با نرم افزاری مثل Frapsنقل قول:
Printable View
با نرم افزاری مثل Frapsنقل قول:
جالبه برای من فریم تو بیرون شهر خیلی بهتره تا توی شهر ! توی شهر تو خیابونای پر ماشین از همه جا بدتره !نقل قول:
دلیلش چی میتونه باشه ؟ امکانش هست چون cpu من زیاد قوی نیست این جوریه ؟ گرافیک 260x هست سی پی یو i3 4130
سیستم من : 8 گیگ رم
گرافیک 5770 ویپر ایکس سافایر
پروسسور: phenom II x6 1055t
رزولوشن:1600*900
ببخشید حوصله کامل نوشتن سیستم رو ندارم.
به advanc setting دست نزدم چون تو شهر لگ میزنه
تو تنظیمات معمولی گرافیک همه چیز ها رو بردم ته غیر تکسچر ها که روی very high لگ داشت و رو high گزاشتم
به mmsa هم دست نزدم چون بازم تو شهر لگ میزنه
تو خارج شهر کلا روونه ولی تو شهر تا نیم ساعت روونه و بعدش لگ شروع میشه
موقع بارون هم انگار حافظه گرافیکی کم میاد (vram) و افکت مه و ... رو درست نمیاد یا نقطه های سیاه میاد رو کوه ها و ... . شاید هم باگ بازی هست . من نمی دونم . در کل خیلی زاضی ام و تا قبل شروع لگ ها تو شهر 40 و خورده ای شایدم بیشتر فریم میگیرم و تو خارج شهر هم بین 55 تا 39
یه سوال : رندوم ایونت ها تموم میشن؟ بازی و ماشین های جدیدی که با آپدیت به بازی اضافه میشه رو چطور باید اضافه کرد ( راهی سراغ دارید برای ما که اصل نداریم )من که پیدا نکردم
یه توصییه این که مرحله هت رو به چند شکل مختلف تموم کنید چون دیالوگ ها خییلی فرق داره و جالب هستند. ممنون
- - - Updated - - -
دقیقا برای منم همینطورهنقل قول:
- - - Updated - - -
دقیقا برای منم همینطورهنقل قول:
دوستان این بسته الحاقی داستانش چی شد بلاخره؟؟؟
راک استار بیرون میده یا نه؟؟؟
خارج از شهر مکانایی که گیاه زیاد باشه پردازش سنگین میشه به خطر همین فشار میاد.اگه کیفیت grass رو کم کنین رفع میشه.نقل قول:
میتونین با استفاده از نرم افزارایی مثل afterburner میزان لود cpu , gpu رو حساب کنید.
دوستانی که نسخه ی اصلی خریداری کردند ، آیا پس از اتمام داستان بازی ، Online Heist هایی که میده داستانی هستش یا بی ربطه ؟
خیلی وقته تمومش کردیم حوصلمون سر رفت ...
------------------------------------------------
یه بار اومدیم Heist آخری یعنی the big score رو با هر دو آپشن رفتیم . نمی دونم چرا راکستار برای این مرحله حد وسط نذاشته ...
آپشن 1 رو که بری ، رفقای ما تو یه روز خیلی معمولی میرن کلی طلا ور میدارن بدون سر و صدا در میرن ، آخرش دشمناشون زیر پل گیرشون میارن ، همرو میکشن با ماشین فرار میکنند ... اصلا حوصله آدم سر میره ...
آپشن 2 رو که بری ، دقیقا عین فیلم هندی !!!! از خراب کردن دیوار گرفته تا انتقال طلاها با هلیکوپتر و پیاده کردن اونا رو قطار ، اصلا خودش فیلمیه واسه خودش ... اصلا فیلم هندی چیه فیلم هندی جلوش لنگ میندازه ...
این لگ به دلیل کم آوردن هارد هست. چون وقتی لگ میزنه ، معلومه که هارد زیر لوده از چراغ کیس و...نقل قول:
فک کنم با SSD درست شه ولی پول SSD گرونه ولی چرا میره سراغ هارد؟ من 8 گیگ رم دارم : G.SKILL RipJawsX Series DDR3 1600MHz 8GB CL7 رم نهایتا 60 درصدش پر بشه ( کارت 3گیگ شیر میکنه از رم و کارت من می شه 4 گیگ مثلا) . اگه رم خالی هست چرا نمی ره بقیه جاها رو لود کنه رو رم و چرا بعد نیم ساعت لگ شروع میشه؟ حتی اگه نمی ساعت دور خونه مایکل بچرخم ، بازم لگ میزنه در حالی که هیچ جای جدیدی نرفتم؟!!!!!!!!:n36: ولی تو خارج شهر هیچ لگ ندارم و کیفیت علف ها(grass) رو ته هست و بازم مشکل ندارم. کیفیت آب هم رو ته هست و جمع شدن آب رو زمین خیلی عالیه ولی فقط لگ تو شهر رو مخه
شما اگه راهی پیدا کردی خبری بده
یه کشف جدید در مورد بازی:
شما میتونید پشت چراغ قرمز وایسید و ترمز رو بگیرید(اسپیس) و گاز بدید. اگه راننده ماشین کناریتون آدمش باشه و ماشینش سریع باشه ، باهاتون مسابقه میده البته هیچ چیزی نمی نویسه که مسابقه هست. اگه هم ماشین کناریتون یواش تر شما باشه و راننده اون امیدی به جلوزدن از شما نداشته باشه ، ممکنه بیاد دعوا و از ماشین بکشتتون زیر و بزنتتون:n24:
بهتره ماشین خوب سوار شید و تو شب این کار رو کنید چون احتمال موفقیتش و قبول کردن مسابقه توسط راننده دیگه تو شب خییلی بیشتره. حتی شخصیتی که باهاش هستید و لباساش هم تاثیر داره!!!!!!!!!!!
نه افت فریم من تو خیابون ها شلوغ شهر هست ! بیرون شهر مشکلی ندارمنقل قول:
فکر نکنم واسه هارد باشه به نظرم cpu من ضعیفه حالا اینکه اول بازی خوبه بعد 20 دقیقه نیم ساعت یه خرده فریم افت میکنه نمیدونم دلیلش چیه !نقل قول:
یک چیزیی تو همین مایه های هیست داستانی هست یکی از افراد میشه لیدر لستر واسه اون توضیح میده جریان چیه اون باید اپشن ها رو انتخاب کنه که مثلا فلانی فلان کار رو بکنه و...نقل قول:
گستردگیش از داستانی بشدت بیشتر هست هر چند هفته هم اپدیت میده و یرسی مراحل جدید باز میکنه با یک گروه ایرانی بری و در حین کار ویس چت کنی خیلی با مزه هست
هیست بخش انلاین هم بشدت سخت هست
این بازی برای اجرا در اخرین حالت کیفیتی نیاز به 10 گیگ رم داره.....دلیل لگ زدن اینه که رم پر شده و بازی اطلاعات اظافی رو روی هارد میریزه و اوا رو از اون جا میخونه......اپشن هایی که رم رو اشغال میکنند بیارید پاییننقل قول:
فکر نکنم واسه هارد باشه به نظرم cpu من ضعیفه حالا اینکه اول بازی خوبه بعد 20 دقیقه نیم ساعت یه خرده فریم افت میکنه نمیدونم دلیلش چیه !
راک استار گفته 8 گیگ اونم برای ته کیفیت رو فول اچ دی ( 1080*1920 ) بعد من رو 1600*900 کم ببارم رم؟ حتی رم رو چک کردم و تهش 70 درصد پرشه که اونم نمی شد و 60 و خورده ای بود. راک استارم گفته 8 گیگ برا تهش رو فول اچ دی!!تازه من 2تا ماژول 4 گیگی دیگه مثل همینایی که الان رو pc هستن دارم که بنا به دلایلی بعضی وقتها درشون میارم ولی با اون ها هم که میشه 16 گیگ رم هم همین مشکل بود پس عیب از رم نیست!!نقل قول:
والا من که مشکلم با کاهش برخی تنظیماتی که از رم استفاده میکنند حل شد.تو فرومای دیگه هم امتحان کرده بودن رو فول اچ دی 8 گیگ رم کمه نهایت تنظیمات و 10 گیگ پیشنهاد داده بودن
بعدشم شما نگاه نکن ویندوز میزنه 6 گیگ رم استفاده شده معنیش این نیست که 2 گیگ خالی داره.اون 2 گیگ شاید در اختیار گرافیک باشه.
من خودم تو یو..وب دیدم که رو فول اچ دی رو ته تنظیم ها با 8 بازی میکرد.من که رو ته نیستم و 1600*900 رزولوشن من هست و با ته یکم فاصله دارم ولی اگه از رمه پس چرا با 16 هم مشکل داره؟ الان 16 تا رو نصب کردم و بازم مشکل دارم.رم هم : G.SKILL RipJawsX Series DDR3 1600MHz 8GB CL7 هست که به صورت 2 تا 4گیگ هست و من 2تا از این 8 گیگ ها دارم که رو هم می شه 16 گیگ(4*4=16)نقل قول:
ولی با 16 هم همین مشکل هست و حتی اگه من با 16 گیگ تو بازی جابه جا نشم و فقط از این سر کوچه برم اون ور که نیاز به لود جای جدیدی نداره ، باز این مشکل پیش می اد و لگ میزنه.
شما مشکل با بارون ندارید؟موقع بارون زمین OK هست ولی کوه ها و ساختمون ها داغون هستن.تونستم یه عکس میزارم بببینید.
ممنون
منتظر جوابتون هستم:n40::n40::n40::n40::n40:
من هیچ مشکلی با بازی ندارم.نقل قول:
شما برو تنظیمات virtual memory رو غیر فعال کن.ببین باز مشکل داری.
در موردش تو نت سرچ کن راهنمایی میشی.
چون بعضی وقتا virtual memory باعث مسایل اینچنین میشه.
سلام دوستان
من وقتی میخوام تو ماموریتی وارد ماشین بشم یهو بازی کرش میکنه و میاد بیرون
تو بازی عادی خوبه فقط تو ماموریت اینجوری میشه
هم با مایکل و هم با فرانکلین
کسی این مشکل رو داشت ؟ راه حلی داره ؟
دوست عزیز این مشکل مربوط به نسخه بازیتونه و فکر کنم هنوز که هنوز رفع نشدهنقل قول:
تنها کاری که درباره حل این مشکل هست اینه که 3 بار خودتونو بکشین بعد skip بزنین تا ار این مرحله ردشه
کرک ریلود نصب کن کرش ندارهنقل قول:
Sent from my SM-G7102 using Tapatalk
کسی تست کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:n13:نقل قول:
سنقل قول:
اینو همون اول که بازی امد یه جایی خونده بودم ولی خودم هر کاری کردم کسی با من مسابقه نداد
بچه ها لینک دانلود بدید دان کنم البته نسخه خوبش..
من هر ماشینی که میخوام بخرم پیغام you have nowhere to store this vehicle رو میده باید چی کار کنم ؟
این مربوط میشه به اینکه شما هنوز گاراژ نخریدینقل قول:
تو نقشه یه آیکون خونه هایی هست که سبزه و به صورت کر کره ای (شبیه همون خونه هایی که روش آرم دلار هست و برای خرید خونه یا زمین گلف هست)
اونارو باید بخری بعد اقدام به خرید ماشین کنی
+
هر شخصیت هم یه گاراژ مخصوص به خود داره یعنی در حقیقت برای هر 3شخصیت 3گاراژ باید بخری
تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لینک دانلود گذاشتمنقل قول:
من خودم نسخه رو تست کردم عالیه
آقا سیو بازی تو نسخه ریلود کجاست؟
C:\ ProgramData\Socialclub\RLD!\271590نقل قول:
این مرحله مزخرف دوچرخه سواری با این زنیکه ج .نده رو چه جوری باید رد کنم ؟ اعصابمو به هم ریخته هر کار میکنم نمیبرم
همین که با ترور باید باهاش مسابقه بزارم مرحه 59 هست فکر کنم
هر چی هم میبازم skip نمیاد !
اعصابمو خرد کرده
- - - Updated - - -
این مرحله مزخرف دوچرخه سواری با این زنیکه ج .نده رو چه جوری باید رد کنم ؟ اعصابمو به هم ریخته هر کار میکنم نمیبرم
همین که با ترور باید باهاش مسابقه بزارم مرحه 59 هست فکر کنم
هر چی هم میبازم skip نمیاد !
اعصابمو خرد کرده
---------------------------------------
دوچرخه سواری تو این بازی اشغال ترین چیزه
باید capslock رو بزنی تا سریع حرکت کنی.
سلام. دکمه ی Caps Lock رو پشت هم بزنی، تند تند رکاب میزنه!نقل قول:
برای اینکه بازیتون روون اجرا بشه هر برنامه ای مخصوصا Browser هارو باید ببندید و فقط خود بازی اجرا باشه... من این طوری با i3 2120 و GTX 560 و 8 گیگ رم و FHD تظیمات خیلی عالی مشکلی ندارم ولی اگر مخصوصا Google Chrome باز باشه همش لگ میزنه و کند تره خیلی
شاید بشه گفت بهترین بازی دنیا هست !
من الان درصد 70 هستم حیفم میاد تموم بشه :n02:
ولی چند تا اشکال کوچک داره به نظرم ( از اونجایی که خیلی چیزا تو این بازی درسته به نظرم اینا هم باید درست میبود )
1 - بعضی وقتا هنوز کاملا اسمون افتابیه ولی داره بارون میباره !
2 - وقتی بارون میباره برف پاک کن ماشین ها کار نمیکنه !
3 - وقتی ماشین حرکت نمیکنه از تو اگزوز دود سیاه میاد ! ( ماشینای مدل بالا که دیگه دود ندارن )
4 - وقتی مثلا به پای یه نفر شلیک میکنیم یا یه بار با ماشین از روش رد میشیم طرف شروع میکنه به دویدن ! ( فکر نمیکنم بعد از تیر خوردن یا تصادف کسی بتونه بدوعه ! )
اره مشكلات ربز زيادي دارهنقل قول:
مثلا با موتر ب گاو بزني از روس رد ميشه
ايشالا نسخه بعد :)
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
همه این ها برای کسایی که اورجینال دارن حل شده یا داره حل میشه!!!!!!! ما ها که کپی داریم آپدیت نمیگیریم و کلی ماشین جدید که add شده رو نداریم
- - - Updated - - -
همه این ها برای کسایی که اورجینال دارن حل شده یا داره حل میشه!!!!!!! ما ها که کپی داریم آپدیت نمیگیریم و کلی ماشین جدید که add شده رو نداریم
با 4850 میتونم این بازی رو انجام بدم ؟ دایرکس 11 نداره :n30:
دوستان با گرافیک 650M در چه حد اجرا میشه؟ ممنون
سلام دوست عزیزنقل قول:
با گرافیک GT 650M لپ تاپ میتونین روی Low بازی کنین
البته مدل CPU و مقدار رم هم توی اجرا شدن بازی مهمه
- - - Updated - - -
سلام دوست عزیزنقل قول:
با گرافیک GT 650M لپ تاپ میتونین روی Low بازی کنین
البته مدل CPU و مقدار رم هم توی اجرا شدن بازی مهمه
عزیز من رو این کارت امتحان کردم رو normal میشه بازی کردنقل قول:
متوسط رو به بالا، بستگی به رزولوشن مانیتور و بقیه قطعات لپ تاپ هم داره و اینکه چه تعداد فریم بخوای از بازی بگیری، اما به طور کلی روی High بالای 30 فریم میتونی بگیرینقل قول:
منظورتون Normal در حالت Full HD هست ؟نقل قول: