مرسی دمت گرم فرمت شد ولی یعنی حالا دیگه مشکلاش رفع شد .؟نقل قول:
Printable View
مرسی دمت گرم فرمت شد ولی یعنی حالا دیگه مشکلاش رفع شد .؟نقل قول:
سلام
اقا یون من دکمه روی هندز فری رو که فشار میدم نمیره تو ویس نامبر باید چیکار کنم روی اسم دوستمم ویس گذاشتم ولی نمیره هندز فری رو یه 700 امتحان کردکم سالم بود جایی باید تنضیمات خاصی انجام بدم
من قبلا w700 داشتم به نظر سرعتش خیلی از دبلیو 810 بیشتر بود دلیلش چیه ممکنه گوشیم بد فلش شده یاشه موقعی که سریالشو عوض میکردن؟
چیجوری میشه به حالت عادی برگردون سریالشو
اپدیتش چقدر طول میگشه و خطری نداره؟
وقتی گوشیw810 با کابل به کامپیوتر وصل میکنم سرعتش کمه و بعد از ترانسفر حدود یک دقیقه طول میکشه تا گوشی راه بیفته و بیاد بالا و کار کنه دیلش چیه؟
از همتون ممنونم
:8:اگه بزاری ممنون میشم:10:نقل قول:
خوش امد میگم دوست عزیز...تا جایی که خاطرم هست دبلیو 700 داشتی...810 تازه گرفتی؟مبارکه:8:نقل قول:
عرضم به حضورت که مشکل اولتون رو نمی دونم!!!تا حالا باهاش ور نرفتم....اصولا این ویس نامبر واسه امثال 810 خیلی خوب جواب نمیده...اسم طرف رو می کشی عین همونی که قبلا ضبط کردی میگی.. اما بازم قبول نمی کنه و میگه لطفا در یک جایی ساکت دوباره بگین و از این جور حرف ها....:41:
شاید گوشی شما مشکل داره...اصلا اینجوری نیست سرعت 810 بسیار مناسبه...ببینم رم اون گوشی که داری چنده؟رم 700 ایی که می گی چنده؟به هر حال رم تاثیر میگذاره..شاید رم 810 ایی که داری بالاست.....اگه اینطوری نیست یه مستر ریست کنید....اگه با مستر ریست حل نشد..نگاه کن ببین ورزن فریم ور گوشی چیه؟شاید ورزنش قدیمی شده باشه...تجربه میگه ورزن قدیمی و کهنه میشه رو سرعت تاثیر میگذاره(عین ویندوز)
این که میگی گوشی بعد ترنسفر اینجوریه....ذهنم و به اون سمت برد که شاید تروجان یا ویروسی روی رم گوشیت نشسته...از این بابت هم گوشیت رو چک کن
من که نشنیدم یا ندیدم فلش بد هم داشته باشیم...فلش که اگه بد بشه اصلا گوشی روشن نمی شه
منظورن اینه چه جوری میشه سریال اصل کرد؟اگه چنجه واسه اولین بار با باکس...که البته گفتی فلش کردی.پس الان باید اصل باشه دیگه..مگه نه؟
در مورد اپدیتم چیزی نمیگم....ارجاعت میدم به تاپیک مرجع نکته ه و اموزش ها....
همین دیروز اموزشش رو با کلی وقت گرفتن گذاشتم...تصویریه با 15-16 تا عکس. اموزش کاملش
نه اپدیت هیچ خطری نداره
چشم دوست عزیز..تو این هارد بی در و پیکرم بگردم ببینم اون مطلب و کجا سیو کردم....نهایتش امشب میگذارم براتوننقل قول:
شاد باشید:10:
با سلام!
چند تا سوال داشتم! اگر تكراري بود ببخشيد:
1- گوشي من چنج شده است ولي با باكس فلشش كرد، حالا مي تونم آپديتش كنم ( ضمنا هك هم كردم و صداش عالي شد! )
2- اصلا به چه دردي مي خوره آپگرد كردن؟
3- از كجا مي تونم آموزش و آخرين فريمور ها رو پيدا كنم؟
با تشكر فراوان
1- الان پس اصل شده؟اره می تونی اپدیت کنینقل قول:
2-یه جور فلش کردنه دیگه...اپدیت کردن یعنی به روز کردن فریمور گوشی دیگه
3-فریمور که تاپیک داره!!اپدیتم که اموزشش رو همین دیروز تو تاپیک مرجع نکته ها و اموزش ها گذاشتم اگه پست قبلیمو می خوندی اینو گفته بودم:19:
شاد باشی:20:
با سلام!نقل قول:
خيلي ممنون ....
مي رم مي خونم ولي يه نگاه تجملي كه انداختم خيلي خوب بود ( نحوه توضيح و عكس ها ) :46:
نقل قول:
اقا ممنون
configuration: cldc-1.1
profile:mid1.0midp:2-0
رمم مال همون دبلیو 700 هستش 1 گیگ
نه فلش نکردم میخواستم بدونم چی جوری باید فلش کنم
اخه روز لول که سیم رو انداختم توش کانفیگ سیم داد همون اروری که واسه اصلی نبودن سریال میده یه روشن خاموش کردم درست شد یکمی دل چرکین شدم
میشه یه لینک بهم بدی از تاپیک مرجع لطفا
بهر حال ممنونم
همون طور که گفتید رم رو فرمت کردم ولی بازم بعضی اهنگا رو پخش نمیکنه .:41:
اگه مموریت تقلبی و خراب باشه به نظر خودت اینطوری درست میشه ؟!!! :13::19:نقل قول:
یجوری باید پسش میدادی ... :5:
عزیزم لینک نمی خواد دیگه....تاپیکش که معلومه....صفحه ی اخرش رو بیارنقل قول:
متاسفانه هنوز این یکی 2 صفحهی اخیر رو مطالبش رو به فهرست اضافه نکردم وگرنه میگفتم به فهرست مراجعه کنی
اموزش فلش هم تاپیک چگونه صدای دبلیو 810 خود را زیاد کنیم...صفحه ی اول...کامل در این باره توضیح داده شده
نقل قول:خوب دوستان مقاله ی رم ها هم حاضر شد:نقل قول:
تفکیک کردن رم اصلی با تقلبی:
شاد باشید...شب خوش:20:کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=1415300&postcount=448
از نظر بلندی و کیفیت صدا توی گوشی های سونی اریکسون با مایه تقریبی 250 تومن چه گوشی بهتر هستش؟البته بدون دستکاری صدا
یعنی من الان برم مغازهه بگم ابن مموری رو عوض کنید چون تصویر روی جلدش تاره.!!!!!!!!نقل قول:
کسی دیگه مموری مارک خوب سراغ ندارهنقل قول:
کسی مموری بیشتر از 2g رو کوشیش گذاشته:8:
این بحثی که کردم واسه کسایی بدرد میخوره که میخوان مموری بخرن...نه شمایی که خریدینقل قول:
به هر حال مرسینقل قول:
من نمیدونم قبلا کسی این مشکل رو مطرح کرده یا نه . ما شاالله صفحات هم آنقدر زیاده که نمیشه همشو خوند.
به هر حال مشکله من اینه که چند وقتیه علامت شارژ باطری درست عمل نمیکنه . شارژ باطری یا 100 یا نصف یا صفره . مثلا وقتی هنوز توی statuse زده 35% شارژ داره علامت باطری خالی رو نشون میده.
ریست هم کردم جواب نداد . بعد از هر دوبار شارژ یک بار حتما میزارم کاملا خالی بشه بعد شارژ میکنم.
مشکلت رو متوجه نشدم..یه کم بهتر توضیح بده..اما یه چیز رو می دم...این خظ که با قرمز نشون دادم کار غلط و اشتباهی هستش...شما با این کار داری به گوشیت هر بار شوک وارد می کنی که خوب نیستنقل قول:
برای اشنا شدن با باطری ها اینها رو بخون از تاپیک مرجع نکته ها:
نحوه ی درست شارز کردن باطری ها
ادامه ی بحث درباره ی باطری ها( نوع یون لیتیومی باطری ها)کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=938352&postcount=12
ادامه ی بحث درباره ی باطری ها(نوع پلیمر لیتیوم)کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=1090859&postcount=304
خیلی از اینگونه سوالاتون رو تو اون تاپیک می تونید پیدا کنید......کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=1090866&postcount=305
شاد باشید:10:
مموری 4gb sunDisk blue هم دارم 48 خریدم . الان چنده دیگه نمیدونم ... :8:نقل قول:
4G روی گوشی 810 مشکل به هم نمیزنه حداکثر چقدر میتونه پشتیبانی کنه؟نقل قول:
به نظر من 810 گوشي خوبي است
با سلام خدمت دوستان و اساتيد
راستش من يه گوشي 810 دارم و در مورد استفاده از برنامهMy phone Explore به مشکل برخوردم
مي خواستم از دوستان خواهش کنم علاوه بر معرفي ورژن جديد اين برنامه من و در استفاده از اين برنامه و امکانات اون راهنمايي کنند
البته ناگفته نماند که دوست عزيزمون آقاي مصطفی خان يه توضيحاتي در اين مورد داده بودن ولي من اصلا نتونستم با توضيحات ايشون برم جلو چون بعضي از مراحل رو نتونستم مثل ايشون انجام بدم
با سلام خدمت اساتيد مخصوصا آقا حميد
راستش من آموزش pdf اقا حميد و که در ورد افزايش تغيير صدا براjيير درايور دوربين چقدر bFم و بايد همين جا از ايشون بخاطر اين آموزش بسيار زيبا و کامل که با عکس هم همراه بود تشکر کنم اما من سوالي برام پيش اومده اينکه آيا به کمک همين روش ميشه داريور دوربين رو عوض کرد؟اگر امکانش هست يه توضيحاتي بديد.....ممنون ميشم از لطفتون
و تغيير درايور دوربين چقدر در کيفيت عکس ا تاثير مي ذاره چون به هر حال 810 دوربين فوق العاده اي داره سوال ديگ در مورد فلش هست....ايا آموزشي مثل آموزش آقاحميد در مورد فلش گوشي وجود داره؟
حداکثرش همین 4 گیگه:20:نقل قول:
بله تو اینش مگه شکی هست؟:46:نقل قول:
خوب باید بگم از این پست شما در تعجبمنقل قول:
این اولین باره کسی میگه متوجه نشدم...چون من همیشه سعی میکنم خیلی مفصل و قدم به قدم توضیح بدم...شما گفتی یه توضیحاتی؟این به نظر شما یه توضیحاتیه:
براي مديريت فايل ها همون طور که مي دونيد برنامه يmyphoneexplorer وجود داره که به تازگي ورزن حديدش هم امده يعني ورزن1.6 که اگه مي خواهيد اخرين ورزن رو داشته باشيد با يه سرچ ساده تو سايت گوگل مي تونيد دانلودش کنيد
اما نکاتي درباره ي طريقه ي استفاده از اين برنامه:
پس از اين که گوشيتون رو به سيستم وصل کرديد و رو حالت فون مود قرار داديد...گزينه ي فايل رو و سپس گزينه ي options رو انتخاب کنيد...تو صفحه ي جديد تو قسمت com port بايد به دنبال com مورد نظر باشيد......يکي يکي امتحان کنيد همشونو ديگه...معمولا com 3 هستش...بعد okکردن حالا در کنار اون دايره ي سبز رنگ که فلش سفيد داخلش داره...يعني دکمه ي synchronise را بزنيد...اگه ارتباط بر قرار شد که يعنيcom رو درست انتخاب کرده بوديد...وگرنه مراحل گفته شده رو دوباره انجام بدين...تا comدرست مشخص شه.....و اما تشريج مختصري از اين برنامه:
خيلي وقتها دوستاني که تازه گوشي گرفتن مدام از اين سوال مي کنن که ايا مي شه اس ام اس هامونو با خود گوشي تايپ نکنيم. که اره حوصله ي تايپ با گوشي رو نداريم و از اين حرفها...پس در ايتدا به اين قابليت برنامه مي پردازيم....در بالاي صفحه ي برنامه کنار عکس نارنجي رنگ call گزينه ي new massages وجود داره اون رو انتخاب کنيد...تو اين کادر مسيجتون رو تايپ کنيد و بدون اينکه شماره موبايل مقصد رو وارد کنيد گزينه ي send رو بزنيد...اين مسيج به قسمت drafts توي گوشيتون منتقل شده است..کافيست به اين قسمت که زيز شاخه ي مسيج هاتون هست بريد و بعد اونو واسه شخص مورد نظرتون send کنيد
اما نکته ي ديگه ايي هم که در اين برنامه کاربرد قابل ملاحظه ايي داره قسمت archive(computer) در قسمت massagesاون هست...خيلي ها هميشه گله دارن که بعد 200 الي 300 تا مسيج ظرفيتsms هاشون تموم مي شه از روي ناچاري مجبور به پاک کردن اونها مي شن در حالي که اصلا راضي به اين کار نيستن...اين قسمت برنامه راه چارهي اين مشکل است...تنها کافيست که در قسمت inbox يا sent item رفته و سپس اون sms هاي رو که مي خوان رو انتخاب کنند...و بعد در بالاي صفحه گزينه ي copy in to archive رو بزنن...حالا sms ها با امنيت در ايجا ارشيو شده و شما با خيال راحت مي تونيدsmsهاتون رو تو گوشي پاک کنيد
و امکانات ديگري که با کمي صبر و ور رفتن با برنامه بهشون وارد خواهيد شد از ايم امکانات هم مهمترين ها رو خلاصه وار مي گم
بر حسب شرايط متفاوت..فرضا زماني مي رسه احساس مي کنيد کمي از سرعت اوليه کم شده و ديگه مثل اولش سرعت خيلي بالا نيست...تمايل پيدا مي کنيد که گوشيتون رو master reset کنيد...اما نکته ي مهمي که مطرح هست اينه که بعد ريست کردن خيلي از اطلاعات مهمي که دارين پاک مي شن..يکي از امکانات مهم اين برنامه اين است که شما از اطلاعات گوشيتو يه backup ميگيريد و بعد با خيال راحت ريستش مي کنيد...سپس روي فايل bachup گرفته شده مي ريد و دوباره اون رو فعال مي کنيد...فقط اشاره مي کنم که براي اين کار بايد به گزينه ي extras بريد و بقيه کارا عين روز روشنه
يکي ديگه از امکانات جالب اين برنامه اين هست که شما مي تونيد به هر جاي گوشيتون سرک بکشيد بدون اينکه به گوشي دست بزنيد...براي اين کار ابتدا به extras رفته و عبارت phone keypad رو انتخاب کنيد
توجه...توجه...توجه:
تو حالت فون مود..خیالت راحت هر وقت خواستی بکش...تنها زمانی باید دقت کنی که رو حالت فایل ترنسفر گذاشتی گوشیت رو...در این حالت قبل کشیدن کابل باید بری رو تولبار پایین صفحه کنار ساعت...عین وقتی فلش یه pc وصل می کنیم....اول باید روی اون شکل جدید که ظاهر شده کلیک کنی و safety...رو بزنی....تا اون شکل که نماد شناخته شدن درایوی جدید هست...بره..حالا می تونی گوشی رو از کابل جدا کنی
دیگه چیزیشم میمونه مهم باشه من نگفته باشم؟!!!
به هر حال من به نظر شما احترام میگذارم... چشم شما بگو کجاش رو نفهمیدی باز دوباره میگم...در ضمن تا جایی که من دیدم اخرین ورزن این برنامه 1.6 هستش....شما اسم کامل برنامه رو تو گوگل سرچ کن بدون ذکر ورزنش..خودش برات اخرین ورزنش رو پیدا میکنه
عرضم به حضور شما که من میگم به دوربین کاری نداشته باش...من همین درایور رو بهترین میدونم...شاید خیلی ها نظر دیگه ایی داشته باشن البته.......نقل قول:
اگه منظورت اموزش دیگه ایی جز اموزش حمید هست که...خوب اره تاپیک اموزش هک هست دیگه...ضمن اینکه اموزش حمید خیلی راحتتر و به روز تره
اگه اصلشو بگیری هیچ مشکلی پیش نمیاد . :5:نقل قول:
تو یه فاروم خوندم که 8gig هم روش گذاشتن ولی من خودم ندیدم ... خود سونی حداکثر 4gb رو پیشنهاد کرده .:8:
یه سوال هم همیشه برام بوده : چرا رم فابریکی که با w810i هست از نوع sunDisk هست در حالیکه sony خودش تولید کننده memory Card هست ؟
[/QUOTE]
خوب باید بگم از این پست شما در تعجبم
این اولین باره کسی میگه متوجه نشدم...چون من همیشه سعی میکنم خیلی مفصل و قدم به قدم توضیح بدم...شما گفتی یه توضیحاتی؟این به نظر شما یه توضیحاتیه:
عرضم به حضور شما که من میگم به دوربین کاری نداشته باش...من همین درایور رو بهترین میدونم...شاید خیلی ها نظر دیگه ایی داشته باشن البته.......
اگه منظورت اموزش دیگه ایی جز اموزش حمید هست که...خوب اره تاپیک اموزش هک هست دیگه...ضمن اینکه اموزش حمید خیلی راحتتر و به روز تره[/QUOTE]
سلام آقا مصطفی خیلی ممنون از راهنماییتون من هدف از سوال بالاییم بخاطر این بود که من گوشیمو با کابل usb به کامپیوتر وصل می کنم ولی در این نرم افزار از پرت سریال استفاده میشه؟!!!و تعجب من در این بود
و در مورد تغغیر داریور دورببین هم منظرم همون روش اقای حمید بود و می خواستم بدونم با روش ایشون چه طور می تونم درایور رو عوض کنم ؟
به هر حال باز هم از لطفتون ممنونم
دوستان گرامی یه سوال ؟ وقتی من داشتم گوشیم رو هک می کردم تو نرم افزار ++xs مدل نرم افزار گوشیم رو بصورت R4ED001 معرفی کرد در صورتی که تو خود گوشیم RKEA031 نوشته می خواستم بدونم علت چیه؟ و در ضمن گوشی من قبلا سریال چنج بود که بردم پیش تعمیر کار برام سریال اصلش کرد آیا به این موضوع ربط داره ؟
ممنون از راهنمایی درباره نحوه شارژ کردننقل قول:
امامشکل من :
اون علامت میزان شارژ باطری که در گوشه بالای سمت راست هست میزان شارژ رو درست نشون نمیده (قبلا درست بود) الان فقط سه حالت داره مثلا شارژ من الان توی status زده 75% اما علامت باطری کاملا پره وسبز رنگه یعنی فول بعد یهو میاد روی 50 و به حدود 35% که میرسه یهو صفر میشه در حالیکه عملا 35% شارژ داره . یعنی من اصلا رنگ نارنجیشو نمیبینم.
ریست هم فایده نداشت:wac:
تمام مشخصات و قیمت روز w810 را میخواستم
خسته نباشید
تمام مشخصات و قیمت روز w810 را میخواستم
لطفا هر چه زودتر!!!!!!!!!
:41:
آقا من تا صفحه 7 رفتم دنبال كلوپ w810 بودم !!!:19: نگو همون صفحه اول چسبيده بوده ! عجبا :18:
سلام آقا مصطفی خیلی ممنون از راهنماییتون من هدف از سوال بالاییم بخاطر این بود که من گوشیمو با کابل usb به کامپیوتر وصل می کنم ولی در این نرم افزار از پرت سریال استفاده میشه؟!!!و تعجب من در این بود
و در مورد تغغیر داریور دورببین هم منظرم همون روش اقای حمید بود و می خواستم بدونم با روش ایشون چه طور می تونم درایور رو عوض کنم ؟
به هر حال باز هم از لطفتون ممنونم[/QUOTE]
عرضم به حضورت که حالا این خط قرمز رو منم که متوجه نمیشم!!!
در مورد دوربین هم یه روش خیلی جدید و خیلی جالب تر رو تو تاپیک مرجع گذاشتم...تو فهرست رو نگاه کنید...اگه اشتباه نکنم یه همچین عنوانی داره:عوض کردن درایور دوربین گوشی در داخل گوشی در کمتر از 10 دقیقه!!!
این رو فهمیدم...می خواستم بفهمم که ایا علامت باطری اشتباهه یا اینکه نه اون درست نشون میده و واقعا این باطریه که خالی شدهنقل قول:
مثال بزنم....شما 150 تا داری تو جاده می ری..اما کیلومتر شمار خرابه 90 تا نشون میده!!!
خوب کیلومتر شمار اگه خراب باشه مسئله ایی نیست چون میدونی 150 تا رو داری میری....
اگه مشکل فقط علامت نشان دهنده ی باطری ست یه مشکل نرم افزاریه...باید فلش کنی گوشیت رو...اما اگه نه باطری یه دفعه واقعا خالی میکنه مشکل از باطریه که اونم راه کارهای خودش رو داره
سلامت باشید...فکر کنم خسته نباشید رو به این دوستی پایینیمون گفتید شما(شوخی بودا:5:)نقل قول:
نقل قول:
سلام رفقا ... میگما این ویبره ی گوشی من خیلی ضعیفه ... وقتی توی جیبم میزارم و زنگ می خوره اصلا متوجه نمی شم .
همه ی W810 ها این جوری یا مشکل از گوشی منه ؟؟؟ راستی گوشی رو تازه گرفتم یعنی نو هستش ...
مزده دارم برای شما دوست عزیز و اون اینکه تا چند روز دیگه یه بحث جدید راه می اندازم دربارهی همین ویبره ها....نقل قول:
اره همه اینجوریا ویبره ی 810 از نوع متوسط هستش...البته بعد یه مدت بهش عادت میکنی و با اولین لرزشش متوجه میشی:46:
اما خوب اگه دنبال این هستی ویبره ی گوشیت قوی تر باشه یه چند روز دیگه صبر کنی به مقصدت می رسی:20:
سلام گوشی من دو تا اشکال پیدا کرده کمکم کنید
1 چراغای صفحه کلید بیشتر مواق خوموشه ولی بعضی وقتا هم روشن میشه
2 علامت هدست اومده بالای lcd گوشی فکر مینه هدست وصله و هر آهنگی
رو که اجرا میکنم صداش در نمیاد جالبه حتی رادیو هم میاد بالا البته خش خش میکنه
این علامت تا حالا چند بار برا چند لحظه رفته ولی دوباره اومده مشکلش چیه ؟
ممنون mostafa جان ... بی صبرانه منتظرم ببینم چی برامون داری ...
ببینم؟گوشی شما باز شده؟دستکاری شده؟اگه باز نشده ایا پچ خاصی روش ریختی؟....نقل قول:
اگه هیچ صدایی نیاد احتمال داره شما پچی ریخته باشی که صدا رو قطع کرده..اما وقتی میگی خش خش میاد...ذهنم رو می بره به اون سمت که اشکال از کپسول صدا باشه
رفیق ،w810 یه سنسور نوری داره قسمت بالا سمت راست، که موقعی که روشنایی مقابلش باشه، نور صفحه کلید رو کم می کنه و نور lcd رو زیاد می کنه. امتحان کن ببین توی نور خاموش میشه، اگه اینجور بود که نرماله:46:، اگه تو تاریکی هم خاموش شد که دیگه مشکل داره...نقل قول:
خسته نباشی رئیس :46:ببینیم آقا Mostafa_khan این دفعه چی میخوای بترکونی...:31:نقل قول: