مژده مژده !!!!! آخرش تونستم لباس میلان رو عوض کنم برای فصل بعد کریر .اونم بدون کرش کردن کریر مد . عکسی از لباس جدید که خودم با فتوشاپ ساختم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
مژده مژده !!!!! آخرش تونستم لباس میلان رو عوض کنم برای فصل بعد کریر .اونم بدون کرش کردن کریر مد . عکسی از لباس جدید که خودم با فتوشاپ ساختم
اره تو کریر مود یه مدت لباسا همش یه مدله حال نمیده....خوبه با پچهای مودینگوی چند مدل لباس میاد
مگه فصل بعد میلان لباسش اینه؟؟
آره دیگه همش یه لباس فایده نداره . من برای تست این لباس رو جایگزین لباس سوم کردم که اگه خراب شد لباس اصلی خراب نشه .. لباس فصل بعد میلان نیست ساخته ذهنه !!!! .. با پچ ایمپورت نکردم . با CM14.2 ایمپورتش کردم . اگه خواستی تا یه عکس از نحوه عوض کردن لباس بزارم .نقل قول:
هوواوی سرور فلای امیرات :n08::n08::n08::n08:
سلان.این معیار rating دروازه بانا چیه؟؟من الان مربی چلسی ام.یه بار دروازه بان ذخیره رو گذاشتم تو(اسمش رو یادم نیس)و چک رو بیرون گذاشتم.یه بازی توستانه با psg بود.دروازه بانه 2,3 تا تک به تک و یک پنالتی رو گرفت(رو سطح ورد کلس).هر شوت هم طرف دروازش شده بود سیو کرد.ولی تو ریتینگ بهش 8.8 داد؟چرا؟معیارهاش چیه؟
بستگی به تعداد موقعیت هایی هم که سیو کرده داره دیگه . یعنی بین یک دروازه بان که از 15 تا شوت 15 تا رو سیو کرده با کسی که از 10 تا شوت 10 تا رو سیو کرده فرق داره . حتی اگه گل هم بخوره فقط کمی از امتیازش کم میشه ولی هر سیو کلی امتیاز رو میبره بالا . حتی بیرون اومدن های دروازه بان هم حساب میشه .نقل قول:
ایول اگه خودت درست کردی کارت قشنگه :12:نقل قول:
پنالتی بودن یا نبودن.مسئله اینست:تازه کارت قرمز هم داد به تری:
[HTML]http://www.-----------.com/file/48437/fifa-14-2014-2-3-11-19-40-817.mpg.html[/HTML]
داور غش کرده بود...
لباس فصل بعد میلاننقل قول:
لباس فصل بعد بعضی تیمای پرطرفدارکد:http://www.moddingway.com/file/40015.html
کد:http://www.moddingway.com/file/40227.html
البته اینا رسمی نیستن چون فعلا هیچ لباسی به صورت رسمی رونمایی نشده
به نظر شما پنالتی بود یا نه؟؟؟نقل قول:
از روی این تصاویر نمیشه قضاوت کرد :n09:نقل قول:
زدی پاشو قلم کردی میگی خطا بود یا نه؟ :n02:
آخه توپ رو از جلو پاش زدم:n03:
حضور علی دایی و سید جلال تو تیم های منتخب پچ جدید بسیار جالب بود مخصوصا علی دایی
بعدم پاشو ناز کردی :n02:
این قوانین چیه میزارید که کرک و پچ روی گیم و هوش تاثیر نداره؟نقل قول:
کرک و پچ ناقص روی همه چیز تاثیر میزاره
البته جالبه شما مثلا مصدومیت یا اخراج بیمورد داور رو هوش مصنوعی نمیدونید!
ولی من یک کرکی اپلود میکنم براتون که روی پوزیشن و یارگیری و کلا به چیزی که میگین گیم پلی و هوش! تاثیر محسوسی داره
و یک کرک هم میزارم که دروازه بان کاملا جهت رو اشتباه تشخیص میده!
همه اینها جز AI هست و بنظر من تعصب یعنی اینکه AI و گیم پلی رو در هاله ی مقدسی بپیچیم و بگیم چیزی اینهارو دچار مشکل نمیکنه!
دوستان یکی دیتابیسی بده که نقل و انتقالات زمستانی توش انجام شده باشه....اگه نیستش ما خودمون دستی بندازیم
سلامنقل قول:
چندتا سوال درمورد این آپدیت :
1) همین که اکسترکت بشه و تو محلش کپی بشه حله؟
2) واسه اعمال این آپدیت باید آپدیت های قبلی هم نصب شده باشه یا همین به تنهایی جواب میده؟
3) تو کرک مشکلی پیش نمیاد؟
ممنون
آقا من با xbox بازی میکنم چطوری بازی رو بروز کنم. منظورم آبدیت رسمیه نه نقل و انتقالات.!
راستی بچه ها این اپدیت 1.7.0 نقل و انتقالات جدید رو هم به روز کرده یا باید منتظر 1.7.1 باشیم ؟ من هنوز نصب نکردم و توی فایل Readme اش هم که ننوشته بود دیتابیس 2 یا 4 رو اپدیت کرده یا نه .
البته منظور من رو بد گرفتی .نقل قول:
منظور من این بود که ممکنه اگه باگی چیزی هست از خود بازی اصلی باشه .
و در واقع وقتی بحث اشکال در هوش مصنوعی میشه دو حالت داره :
1. یا منظور باگ هایی هست که عملا انتظار نمیره cpu همچین عملکردی داشته باشه . مثل همون مصدومیت یا اخراج یا پرش اشتباه دروازه بان که میگی .
2. و یا ضعف توی هوش مصنوعی . مثل اختلاف درجه هوش مصنوعی بین حالت Easy و Legendary .
و من منظورم همون حالت 2 بود . یعنی وقتی شما با کرک بازی میکنی امکان نداره cpu باهوش تر یا خنگ تر بازی کنه . ممکنه از اون حرکات حالت 1 انجام بده که در واقع بهش میگن باگ هوش مصنوعی اما ضعف نداره یا همون حالت 2 .
دو دلیل هم اگه قبول نداری میگم :
اول اینکه من فیفا 12 و 13 رو ارجینال میگرفتم اما قبل از هر کدوم یه مدت کرکی بازی میکردم و وقتی ارجینال میگرفتم هم همون مشکلات و باگهای نسخه کرکی باز هم بود و من هیچ وقت با خریدن نسخه ارجینال نشد که نسخه با باگ کمتری رو ببینم . البته کرک های نسخه های قبل میگفتن کامله و فقط کرک امسال بود که مشکل زیاد داشت .
دوم اینکه یک نفر هست به اسم doc+ نمیدونم میشناسیش یا نه . این یارو مودر هستش که تا جایی که یادمه از نسخه 11 به بعد هر سال میاد یه پچی به نام Hybrid gameplay رو میده بیرون که این پچ کلی تغییر اساسی روی هوش مصنوعی اعمال میکنه و اصلا هم به exe بازی دست نمیزنه و نشون میده که هوش مصنوعی حالت 2 بازی ربطی به فایل اجرایی بازی نداره .
سوم هم اینکه بعضی وقتها اپدیتهایی برای بازی میاد و گیم پلی و هوش مصنوعی رو ارتقا میده ولی باز هم دست به فایل exe نمیزنه .
البته من اطلاعات کاملی از سیستم بازی ندارم اما با توجه شواهد با احتمال تقریبا 90% میگم که تغییر فایل اجرایی بازی تاثیری روی درجه هوش مصنوعی نداره .
ولی به هر حال ممکنه کرک باعث یه سری باگ هوش مصنوعی توی بازی بشه . همونطور که توی کرک های قبلی فیفا 14 دیدیم .
مودینگ وی 1.7.1 هم اومد :
اگه کریر رو شروع نکردین این اپدیت رو نصب کنین که نقل و انتقالات همه اپدیت شده و کلی اورال و پتانسیل هم عوض شده .
مایی که وسط کریر هستیم چی ؟ نصب کنیم همه چی پریده؟نقل قول:
اگه سیو رو کپی کنیم هم نمیشه؟
اقا من یه سوال دارم....اگه ما این پچ جدید ۱٫۷٫۱ رو دانلود کنیم و فقط دیتابیسش رو ورداریم نقل و انتقالات درست میشه؟
چون پچهای قبلی نصب نیس فقط دیتابیسش رو میخوام که نقل و انتقالات بروز بشه
دلم برای pes2013 تنگ شده ... ولی نمیتونم از فیفا دل بکنم:n29:
اگه منظورت اینه که کلا پچ مودینگ وی نداری که نه نمیشه ولی اگه پچ های قبلی مودینگ وی رو داری و میخوای بدون نصب این یکی دیتابیسش رو فقط نصب کنی باز هم فکر نکنم بشه . چون به هر حال یه سری بازیکنهای جدید اضافه میشن که face های جدید و تکسچر جدید دارن و باید همراه با پچ اونها اضافه بشن .نقل قول:
تا پچ 1.5 دارم ولی من فقط نقل و انتقالات میخوام اگه پچ بریزم باز کریر رو باید از اول برم...یادمه تو فیفا 13 یه دیتابیس کم حجم اومد انداختیم بازی اپدیت شد...تو این چنین چیزی نیس؟
اتفاقا الان داشتم پیس 13 رو بازی میکردم....یعنی من 1.5سال با این اخت گرفته بودم و با 9تا تیم مستر رفته بودنقل قول:
میترسم برم سمت pes گرافیکش منو وسوسه کنه که نیام سمت fifa !!!نقل قول:
گرافیک فیفا13 که تو روز بهتر از پیس بود....الانم گرافیک فیفا تو شب بهتر شده
البته پیس14 گرافیکش معرکه هست بهترین گرافیک تاریخ رو همین پیس 14 داره....من رو حداکثر تنظیمات رو تلویزیون 42 اینچ اچ دی بازی کردم فکم باز موند ولی خود بازی تعریفی نداره نمیشه باهاش کنار اومد....من هر چند یبار بازی میکنم ولی اگه 2 روز پیس بازی کردم دوباره برمیگردم فیفا 1ماه فیفا بازی میکنم....تو سال قبل این مورد برعکس بود
بچه ها چرا پس تیمای قدیمی نیستن باید دیتا بیس چند رو انتخاب کنیم....کجا هستن تیمای قدیمی؟
اقا من کلا مودینگ وی دانلود نکردم:دینقل قول:
فقط یه فایل کوچیک نقل و انتقالات دانلود کردم که تغییراتش واسه تابستون هست و جدید نیست
میشه یه مودینگ وی all in one رو لینکشو بذاری؟
اگه پچی هم هست که نقل و انتقالات نیم فصل جدید رو هم داشته باشه ممنون میشم قرار بدین
شما باید دیتابیس جام جهانی رو انتخاب کنی بعد برای مثال اگه برای بازی دوستانه تو قسمت فیفا یک فیفا هست یک legends یا کلاسیک که 10 تا تیم هستن انتخاب کنید
سلام خدمت اساتید فیفا
اقا چطوری میشی پیراهن بازیکنارو اندامی کرد؟الان بعضی از بازیکنا پیراهنشون اندامیه مث سولدادو و ....ولی مال بعضیا نه
الان من میخوام پیراهن بازیکنا مث عکس شماره 2 اندامی باشه....
پیراهن اندامی حرام است برادر ! و روحیه بازیکن رو خراب میکنه !:25:
یکی نیست جواب ما رو هم بده؟ :n03:نقل قول:
فکر کنم اگه من که الان دیتابیس جدید رو دارم فایل squad ام رو بدم به تو تو بازی لود کنی هم نقل و انتقالات بیرون از کریرت اپدیت میشه هم کریرت خراب نمیشه .نقل قول:
اگه خواستی بگو اپلود کنم
البته واسه امکانات دیگه من جمله رفع باگ و ... اگه پچ جدید رو بدون اعمال دیتابیس بریزی خوبه . چون تو مشخصاتش نوشته Fixed some errors
این پیج فروم اصلی مودینگ وی هست . از همون AIO 1.0.1 بگیر تا اخر همه رو بریزنقل قول:
اره خداییش منم خیلی تو کف این نوع لباس هستم و فقط بازیکنهای خاصی این لباس رو دارن . مثل روبن ، کاوانی و بیل و ... اگه بشه همه اینطوری بشن خوبه . پارسال یه مود بود همه رو اینطوری میکرد یادم رفته چی بودنقل قول:
من که تا پچ 1.3 دارم و هیچ باگ و اروری ندارم...اگه میشه اون دیتابیس نقل و انتقالات رو آپ کنید....با اضافه شدن اون که باگ به بازی نمیاد؟
سلامنقل قول:
1- باید اکسترکت و تو محل نصب بازی کپی کنین و فایل Installer رو اجرا کنین (البته قبلش باید 15 پچ قبلی رو دانلود و نصب کرده باشین)
2- بله حتما باید آپدیت های قبلی رو هم نصب کنین برای دانلود به این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برین
3- نه مشکلی نداره با همون کرک 3DM راحت جواب میده
گفتم دیگه یه وقت میبینی یه بازیکن جدید به دیتابیس اضافه شده بعد منتهی چون فایلهای تکسچر اون بازیکن رو نداری مشکل به وجود میاد . البته شاید همه اینا توی دیتابیس باشه من نمیدونم . میخوای همون فایل squad رو اپلود کنم یا فایل دیتابیس 2 مربوط به مودینگ وی رو ؟نقل قول:
برای اندامی کردن پیراهن بازیکن ها باید پچ moddingway رو نصب کنی بعد برو توی moddingway selector اونجا یه گزینه داره select players اونجا بازیکن مورد نظر خودت رو انتخاب کن بعد گزینه tight kit رو بزن yes هر بازیکنی بخوای میتونی پیراهنش رو چسبان کنی بعدش assign بزن بیا بیروننقل قول:
اتفاقا من خیلی از لابس اندامی بدم میاد میزنه تو ذوق چطوری همه رو عادی کنیم لباسشون رو؟