارم چطوری رو 4 مگه؟
چطوری باید رو 8 مگ ببندن؟ اگه بگم رو 8 مگ ببندن مشکلی برام پیش میاد؟
1. دوست عزیز پشتیبانی 2020 مخابرات معمولا اطلاعات پایینی دارن، زیاد رو حرفاشون حساب باز نکن.نقل قول:
2. معمولا سرویس های حجمی بالاتر از سرعت اسمی قرارداد میبندن.
3. برو تو قسمت ADSL مخابرات استان تهران از دوستان بپرس که آیا مخابرات اصلا روی 8مگ میبنده یا نه!
سلام
دوستان چه پیشنهادی برای افزایش SNR خط من دارید؟
ممنون.
پست اشتباهی لطفاًً حذف شود.
کسی جواب نمیده؟!نقل قول:
سلام مجددنقل قول:
با واحد فنی تماس گرفتم پهنای باند منو آورد روی 8 مگ. قبلش 20 مگ بود. الان SNR رفته رو 30. خوبه دیگه؟
اساتید این مشخصات خطه منه
میشه بگین خطم رو نهایت رو چند مگ میشه بست ؟
۸ مگ رو خوب جواب میده ولی ممکنه تا ۱۰ مگ هم بتونی بگیری. فقط وضعیت آپ استریمت مناسب نیست که اگه پرش لینک داشتی باید بگی برات بیارن روی ۵۱۲.نقل قول:
من الان زنگ زدم پشتیبانی تهران گفتن کیفیت خطم از چهار مگ بیشتر رو جواب گو نیست. الان کیفیت خط فرقش با این چیزایی که تو مودم نشون میده چیه ؟نقل قول:
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
بهانه آوردن. دوباره زنگ بزن بگو برای تست بیارن روی ۶ یا ۸. بعد خودت ببین SNR روی چند میاد. اگه بالای ۱۰ باشه هیچ مشکلی نخواهی داشت. ولی با شرایطی که خطت داره، بذارن روی ۸، حدود ۹ یا ۱۰ میشه که یعنی بدون قطعی میتونی از خطت استفاده کنی.نقل قول:
زنگ زدم گفتم ببنده رو 8 خودش رو 9 بست پشتیبان . snr هم شد 11. مرسی از راهنماییتون
خدا رو شکر. خط خوبی داری. مبارکه [emoji253]نقل قول:
سلام من اینترنت ده مگ خریدم ولی اینترنتی که الآن دارم 4.5 مگابیته میخواستم ببینم مشکل خطه یا خود اینترنتمه که روی 4.5 ه خطم جوابگوی 10 مگ هست ؟
من نمیدونم چرا اینجوریه این وضعیت خط من تو 1.5 مگه تو 4 مگه هم snr روی 20 بود ولی رو 8 مگ snr میاد روی 6 کسی نمیدونه چرا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکس از قسمت rate هم باید بزارید که ببینیم روی چند بسته شدهنقل قول:
طبیعیه هر چی دان استریم بره بالاتر snr میاد پایینترنقل قول:
بچه ها بیشتر از یک هفنه هست که اینترنت مخابرات ما مرتب قطع و وصل میشه خیلی اعصاب خورد کن هستش .
یعنی بجز یکی دوشب همش قزع و وصل میشه
مال شما هم اینطوریه ؟ چکار کنم من الان
خطم اینه ولی سرعت چیز دیگه من موندم دیگه به کجا شکایت کنم
دوستان راه حلی ندارن.
شما سرعتت از اکانتینگ محدوده مخابرات اکانتینگش با شرکت های دیگه فرق داره مثلا برای 2مگ سرعت رو میزارن رو 250کیلوبایت حالا اگر تو اکانتینگ بزارن رو 350کیلوبایت شما میتونی 350کیلوبایت رو کامل بگیری اکانتینگش مثل شاتل و پارس آنلاین و ... پیشرفته نیست خوبیش هم همینه چون دیگه سرعت شبانه هم ثابتهنقل قول:
داداش پیگیری هم کردم میگن همون که خط بسته میشه باید جواب بده نمیده سرعت خط کشش نداره این ادعا قبوله من فکر نمیکنم ماندم کجا برم که درست کنننقل قول:
کسی تجربه نداره در اختیار بذاره تا درست کنم
نه محدودیت از اکانتینگهنقل قول:
کسی از اکانتیگ نمیدونه کمک کنه من از مرکز مخابرات مطهری سرویس میگیرمنقل قول:
این همه زنگ زدم شکایت کردم پس چرا درست نکردن.
یعنی این اکانتینگ ربطی به بسته شدن خط روی چند مگ نداره
اکانتینگ دست اداره ی دیتاست اگر خط شما رو روی 20مگ هم ببندن چون از نرم افزار(اکانتینگ)سرعت روی اسمی (250کیلوبایت) تنظیم شده سرعت از 2مگ بالاتر نمیرهنقل قول:
سرعت هم از اکانتینگ به این راحتیا بالا نمیبرن اگر بخوان مثلا سرویس 2مگ شما رو سرعتشو بالا ببرن باید برن از تنظیمات اکانتینگ سرعتو که روی 2مگ تنظیم شده بزارن رو سرعت بالاتر که در نتیجه سرعت برای همه بالا میره و همه کسایی که سرویس 2مگ دارن سرعتشون بالا میره مگر اینکه سیاست شرکت تغییر کنه و کلا سرعت همه سرویس ها رو بالاتر از اسمی تعریف کنن تو اکانتینگ
سلام آقا به ما هم کمک کنید :n28:
Downstream Upstream SNR Margin :6.4 7.6 db Line Attenuation :14.0 11.6 db Data Rate :23801 2410 kbps Max Rate :25112 2715 kbps CRC :3561 64
من خطو گرفتم واسه گیم (دوتا2). اما همش گاه و بیگاه هر چند دقیقه یا چند ده دقیقه قطع و وصل می شه و بعد از چند دقیقه دوباره کانکت می شه.
واقعا اعصاب نزاشته بازیرو نابود می کنه :n28: زمان قطعی که اعدادو چک می کنم می بینم snr در حد دهمه و crc تو هر رفرش چند صدتا زیاد می شه می ره رو چند هزار.
مودمم تی پی لیتکه و سرویسو از مخابرات گرفتم. از استان اصفهانم.
قبلا یه مودم دیگه داشتم که اونم همینجوری بود.
مدولاسیونو گزاشتم رو G.dmt با کم شدن مکس دیتا یکمی snr بهتر می شه می ره رو 10 ولی بازم قطعی دارم. تو این مد اگه قطع بشم که دیگه وصل هم نمی شه.
زنگ زدم گفتن فیوزت مشکل داره! گفتن عوض می کنیم عوض کردن ولی باز درست نشد.
زنگ زدم گفتن خطط مشکلی نداره نویزی نداره.
اسپلیترو برداشتم. گزاشتم. کلا فرقی نکرد.
دم در خونه هم چک کردم همینه.
مشترکا دیگه مشکلی ندارن.
دیگه نمی دونم چیکار کنم.:n27::n28:
بگین خطتون رو روی پهنای باند کمتری ببندن، مثلا ۱۶ مگنقل قول:
الان رو ۲۴ مگ بستست حدودا
اگه منظورت دیتا ریت و مکس ریت هستش اونا کاملا متغییره. الان مقادیر اینه.خودم نمی تونم یه جوری کمشون کنم؟
دیگه چاره ای ندارم. یه طرح 2 مگ ثبت نام کردم امیدوارم مشکل حل بشه.
Downstream Upstream SNR Margin :7.1 7.6 db Line Attenuation :16.2 14.5 db Data Rate :16155 1984 kbps Max Rate :19688 2076 kbps CRC :21079 109
متغییر بودنش برای اینه که خطتون این ظرفیت رو نداره و نویزش بالا میره. باید پهنای باند خطتون کمتر بشه تا نویز کاهش پیدا کنه. با پشتیبانی تماس بگیرین و بخواین خطتون رو روی ۱۶ مگ ببندن، اگر خوب نشد باز، بخواین کمتر کنننقل قول:
سلام دوستان. من از مخابرات فارس، 2 مگ جشنواره بهار تا بهار گرفتم اخیراً. stat مودم رو میزارم ممنون میشم نظر بدید: :n01:
خطمم رو 10 بسن.