اي بميرن!!!!
قرار بود پارسال همين موقع افتتاح كنند اين 3شبكه رو!
Printable View
اي بميرن!!!!
قرار بود پارسال همين موقع افتتاح كنند اين 3شبكه رو!
اولاً دو تیونره نیست و دوماً دوتا شبکه روی یک فرکانس را ضبط می کنه، یعنی شبکه 1 را که ضبط می کنی دیگه نمی تونی شبکه مستند را ضبط بکنی! همونجا ها توی یکی از پستهام این را نوشتم.نقل قول:
شما برو دوتاش را ببین تا نظرت عوض بشه
به علت برخی مسائل که ناگفتنی است متاسفانه مقایسه هم لغو شد!
سلام عزيزان دل
منظور من اين نبود كه دستگاه دو شبكه رو همزمان ضبط كنه اصلا همچين قابليتي پيشكشش
منظورم اينه كه مثلا ميزنم كانال 2 رو ضبط كنه بعد ميرم كانال سه رو همزمان نگاه كنم ميبينم يه صفحه سياه مياد كه مينويسه (ضبط)
و به خاطر ضبط كردن كانال 2 كانال سه موقتا از دست ميره تا زمانيكه برنامه ضبط كانال 2 رو متوقف كنم
دستگاه شما چيه؟نقل قول:
الان اكثر دستگاها اين قابليت رو دارن كه يك شبكه رو ضبط كنن ويك شبكه هم فركانس رو بتونيد نگاه كنيد همزمان!
سلام دستگاه من marshal 888 است . در سه ماه گذشته اين مشكل رو نداشتم و الان يك هفته اي ميشه كه اين فيلمو سرم در مياره
سلام
من قصد دارم یک گیرنده دیجیتال بگیرم
البته از نوع usb
خیلی برای کیفیت بی نظیر اهمیت نداره فقط می خوام بعضی مواقع یکسری اخبار را از روی شبکه استانی یا سراسری روی کامپیوتر ضبط کنم
اول یک توضیح مختصر برای من بدین من روشن بشم که این کاری ککه من قصد انجامش را دارم شدنی هست یا نه؟
دوم اینکه آیا این گیرنده های usb آیا قادر به اینکار هستند
تاکید می کنم برای من کیفیت اصلا اهمیت چندانی نداره و فقط می خوام کار راه انداز باشه
ضمنا این گیرنده های usb آیا نیاز به آنتن هم دارند
با تشکر پیشاپیش
ايكس ويژن بگيرين خوبه من خودم دارم استفاده ميكنم!نقل قول:
بايد آنتن داشته باشه ديگه بدون آنتن كه نميتونه بگيره مثل گيرنده هاي ديجيتال ديگه!
شدني هست خيلي راحت!:10:
قیمتش چقدر هست؟
از کجا باید بگیرم
سایت اینترنتی هم هست که بشه خرید ؟
با تشکر
متاسفانه به دلایل ... ویرایش شد.
اولا تعريف نكردم فقط گفتم از اين مدل دارم خوبه!پيشنهاد دادم!نقل قول:
دوما هم گفتم مثل گيرنده هاي ديگه انتن ميخواد من تا حالا گيرنده ديجيتالي بدون آنتن نديدم!
yesterday?
---------- Post added at 12:49 AM ---------- Previous post was at 12:46 AM ----------
قيمتش 29800هستنقل قول:
به سايتسفارش بده به رايگان مياره دمه خونه تحويل ميده پولشو ميگيره!:10:کد:http://www.maadiran.mihanblog.com/
کسی میدونه این گیرنده های تلویزیونی توی اهواز چند کانال رو میگیره ؟
سلام دوستان فركانس 618مال كجاست؟
اگه تا حالا این کار را نمی کرده شاید دستگاهت قابلیتش را نداره!نقل قول:
اگه دستگاهت قبلاً کانال های هم فرکانس را موقع ضبط کردن یکی از شبکه ها بهت نشون میداده و به تازگی آپدیتش نکردی برو یک بار از توی منوی دستگاه ،جستجوی اتوماتیک بکن به احتمال زیاد مشکل حل بشه ولی اگه نشد از داخل کارتنش شماره مرکز خدماتش را بردار و باهاشون تماس بگیر (مدل 888 مارشال را ندیدم که بتونم بیشتر راهنمایید کنم!):11:
فرکانس 618 مال 7 تا شبکه اصفهان استنقل قول:
شبکه های اصفهان ، مستند ، جام جم1 ، استانی ، پرس تی وی، العالم و الکوٍثر روش است:11:
این سایت را هر کاری کردم نتونستم محل خرید اینترنتی را پیدا کنم
اگر کسی توضیحی در این باره داره به من بده
یک کامنت هم برای مدیر سایت گذاشتم ولی بعید می دونم جوابی در کار باشه
کدوم سایت؟نقل قول:
این سایتنقل قول:
کد:http://www.maadiran.mihanblog.com/
:13:
اون که نوشتی سایت نیست! وبلاگ است!!!نقل قول:
درضمن دستگاه هاش هم خیلی بی عیب نیست و توی همون وبلاگی که خودت نوشتی معایبش هست یک بار دیگه بخونشون تا متوجه بشی که چندتا عیب داشته و هی آپدیت دادن و بازهم یک عیب دیگه و بازهم آپ........
این سایت مادیرانه
کد:http://www.maadiran.com
من یه سوال داشتم
ما خونمون اصفهان ، خیابان کاوه (سه راه ملک شهر) است، قبلا می تونستیم شبکه های روی فرکانس 634 و دریافت کنیم اما الان اصلا سیگنالی دریافت نمی کنیم، آیا علت خاصی داره؟ چی کار باید کرد ... اینم بگم که قبلا هم خوب دریافت نمی کردیم... ضمن اینکه با فرکانس 618 هیچ مشکلی نداریم
Viuna ----6110T Digital TV Receiver
75000 تومان
- دارای تاییدیه رسمی از صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران
- ضبط دو تصویر بصورت همزمان و قابلیت مشاهده کانال سوم
- منوی گرافیکی بسیار زیبا به زبان فارسی و انگلیسی
- تله تکست به زبان فارسی و انگلیسی
- تقویم فارسی جهت ضبط کانالهای شبکه های رادیویی و تلویزیونی
- رزولوشن تصاویر 1080P / 1080i
- قابلیت دریافت تصاویر با کیفیت پخش FULL HD
- قابلیت پخش فیلم و موسیقی با فرمت های بسیار متنوع
- قابلیت ضبط کانال های تلویزیونی طبق زمانبندی های مشخص
- قابلیت ضبط تصاویر بر روی حافظه فلش و هاردیسک تا حجم 2000 گیگا بایت ( 2 ترابایت )
- قابلیت بروز رسانی اتوماتیک تغییرات فرستنده از طریق سیستم پخش و درگاه usb
- ورودی و خروجی های A/V, HDMI, YUC, DIGITAL AUDIO, USB
- استانداردهای CE, FCC, ISO9002, ISO9001 گارانتی تعویض یکساله
- همراه با : کابل HDMI، کابل
گارانتی یکساله تعویض | همراه با کول دیسک 4 گیگابایت رایگان برای ضبط تصاویر | دارای تاییدیه رسمی از صدا و سیما | دریافت و پخش تصاویر با کیفیت FULL HD
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
یک بار از داخل منوی دستگاه برو جستجوی اتوماتیک بکن و اگه شبکه فقط 8 تا شبکه پیدا کرد توی همون منو قسمت جستجوی دستی برو کانال 41 (همون فرکانس 634) و ببین درصد سیگنال دریافتی شما چقدر است!
با توجه به اون نوار درصد سیگنالی که توی جستجوی دستی هست آنتن را بچرخان تا زیاد بشه و ثابت بمانه، بعد یک بار دکمه OK را بزن تا کارت حل بشه
اون نوار را با دوبار زدن دکمه INFO روی کانالی که خرابه هم می تونی ببینی و آنتنت را تنظیم بکنی
- ضبط دو تصویر بصورت همزمان و قابلیت مشاهده کانال سوم فقط روی یک فرکانسنقل قول:
خود شرکت 79، دیجی کالا 75 با فلش هدیه، نمایندگی اصفهان 69! کی به کی است؟
ارزانتر هم خواستی زنگ بزن تا برات جور کنم!!!
اینجا اختصاصی در مورد ویونا است
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=492690&page=9
ميدوني چرا پرسيدم؟!چون از اين فركانس يه سيگنال ضعيفي دارم!اول فكر كردم مال قم هست اما الان كه فهميدم مال اصفهانه چشام اينطوري:18:شد!نقل قول:
من کیفیت فول hd نمی خوام
یک کیفیت معقول می خوام
قابلیت ضبط تسصاویر هم برام مهمه مثلا نهایت 2 تا 15 دقیقه
همین
زیر نویس و ... هم نمی خوام
به نظر شما همون مدل xvision کار من را راه می اندازه
اره دادا همون كارتو راه ميندازه فقط اگه خواستي سفارش بدي توي نظرها بگو بهش جواب ميده!نقل قول:
:10:
باز هم سلام
یک مورد نادر در ایران ما:31:
همون شرکت که بهش ایمیل دادم تمام نمایندگی های فروش در شیراز + آدرس و تلفنش را ایمل کرد
با چندتاش تماس گفتم قیمتها بین 25 تا 27 متغیر بود
تحویل درب منزل
بازار وقتی خراب باشه ، همینه دیگه !نقل قول:
البته دقت کن اونی که 27 میده ، شاید تحویلش رایگانه
مگه شما کجایی؟نقل قول:
نقل قول:توی این گیرنده های کامپیوتری زیاد خودت را خسته نکن همه اش توی یک مایه استنقل قول:
همون را بخر خوبه
افسريه!:27:نقل قول:
سلام.
کسی خبرنداره شهر بیرجند کی شبکه های دیجیتال قابل دریافته؟بعضی ها می گن یه ماه دیگه افتتاح میشه.
من یه کارت تی وی kworld خریدم ولی هیج شبکه ای رو دریافت نمیکنه.خواهشا کمکم کنید.
!!:18::31::31::19::19::31::31::18:!!نقل قول:
یک سر به این بزن ببین کارت راه می افته؟نقل قول:
کد:http://www.ostaniha.blogfa.com
رفتم ولی نوشته فعلا فعال نیست.
راستی کارت تی وی من kworld u450 یه آنتن مینی داره.یه آنتن جدا داره که با یه فیش به کارت تی وی وصل میشه.
به نظر شما بهترین آنتن برای استفاده داخل خونه کدومه؟
با تشکر
سلام
رفتم گیرنده را خریدم
می خواستم xvision بگیرم که فروشنده گفت یکم مشکلات firmware داره و ممکن هست اذیت کنه
از برند netforce را توصیه کرد منم 28 خریدم
در منزل با اولین اقدام برای سرچ با آنتن فسقلی خودش ناموفق بود و هیچ شبکه را نداد
در دومین تلاش با آنتن منزل که اون هم اصلا وضعیت جالبی نداره 15 شبکه تلوزیونی و 10 شبکه رادیویی را گرفت
فقط سه شبکه تلوزیون بعضی وقت ها تیک میزنه که فکز می کنم علتش آنتن باشه چون همین سه شبکه روی تلوزیون و آنتن آنالوگ بشدت نویز داره و اکثرا اصلا قابل مشاهده نیست
در منوی تنظیمات کشور ایران موجود بود و با یک سرچ ساده شبکه ها را پیدا می کنه
موفق باشید
دیجیتال با آنالوگ کلاً متفاوت است بازم آنتن را بچرخان تا درست بشهنقل قول:
علت های زیر می تونه وجود داشته باشه تا تصویر خراب بشه
اگه خیلی بد نیست زیاد گیر نده ولی اگه زیاد گیر می کنه برو آنتن را کامل تست کن
جهت آنتن
اتصالات آنتن را چک بکن (فیشها)
سیم سالم و یک تکه باشد
سیم آنتن کهنه است و آفتاب خورده که باید عوض بشه
همون جهت آنالوگ هستنقل قول:
جهت آنتن
مثل جیگر زلیخا می مونه 10 تیکه هست با طول 30 متر:31:نقل قول:
سیم سالم و یک تکه باشد
حدود 15 مترش بشدت پوسیده و خراب هست و 12 سالی میشه که دست نخوردهنقل قول:
سیم آنتن کهنه است و آفتاب خورده که باید عوض بشه
در پایان تشکر:11:
دستش درد نکنه:10: که با این همه تعریف شما:31::31: فقط 3 تا شبکه تیک داره!نقل قول:
من چندجا با آنتن نو و سیم 6 ماه کار کرده تا سیم را عوض نکردم نتونستم شبکه ها را بگیرم!:31:
منم خودم:18:شدم!نقل قول:
البته باز از چند فركانس ديگه سيگنال دارم!ولي خيلي ضعيفه در حد 10%!
با پروويژن اينطوري سيگنال نداشتم ولي بلوسنس تركونده خيلي تيونر قوي داره دمش گرم!:27:
---------- Post added at 12:27 AM ---------- Previous post was at 12:27 AM ----------
راستي دوستان شبكه ifilmاضاف نشده هنوز؟
از شما بعیده گارانتی مادیران رو ول کنین netforce بخرین. xvision مشکلاتش کمتره اما در مجموع این گیرنده ها خیلی ضعیف هستن.نقل قول:
آخه برادر گلمنقل قول:
دستگاهی که 2سانت در 2سانت است را به کی می خوای بدی برات درستش بکنه!
یک سال اول که همه اش گارانتی تعویض داره، مادیران و غیره هم نداره و بعد از اون هم از لحاظ اقتصادی به صرفه نیست!
بعد از یک سال به نظرت باید چقدر بدی به یک تعمیرکار درستش بکنه؟
توی این چیزهای ارزان قیمت که همه اش یک سال گارانتی تعویض داره حالا مادیران یا هرکی دیگه، خیلی وقت تلف نکن، مهم گیرندگی اش است که این کامپیوتری ها در حد جزیی با هم تفاوت داره
امروز 8اما خبري نيست!!!!:13::13::13::13:نقل قول:
این بدقولی ها توی ایران اونم توی صدا و سیما طبیعی است!:2: جزء روال عادی کار اداری است!:27::21::27:نقل قول:
شبکه ifilm جایگزین شبکه الکوثر شد