سلام
امروز کسپر 2014 نصب کردم بعد نصبش کلا با idm اصلا نمیتونم دانلود کنم!
این ارور میاد
cannot find server dl4.----------.com
Printable View
سلام
امروز کسپر 2014 نصب کردم بعد نصبش کلا با idm اصلا نمیتونم دانلود کنم!
این ارور میاد
cannot find server dl4.----------.com
من فلشم رو زیاد به سیستم های مخلتف وصل میکنم که معمولا ویروس دارن و گاهی این مورد منو اذیت میکنه و یه مقدار مشکوک شدم.نقل قول:
برای سخت گیری درمورد فلش ها،از مسیری که گفتم شما روی فول اسکن بذارنقل قول:
اما اینکه نتایج اسکن متفاوت باشه طبیعی نیست،مگر اینکه بار اول یکسری ویروس پاک شوند و برای بار دوم مسلما دیگر در لیست نیستند
تجربه اینکه سریال ممکنه باعث اختلال در عملکرد کسپر بشه رو خودم داشتم.البته از طریق فایل های رجیستری بود نه یک سریال کاملا قانونی
شما باز هم یک سری فایل مشخص رو تست کن،(فاصله تست ها کم باشه) اگه نتایج یکی نبودند،کسپر رو یکبار حذف و مجددا نصب کن.
دوستان من لایسنس کسپر اینترنت سکوریتی 2012 اورجینال دارم که تا حالا استفاده نکردم . حالا با این سریال که مربوط به نسخه 2012 هستش میشه نسخه 2014 را اکتیو کنم ؟؟
اگر مدت اعتبارش تموم نشده باشه قابل استفاده خواهد بودنقل قول:
سلام
من از KIS 2013 استفاده میکنم. بعضی وقتا که ADSL رو روشن میکنم که به اینترنت وصل بشم به جای اینکه IP داخلی بره رو 192.168.1.100 روی یه عدد دیگه میره که الان دقیق یادم نیست ولی با 169 شروع میشه.
وقتی این اتفاق میافته فقط با خاموش کردن فایروال IP درست میشه و اینترنت وصل میشه و دوباره با روشن کردن فایروال IP برمیگرده به مقدار قبلی که مجبور میشم سیستم رو یک یا چندبار ریست کنم و تا آنتی ویروس
درست بشه. چطوری میشه این مشکلو برطرف کرد؟
سلام . با 2012 کار میکنه اما 2014 کار نمیکنه . امتحان کنین خبر بدیننقل قول:
سلام.ببخشید دوستان من با کسپر دو تا مشکل پیدا کردم که بدجور رفته تو مخم.ورژن KIS 14.0.0.4651 e
یکی اینکه وقتی سیستم رو روشن میکنم و کسپر فعال میشه پنجره welcome ش میاد ولی وقتی تیک پنجره رو میزنم که دیگه نیاد ولی انگار نه انگار باز دوباره میاد.
دوم اینکه اینا چیه که من باید حجمم رو بخاطرش حروم کنم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
اولا به مسیر زیر رفته و این گزینه رو غیرفعال کنید
Support >>tools for support >>traces
گزینه ی Deactivate traces را فعال کنید(البته نمیدونم فعال باید بشه یا غیرفعال :دی)
بعد فایلهایی با پسوند .enc1 رو در درایو C سرچ کرده و بطور دستی همشون رو پاک کنید.
دوم اینکه کاسپر 2014 هنوزه هنوزه مشکل داره و تو سیستم ها بعد از استارت آپ کرش میکنه
شما که ویندوز 7 داری بهتره 2013 نصب کنید.
ممنون.روبروی گزینه traces نوشته بود disabled فعالش کردم.نقل قول:
حالا چی هست اینا؟سیستمم مشکل داره؟
enc1 چی هست؟
آخرين ورژن internet scurity kaspersky رو ميخواستم. ممنون ميشم راهنمايي كنيد.
خوب کاری کردین :دینقل قول:
اینا فایل هایی برای گزارش گرفتن از سیستم، خطاهای کاسپر، باگ و کرش کردن کاسپر و.... هستند.
البته مخففش رو نمیدونم ولی کاسپر فایل های لاگ رو به اونصورت ذخیره سازی میکنه!
نقل قول:
نسخه ی پیش نمایشی 2015 کاسپراسکای به دو زبان روسی و انگلیسی عرضه شدهاجزای اصلی نسخه 2015 اینترنت سکوریتی
که تو ادامه اسکرین شات و لینک دانلود نسخه پیش نمایش 2015 رو قرار میدم
• File Anti-Virus
• Application Control
• Protection against network attacks
• IM-anti-virus
• Mail anti-virus
• Firewall
• Web-based anti-virus
• SafeSearch
• Activity Monitoring
• Anti-Spam
• Anti-Banner
• Secure Payment
• Kaspersky Security Network
• Kaspersky Rescue Disk
• Virtual keyboard
• Secure data entry
• Parental Control
• Vulnerability
• System Restore
خوب
منو اصلی آنتی ویروس
منو اسکن
منو آپدیت
قسمت تنظیمات
لینک دانلود نسخه نمایشی2015 انگلیسی : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هدیه نوروزی شرکت انتی ویروس کسپر سی
اخیرآ خبری توسط برخی وب سایتها و نشریات ایرانی منتشر شده که کسپرسکی نسخه فارسی ضد ویروسهای خانگی 2014 خود را همراه با فرارسیدن سال نو ارائه میدهد . "
این خبر با عناوین مختلفی در وب سایتها و نشریات خبری و فناوری منتشر شده است
" سال نو با کسپرسکی۲۰۱۴ فارسی "
" هدیه نوروزی کسپرسکی "
" ارائه نسخه فارسی آنتی ویروس کسپرسکی "
" کسپرسکی فارسی آمد "
" عرضه آنتی ویروس کسپرسکی با رابط کاربری فارسی "
" آنتی ویروس فارسی ، هدیه نوروزی کسپرسکی به کاربران ایرانی "
" سال نو با آنتی ویروس کسپرسکی 2014 "
" کسپرسکی برای سومین سال فارسی شد . "
" آنتی ویروس کسپرسکی فارسی می شود . "
نمایندگان و شرکای تجاری کسپرسکی همزمانی ارائه نسخه فارسی 2014 آنتی ویروس کسپرسکی با نوروز 93 را نوعی هدیه نوروزی این شرکت به کاربران ایرانی تعبیر کرده اند ..
سلام دوستان
میخواستم بدونم وقتی که از vpn استفاده میکنیم (مثلا سرویس کریو) ، کسپر بصورت خودکار همه حفاظت های لازم رو انجام میده یا باید تنظیمات خاصی رو اعمال کنبم.
ممنون
ســــــلــــــام
فایل های آپدیت کسپر اسکای رو می شه به کامپیوتر دیگه ای انتقال داد؟؟؟
ممنون می شم راهنمایی کنید
سلام. ميشه به شرطي که با برنامهي Update Utility آپديتش کرده باشي.نقل قول:
بلهنقل قول:
بلهنقل قول:
آقا من کسپر 2014 ریختم روی ویندوز 8.1 وقتی میخوام اکتیوش کنم ارور عدم اتصال به شبکه میده میگه تنظیمات اینترنتتو چک کن.چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟کلا تریال هم بخوام بزارم نمیتونه وصل شه به اینترنت
مطمئنید؟نقل قول:
آخه وقتی vpn فعاله ،سایتهایی که در حالت عادی بلاک میکرد رو بلاک نمیکنه
کمکککک.سیستم همش داره بهش فلش وصل میشه.داغون میشهنقل قول:
نقل قول:سلامنقل قول:
با وی.پی.ان تست کنید
گاها کاسپر برای فعالسازی مشکل پیدا میکنه!
سلام
چرا کسپر روی xp2 نصب نمیشه
درود دوستان. من میخوام ویندوز 8.1 رو نصب کنم و روی اون کاسپر 2014 رو نصب کنم. توضیحات دوستان رو خوندم و فیلم آموزشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو هم دانلود و نگاه کردم. تو این فیلم آموزش گفته شده باس 2تا فایل دامپ رو پاک کنیم. اما توی این فیلم فقط اکسپورت میکشه و فایلی پاک نمیشه! همونایی که اکسپورت شده باس پاک بشه؟!
من الان که ویندوز 8.1 رو نصب کردم، واسه نصب کاسپر دقیقاً باس از کجا شروع کنم و چه بکنم؟
من توضیحات دوستان رو خوندم، اما حقیقتاً گیج شدم و نمیدونم از کجا شروع کنم!
چطوری میشه دسترسی کامپیوتر به یک سایت را توسط کسپر قطع کرد
سلامنقل قول:
ورژن کسپرتون چیه؟
سرویس پک 2 که خیلی قدیمی هست ، حداقل سرویس پک 3 نصب کنید ( البته مشکلی نداره ها ، برای امنیت میگم )
سلامنقل قول:
میخواید دقیقا چیکار کنید؟
اکیتو کنید؟ تنظمیاتش رو تغییر بدید؟
بگید بهتون بگم چیکار کنید
سلامنقل قول:
پست زیر رو ببنید"
خب قبلش رفته بودمنقل قول:
ولی خودت از اون پست چیزی میفهمی عکساش پاک شده آخه من چی بگم
طبق مراحل زیر پیش برین
ممنون علی جان ولی نشد
کلاً قصد دارم پیور رو پاک کنم اینترنت سکوریتی نصب کنم ولی سیستمم خوب با پیور میسازه میترسم با اینترنت سکوریتی به مشکل بربخورم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با چیز پی ان و بدون چیز پی ان هم تست کردم نشد
یه سئوال دیگه هم داشتم
اگه بخوام از آپدیت فعلی بکاپ بگیرم چکار کنم
با خود کسپر آپدیت کردم نه با برنامه دیگری
شاید یه آنتی دیگه ای ریختم
نقل قول:
خب عزیز طبیعیه دیگه ، بعد یه مدت پاک میشه
برای اون هم برید به مسیر زیر:
protection center و بخش webs anti virus
بقیش رو pdf گذاشتم
اون آموزش برای 2013 هست ولی روشش یکیهکد:http://p30up.ir/images/pnjkdl5mlz4mnc28ieow.rar
نقل قول:
کاریش نمیشه کرد
من ویندوز 8 و کاسپر 2013 نصب دارم.نقل قول:
میخوام ویندوز 8.1 رو نصب کنم و چون کاسپر 2013 نصب نمیشه، باس 2014 رو نصب کنم رو 8.1. میخوام تمام کارایی که بعد نصب واسه اکتیو کردن، آپدیت، بکاپ گیری از آپدیتا و ... که لازمه رو یاد بگیرم و بدونم چی به چیه!
آهان ، این شدنقل قول:
خب شما وقتی کسپر 2014 رو نصب کردید باید کلیدهای فعال ساز پیدا کنید ( سرچ کنید هست ، یا اینکه تاپیک مخصوص داره ، اونجا درخواست بدید بهتون میدن ):
بعدش برای اکتیو کردن ، برید مسیر seeting / additional و قسمت self defence و تیک گزینه enable self defence رو بردارید و سپس کسپر رو از کنار ساعت exit کنید.
حالا روی اون کلید فعال ساز دوبار کلیک کنید و اوکی بزنید ، سپس کسپر رو اجرا کنید و همون مسیر بالا رو برید و تیک اون گزینه seld defence رو هم بزنید:
برای آپدیت هم از برنامه kasper updater استفاده کنید( توی نت سرچ کنید لینک دانلودش هست )
باهاش کسپر رو آپدیت کنید تا توی هارتون ذخیره بشه که بعد از نصب ویندوز هم آپدیت ها رو داشته باشین
اینم آموزش این برنامه: البته برای 2012 هست ولی خب روشش یکیه ،فقط یکم ظاهرش عوض شده:
ممنون از راهنماییت دوست عزیز. :n16:نقل قول:
من واسه کاسپر 2013 از همین KasperSky Updater 2012 استفاده میکنم. کارشو بلدم. پ واسه 2014 هم از همین برنامه باس استفاده کنم؟ اوکی.
این توپیحاتی که شما دادی که ساده س و دوشواری هم نداره! :n02: اما اون توضیحات قبلی که خوندم، یوخده کارای اضافی داشت! جریان چیه؟! :n15:
اون Kaspersky Updater واسه نسخههاي قبل از 2014 کاربرد داره ولي براي نسخهي جديد بايد از Update Utility استفاده کنيد: http://downloads-am.kasperskyamericas.com/files/main/en/kis14.0.0.4651abcdEN_5709.exeنقل قول:
اشتباه گفتی عزیزمنقل قول:
باید بری قسمت ضد بنر و اون رو فعال کنی و از اونجا سایتها رو وارد کنی
کاربران Kaspersky ؛ فایلهای آپدیت آفلاین برای نسخه 2014 بی فایده است زیرا پس از نصب آپدیت آفلاین ، آنتی ویروس دوباره همان مقدار را به صورت آنلاین ، دریافت می کند و فقط بیهوده باعث مصرف شدن ترافیک می گردد.
هرگز از فایل Offline Update که برای نسخه 2013 تهیه شده بود برای نسخه 2014 استفاده نفرمائید.
همچنین لطفاً پیش از وارد کردن License به آنتی ویروس خود ، حتماً از به روز بودنِ تقویم ویندوز مطمئن شوید.
خواهش میکنم عزیزنقل قول:
نه چیز خاصی نداره ْ شما همین کارایی که گفتم رو بکنید ْ اگه جایی مشکل داشتید بگید راهنماییتون میکنیم
ممنون هادی جان ْاون برنامه اسمش از اول هم همونی بود که گفتی ولی من خودم همش میگم kasper updater :n02:نقل قول:
آقا نیما واقعا نیازه با فونت 8 بنویسی؟ :n15:نقل قول:
بعدش چی رو اشتباه گفتم ْ آموزش رو برات آپ کردم ْ اونو دیگه من نگفتم که ( چون توضیحات توی pdf فارسی بود یعنی کسپر رو فارسی کرده بود و واسه من انگلیسی هست ، اونو گفتم ، خودت دیدی که )
بعدش اون چیزی که در مورد آپدیت گفتید اصلا صحت نداره ، شما چند روزه دارید ازش استفاده میکنید ، من 2 ساله دارم باهاش کار میکنم و اصلا هم دوباره دانلود نمیکنه
برای آپدیت 2013 روی 2014 تست نکردم و نظری نمیدم
موفق باشید
دوست عزیز، این که برنامه Updater نیستش! من نگاه نکردم و دانلود کردم، بعد دیم خودم کاسپره که قبلاً دانلود کرده بودم! :n15:نقل قول:
میشه لینک KasperSky Updater رو بزارید؟!